Jump to content

Προγραμματα i της Cosmote

makouin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι. Τα δωρεάν ΜΒ των συγκεκριμένων προγραμμάτων ισχύουν μόνο όταν υπάρχει σήμα 3G; Οταν δηλαδή δεν υπάρχει κάλυψη από δίκτυο 3G και κατεβαζουμε δεδομένα, χρεονομαστε έξτρα;

• Απαντήσεις 215
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι gprs κατεβαζεις πιο αργα...

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

οχι gprs κατεβαζεις πιο αργα...

Ότι κατεβάζει πιο αργά ναι, το καταλαβαίνω αλλά αφαιρούνται από τα προπληρωμένα δεδομένα του προγράμματος σου ή χρεωνεσαι επιπλέον όταν είσαι με GPRS;

Ότι κατεβάζει πιο αργά ναι, το καταλαβαίνω αλλά αφαιρούνται από τα προπληρωμένα δεδομένα του προγράμματος σου ή χρεωνεσαι επιπλέον όταν είσαι με GPRS;

Στην περιοχή μου*, όπου η cosmote έχει κάκιστο σήμα και αναγκαστικά δουλεύω το κινητό σε gprs mode, σχεδόν στο 50% της χρήσης μου, δεν παρατήρησα ποτέ να χρεώνομαι ξεχωριστά την gprs χρήση (έξω δηλαδή από την προπληρωμένη κίνηση).

Είτε σε gprs είτε σε 3g mode, τα δεδομένα αφαιρούνται από τον προπληρωμένο όγκο του προγράμματος.

* κέντρο Θεσσαλονίκης!!!!

TO IΔΙΟ ΕΙΝΑΙ,

αρκει να ΜΗΝ μπεις με cosmote wap...

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Στην περιοχή μου*, όπου η cosmote έχει κάκιστο σήμα και αναγκαστικά δουλεύω το κινητό σε gprs mode, σχεδόν στο 50% της χρήσης μου, δεν παρατήρησα ποτέ να χρεώνομαι ξεχωριστά την gprs χρήση (έξω δηλαδή από την προπληρωμένη κίνηση).

Είτε σε gprs είτε σε 3g mode, τα δεδομένα αφαιρούνται από τον προπληρωμένο όγκο του προγράμματος.

* κέντρο Θεσσαλονίκης!!!!

Ειτε ειστε στο ιντερνετ με 3G ή με απλο σημα G(GPRS) που της περισσοτερς φορες εναλλασετε κιολας......δεν υπαρχη στην χρεωση απολυτως καμια διαφορα....

Η μοναδικη διαφορα που υπαρχη ειναι στην ταχυτητα και ΜΟΝΟ σ'αυτη...

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Πως εποβεβαιώνω ότι δεν μπαίνω μέσω wap; Δεν εκανα καμία ρύθμιση στο iPhone, απλά άρχισα να κατεβαζω δεδομένα.

Οσο λειτουργείς το iphone δεν διατρέχεις κίνδυνο, καθώς αυτή η συσκευή δεν συνεργάζεται με wap.

Οσο λειτουργείς το iphone δεν διατρέχεις κίνδυνο, καθώς αυτή η συσκευή δεν συνεργάζεται με wap.

Έγινε φίλε μου. Ευχαριστώ για την απάντηση.

• 2 weeks later...

Έχω την εξής απορία για το συνδυασμό των δωρεάν μηνυμάτων των προγραμμάτων i με τα add-on πακέτα μηνυμάτων:

Ποια μηνύματα καταναλώνονται πρώτα κατά τη διάρκεια του μήνα τιμολόγησης, τα μηνύματα του προγράμματος i ή τα μηνύματα του add-on πακέτου (π.χ. SMS 60); Και αν καταναλώνονται πρώτα τα μηνύματα του πακέτου, τι γίνεται αν στο μεταξύ στείλουμε και κάποιο MMS; Αφαιρούνται από τα δικαιούμενα μηνύματα του προγράμματος i ή χρεώνονται κανονικά;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Ειχα κι εγω ακριβως την ιδια απορια.

Πρωτα καταναλωνονται τα μηνυματα του επιπλεον πακετου (στην δικια μου περιπτωση SMS120), και μετα του i. Αν στειλεις mms, αφαιρειται απο το i.

Tip: Οταν εχεις να στειλεις μεγαλο μηνυμα (πανω απο 2 κανονικα), στελνε το με mms. Ουσιαστικα το πληρωνεις σαν 1 μηνυμα ;)

Πρωτα καταναλωνονται τα μηνυματα του επιπλεον πακετου (στην δικια μου περιπτωση SMS120), και μετα του i. Αν στειλεις mms, αφαιρειται απο το i.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε!

