Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Δεν ειμαι τοσο της τεχνολογιας ΕΙΔΙΚΟΣ και δεν ξερω πως να επεξεργαστω μια φωτο ,τοσο οσο, πιθανοτατα να μην μπορει να το καταλαβει κ καποιος..Πριν σου απαντησω ομως οφειλεις μια απαντηση εσυ σε δεκαδες παιδια εδω μεσα. Επεξεργαζοσουν ή οχι με το galaxy s4??? και αν ναι,γιατι αφηνες τα παιδια να πιστευουν οτι εχουν ελλατωματικα κινητα, καποιοι εκ των οποιων τα πουλησαν κιολλας???? (αρα γιατι να σε πιστεψω τωρα) αλλα αν θες αναντησε εσυ πρωτος σε κατι που ΟΦΕΙΛΕΙΣ καιρο τωρα.. (στο thread υπαρχουν και παρα πολλες φοβερες φωτο,οπως υπαρχουν σε ΟΛΑ τα καινουρια smartphones)..απλα εσυ εχεις την ταση οτι αφορα το 1020 να το βαπτιζεις εξωπραγματικο,χωρις παντα να ειναι κατι πολυ καλο..ακριβως το ιδιο εκανες και με το s4 κ πηρες στον λαιμο σου πολυ κοσμο.

Σταματα να γεμιζεις το thread με ψευδη σχολια για να δημιουργησεις εντυπωσεις.Οσες φωτο ειχαν γινει edit στο S4 ...το ειχα αναφερει διπλα στη φωτογραφια.Οποτε ολα αυτα περι οτι πηρα κοσμο στο λαιμο μου κι αλλα ασχετα ειναι τριχες.

Δευτερο στο ειπε ο @montoya κι εγω οτι στο flickr ΦΑΙΝΕΤΑΙ εαν εχει περαστει η φωτο απο καποιο προγραμμα επεξεργασιας...photoshop, lightrrom κ.τ.λ

Τριτον, το ξαναρωταω γιατι αποφευγεις 'απαντησεις

Ολες αυτες οι φωτο στο thread του lumia ειναι επεξεργασμενες?

Edited by navi55

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σταματα να γεμιζεις το thread με ψευδη σχολια για να δημιουργησεις εντυπωσεις.Οσες φωτο ειχαν γινει edit στο S4 ...το ειχα αναφερει διπλα στη φωτογραφια.Οποτε ολα αυτα περι οτι πηρα κοσμο στο λαιμο μου κι αλλα ασχετα ειναι τριχες.

Δευτερο στο ειπε ο @montoya κι εγω οτι στο flickr ΦΑΙΝΕΤΑΙ εαν εχει περαστει η φωτο απο καποιο προγραμμα επεξεργασιας...photoshop, lightrrom κ.τ.λ

Τριτον, το ξαναρωταω γιατι αποφευγεις 'απαντησεις

Ολες αυτες οι φωτο στο thread του lumia ειναι επεξεργασμενες?

Δεν ενεφερες τιποτα,αντιθετως καποια στιγμη μετα απο παρα πολλα posts αποκαλυφθηκε οτι τις επεξεργαζεσαι,μεχρι τοτε συμβουλευες τα παιδια να μαθουν να τραβανε καλυτερα ή οτι το τζαμακι εχει θεμα με την ζελατινα ή οτι πηρανε χαλασμενο και να πανε αμεσα για αλλαγη. Μην με αναγκασεις να ψαξω ολα τα post να τα κανω copy paste. Ξαναρωτα οσο θες,δεν αξιζεις απαντηση οσο επιμενεις σε ψευδη! Οσο για το χοντροκεφαλο μου,αν κρινω απο τις φωτο που ανεβαζεις, μαλλον μιλας εξ ιδιων..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364821&page=14 Δες ξανα αποριες περι ευκρινιας των φωτο πριν εναν χρονο για το galaxy s4 που αφορουν εσενα Κωστα. Ολοι απορουν πως εβγαζες τοσο λαμπερες φωτο,ολοι!!! Τα ιδια και εδω εναν χρονο μετα...ε ενταξει,δεν ειμαστε και ....! ειναι λιγο παραξενο ρε φιλε σε 2 κινητα σου ολοι να μενουν μα....κες με τα αποτελεσματα της φωτο,να σε ρωτανε ολοι αν τις πειραζεις,να σε ρωτανε πες μας τι μαγικα κανεις κτλ, και να απορουν αν εχουν παρει χαλασμενη συσκευη ή δεν ξερουν να τραβανε..σε 2 συσκευες οχι 1 να πεις οκ ετυχε!!! παει πολυ μεσα σε εναν χρονο.. αποψη μου! το ιδιο θα πιστευες κ εσυ στην θεση μου.

Edited by navi55

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Δεκτα τα σχολια για τις φωτο που ανεβασα αυτος αλλωστε ειναι και ο σκοπος. Τα μονα που δεν θα ηθελα να διαβαζω ειναι τα περι επεξεργασιας και ελαττωματικης συσκευης κλπ, και ειδικα οταν βλεπω συγκεκριμενα οτι:

Ο paok παιζει μαζι μας και δεν μου αρεσει καθολου...

@paok, αντι να μας λες να δουμε το νημα των φωτογραφιων του 1020, ας διαβασουμε καλυτερα το νημα του 1020 οπου, παιρνοντας τη συσκευη αρχισα να το παρακολουθω οπως κανω παντα με καθε συσκευη μου, και ΕΣΥ ο ιδιος γραφεις οτι στην 8.1 η εφαρμογη της καμερας δεν ειναι ενταξει, δεν εστιαζει σωστα, κλπ, και οτι σκεφτεσαι να το δωσεις και να πας προς android μερια γιατι βγαζουν καλες καμερες κλπ...

Και αντι να προσπαθεις να βοηθησεις στο σκοπο του νηματος αυτου, εχεις το θρασος να μου λες να μην ανεβαζω φωτο απο το 1020...

Επιτελους να ειμαστε σοβαροι. Ενας λογος που πηρα το 1020 για τριτη φορα ειναι αυτα που γραφονται εδω υπερ του. Μην μας τρελαινεις με τις εξυπναδες αναλογα με το πως σου καθεται, διαβαζουν και αλλοι εκτος απο εμας που εχουμε αρκετες γνωσεις και αποψη για το αντικειμενο. Και σε ρωτησα πιο πανω αν ξερεις γιατι η ποιοτητα πιθανον των φωτο δεν ειναι καλη, και νομιζω καταλαβες τι εννοω αλλα συνεχιζεις το ιδιο βιολι...

Η φωτο του montoya απο τους Δελφους ειναι καταπληκτικη και μακαρι να βγαλω κι εγω τετοιες με το 1020. Εχω 8.1 και βγαζω με Nokia camera. Πρεπει να κανω tweak δηλαδη για να βγαλω καλες φωτο; Να βαλω beta; Οπως πηρα τη συσκευη, ειχε 8.1, εκανα και τις αναβαθμισεις και βγαζω με αυτο που μου δινει η Nokia. Θα μπορουσαμε λοιπον κατ αρχην να συζηταμε γι αυτο και να δουμε αν φταιει η εφαρμογη η οχι, χωρις τα υπολοιπα με κρισεις και επικρισεις.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

keras αυτό είπα και εγώ πριν. Δε μας είπες ποιο firmware έχει πάνω το 1020 που τράβηξες. Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά. Πάρτε ένα 808 να ηρεμήσετε! ΔΕ ξαναπαίρνει firmware και είστε ήσυχοι:lol:

Δεν ενεφερες τιποτα,αντιθετως καποια στιγμη μετα απο παρα πολλα posts αποκαλυφθηκε οτι τις επεξεργαζεσαι,μεχρι τοτε συμβουλευες τα παιδια να μαθουν να τραβανε καλυτερα ή οτι το τζαμακι εχει θεμα με την ζελατινα ή οτι πηρανε χαλασμενο και να πανε αμεσα για αλλαγη. Μην με αναγκασεις να ψαξω ολα τα post να τα κανω copy paste. Ξαναρωτα οσο θες,δεν αξιζεις απαντηση οσο επιμενεις σε ψευδη! Οσο για το χοντροκεφαλο μου,αν κρινω απο τις φωτο που ανεβαζεις, μαλλον μιλας εξ ιδιων..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364821&page=14 Δες ξανα αποριες περι ευκρινιας των φωτο πριν εναν χρονο για το galaxy s4 που αφορουν εσενα Κωστα. Ολοι απορουν πως εβγαζες τοσο λαμπερες φωτο,ολοι!!! Τα ιδια και εδω εναν χρονο μετα...ε ενταξει,δεν ειμαστε και ....! ειναι λιγο παραξενο ρε φιλε σε 2 κινητα σου ολοι να μενουν μα....κες με τα αποτελεσματα της φωτο,να σε ρωτανε ολοι αν τις πειραζεις,να σε ρωτανε πες μας τι μαγικα κανεις κτλ, και να απορουν αν εχουν παρει χαλασμενη συσκευη ή δεν ξερουν να τραβανε..σε 2 συσκευες οχι 1 να πεις οκ ετυχε!!! παει πολυ μεσα σε εναν χρονο.. αποψη μου! το ιδιο θα πιστευες κ εσυ στην θεση μου.

Δηλαδη εσυ τωρα μας λες οτι οποια φωτογραφια του 1020 ειναι εξαιρετικη ...ειναι επεξεργασμενη ετσι?

Δεν το καταλαβαινεις οτι μ'αυτο τον τροπο προσβαλεις ολους τους χρηστες του 1020 που ανεβαζουν εδω φωτογραφιες?

ο σοφος λαος λεει..καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.. και ενταξει ρε φιλε,χαλαρωσε λιγο,φωτογραφιες ανεβαζουμε,τι θελεις δλδ να φτιαξουμε αγαλμα του 1020 και να κανουμε απο 20 προσκυνηματα την ημερα για τις φωτογραφιες του?? ωραιες ειναι, μεχρι εκει,σιγα. Εσυ εισαι ικανος στην Αμφιπολη,αντι για κανεναν Μ.Αλεξανδρο ή συγγενεις κτλ,να περιμενεις να βρουνε την χρυση λαρνακα με το nokia 1020.. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Σε στοκ κατάσταση πάντως το 1020 δεν βγάζει τρελές φώτο. Σήμερα μου ήρθε και φυσικά ότι έβγαλα είναι με δύο κλικ.

Ρυθμίσεις και εφαρμογές κάμερας περιμένω να τα μάθω στο θέμα. Πάντως out of the box, δεν είναι σαν τα samples που έβλεπα.

Σε στοκ κατάσταση πάντως το 1020 δεν βγάζει τρελές φώτο. Σήμερα μου ήρθε και φυσικά ότι έβγαλα είναι με δύο κλικ.

Ρυθμίσεις και εφαρμογές κάμερας περιμένω να τα μάθω στο θέμα. Πάντως out of the box, δεν είναι σαν τα samples που έβλεπα.

Με την Nokia camera? Γιατί εγώ βγάζω μια χαρά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

@user-pixon

και μια για σενα....με επεξεργασια στο φουλ

14795593330_694f98b95b_c.jpg

Πλάκα κάνεις!!!!

keras αυτό είπα και εγώ πριν. Δε μας είπες ποιο firmware έχει πάνω το 1020 που τράβηξες. Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά. Πάρτε ένα 808 να ηρεμήσετε! ΔΕ ξαναπαίρνει firmware και είστε ήσυχοι:lol:

Εκδοση: 8.10.12393.890

Nokia camera: 4.8.1.1

Εκδοση: 8.10.12393.890

Nokia camera: 4.8.1.1

Δεν πιστευω οτι εχει να κανει με το firmware της καμερας, ουτε με τη beta ουτε με την εκδοση των wp 8.1.

εγω πιστευω οτι 99% εχει να κανει με ελλατωματικο camera module...προβλημα στο hardware δηλαδη.Και δεν εχει σημασια που το πηρες καινουριο.Κι εγω καινουριο το ειχα παρει και μετα απο μια βδομαδα το xenon παρεδωσε το πνευμα του.

Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι είναι ελαττωματική η συσκευή. Το θόλωμα φαίνεται και στις φωτογραφίες της άλλης συσκευής. Δεν ξέρω μήπως φταίει το που έχουν ανεβεί οι φωτογραφίες.

Επειδη δεν εχω υπολογιστη, θα ψαξω να βρω ομως, δεν μπορω να καταλαβω την πραγματικη ποιοτητα των φωτογραφιων απο το 1020. Με την εφαρμογη αρχειων που τις ανοιγω βλεπω το ιδιο πραγμα δηλαδη οχι την ποιοτητα που πιστευα οτι θα εχω. Πρεπει ομως να οφειλεται στην αναλυση της οθονης διοτι στο S4 που τις εστειλα για να τις ανεβασω μου τις δειχνει καλυτερες αν ζουμαρω.

Τις ανεβασα με το photobucket απο το S4 zoom. Δεν βλεπω εκει ρυθμιση για την ποιοτητα του ανεβασματος, την ρυθμιση την ειχα κανει απο τον υπολογιστη μου στην εφαρμογη σε φουλ αναλυση και θεωρω οτι θα τις ανεβαζει ετσι, χωρις να ειμαι σιγουρος ομως.

Edited by keras

Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι είναι ελαττωματική η συσκευή. Το θόλωμα φαίνεται και στις φωτογραφίες της άλλης συσκευής. Δεν ξέρω μήπως φταίει το που έχουν ανεβεί οι φωτογραφίες.

Εχεις δικιο...τωρα που το ειπες βλεπω οτι και οι φωτο απο το S4 zoom δεν ειναι καλες κι αυτες.Οποτε ναι...πολυ πιθανο να εχει γινει Upload σε πολυ χαμηλη αναλυση.

Αν ηταν μονο το ζουμ τοτε η αναλυση που ανεβηκαν θα ηταν η πιο υψηλη. Τωρα που παιρνει η μπαλα και το 1020 η αναλυση ειναι χαμηλη! Χαχαχαχα! Μονο σε Ελληνικο φορουμ τετοιες θεικες αντιπαραθεσεις!

galaxy Κ zoom - white

Αν ηταν μονο το ζουμ τοτε η αναλυση που ανεβηκαν θα ηταν η πιο υψηλη. Τωρα που παιρνει η μπαλα και το 1020 η αναλυση ειναι χαμηλη! Χαχαχαχα! Μονο σε Ελληνικο φορουμ τετοιες θεικες αντιπαραθεσεις!

Συνεχίζεις να εισαι προκλητικός παραβλέποντας πως πρόκειται για διαφορετικά λειτουργικά που ΜΠΟΡΕΙ να παίζουν τον ρόλο τους. Χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε τη συσκευή σου απαλλαγμένος απο το άγχος να αποδείξεις την κατά την γνώμη σου ανωτερότητά της αλλιώς καταντάς αυτό που κοροϊδεύεις.

Φιλικά το λέω αν και δεν περιμένω πολλά πλέον....

Συνεχίζεις να εισαι προκλητικός παραβλέποντας πως πρόκειται για διαφορετικά λειτουργικά που ΜΠΟΡΕΙ να παίζουν τον ρόλο τους. Χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε τη συσκευή σου απαλλαγμένος απο το άγχος να αποδείξεις την κατά την γνώμη σου ανωτερότητά της αλλιώς καταντάς αυτό που κοροϊδεύεις.

user_pixon, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον montoya. Το μήνυμά σου αυτό:

ο σοφος λαος λεει..καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα.. και ενταξει ρε φιλε,χαλαρωσε λιγο,φωτογραφιες ανεβαζουμε,τι θελεις δλδ να φτιαξουμε αγαλμα του 1020 και να κανουμε απο 20 προσκυνηματα την ημερα για τις φωτογραφιες του?? ωραιες ειναι, μεχρι εκει,σιγα. Εσυ εισαι ικανος στην Αμφιπολη,αντι για κανεναν Μ.Αλεξανδρο ή συγγενεις κτλ,να περιμενεις να βρουνε την χρυση λαρνακα με το nokia 1020..

κάλλιστα μπορεί να πάει και σε σένα.

user_pixon, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον montoya. Το μήνυμά σου αυτό:

κάλλιστα μπορεί να πάει και σε σένα.

Ενω αν έλεγε για το αρχαίο σου 808 θα ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα.....:lol:

Ξέρεις πως αστειεύομαι βέβαια....;)

Λεω κατι ψεματα? Σε ολα ο παοκ διαφωνει! Σε ολα! Μονο σε ενα συμφωνησε,και τι συμπτωση..τελικα παλι για το 1020 ηταν η ουσια της συμφωνιας! Για δικαιολογια των μετριων φωτο.

Πονηρος αλλα εχουμε κ κριση φιλε. Οσο για τις φωτο,το συγκριτικο μιλησε,αλλα ξεχασα,ο keras αγορασε ελαττωματικο κινητο! Αλητες! Μηνυση εδω κ τωρα στην samsung! Χαχαχαχαχα! Εδω ταιριαζει το.. κορωνα κερδιζω,γραμματα..χανεις!! Εντελως ομως! Καληνυχτα!

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Λεω κατι ψεματα? Σε ολα ο παοκ διαφωνει! Σε ολα! Μονο σε ενα συμφωνησε,και τι συμπτωση..τελικα παλι για το 1020 ηταν η ουσια της συμφωνιας! Για δικαιολογια των μετριων φωτο.

Πονηρος αλλα εχουμε κ κριση φιλε

Αν έχεις κάτι με τον κωσταπαοκ, στείλε του ένα pm να το λύσεις. Μη γίνεσαι αντιπαθητικός σε όλους γιατί δημιουργείς εντάσεις και μετά θα γίνει το θέμα κ.....

Ρε φιλε,εγινε ενα ωραιο συγκριτικο,παθανε κοκομπλοκο μερικοι,και σηκωσανε σημαια περι χαλασμενης συσκευης. Και το αστειο ειναι οτι αυτη η χαζη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ συνεχιζεται ωρες μετα! Ε οκ, το ποιος , ποιοι προκαλουν, ας το κρινει η ιστορια.

galaxy Κ zoom - white

Οσο για τις φωτο,το συγκριτικο μιλησε,αλλα ξεχασα,ο keras αγορασε ελαττωματικο κινητο! Αλητες! Μηνυση εδω κ τωρα στην samsung! Χαχαχαχαχα! Εδω ταιριαζει το.. κορωνα κερδιζω,γραμματα..χανεις!! Εντελως ομως! Καληνυχτα!

Και συνεχίζεις.... Αλλα όπως είπα δεν περίμενα κάτι καλύτερο.

"καληνύχτα" σου.

Μην το συνεχιζουμε αυτο, ας κανουμε πιο παραγωγικη συζητηση...

Θα κοιταξω κι εγω μηπως γινεται κατι με το ανεβασμα..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...