Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παλιος Παντελεημονας ε? Με τετοιο καιρο ειναι καταπληκτικα!

Με τσάκωσες.....

Απο τα μέρη μας είσαι?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

juan pablo, δεν το χει η μέρα, απλά στο πέρασμα μας, μόνο τέτοια αυτοκίνητα αρμόζουν να παρελαυνουν μπροστα μας :p

Αν εννοείς στο πέρασμα των συσκευών μας, τέτοια λέμε και θέλουν να μας αποβάλουν κάποιοι. Και καλά εσένα και το moralas που είστε "νεκρόφιλοι" αλλα εγώ τι φταίω????:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αν εννοείς στο πέρασμα των συσκευών μας, τέτοια λέμε και θέλουν να μας αποβάλουν κάποιοι. Και καλά εσένα και το moralas που είστε "νεκρόφιλοι" αλλα εγώ τι φταίω????:lol:

όχι όχι, αναφέρομαι στην αρχοντιά μας. Καμια σχέση με τις συσκευές :p ..

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καλησπερα. Διαβασα λιγες σελιδες στο τελος και θα ηθελα να πω την αποψη μου. Καταρχην δεν με νοιαζουν οι φωτο, εχω να φανταστειτε ενα coolpad 7236 με καμερα στα 3.1mp. Δεχομαι οτι τα Nokia που λετε ειναι κορυφαια, εχει ενας φιλος το 1020 και ναι, γαζωνει. Απλα επειδη παρακολουθω γενικα τις εξελιξεις στα κινητα, να πω οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ γενικα αλλα και εδω, για την κορυφαια καμερα του oppo find 7 και δεν το συναντησα πουθενα. Τοσο λαθος τα λενε ολοι? Ευχαριστω.

Καλησπερα. Διαβασα λιγες σελιδες στο τελος και θα ηθελα να πω την αποψη μου. Καταρχην δεν με νοιαζουν οι φωτο, εχω να φανταστειτε ενα coolpad 7236 με καμερα στα 3.1mp. Δεχομαι οτι τα Nokia που λετε ειναι κορυφαια, εχει ενας φιλος το 1020 και ναι, γαζωνει. Απλα επειδη παρακολουθω γενικα τις εξελιξεις στα κινητα, να πω οτι εχω διαβασει στο ιντερνετ γενικα αλλα και εδω, για την κορυφαια καμερα του oppo find 7 και δεν το συναντησα πουθενα. Τοσο λαθος τα λενε ολοι? Ευχαριστω.

Διάβασε λίγες σελίδες πιο πίσω. Υπάρχουν αρκετά δείγματα απο κάποιους που το εχουν/είχαν.

Παίδες, ανυπομονώ για ένα clash of the Titans!!!

Nokia 808 Pureview, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy K zoom, Panasonic Lumix CM1

http://smartcam.club/sites/default/files/upload/Panasonic%20Lumix%20DMC-CM1%20-%201020%20808%20and%20K%20Zoom%202.jpg

Unpacking photos εδώ:

http://smartcam.club/node/3228

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Lumia Denim

15922452731_77e58b0dda_c.jpg

15924515995_38bcf83a7a_c.jpg

Το χρώμα στο περίγραμμα του Lidl είναι πορτοκαλί, ή γίνεται έτσι από τον φωτισμό; Μήπως είναι λίγο παραπάνω κορεσμένο;

Samsung Nexus S (SlimKat 4.4.2), Asus Nexus 7 (Stock KitKat)

Το χρώμα στο περίγραμμα του Lidl είναι πορτοκαλί, ή γίνεται έτσι από τον φωτισμό; Μήπως είναι λίγο παραπάνω κορεσμένο;

Χρώμα από lidl....

οχι ετσι οπως τα εβλεπα ειναι...και ο τοιχος...επειτα απο πολυ καιρο....ειναι επιτελους ασπροσ και οχι κιτρινος

Δεν το χω όπως εσείς το επίπεδο να αντιλαμβάνομαι τόσο καλά τα χρώματα, αλλά σίγουρα οι φωτογραφίες οι τελευταίες, και ιδιαίτερα του παοκ και του montoya είναι απίστευτα εντυπωσιακές.

Πότε πρόλαβες και πέρασες την denim ρε θηρίο? :lol:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Δεν το χω όπως εσείς το επίπεδο να αντιλαμβάνομαι τόσο καλά τα χρώματα, αλλά σίγουρα οι φωτογραφίες οι τελευταίες, και ιδιαίτερα του παοκ και του montoya είναι απίστευτα εντυπωσιακές.

Πότε πρόλαβες και πέρασες την denim ρε θηρίο? :lol:

μου φαινεται οτι ειμαι ο μοναδικος που την εχω...δεν ξερω τι παιζει.

Κάνε επανεκκινήσεις και τσέκαρε αν όντως την έχεις, γιατί εγώ δεν βλέπω κάποια σημαντική διαφορά στις φωτογραφίες που ανέβασες.
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

μου φαινεται οτι ειμαι ο μοναδικος που την εχω...δεν ξερω τι παιζει.

Ε όχι και δεν ξέρεις. Παράτησες το 1020 για τα μάτια άλλον συσκευών και τώρα σε γλυκαίνουν για να μη ξαναφύγεις.....

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάνε επανεκκινήσεις και τσέκαρε αν όντως την έχεις, γιατί εγώ δεν βλέπω κάποια σημαντική διαφορά στις φωτογραφίες που ανέβασες.

Ο τοίχος είναι πιο άσπρος απο τις άλλες φορές.

Εξαιρετικές οι φωτογραφίες των Nokia όμως επειδή σκέφτομαι την αγορά σχετικά οικονομικού κινεζό-noname-τηλεφώνου (max 200€), θα ήθελα τη γνώμη σας παιδιά.

Είναι πολλά που σε αυτό το εύρος τιμών φιγουράρουν με 13ΜΡ κάμερα, ασχέτως βέβαια αν τα πολλά MP δεν κάνουν κατ' ανάγκη τη διαφορά.

Επειδή η ποιότητα της φωτογραφίας και ειδικά της νυχτερινής είναι βασική προϋπόθεση για την αγορά. Βλέπω με καλό μάτι κάτι μάρκες όπως το Elephone, Zoppo και Lenovo αλλά δεν έχω ιδέα αν αξίζουν σε αυτόν τον τομέα.

δεν μιλαμε για τεραστιες αλλαγες...εχουν γινει καποια tweaks στους αλγοριθμους.Δεν ξερω αν ο μεσος χρηστης μπορει να τις αντιληφθει.εγω παντως τισ βλεπω

Εξαιρετικές οι φωτογραφίες των Nokia όμως επειδή σκέφτομαι την αγορά σχετικά οικονομικού κινεζό-noname-τηλεφώνου (max 200€), θα ήθελα τη γνώμη σας παιδιά.

Είναι πολλά που σε αυτό το εύρος τιμών φιγουράρουν με 13ΜΡ κάμερα, ασχέτως βέβαια αν τα πολλά MP δεν κάνουν κατ' ανάγκη τη διαφορά.

Επειδή η ποιότητα της φωτογραφίας και ειδικά της νυχτερινής είναι βασική προϋπόθεση για την αγορά. Βλέπω με καλό μάτι κάτι μάρκες όπως το Elephone, Zoppo και Lenovo αλλά δεν έχω ιδέα αν αξίζουν σε αυτόν τον τομέα.

Αν ο προϋπολογισμός σου είναι έως 200€, θα σου πρότεινα ένα καλό μεταχειρισμένο 1020, όσο και να λένε τα κινέζικα για καλή κάμερα, δεν θα είναι τόσο καλά, απο αυτά που ξέρουμε τουλάχιστον έως τώρα. Για ακόμα μια φορά η πρόσφατη εμπειρία μου με το Xiaomi Redmi 1s (που είναι ψηλά στην κατηγορία απο πλευράς κάμερας) αυτό έδειξε. Μπορείς να δεις δείγματα πιο πίσω στο νήμα, νομίζω θα καταλάβεις συγκρίνοντας ειδικά στις βραδινές.

δεν μιλαμε για τεραστιες αλλαγες...εχουν γινει καποια tweaks στους αλγοριθμους.Δεν ξερω αν ο μεσος χρηστης μπορει να τις αντιληφθει.εγω παντως τισ βλεπω

Μακάρι να υπάρχει βελτίωση, το βασικό όμως είναι αν όντως έχεις Denim, διότι μιλάνε για κάποιο bug πιθανόν.

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

.......................

Ο τοίχος είναι πιο άσπρος απο τις άλλες φορές.

Μου κάνεις πλάκα... :shifty:

Μου κάνεις πλάκα... :shifty:

Κι όμως. Τουλάχιστον απο το κινητό που τις βλέπω εχουν αρκετη διαφορά. Ειδικά με κάποιες που ανέβασε ο James (αν θυμάμαι καλά)

Υ.Γ. Έχεις καιρό να ανεβάσεις κανένα στολίδι......:)

Αλωνίσταινα στην ετήσια "Γιορτή του Χειμώνα"

15311141183_e1ae5bfcf1_b.jpg2014-11-29 20.40.44-2 by server96, on Flickr

Λεβίδι - Ένας ένδοξος άνδρας, το παλαιό "ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΝ Δ. ΓΡΟΓΑΡΗ" και κάτι για την όρεξη (Βυτίνα):

15904870616_783f865d34_c.jpg 15930043462_1acefa7840_c.jpg 15928746321_1c5b02eefa_c.jpg 15928774801_7163f4fdb0_c.jpg

Βυτίνα:

15743278908_4aa00f61e0_b.jpg2014-11-30 13.55.48-1 by server96, on Flickr

Αλωνίσταινα, πανοραμική:

15743506540_b37f1722c5_b.jpg2014-11-29 16.02.18 by server96, on Flickr

Νομίζω η καθαρότητα και η λεπτομέρεια των φωτογραφιών με το 1020 δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια σύγκρισης..

Ωραία χρώματα, καλή ανάλυση, χωρίς θολά ακριανά σημεία κλπ, μια συσκευή που σε βγάζει ασπροπρόσωπο αν την έχεις μαζί σου και θέλεις να αποθανατίσεις ό,τι σου αρέσει, ξέροντας οτι και χρόνια να περάσουν, θα μπορείς να βλέπεις τις φωτο με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε οθόνη, μεγάλη ή μικρή.

Νομίζω η καθαρότητα και η λεπτομέρεια των φωτογραφιών με το 1020 δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια σύγκρισης..

Ωραία χρώματα, καλή ανάλυση, χωρίς θολά ακριανά σημεία κλπ, μια συσκευή που σε βγάζει ασπροπρόσωπο αν την έχεις μαζί σου και θέλεις να αποθανατίσεις ό,τι σου αρέσει, ξέροντας οτι και χρόνια να περάσουν, θα μπορείς να βλέπεις τις φωτο με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε οθόνη, μεγάλη ή μικρή.

Στην πρωτη θα σταθω η οποια ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.

οι υπολοιπες ειναι Overxposed με καμμενο ουρανο και ελαφρως ξεπλυμενα χρωματα.

Αυτα ειναι τα αποτελεσματα του auto.

edit :

Λαθος ...εγω ειχα ρυθμισει λανθασμενα την οθονη μου...σωστες ειναι και οι ημερησιες με καλα χρωματα

Edited by paok4270

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...