takis91 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Auto einai tou milioka nomizo Στιχοι μουσική και ερμηνεία του Γιαννη Μηλιώκα. Πολυ ωραίο τραγουδακι. Λέγεται Ανοργασμικιά και στο ρεφρεν Γιατί είσαι άχαρη είσαι αχάριστη είσαι μονόχνωτη, κομπλεξικιά Γιατί είσαι άγαρμπη, είσαι αναίσθητη είσαι κρυόκωλη και ανοργασμικιά. Κορυφαιος ο στιχος!!! :lol: :lol: :lol: Σας ευχαριστω και τους δυο!!! :D Παιδιά ένα εκπληκτικό τραγούδι που λέει Που ήσουνα εχθές μωρή κ@ριόλα,στο σπίτι άφησες μονο μια μπριζόλα,εσύ την έκανες πήγες Σφακιανάκη,και γώ στο σπίτι κοφτό μακαρονάκι. Το ξέρει κανείς? Αυτο το ξερει κανεις??? Το δειγμα των στιχων ειναι πολυ καλο...:p Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Σπύρος Χαλικιοπουλος Η Μπεσαμελ Η εναλλακτική επιλογή για την Eurovision http://www.youtube.com/watch?v=NqzFJ-fmpcI Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. March 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 @pocopoco oreo to tragoudaki :D Popo ti exo simera :D Fotiadis - Pies ena ouiski akomi Kampolis - Duo Kakogramena Logia Tania Ellinaiou - H Mparobia Terzopoulos - Eksomologhsi Tsimogiannis - Min To peis xara mou Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Αδελφοί Χαιτιδη - Αχ Έρωτα! ...με υπερπαραγωγή video clip! http://www.youtube.com/watch?v=2aeq2sj8-ks Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filanthi Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ:ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ(ΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΤΩΡΑ) ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΡΤΕΡΩ.... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΩΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΡΤΕΡΩ.... ΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΙ... ΠΟΙΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ Σ'ΑΓΑΠΩ... Η ΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΖΕΙ... ΦΕΡ'ΤΗΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΧΑΘΩ!!! :happy: ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgeros Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ:ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ(ΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΤΩΡΑ) ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΡΤΕΡΩ.... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΩΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΡΤΕΡΩ.... ΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΙ... ΠΟΙΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ Σ'ΑΓΑΠΩ... Η ΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΩΡΙΖΕΙ... ΦΕΡ'ΤΗΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑ ΧΑΘΩ!!! :happy: ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ..... Μήπως ο καλλιτέχνης είναι ο Σάκης Τσελέπης?Ο ερμηνευτής του 'Συγχαρητήρια κυρία μου'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethon242 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 pocopoco απλά κορυφαίο! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis3510 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Μήπως ο καλλιτέχνης είναι ο Σάκης Τσελέπης?Ο ερμηνευτής του 'Συγχαρητήρια κυρία μου'. το συγχαρητηρια κυρια μου,ωραια μου κυρια..... το λεει ο Μακης Καλαιτζης Ο Τσελεπης λεει το 'Τη μασκα πετα' Παράθεση http://natassa-flowers.50webs.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KORINTHIOS Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 καλημερα φιλαρακια.μολις εγινα κι εγω μελος στην παρεα σας.τρελενομαι για ολα αυτα τα τραγουδια που αναφερεστε βρηκα μερικα στο νετ αλλα δεν εχω αρκετα.που μπορω να βρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Pedes kana video clip tou Toli Tsimogianni ? Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KORINTHIOS Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 στο youtube εχει.ριξε μια ματια εδω http://www.youtube.com/watch?v=1TbS5LcxC2M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgeros Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 το συγχαρητηρια κυρια μου,ωραια μου κυρια..... το λεει ο Μακης Καλαιτζης Ο Τσελεπης λεει το 'Τη μασκα πετα' Του Μάκη Καλαϊτζή είναι διασκευή.Τραγούδια του είναι "Συγχαρητήρια κυρία μου","Την μάσκα πέτα","Ο πιο γλυκός καημός" κ.ά.Ο Σάκης Τσελέπης είχε την εταιρεία Σαλόνικα και άν δεν κάνω λάθος έχει πεθάνει.Το γνωρίζω γιατί απο Θεσσαλονίκη είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KORINTHIOS Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 τι εγινε παιδια?το κλεισαμε το μαγαζι??που χαθηκατε ολοι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Καιρος να επαναφερω το θεμα.... Λοιπον, ψαχνω τιτλο και καλλιτεχνη ενος αρκετα σκυλοτραγουδου που ο στιχος του ειναι ο εξης: Τα μαυρα ματια σου ειναι καθρεφτης, που με κοιταζουνε σαν να μαι ψευτης... Ευχαριστω:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnie Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Xaris Kostopoulos einai file titlos " Τα μαυρα ματια σου " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Eυχαριστω πολυ φιλε μου...!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Γιάννης Φλωρινιώτης Time Out Video Clip 80s και στοίχο ουσίας.... http://www.mypoco.net/1skyladiko.htm Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 εγω ψηφιζω Αννιτα Πανια-Je t'aime ola by Nikos Karvelas (στιχοι-μουσικη) μεγαλουργει ο μαστοραςςςςςςςςς :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 εγω ψηφιζω Αννιτα Πανια-Je t'aime ola by Nikos Karvelas (στιχοι-μουσικη) μεγαλουργει ο μαστοραςςςςςςςςς :lol: εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεξω απ' τα δόντια εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεξω απ' τα δόντια θα στο πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:lol: :lol: :lol: Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 εγω ψηφιζω Αννιτα Πανια-Je t'aime ola by Nikos Karvelas (στιχοι-μουσικη) μεγαλουργει ο μαστοραςςςςςςςςς :lol:moi je t aime moi je t aimi et mon amour est tojours le meme!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 εγω ψηφιζω Αννιτα Πανια-Je t'aime ola by Nikos Karvelas (στιχοι-μουσικη) μεγαλουργει ο μαστοραςςςςςςςςς :lol: Mη με περνας για βλακα θα παθεις πλακα στο λεω ατακα εγω δεν ειμαι απο την Πλακα καταλαβες; ειμαι απο τα Κατω Πετραλωνα ειμαι απο τα Κατω Πετραλωνα....:lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Ferte to prioniiiiiii!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Κων/νος Βεντουρας-Το θελω το'χω αναγκει πολυ..δεν κρατιεμαι, το'χω αναγκει πολυ...τυρανιεμαι... το'χω αναγκει πολυ..με εχει φαει.. το'χω αναγκει πολυ..που θα παει... Το θελω,το θελω,το θελω,μα το θελω... Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Θελεις να κοψω τις φλεβες μου για σενα,θελεις...? ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ??????????! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Θελεις να κοψω τις φλεβες μου για σενα,θελεις...? ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ??????????! Oriste kirios.... http://www.youtube.com/watch?v=44YAt34uIr4 Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts