Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Τωρα συμφωνουμε απολυτα. Παντως με τα 199 που κανει το C905 στο Multirama απεχει μολις ενα 50άρι απο τα 249 του Pixon 12 παλι στο Multirama, οποτε καποιος που ψαχνει ενα πολυ καλο φωτοκινητο πρεπει να σκεφτει καλα! ;)

ναι ομως το μουλτιραμα δεν το εχει πλεον...:(

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρε τηλ στο 8011115000 και πες τους οτι θελεις ενα εκθεσιακο κομματι αρκει να σε διαβεβαιωσουν οτι ειναι σε καινουργια κατασταση (εγω πηρα δυο εκθεσιακα και ηταν αψογωτατα). Μετα μπορουν να σου το στειλουν στο σπιτι. Και πες τους οτι αν δεις το παραμικρο σημαδακι θα το επιστρεψεις...ετσι για εκφοβισμο γιατι δε θα εχει σημαδακι!

θα το εκανα αλλα εχω και επιδοτηση που δεν γινεται να χρησιμοποιησω απο εκει και μου ερχεται κριμα...:worry:

τωρα περιμενω απο το saturn που το ξαναφερε οπως μου ειπαν!:)

ελπιζω μονο να το εχει και αυτο στα 249 ευρω!

Για ποιον λόγο θα πρέπει να παραδεχτεί κανείς πως το C905 δεν είναι καλό στον τομέα της φωτογραφίας; Αφήστε τις εξυπνάδες επιτέλους,μεγάλοι άνθρωποι είστε, ο καθένας καλύπτεται και από διαφορετική συσκευή. Να προσπαθείτε να πείσετε με το ζόρι δεν ωφελεί πουθενά και καταντάτε γραφικοί με τις ειρωνείες. Λες και θα πάρετε ποσοστά απ'τις πωλήσεις του Pixon και του κάθε Pixon, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν κυκλοφορεί κιόλας για να πάμε να το αγοράσουμε... Τώρα, αν αναζητάτε διαξιφισμούς μέχρι τέλους, παίξτε με άλλους αυτό το παιχνιδάκι, εγώ βαριέμαι..Έλεος... :down:

ποιες εξυπναδες? :wacko: την γνωμη μας ειπαμε γιατι πρεπει να ειναι εξυπναδα?

και οσο για το παιχνιδακι με αλλους το παιξαμε εσυ ανακατευτηκες. αφου βαριεσαι γιατι το κανες αληθεια? αφου ειναι χαλια για φωτοκινητο τι να κανουμε τωρα? αμα λεμε οτι ειναι ωραιο θα ειμαστε οκ? ωραια λοιπον το c905 ειναι το καλυτερο στο θεμα φωτογραφιας!

Don't give up! :!:

Cavaradossi θα ηθελες να μας πεις τους λογους που θεωρεις χαλια το C905? Ας πουμε σε αυτες τις φωτο στη σελιδα παρακατω τι ασχημο βλεπεις;

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c905-review-295p6.php

Δεν θελω να σε ειρωνευτω, ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου..απλα μου κανει εντυπωση η δυσαρεσκεια που εκφραζεις για ενα μοντελο που πολυς κοσμος θεωρει απο τα κορυφαια(και οχι αδικα)κινητα φωτογραφησης!

Edited by Conception

δε θυμαμαι αν το εχω πει, αλλα το καλυτερο που εχω δει εγω ειναι το se satio! με τις καταλληλες ρυθμισεις, βγαζει ΤΕΛΕΙΕΣ φωτο ;)

ωραια λοιπον το c905 ειναι το καλυτερο στο θεμα φωτογραφιας!

Ok, τρέχω να πάρω το ποσοστό μου από την Sony Ericsson τώρα που σας έπεισα:lol:

δε θυμαμαι αν το εχω πει, αλλα το καλυτερο που εχω δει εγω ειναι το se satio! με τις καταλληλες ρυθμισεις, βγαζει ΤΕΛΕΙΕΣ φωτο ;)

Επειδή πέρασε για ένα διάστημα από τα χέρια μου, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Συγκριτικά με το Pixon12 δε βγάζει καλύτερες σε καμία περίπτωση. Ούτε πρωί ούτε βράδυ. Συγκαταλέγεται μεν στα καλύτερα φωτοκινητά, αλλά κάπου χάνει. Επίσης, στις βραδινές χάνει και από το C905, επειδή έχει πιο αδύναμο φλας. Αλλά σε γενικές γραμμές, ναι, βγάζει καλές φωτό και το Satio. Στις λεπτομέρειες απλά χάνει σε ορισμένες περιπτώσεις.

Τωρα συμφωνουμε απολυτα. Παντως με τα 199 που κανει το C905 στο Multirama απεχει μολις ενα 50άρι απο τα 249 του Pixon 12 παλι στο Multirama, οποτε καποιος που ψαχνει ενα πολυ καλο φωτοκινητο πρεπει να σκεφτει καλα! ;)

Με τέτοια διαφορά τιμής, πας να τους το τρίψεις στη μούρη στο e-shop που το δίνουν 399;;; :wacko:

Ιδού: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.007009

Βέβαια, των Μουλτιράμα είναι υποτίθεται εκθεσιακό, αλλά και πάλι, τόση διαφορά τομής δε δικαιολογείται... Αν και αν κάποιος το θέλει, θα το πάρει, ακόμη και στα 399 ;)

Εξαιρετικό πάντως μοντέλο στη φωτογραφία, την ημέρα τουλάχιστον, είναι το Samsung Omnia HD. Θα ανεβάσω φωτό, αν και πλεόν δυσεύρετο για αγορά

Edited by kotsianis7

Εξαιρετικο την ημερα ειναι επισης το InnoV8 που ομως υστερει το βραδυ, οπως και το Omnia HD. Θα ηθελα να δω και το Vivaz πως τα καταφερνει, ιδιαιτερα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου. Αν υπαρχει στην κατοχη καποιου χρηστη ας ποσταρει καμια φωτο γιατι ισως ειναι το επομενο κινητο μου!

Και θα αντέξεις την resistive οθόνη; :p No way... :)

Γιατί το λες αυτό? Έχω το βιβαζ και νομίζω πως η οθόνη του είναι παρά πολύ καλή από πλευρά απόκρισης

irene εσυ εισαι ευχαριστημενη απο τις φωτογραφιες του Vivaz? Στις βραδυνες με φλας πως τα παει; Αν θες και μπορεις ανεβασε καμια να δουμε. Thanx!

irene εσυ εισαι ευχαριστημενη απο τις φωτογραφιες του Vivaz? Στις βραδυνες με φλας πως τα παει; Αν θες και μπορεις ανεβασε καμια να δουμε. Thanx!

οι φωτογραφιες την μερα ειναι κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλες

το βραδυ δεν θα το λεγα λογω του φλας που εχει.. δεν εχει xenon δυστυχως....

δυστυχως δεν ξερω πως να ανεβαζω φωτο :ninja:

Παρε τηλ στο 8011115000 και πες τους οτι θελεις ενα εκθεσιακο κομματι αρκει να σε διαβεβαιωσουν οτι ειναι σε καινουργια κατασταση (εγω πηρα δυο εκθεσιακα και ηταν αψογωτατα). Μετα μπορουν να σου το στειλουν στο σπιτι. Και πες τους οτι αν δεις το παραμικρο σημαδακι θα το επιστρεψεις...ετσι για εκφοβισμο γιατι δε θα εχει σημαδακι!

Δίνουν και άλλα μοντέλα εκθεσιακά σε χαμηλή τιμή?

Λοιπον, ειδα live το Vivaz και "επαιξα" για λιγη ωρα μαζι του. Οι φωτογραφιες που ειχε βγαλει η κατοχος ηταν πρωινες και αψογες με εκπληκτικα χρωματα! Στις βραδυνες απογοητευτηκα λιγο γιατι το ledακι ειναι αδυναμο και αναβει συνεχομενα, πραγμα που εξυπηρετει περισσοτερο στο βιντεο. Η αποκριση της οθονης για resistive μου φανηκε πολυ καλη. Σαν μεγεθος κι εμφανιση ειναι απο τα πιο ομορφα touch που εχω δει! Προφανως δεν αποτελει φωτο-κινητο, αλλα βιντεο-κινητο! Επειδη ομως τραβαω πιο πολυ φωτογραφιες, θα το σκεφτω... Edited by Conception

Όσον αφορά στη σύγκριση Satio και C905. Είδα μια φώτο ενός γνωστού μου από satio στα 12ΜΡ η οποία είχε μέγεθος 2,8ΜΒ, τη στιγμή που οι φώτο στο c905 στα 8ΜΡ, σε υψηλή ποιότητα, παίζουν στα 2,1-2,3ΜΒ! Δεν ξέρω αν το είχε ρυθμισμένο σε υψηλή ή κανονική ποιότητα.

Μπορεί να πει κανένας τι μέγεθος έχουν οι φώτο του satio σε υψηλή ποιότητα? Γιατί αν παίζουν στα 2,8ΜΒ, τότε ναι μεν έχει 12ΜΒ ανάλυση αλλά η ποιότητα προφανώς είναι χαμηλότερη απ' το c905. Δεν είναι μόνο θέμα ανάλυσης.

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Όσον αφορά στη σύγκριση Satio και C905. Είδα μια φώτο ενός γνωστού μου από satio στα 12ΜΡ η οποία είχε μέγεθος 2,8ΜΒ, τη στιγμή που οι φώτο στο c905 στα 8ΜΡ, σε υψηλή ποιότητα, παίζουν στα 2,1-2,3ΜΒ! Δεν ξέρω αν το είχε ρυθμισμένο σε υψηλή ή κανονική ποιότητα.

Μπορεί να πει κανένας τι μέγεθος έχουν οι φώτο του satio σε υψηλή ποιότητα? Γιατί αν παίζουν στα 2,8ΜΒ, τότε ναι μεν έχει 12ΜΒ ανάλυση αλλά η ποιότητα προφανώς είναι χαμηλότερη απ' το c905. Δεν είναι μόνο θέμα ανάλυσης.

Προφανως δεχονται συμπιεση οι φωτογραφιες ωστε να μην ειναι πολλα MB. Αυτο συνεβαινε και στο LG KC550 που ειχα, του οποιου οι φωτο στα 5mp ηταν 300-400KB! Παντως ελπιζω να μην το κανουν αυτο στα 12ρια κινητα που θα βγαινουν, γιατι τοτε ειναι ασκοπα τοσα megapixel! Νομιζω οτι το Pixon δεν εχει τετοιο θεμα και μαλλον σε αυτο θα καταληξω τελικα, αν παρω 12ρι.

Edit: Το Aino τι λεει απο θεμα φωτογραφιας, ξερει κανεις; Γιατι στο GSMarena ειδα μερικες αψογες φωτο και γενικα το θεωρουν απο τα καλυτερα 8ρια! Φοβαμαι ομως οτι και αυτο τη νυχτα θα ζοριζεται...

Edited by Conception

Κάποιος που έχει satio μπορεί να μας πει το μέγεθος των φώτο σε υψηλή ποιότητα?

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Κάποιος που έχει satio μπορεί να μας πει το μέγεθος των φώτο σε υψηλή ποιότητα?

Με μια πρόχειρη ματιά παίζουν από 1,8 έως 2,9 MB.

Προφανως δεχονται συμπιεση οι φωτογραφιες ωστε να μην ειναι πολλα MB. Αυτο συνεβαινε και στο LG KC550 που ειχα, του οποιου οι φωτο στα 5mp ηταν 300-400KB! Παντως ελπιζω να μην το κανουν αυτο στα 12ρια κινητα που θα βγαινουν, γιατι τοτε ειναι ασκοπα τοσα megapixel! Νομιζω οτι το Pixon δεν εχει τετοιο θεμα και μαλλον σε αυτο θα καταληξω τελικα, αν παρω 12ρι.

Edit: Το Aino τι λεει απο θεμα φωτογραφιας, ξερει κανεις; Γιατι στο GSMarena ειδα μερικες αψογες φωτο και γενικα το θεωρουν απο τα καλυτερα 8ρια! Φοβαμαι ομως οτι και αυτο τη νυχτα θα ζοριζεται...

Προτείνω να περιμένεις και το Ν8 για 12άρι... Η ΝΟΚΙΑ μιλάει για ένα από τα καλύτερα δημιουργήματά της στον τομέα φωτογραφία και αποδίδει αρκετά καλά, ακόμη και ως early prototype. ;)

Το Aino δεν εντυπωσιάζει, αλλά δεν είναι κι άσχημο. Tip: έχει το ίδιο module με το W995.

Σκεφτομαι το Hazel για φωτοκινητο.Τι λετε,ειναι καλο?Απο οτι εχω δει στο net σε διαφορα ξενες ιστοσελιδες το Elm αποδιδει αρκετα καλα στο συγκεκριμεν θεμα(το αναφερω σαν παραδειγμα μιας κ θα εχουν το ιδιο module)...
Poco X3 nfc 6/128

Σκεφτομαι το Hazel για φωτοκινητο.Τι λετε,ειναι καλο?Απο οτι εχω δει στο net σε διαφορα ξενες ιστοσελιδες το Elm αποδιδει αρκετα καλα στο συγκεκριμεν θεμα(το αναφερω σαν παραδειγμα μιας κ θα εχουν το ιδιο module)...

Το Hazel δεν είναι και ούτε εξάλλου λανσάρεται σαν φωτοκινητό. Είναι υποτίθεται ένα οικολογικό κινητό με πλήρη χαρακτηριστικά για κάποιον που θέλει λίγο και απ'όλα. Μπορείς να απευθυνθείς και στο σχετικό θέμα για περισσότερες πληροφορίες για το κινητό αυτό.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=263483

Αν ψάχνεις κινητό για πολύ καλές φωτογραφίες και με λίγα χρήματα τότε το C905 με τιμή πλέον κάτι λιγότερο από 200 Ευρώ είναι μονόδρομος. Μακράν ο καλύτερος οκτάρης φακός (συνοδευόμενος και από εξαιρετικό xenon φλας) που υπάρχει. Αν και αρκετά παλαιό μοντέλο πλέον δεν του λέιπει τίποτα από χαρακτηριστικά και παραμένει το κορυφαίο φωτοκινητό στα οκτώ megapixel της αγοράς.:cool:

Edited by RAZR2

• 2 weeks later...
παιδια αυτη τη στιγμη ποιο κινητο ειναι το πιο καλο για φωτο γυρω στα 200-300 ευρω?

samsung pixon12 στα saturn 249 ευρω

Το Aino δεν εντυπωσιάζει, αλλά δεν είναι κι άσχημο. Tip: έχει το ίδιο module με το W995.

Παντως στο gsmarena οσο για την ποιοτητα των φωτο, τους εντυπωσιασε.. :)

Excellent image quality for a camera with no settings

The Sony Ericsson Aino camera image quality is splendid. The amount of resolved detail is among the best we've seen in an 8 megapixel cameraphone and noise levels are nicely under control. The colors are absolutely pleasing and contrast is spot on to give photos quite a punch.

We are really pleased that Sony Ericsson upped their game, notably improving the processing algorithm over the W995. The Aino should be one of the first handsets to check out if you are looking for a capable 8 megapixel cameraphone. Just bear in mind that the image saving can sometimes be a bit too slow.

Edited by sf-haris

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...