greek_aeras Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Θα συμφωνήσω με τον grigoriso για τα + και τα - στο τηλέφωνο. Είναι πραγματικά ένα τηλέφωνο για κάποιους που δεν είχα προηγουμένως sony ericsson αφού έχουν αφαιρέσει πολλές βασικές δυνατότητες. Έχει μεν 2ΜΡ κάμερα, αξιόλογη οθόνη, κκυρίως αρκετά καλή κατασκευή και όμορφο ντιζάιν, αλλά ότι δεν μπορώ να μεταφέρω τις επαφές μου, είναι σπαστικό. Και δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα για εμένα γιατί το χρησιμοποιώ για 2ο ή 3ο κινητό, άρα χρειάζομαι 10-20 επαφές που θα τις περάσω χειροκίνητα, όσο για κάποιο που το έχει για 1ο και πρέπει να μεταφέρει τόσες επαφές. Επίσης ένα άλλο μειονέκτημα του κινητού είναι ότι δεν σου επιτρέπει να βάλεις ότι συντόμευση θέλεις, παρα μόνο τις προκαθορισμένες. Σε γενικές γραμμές πάντως, δε μετάνιωσα που το πήρα στα λεφτά που έδωσα (80€-καινούριο), γιατί ήθελα μια απλή συσκευή σαν 2ο ή backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgiosapostolo Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας στην παρεα, να μου πει πως βαζω παιχνιδια στο w395 που αγορασα προσφατα. Απο οσα κατεβασα δεν δεχοτανε κανενα. Σε τι μορφη ειναι? Εγω δοκιμασα σε μορφη jar. Λεει οτι παιζει και παιχνιδια κινησης, αλλα δεν ειχε κανενα ενσωματωμενο στη συσκευη. Οποιος μπορει ας βοηθησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Γνωρίζει κανείς ποια είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos04 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 mporei kapoios na mou pei ti diafora exei to w395 me to f305.Kai poio kata ti gnomi sas einai kalitero?:thanks::help: Episis tha eithela na rotiso an to f305 dexete paixnidia (jar);;;;;?? :!: Επισήμανση modetator :!: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 mporei kapoios na mou pei ti diafora exei to w395 me to f305.Kai poio kata ti gnomi sas einai kalitero?:thanks::help: απολυτως καμια.εξαιρεις βεβαια τον διαφορετικο player (walkman) Episis tha eithela na rotiso an to f305 dexete paixnidia (jar);;;;;?? απ'οτι ξερω δεν μπορεις να βαλεις.ισως με update να διορθωθει αυτο το προβλημα. επισης καλο ειναι να γραφεις τα μηνυματα σου με Ελληνικα και οχι greeklish :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos04 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ΕΧΩ ΤΟ W302 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΧΤΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ JAR ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ F305???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ΕΧΩ ΤΟ W302 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΧΤΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ JAR ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ F305???? δεχεται?? πως τα περασες μεσα?? :blink: ιδιας πλατφορμας ειναι και τα 2 κινητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos04 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ΑΑΑΑΑ ΩΡΑΙΑ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΣΕ JAR ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΝΤ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ OTHER ή ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΝΤ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ OTHER ή ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ..ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΚ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 @kronos04 & @RAVER: Τα εκτός θέματος μεταφέρθηκαν στο [thread=247619] [Εκτός θέματος] Sony Ericsson W395 [/thread] Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 αφου το εχουμε πει σε παλιοτερες σελιδες,οτι αυτη η πλατφορμα δεν υποστηριζει τιποτα :down: Και πως αγαπητε μου κυριε θα μεταφερω τις επαφες μου???? Πειτε μου πως?? Ακομη και στο update service δεν υπαρχει το w395 ΑΙΣΧΟΣ Κανεις καμια ιδεα για μεταφορά επαφών???? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Κανεις καμια ιδεα για μεταφορά επαφών???? Βάζεις την κάρτα sim στο W810i,κάνεις αντιγραφή ή μετακίνηση όλων των επαφών στην κάρτα sim,βάζεις την κάρτα sim στο W395 και τις κρατάς είτε στην κάρτα sim είτε τις αντιγράφεις στο τηλέφωνο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Και πως αγαπητε μου κυριε θα μεταφερω τις επαφες μου???? Πειτε μου πως?? Ακομη και στο update service δεν υπαρχει το w395 ΑΙΣΧΟΣ Κανεις καμια ιδεα για μεταφορά επαφών???? χειροκινητα.εγω δεν μπορω να κανω κατι..:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 παντος το τηλεφωνο σε καποια σημεια διορθωνεται αν το κανεις μια αναβαθμηση λογισμικου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 παιδια πατοντας < * * < * σε κατασταση αναμονης μου βγαζει ενα μενου με κωδικους τι ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 παντος το τηλεφωνο σε καποια σημεια διορθωνεται αν το κανεις μια αναβαθμηση λογισμικου Εχεις βρει αναβαθμιση κάπου????? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 μονο στη sony ericsson!! τι προβλημα εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ψαχνω μεσα στο site της S.E. αλλα δεν βρισκω καποια νεοτερη εκδοση λογισμικου (απαραδεκτο).Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το τηλεφωνο.Με οποιον κι αν μιλαω μου κανει παραπονα οτι εχει επιστροφη,δηλαδη ακουει αυτα που λεει απο το ακουστικο του.Το εχει παρατηρησει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 συνηθος σε αυτη την περιπτωση φταιει το δικτυο! το δικο μου 5 μηνες τωρα δεν εχει παθει κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 συνηθος σε αυτη την περιπτωση φταιει το δικτυο! το δικο μου 5 μηνες τωρα δεν εχει παθει κατι τετοιο Εχω την 2in1 της cosmote.Το περιεργο ειναι οτι αν βαλω την καρτα σε καποιο αλλο κινητο (nokia 8310,nokia 6303) δεν υπαρχει το προβλημα.Γιαυτο υποθετω οτι ισως φταιει το W395. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Τη βοηθεια σας!! Μου εσπασε η οθονη και χρειαζεται αλλαγη.Μηπως εχει κανεις καποιο service manual για να δω πως ακριβως ανοιγω το κινητο για να την αντικαταστησω;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 με τα νυχια σου βγαζεις το μπροστα μερος της προσοψεις μετα εχει σταυροβιδες αμα τις βγαλεις και αυτες τα αλλα ειναι ευκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoopitsa Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Εγώ θα έπαιρνα αυτό το κινητό μόνο και μόνο επειδή είναι Walkman και ελπίζω να έχει καλό ηχείο.Η ακουστική του είναι ισάξια των άλλων Walkman κινητών;:confused: Eγώ το πήρα πριν καμία εβδομάδα και παρατήρησα οτι έχει καλύτερο ήχο απο το w380 και το 550 που είχα. Κατά τα άλλα έχω διάφορα προβλήματα που με έχουνβ εκνευρίσει απίστευτα-αν και είμαι φαν της SE-αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος καλά θα ήταν. 1.Θέματα δεν πάιρνει κι απ ότι διάβασα το πρόβλημα αυτό δεν έχει γιατρειά.... 2. Δεν υπάρχει ή δεν το έχω βρεί ακόμη η επιλογη "τυπικό abc" και μου είναι δύσκολο να γράψω μηνύματα. Στα άλλα είχα τις επιλογές τυπικό abc, ελληνικά και 123 και δεν χρειαζόταν να αλλάξω τίποτα για να γράψω ένα μήνυμα που θα περιείχε αγγλικούς και ελληνικούς χαρακτήρες καθώς και αριθμούς, η ακόμη και ειδικούς χαρακτήρες-κάποια γράμματα της σουηδικής πχ 3. και χειρότερο όλων-ελπίζω απο δική μου βλακεία να συμβαίνει και να μην είναι default...όταν έχω το κινητο στο προφίλ "συνάντηση" το ξυπνητήρι ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!! δείχνει πως χτυπάει αλλά δεν ακούγεται. Τρομερά εκνευριστικό, γιατί δεν θέλω να έχω δόνηση όταν είναι στο προφίλ αυτό αλλά να χτυπάει το ξυπνητήρι. Πρ'επει συνέχεια να βγάζω και να βάζω την δόνηση (την χρειάζομαι όταν το κινητό είναι στο κανονικό προφίλ γιατί δεν το ακούω...). Ψιλοαπογοητευτηκα και σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω το LG Cookie ή Viewty...αν κάποιος μπορεί να εκφέρει γνώμη, θα το εκτιμούσα...Και last but not least καλως σας βρήκα, αυτο είναι το πρωτο μου ποστ!!!!:rolleyes: ο ηχος απο τα ηχεια ειναι καλος και ποιοτικος δεν παραμορφονει πουθενα αλλα το εκουαλαιζερ δεν σου δινει τις επιλογες και τον ηχο που θες και το στερεο υπαρχει αλλα δεν εχει δυνατο παρων ισως γιατι δεν εχουν πολυ αποσταση τα ηχεια. στα ακουστικα ο ηχος ακουγεται χαμηλα αλλα και στο ραδιο δεν εχει τη δυναμη του κ750 που ουρλιαζει!! επισεις εβαλα καποια τραγουδια που ειχα και στο 750 και δεν μου τα παιζει! βγαζει (μη υποστηριζομενο φορμα πολυμεσων) κατι αλλο ειναι οτι στη συνδεσιμοτητα δεν εχει επιλογη χρησης μονο gsm και ετσι εχω αυτο το G αναμενο συνεχεια χωρις να το χρειαζομαι το ραδιο δεν βρισκει σταθμους με ενα πατιμα αλλα πρεπει να πατας το κουμπι αλλεπαλληλα μεχρι να βρεις το σταθμο που θες η αριθμομηχανη εχει μονο + - επι και διαιρεση τιποτε αλλο!!!! σημαντικο για τιμολογια και αλλες δουλειες δεν εχει μετρητη μηνυματων!! οταν κανεις αναπαντητη δεν σου βγαζει ενδειξεις και πρεπει να ακους ποτε θα χτυπησει το αλλο τηλ. και το κουφο ειναι οτι ζοομ σου δινει μονο σην επιλογη vga ΜΕ ΖΟΟΜ ΚΑΙ VGA Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΗΣΑ ΕΓΩ! και τις αναφορες μου τις βγαζει σε ξεχωριστα μηνυματα δεν σβηνουν τα βλαμενα παιχνιδια και οι εφαρμογες που εχει θετικα τωρα ωραιο ντιζαιν νικελ που το κανει ακριβο και μοναδικο απλο και λιτο τηλεφωνο γι αυτους που δεν εχουν πολλες απαιτησεις sar εχει καπου 0,88 στιβαρο και κουμπια που δεν βγαινουν και δεν σπανε ιδικα των αριθμων που δεν εχουν κενα και δεν μπαζουν νερα. ειναι στερεο και ακουσ τα τραγουδια σου ποιο απολαυστικα δεν μετανιωσα που το πηρα 50ευρο με επιδωτηση Το ράδιο σε μεταφέρει στον αμέσως επόμενο διαθέσιμο σταθμό αν πατήσεις το κουμπί παρατεταμένα, δεν χρειάζεται να το πατάς συνέχεια...επίσης να προσθέσω πως η υποδοχή του φορτιστή / χαντςφρι είναι στο πλάι και δεν χωράει το κινητό στην θήκη που έχω όταν ακούω μουσική...Ελπίζω να το συνηθίσω γιατί είναι ωραίο κινητάκι κατά τα άλλα...το έχουμε θάψει αλλά νομίζω οτι αν δεν το συγκρίναμε με τα προηγούμενα SE που είχαμε θα το βρίσκαμε μια χαρά... Παράθεση When I die I'm going to haunt the f*** out of you people Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 δεν εχει πραγματα που και το τ65 τα ειχε! π.χ. να κλεινει η ενδειξη gprs. για μενα που ειχα κ750 για κινητο 4 χρονια μετα ειναι ελειπες! αυτο ειναι και δε θα κλαιμε αρκει να βγαλουν ενα σωστο software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Το πηρε και μια δικη μου γνωστη... Χαλια αναλυση , πολυ καλος ήχος οι πρωτες εντυπωσεις. ΟΜΩΣ: Ακομα και αν το θελεις για απλη χρηση - μηνυματα π.χ. - ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ !!!! Γιατι? Γιατι πολυ απλα , ο χωρος που εχει δεσμευμενο για τα sms ειναι περιπου ... 70 μηνυματα!!!! Ειναι δυνατον? Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Το πηρε και μια δικη μου γνωστη... Χαλια αναλυση , πολυ καλος ήχος οι πρωτες εντυπωσεις. ΟΜΩΣ: Ακομα και αν το θελεις για απλη χρηση - μηνυματα π.χ. - ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ !!!! Γιατι? Γιατι πολυ απλα , ο χωρος που εχει δεσμευμενο για τα sms ειναι περιπου ... 70 μηνυματα!!!! Ειναι δυνατον? Aπενεργοποιεις τα ελληνικα και μετα θα μπορεις κανονικα να στειλεις μηνυματα με 160 χαρακτηρες ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts