john75 Δημ. December 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 101.7 :D An kai palia ebaze poli skiladiko,tora teleutea to exei psiloxalasei! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 H Εφη Θωδη - Live! I Love you baby...δείτε το τέλος! http://www.mypoco.net/1skyladiko.htm Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. December 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Popo ti exo simera!!!!!:D Xara Verra - Koita dio matia Xara Verra -To katalilo prosopo Xara Verra - Kardia Elef8eri Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Δυο τραγουδια-ενα ευκολο ενα δυσκολο! Το ευκολο:Τολης Βοσκοπουλος - Ατελειωτο ταξιδι (Να κανουμε εναν ερωτα ολο τρελα..) Το δυσκολο.Ενα τραγουδι με στιχους "Αγαπη μου,ποιος σου 'πε τετοια πραγματα και εισαι ολο παραπονα και κλαμματα,ποιος σου 'πε πως εγω,μια αλλη αγαπω,αφου χωρις εσενα μακρια σου δεν μπορω". Δεν θυμαμαι καν ποιος το λεει.Ξερει κανεις???? (Αν τα εχει κιολας καποιος θα ειμαι υποχρεος...!) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 "Το δυσκολο.Ενα τραγουδι με στιχους "Αγαπη μου,ποιος σου 'πε τετοια πραγματα και εισαι ολο παραπονα και κλαμματα,ποιος σου 'πε πως εγω,μια αλλη αγαπω,αφου χωρις εσενα μακρια σου δεν μπορω". Δεν θυμαμαι καν ποιος το λεει.Ξερει κανεις????" Auto to exoune pei para poloi kalitexnes,einai palio komati pantos. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Ούτε σκυλάδικο, ουτε παρακμιακό. Καλό, παλιό λαικό τραγούδι του Θόδωρου Δερβενιώτη, σε στίχους του Κώστα Βίρβου και εκτέλεση του Στέλιου Καζαντζίδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. December 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Kalimera,kala xristougena paidia :D Lipon simera i protasi einai sto klima ton giorton:D Efi Thodi Last Christmas:D Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 sindos fm??? dose syxnothta...enhmerose mas! 107,1 Θεσσαλονίκη πλευρά!:lol::):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 H Εφη Θωδη - Live! I Love you baby...δείτε το τέλος! http://www.mypoco.net/1skyladiko.htm που να ναι τέτοια ώρα ή αγάπη μου....!:):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgeros Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Κακώς βάζετε την Χαρά Βέρρα σε αυτήν την κατηγορία,όπως και άλλους(Ζούμπας,Αυγερινός κ.α.).Παρακμιακά είναι πολλά του Μπουγά και μερικών που πάνε στην Πάνια,όχι όλων.Επίσης στην εποχή μας δεν υπάρχει σκυλάδικο.Μόνο δεκαετία 70 και 80 ήταν τα σκυλάδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Το Red Bull το έχετε ακούσει; :D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Τι καινούριο είναι αυτό; Ποιός είναι ο Καλλιτέχνης (με Κ κεφαλαίο); :P Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Συγχώρεσε με που δεν τον ξέρω :p Κλαρίνο είναι πάντως, είχα καιρό να ακούσω τέτοια παρακμή :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xds Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθεια σας ψάχνω ένα τραγούδι πολύ καιρό αλλα δεν βρίσκω τον τίτλο του για να το κατεβάσω! Είναι του Κουρκούλη απο μια ταινία, που νομίζω οτι λέγεται γαλάζιο φόρεμα.Αν το ξέρει καποιος ας βοηθήσει γιατι εχω λυσάξει!!!πετυχαίνω συνέχεια το βιντεο κλιπ, αλλα πάντα εχουν βάλει μια βλακεία στο σημείο που φαινεται πως λέγεται το κομματι και δεν το βλέπω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lawyer Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθεια σας ψάχνω ένα τραγούδι πολύ καιρό αλλα δεν βρίσκω τον τίτλο του για να το κατεβάσω! Είναι του Κουρκούλη απο μια ταινία, που νομίζω οτι λέγεται γαλάζιο φόρεμα.Αν το ξέρει καποιος ας βοηθήσει γιατι εχω λυσάξει!!!πετυχαίνω συνέχεια το βιντεο κλιπ, αλλα πάντα εχουν βάλει μια βλακεία στο σημείο που φαινεται πως λέγεται το κομματι και δεν το βλέπω!!! Μήπως είναι αυτό που λέεϊ: "..και μη μου πεις, πως δε μπορώ όλα τα γούστα να σου κάνω..." Αν ναι, είναι το "Μιλάω Εγώ" : Νίκος Κουρκούλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Το Red Bull το έχετε ακούσει; :D εδω και χρονια βουλγαρικο ειναι το ασμα.. τοσα χρονια μας κλεβουν αυτοι την(οποια) μουσικη μας(βλεπε σουξεδιαρικα),τωρα πια κι εμεις!:O επισης αναμενεται η Εφη Θωδη να εκτελεσει το γουοντερφουλ γουορλντ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xds Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Μήπως είναι αυτό που λέεϊ: "..και μη μου πεις, πως δε μπορώ όλα τα γούστα να σου κάνω..." Αν ναι, είναι το "Μιλάω Εγώ" : Νίκος Κουρκούλης. ΝΑΙ!!!!Αυτό ειναι χίλια ευχαριστώ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό το ψάχνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 τοπ5(για μένα αυτή την εβδομάδα): 1)Ψηφιακός Νταλκάς(με εχει πάρει από κατω που χεις γκόμενο βαρβάτο... τον εβρήκες στα ιντερνέτια και θαρρείς πως έχει τέτοια...) 2)Νίκος Ξύδης - τι μ@λ@κ@ς ήμουν 3)Νίκος Ξύδης - Γίνε μπάι μπορεί και να σου πάει 4)ισοψηφούν: Εφη Θώδη -Λαστ Κριστμας(επίτηδες ελληνικοί χαρακτήρες)(έπεσε από την 1η θέση που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα):lol: και Γαλάνη - Άντε γ(ρ)αμμή σου 5)Σάκης Κούκος - Red bull και Λασκαρίδης - Ανέστησες τον πεθαμένο Δυστυχώς το αλλό αλλό σου τηλεφωνώ (Μητρόπουλος) δεν κατάφερε για λίγο(1-2 φορές λιγότερο το έχω ακούσει) να μπει στο τοπ 5.Δεν πειράζει όμως ίσως να είναι την επόμενη εβδομάδα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Pedes rixte kana skyladiko video clip! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lawyer Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 ΝΑΙ!!!!Αυτό ειναι χίλια ευχαριστώ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό το ψάχνω! Κι εγώ ψάχνω πολύ καιρό να το κατεβάσω. Πάντως στο Limewire δε βρίσκω κάτι... Μάλλον θα πάω να αγοράσω το cd ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο κομμάτι! Επίσης καλό είναι το καινούργιο τραγούδι του Μητσιά που διαφημίζει συνέχεια το Alter (ή Alpha είναι?). Βέβαια, ούτε τίτλος τραγουδιού εμφανίζεται, ούτε τίτλος cd. Θα το βρω κάποια στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Το νεο της Μπεζαντάκου ξερει κανεις πως το λενε και πότε βγαίνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 ρε παιδες ακουσα ενα τραγουδι στον πειρατικο που ελεγε θελω να τα πιω ,να χαθω δεν αντεχω φιλο δεν μπορω , να σε δω μεχρι το πρωι να πινω να παρεκτραπω . καπως ετσι . τσιφτετελακι ενα πραγμα η εν λογο κυρια εθεαθη να το τραγουδαει στον πρωινο καφε πριν 1-2 μερες . εχεις κανεις καμια ιδεα περι τινως προκειτε ? ποια ειναι η κυρια και ποιο ειναι το τραγουδι ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 νεο ασμα! ο κατμαν ξαναχτυπα με νεα επιτυχια-"ο εραστης" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 ρε παιδες ακουσα ενα τραγουδι στον πειρατικο που ελεγε θελω να τα πιω ,να χαθω δεν αντεχω φιλο δεν μπορω , να σε δω μεχρι το πρωι να πινω να παρεκτραπω . καπως ετσι . τσιφτετελακι ενα πραγμα η εν λογο κυρια εθεαθη να το τραγουδαει στον πρωινο καφε πριν 1-2 μερες . εχεις κανεις καμια ιδεα περι τινως προκειτε ? ποια ειναι η κυρια και ποιο ειναι το τραγουδι ? Το τραγουδι λεγεται "Θελω να τα πιω" (εγω γιατι οταν το ακουω ο νους μου παει παντα στο πονηρο...??:X :O :shifty::p:p ) και το τραγουδαει η Φανη Δρακοπουλου!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 re paidia ena kommati pou leei <<bye feugo gia dubai>>:lol: , to xerei kanenas? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts