Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Έχεις καθαρίσει τον φακό του 1020? Έχεις εστιάσει σωστά? Φαίνεται υπερβολικά θολή! Με ποια εφαρμογή τραβάς?

Το 808 όντως έχει αρκετό θόρυβο..

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συνεχίζω με crop της τελευταίας πλήρους ανάλυσης φωτό, όπου είχα απομακρυνθεί από την πηγή φωτός. Τα crop ποικίλουν, για να εξετάσω κεντρικά και μη σημεία, φωτισμένα και μη.

Crop από το κεντρικό κομμάτι (εκεί όπου είχα εστιάσει), της κάθε φωτογραφίας, το οποίο φωτίζεται επαρκώς. Ρυθμίσεις στο αυτόματο, χωρίς φλας. Πρώτα από το 808, μετά από 1020.

15635426452_baf326a6a2_b.jpg2014-10-24-0342 clock by mivas@windowslive.com, on Flickr

15014403443_a5488a09c5_b.jpgWP_20141024_21_51_31_Pro__highres clock by mivas@windowslive.com, on Flickr

Εδώ, πάλι το 808 επιλέγει χαμηλότερο ISO και μεγαλύτερη ταχύτητα από το 1020. Το 808 εμφανίζει περισσότερο θόρυβο, αλλά πολύ περισσότερη λεπτομέρεια από το 1020, το οποίο με το processing χάνει πολλές λεπτομέρειες. Τα χρώματα του 808 αν εξαιρέσουμε τον θόρυβο, είναι ακριβώς όπως ήταν και στην πραγματικότητα, σε αντίθεση με το 1020 που έκανε με το noise reduction ένα smear και στα χρώματα... Νικητής το 808 και εδώ πιστεύω.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις καθαρίσει τον φακό του 1020? Έχεις εστιάσει σωστά? Φαίνεται υπερβολικά θολή! Με ποια εφαρμογή τραβάς?

Το 808 όντως έχει αρκετό θόρυβο..

Δεν ξέρω, εστίασα στο ίδιο σημείο στην οθόνη και στα δύο και προσπάθησα να τα έχω σταθερά όσο μπορούσα. Το 808 πάντα σε σκοτεινή φωτό έχει πιο πολύ θόρυβο αφού δεν κάνει ουσιαστικά processing... Οι εφαρμογές είναι οι default (Nokia Camera νομίζω λέγεται ακόμη στο 1020, μέχρι να γίνει Lumia Camera), και έχει Cyan.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Νομίζω είναι καιρός να περάσουμε σε νέες συσκευές..

Αυτό ήθελε να πει ο συμφορουμιτης πριν μερικά ποστ.

Τα 808 και 1020 καθώς και το Ν8 αποδείχθηκε ότι ήταν κορυφαία στην κατηγορία τους.

Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε φώτο απ αυτά, παρά μόνο σαν μέτρο σύγκρισης με νεότερες συσκευές.

Οι δικές τους φώτο μπορούν να μπαίνουν στα σχετικά με αυτά thread.

Δεν διαφωνώ γενικά αλλά διαφωνώ για το 1020. Όχι γιατι το έχω (ειλικρινά ποσώς με ενδιαφέρει) αλλά εφόσον δεν υπάρχει ακόμη αντικαταστάτης και παραμένει το ίδιο αξιόμαχο όσο και τα τελευταία WP και ακομα υπάρχει στην αγορά, τότε δεν μπορεί και δεν πρέπει να εξαιρεθεί.

Γνώμη μου πάντα.

Να μάθει τρόπους να το λέει ο συμφορουμιτης..

Το ότι ανεβαίνουν φωτογραφίες από τις συγκεκριμένες συσκευές δεν απαγορεύει στο να ανεβαίνουν κι από άλλες συσκευές. Αντί για λόγια, όσοι έχετε συσκευές μπορείτε να ανεβάζετε φωτογραφίες και να κάνετε συγκριτικά. Μην αρχίσουμε πάλι τις άσκοπες συζητήσεις.

Ο συμφορουμιτης συμφωνεί :p

Αυτό που εννοούσα είναι ότι το θέμα είναι κάπως "Δείτε τι ωραία φωτογραφία έβγαλα σήμερα το απόγευμα". Και ενώ είναι καλή η φώτο, το σωστό θα ήταν να ερχόταν ως απάντηση σε μια άλλη. Πχ βγάζει ο te salat ένα φυτό για να δείξει ότι έχει πολύ καλό contrast το κινητό του, και ανεβάζει μια ανάλογη ο navi55 για να αποδείξει ότι είναι καλύτερο το δικό του κινητό.

Αυτό συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα ή δύο, που ανεβαζε ο pixon φώτο με Zoom, και προσπαθούσαν να τον ανταγωνιστουν τα pureview με το lossless.

Ελπίζω να μην κούρασα (πολύ :p)....

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Δεν ξέρω, εστίασα στο ίδιο σημείο στην οθόνη και στα δύο και προσπάθησα να τα έχω σταθερά όσο μπορούσα. Το 808 πάντα σε σκοτεινή φωτό έχει πιο πολύ θόρυβο αφού δεν κάνει ουσιαστικά processing... Οι εφαρμογές είναι οι default (Nokia Camera νομίζω λέγεται ακόμη στο 1020, μέχρι να γίνει Lumia Camera), και έχει Cyan.

το 808 έχει περισσότερο θόρυβο στο σκοτάδι γιατί δεν έχει ois και το χέρι σου κουνιέται. Με τρίποδα κάνεις και με το 808 παπάδες. Φυσικά και δεν κούρασες και σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου :)

14970347239_30d21819b8_o.jpg2014-03-29-0323 by petkyrk, on Flickr

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ο συμφορουμιτης συμφωνεί :p

Αυτό που εννοούσα είναι ότι το θέμα είναι κάπως "Δείτε τι ωραία φωτογραφία έβγαλα σήμερα το απόγευμα". Και ενώ είναι καλή η φώτο, το σωστό θα ήταν να ερχόταν ως απάντηση σε μια άλλη. Πχ βγάζει ο te salat ένα φυτό για να δείξει ότι έχει πολύ καλό contrast το κινητό του, και ανεβάζει μια ανάλογη ο navi55 για να αποδείξει ότι είναι καλύτερο το δικό του κινητό.

Αυτό συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα ή δύο, που ανεβαζε ο pixon φώτο με Zoom, και προσπαθούσαν να τον ανταγωνιστουν τα pureview με το lossless.

Ελπίζω να μην κούρασα (πολύ :p)....

Νόμιζα σε άλλον αναφερόταν.. Καλό λοιπόν είναι να αφήσουμε τα αινίγματα.

το 808 έχει περισσότερο θόρυβο στο σκοτάδι γιατί δεν έχει ois και το χέρι σου κουνιέται. Με τρίποδα κάνεις και με το 808 παπάδες. Φυσικά και δεν κούρασες και σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου :)

14970347239_30d21819b8_o.jpg2014-03-29-0323 by petkyrk, on Flickr

Τι ωραία φωτό! :) Και σε ISO 50 χωρίς ορατό θόρυβο. Αλλά το 50 θέλει μακρά έκθεση και επομένως εντελώς ακίνητη συσκευή. Ψάχνω να βρω κανένα τριποδάκι στο ebay με ζουμ (έχει από 8-18x), αλλά το πάχος του 808 δεν ξέρω αν ταιριάζει. Έχεις να προτείνεις κάτι καλό; Της Νοκια το τριποδάκι δεν το βρίσκω πουθενά (κι ήταν κι ακριβούτσικο η αλήθεια!) Στείλε μήνυμα ή γράψε στο θέμα του 808 αν είναι για μην φύγουμε εκτός θέματος.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Συνεχίζω με crop της τελευταίας πλήρους ανάλυσης φωτό, όπου είχα απομακρυνθεί από την πηγή φωτός. Τα crop ποικίλουν, για να εξετάσω κεντρικά και μη σημεία, φωτισμένα και μη.

Crop από το κεντρικό κομμάτι (εκεί όπου είχα εστιάσει), της κάθε φωτογραφίας, το οποίο φωτίζεται επαρκώς. Ρυθμίσεις στο αυτόματο, χωρίς φλας. Πρώτα από το 808, μετά από 1020.

15635426452_baf326a6a2_b.jpg2014-10-24-0342 clock by mivas@windowslive.com, on Flickr

15014403443_a5488a09c5_b.jpgWP_20141024_21_51_31_Pro__highres clock by mivas@windowslive.com, on Flickr

Εδώ, πάλι το 808 επιλέγει χαμηλότερο ISO και μεγαλύτερη ταχύτητα από το 1020. Το 808 εμφανίζει περισσότερο θόρυβο, αλλά πολύ περισσότερη λεπτομέρεια από το 1020, το οποίο με το processing χάνει πολλές λεπτομέρειες. Τα χρώματα του 808 αν εξαιρέσουμε τον θόρυβο, είναι ακριβώς όπως ήταν και στην πραγματικότητα, σε αντίθεση με το 1020 που έκανε με το noise reduction ένα smear και στα χρώματα... Νικητής το 808 και εδώ πιστεύω.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ασε τα crop και δωσε τις αρχικες φωτογραφιες...δε βγαζουμε ακρη ετσι.

Ασε τα crop και δωσε τις αρχικες φωτογραφιες...δε βγαζουμε ακρη ετσι.

Θα σε στενοχωρήσω, αλλά υπήρχαν και πρόσωπα στο πλάνο (πιο πέρα), οπότε ολόκληρη δύσκολο. Θα δω αν μπορώ να ανεβάσω το μεγαλύτερο τμήμα βέβαια, ώστε να είναι σχεδόν σαν ολόκληρη. Αλλιώς θα βάλω κανα δυο ακόμη crop από διαφορετικά σημεία για σύγκριση. :)

Πέτυχα δυνατή βεράντα-ρετιρέ..

Ομορφιές... :O

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ωραία φώτο....

Να ανεβάσω και εγώ μια από το find 7a στην βόλτα μου στην Αττική μετά από πολλά χρόνια.

[ATTACH]51636[/ATTACH]

Φιλικά Γιώργος

Mivas αν παίξεις και με τρίποδα και ρυθμίσεις στα 808 και 1020, πιστέυω θα δούμε τρομερά αποτελέσματα. Είναι στα ίδια περίπου επίπεδα, με ένα κλίκ πάνω το 808 λόγω φακού. Το 1020 ξέρουμε ότι κερδίζει στο ois.

Mivas αν παίξεις και με τρίποδα και ρυθμίσεις στα 808 και 1020, πιστέυω θα δούμε τρομερά αποτελέσματα. Είναι στα ίδια περίπου επίπεδα, με ένα κλίκ πάνω το 808 λόγω φακού. Το 1020 ξέρουμε ότι κερδίζει στο ois.

Σε low light photography, με ISO 50 και τριποδάκι, έχω δει πολλά παραδείγματα, βάζει κάτω και 1020 και όλα τα άλλα! Αν και έχω σκοπό να πάρω τριποδάκι, δεν είναι για την καθημερινότητα, όπου εκεί η έλλειψη OIS δυσκολεύει δυστυχώς...

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλά για κλείσω την σύγκριση φωτογραφίας εσωτερικού χώρου, βάζω και τα τελευταία crops. Χωρίς φλας, ρυθμίσεις στο αυτόματο. Περιοχές φωτισμένες και μη.

Σε κάθε ζεύγος πρώτο το 808, μετά το 1020.

15456237210_affc1e6e4d_c.jpg2014-10-24-0342 flowers by mivas@windowslive.com, on Flickr

15641808205_0020448d24_c.jpgWP_20141024_21_51_31_Pro__highres flowers by mivas@windowslive.com, on Flickr

15455829597_b63250fd02_b.jpg2014-10-24-0342 furniture by mivas@windowslive.com, on Flickr

15641819675_84f52973eb_b.jpgWP_20141024_21_51_31_Pro__highres furniture by mivas@windowslive.com, on Flickr

15618107766_270bf8f849_b.jpg2014-10-24-0342 horse by mivas@windowslive.com, on Flickr

15639133451_095b6ef713_b.jpgWP_20141024_21_51_31_Pro__highres horse by mivas@windowslive.com, on Flickr

Θαρρώ πως αν και δύσκολος φωτισμός και παρά την ύπαρξη θορύβου, καλύτερη αναπαράσταση χρωμάτων και πολύ περισσότερη λεπτομέρεια πετυχαίνει το 808. Τουλάχιστον σε αυτό το συγκριτικό, για μένα νικητής βγαίνει το 808.

Να εκφερω και εγω την γνωμη μου μιας και παρακολουθω το topic αρκετα συχνα οσο μου το επιτρεπει ο χρονος μου. Εχουμε-εχετε "εν μερει" καταληξει οτι τα nokia και συγκεκριμενα 808 n8 1020 κτλ βγαζουν συνολικα τις καλυτερες φωτο χωρις να θεωρω οτι υπαρχει το τελειο μιας και ολα καπου υστερουν εκει που αλλα οχι.

Οι συγκρισεις ειναι ανουσιες αν δεν εχεις και τα 2 κινητα την ιδια χρονικη στιγμη στο ιδιο αντικειμενο. Δεν μπορεις να εχεις εικονα σωστη εκτος απο τα τελευταια post που βλεπω συγκρισεις με crop η χωρις, και υπαρχουν και τα 2 κινητα ταυτοχρονα και ειναι σωστες και μετρησιμες οι συγκρισεις.

Το να τραβηξω μια φωτο και να την ανεβασω για να δειξω το πως τραβαει το κινητο μου ειναι μια χαρα και μπορω να εχω μια γενικη εικονα αλλα δεν μπορω να ξερω επακριβως, αλλα στο περιπου, αν ειναι καλυτερο η χειροτερο εκτος αν εχω εναν ανταγωνιστη του. Και δεν μιλαμε για χαωδης διαφορες σε δυνατοτητες κινητων, αλλα για κινητα που ειναι κοντα σε δυνατοτητες.

Τα παντα παιζουν ρολο στην φωτογραφια αυτο το ξερετε ηδη καλα, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για φωτοκινητα και οχι dslr και φωτογραφικες μηχανες που εχουν μεγαλυτερα "ορια ανοχης".

Αποψη μου παντα.

@dimgeo ωραια η φωτο σου και θεωρω οτι δεν ειναι και ευκολη αλλα βλεπω κατι σαν καθετες γραμμες-θορυβο

@saint εντυπωσιακη η νυχτερινη σου!!!

Edited by demon2411

Μα ναι, δεν αντιλέγω για την καθημερινότητα, αλλά μόνο έτσι θα δούμε στεγνά τις δυνατότητες του εκάστοτε φακού-συσκευής.

Να εκφερω και εγω την γνωμη μου μιας και παρακολουθω το topic αρκετα συχνα οσο μου το επιτρεπει ο χρονος μου. Εχουμε-εχετε "εν μερει" καταληξει οτι τα nokia και συγκεκριμενα 808 n8 1020 κτλ βγαζουν συνολικα τις καλυτερες φωτο χωρις να θεωρω οτι υπαρχει το τελειο μιας και ολα καπου υστερουν εκει που αλλα οχι.

Οι συγκρισεις ειναι ανουσιες αν δεν εχεις και τα 2 κινητα την ιδια χρονικη στιγμη στο ιδιο αντικειμενο. Δεν μπορεις να εχεις εικονα σωστη εκτος απο τα τελευταια post που βλεπω συγκρισεις με crop η χωρις, και υπαρχουν και τα 2 κινητα ταυτοχρονα και ειναι σωστες και μετρησιμες οι συγκρισεις.

Το να τραβηξω μια φωτο και να την ανεβασω για να δειξω το πως τραβαει το κινητο μου ειναι μια χαρα και μπορω να εχω μια γενικη εικονα αλλα δεν μπορω να ξερω επακριβως, αλλα στο περιπου, αν ειναι καλυτερο η χειροτερο εκτος αν εχω εναν ανταγωνιστη του. Και δεν μιλαμε για χαωδης διαφορες σε δυνατοτητες κινητων, αλλα για κινητα που ειναι κοντα σε δυνατοτητες.

Τα παντα παιζουν ρολο στην φωτογραφια αυτο το ξερετε ηδη καλα, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για φωτοκινητα και οχι dslr και φωτογραφικες μηχανες που εχουν μεγαλυτερα "ορια ανοχης".

Αποψη μου παντα.

Φίλε μου λίγο από τις ρυθμίσεις που τραβάει ο καθένας ή από αυτές που επιλέγει η συσκευή στο αυτόματο, μπορούμε να βγάλουμε 2-3 συμπεράσματα για την κάθε συσκευή. Δεν είναι φωτογραφικό site που πάει να βγάλει νικητή και μετράει η απόλυτη ακρίβεια. Ούτε είναι δυνατόν να γίνει σύγκριση με ίδιες συνθήκες σε όλες τις συσκευές μιάς και κανείς μας δεν τις έχει.

Edited by Moralas

Για γενικά συμπεράσματα ως προς τις δυνατότητες της κάθε συσκευής, ο καθένας μπορεί να ανεβάζει τις φωτογραφίες του. Έχει μεγάλη αξία κι αυτό. Για να δούμε πιο είναι καλύτερο από κάποιο άλλο, σαφώς χρειαζόμαστε άμεση σύγκριση (όχι απαραίτητα στις βέλτιστες ρυθμίσεις), μεταξύ συσκευών. Όπως λέει όμως κι ο φίλος Moralas, εκ των πραγμάτων είναι δύσκολα τέτοια συγκριτικά, τουλάχιστον για πάνω από 2-3 συσκευές, εκτός κι αν βρεθεί μια παρέα από το myphone με καμεροτηλέφωνα και κάνει κανένα συγκριτικό με πολλές συσκευές.

Για τακτικά συγκριτικά μεταξύ πολλών συσκευών προτείνω το ανανεωμένο http://smartcam.club/

Συμφωνω και με τους 2 σας και σαφως ειναι δυσκολο (εκτος αν κανονισουμε για εναν καφε ολοι μαζι) να γινει τετοιο συγκριτικο.

Απο την αλλη ομως ο τιτλος υποδηλωνει αυτο που λεει (ποιο κινητο τραβαει τις καλυτερες φωτο) και δεν βλεπω δυστυχως καμια αλλη συσκευη περαν των nokia 808 - 1020 και του φιλου Te Salat M8. Θα ηθελα να δω και χαμηλοτερες κατηγοριες (π.χ. εχω στα χερια μου συγκριτικες note 3 & g2 που τις τραβηξα μονος μου αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο να τις ανεβασω εδω, μαλλον θα ανοιξω νεο thread.) Aπλα στο συγκεκριμενο thread ασχολειστε αρκετα και εχετε γνωσεις ενω σε αλλο μπορει να πανε χαμενες. @mivas ωραιο site!!

Σε γενικες γραμμες δεν λεμε κατι διαφορετικο. :)

Edited by demon2411

Ακριβώς. Μια χαρά μπορείς και εδώ να ανεβάσεις συγκριτικό. Εδώ έχουμε δει από άλλες συσκευές με χειρότερη ποιότητα.

Καλως τοτε θα τις.ανεβασω αμεσα. Moralas θα δεις και θα κρινεις απο μονος σου. Κατωτερο εννοω απο 808 και 1020.

Το note κατώτερο? Το θεωρώ μάλλον το καλύτερο android σε φωτοεπιδόσεις.

Ειδικά το Note4 σε εξωτερικές συνθήκες είναι πολύ κοντά στο 1020. Έχει βελτιωμένα χρώματα, αυξημένη ευκρίνεια.

Το βίντεο δεν το συζητάμε.

Σε εσωτερικούς χώρους είναι επίσης βελτιωμένο.

Εκεί που η βελτίωση δεν είναι ικανοποιητική είναι στις βραδινές.

Ναι μεν τα έχουν πάει καλά στο θέμα θόρυβος, αλλά ανεβάζει υπερβολικά το exposure με αποτέλεσμα όπου υπάρχουν φώτα, να καίγονται.

Δεν ξέρω αν με manual ρύθμιση διορθώνεται.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ειδικά το Note4 σε εξωτερικές συνθήκες είναι πολύ κοντά στο 1020. Έχει βελτιωμένα χρώματα, αυξημένη ευκρίνεια.

Το βίντεο δεν το συζητάμε.

Σε εσωτερικούς χώρους είναι επίσης βελτιωμένο.

Εκεί που η βελτίωση δεν είναι ικανοποιητική είναι στις βραδινές.

Ναι μεν τα έχουν πάει καλά στο θέμα θόρυβος, αλλά ανεβάζει υπερβολικά το exposure με αποτέλεσμα όπου υπάρχουν φώτα, να καίγονται.

Δεν ξέρω αν με manual ρύθμιση διορθώνεται.

Το ελπιζω Κωστα γιατι ειναι κορυφη το note 4 για μενα αλλα αν εχει το interface του note 3 ουτε iso δεν σε αφηνει να αλλαξεις...

Οι φωτο ανεβαινουν σε λιγο θα εχετε δειγματα G2 vs Note 3 indoor + night test

Ειχα την τυχη να εχω (ξανα) στα χερια μου ενα Note 3 του κουμπαρου μου που μολις το πηρε. Το δανειστηκα λοιπον για να το συγκρινω με το G2 που εχω σε indoor-night καταστασεις (θα ακολουθησουν αμεσα και ημερησιες που εκει το Note 3 διαπρεπει).

Οι φωτογραφιες ειναι ολες τραβηγμενες σε auto mode + auto night αντιστοιχα. Απο ρυθμισεις δεν επιτρεπουν πολλα οι συγκεκριμενες συσκευες.

Στην μια φωτο (αντανακλαση στο νικελ μιξερ) φαινεται το πως κραταω τα 2 κινητα. τΟ G2 ειναι rooted και εχει πανω xcam του xdabbeb. Στο Note 3 επειδη δεν εχει οπτικο σταθεροποιητη βαζαμε timer ετσι ωστε να μην το κουναμε την ωρα που παταμε το shutter. Βγηκαν συνολικα 20 φωτο κρατησα τις 12 και σας τις ανεβαζω (ομολογω οτι κουραστηκα και ηταν χρονοβορο το upload με τα links...).

Αναλογικα στο note εβγαλα τις διπλες φωτογραφιες γιατι στις περισσοτερες ηταν κουνημενες και out of focus εναντι του G2 που ολες βγηκαν in focus. Εδω φαινεται η υπεροχη που εχει το ois.

Παμε λοιπον....!

N3

15644340342_fa1a032373_o.jpgNOTE 3 SAMPLE 12 by drizosg, on Flickr

G2

15457264948_e40ca08c7f_o.jpgG2 SAMPLE 12 by drizosg, on Flickr

N3

15631534321_8c17aace1d_o.jpgNote 3 sample 1 by drizosg, on Flickr

G2

15456739659_ba02cab300_o.jpgG2 SAMPLE 11 by drizosg, on Flickr

N3

15448117648_44b5237c2f_o.jpg20141025_220926 by drizosg, on Flickr

G2

15643386385_8d04795529_o.jpgG2 SAMPLE 10 by drizosg, on Flickr

N3

15457520557_a887155676_o.jpgNOTE 3 SAMPLE 11 by drizosg, on Flickr

G2

15457235488_758259c99c_o.jpgG2 SAMPLE 9 by drizosg, on Flickr

Edited by demon2411

N3

15457503267_d7a7c54aa6_o.jpgNOTE 3 SAMPLE 10 by drizosg, on Flickr

G2

15023172763_31947622e8_o.jpgG2 SAMPLE 8 by drizosg, on Flickr

N3

15022731754_011f570f2b_o.jpgNOTE 3 SAMPLE 9 by drizosg, on Flickr

G2

15644158282_d3eb102651_o.jpgG2 SAMPLE 7 by drizosg, on Flickr

N3

15457478347_535cf4fd83_o.jpgNOTE 3 SAMPLE 7 by drizosg, on Flickr

G2

15456656099_7a7a854833_o.jpgG2 SAMPLE 5 by drizosg, on Flickr

N3

15457875940_a46333bcd6_o.jpgNOTE 3 SAMPLE 6 by drizosg, on Flickr

G2

15457310267_1d7c6104dc_o.jpgG2 SAMPLE 4 by drizosg, on Flickr

Εδω και τοσα χρονια η Samsung δεν εχει κατορθωσει να βγαλει ενα κινητο που να μπορει να βγαλει νυχτερινες φωτογραφιες...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...