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

ξερετε με σιγουρια σε ποσο χρονικο διαστημα μπορουμε να κατεβουμε σε χαμηλοτερο παγιο σε προγραμμα ι της κοτε?εχω παρει απαντησεις 4-6 μηνες κ καθολου...ειναι τοσο ασχετοι οι πωλητες?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Αναλόγως, είναι απο αρχική ενεργοποίηση, είναι απο επιδότηση κάποιας συσκευής ( και με τί συμβόλαιο ) ή απλά πέρασες σε i απο ένα απο τα κλασσικά προγράμματα?

εννοω απο την πρωτη μερα που θα ενεργοποιηθει ...βασικα για νεο συμβολαιο μιλαω..
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Για καινουρια συμβολαια για αλλαγη προγραμματος ισχυει το εξης...για μεγαλυτερο προγραμμα η αλλαγη γινετε αμεσα ....ενω για μικροτερο προγραμμα θα πρεπει να περαση χρονικο διαστημα 3 μηνων απο την ημερομηνια αρχικης ενεργοποιησης...(εκτος συνδεσεων με iphone)εκει δεν ξερω τι καθεστως επικρατη...

παιδια,για τα προγραματα i για να κατεβεις ειναι μετα το 6μηνο,στα κανονικα ειναι 3μηνο...εχω i45 το οποιο χτες εκλεισε 6 μηνο,και σημερα κατεβηκε προγραμμα.

παιδια,για τα προγραματα i για να κατεβεις ειναι μετα το 6μηνο,στα κανονικα ειναι 3μηνο...εχω i45 το οποιο χτες εκλεισε 6 μηνο,και σημερα κατεβηκε προγραμμα.

Και εγω φιλε μου ημουν σε μεγαλυτερο προγραμμα και σε 3 μηνες κατεβηκα σε μικροτερο....απλα νομιζω οτι παιζει ρολο συνδεση σε προγραμμα i με οποιοδηποτε τηλεφωνο και (συνδεση με iphone που εκει πρεπει να παιζει το 6μηνο)...παλι ομως νομιζω οτι ειναι ετσι..... δεν ειμαι σιγουρος....

• 5 weeks later...
καλημερα παιδια να σας απαντησω εγω που εκανα συμβολαιο i χτεσ με iphone .. λεει πανω οτι για να κατεβεισ σε χαμηλοτερο συμβολαιο πρεπει να περασουν 9 μηνες

καλημερα παιδια να σας απαντησω εγω που εκανα συμβολαιο i χτεσ με iphone .. λεει πανω οτι για να κατεβεισ σε χαμηλοτερο συμβολαιο πρεπει να περασουν 9 μηνες

Τα συμβολαια με συσκευη iphone(και μονο αυτα)μπορουν να κανουν αλλαγη οικονομικου προγραμματος προς τα κατω μετα απο 9 μηνες...

Οποιοδιποτε αλλο προγραμμα i με συσκευη διαφορετικη(εκτος iphone)μπορει να αλλαξη σε προγραμμα μικροτερο μετα το περας των πρωτων 3 μηων....

Αλλο τωρα...

Μεχρι τωρα ημουν στο cosmote i35 και με την συνδεση με τον δωρεαν εξτρα ογκο απο 500MB σε 1500MB(το ειχα κανει τοτε με την προσφορα)

Πριν λιγο καιρο και λογο του οτι δεν ξοδευα τα 1500ΜΒ και ημουν κατα πολυ λιγοτερα αποφασισα να αλλαξω το προγραμμα σε i20

Οταν πηρα τηλεφωνο στο 1212 και τους ρωτησα μουν ειπαν κατηγορηματικα και ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ οτι την προσφορα με τον εξτρα ογκο την χανω......

Αρα λογικα θα επρεπε να πηγαινα απο 1500ΜΒ στα 250ΜΒ συμφωνα με τα λεγομενα τους ετσι(προγραμμα i20)?

Στελνοντας ομως ΕΥ στο 1256 περνω ενημερωση(απο εκει που μου ελεγε οτι ειχα 1500ΜΒ υπολοιπο) τωρα μου λεει οτι ο συνολικος ογκος καταναλωσης ειναι 500ΜΒ

Και ερχομαι και ξαναρωταω εδω.....

Τελικα απο οτι φαινεται ισχυει η τοτε προσφορα με τον εξτρα ογκο......

Γιατι ενω ειχα παρει 2 και 3 φορες τηλεφωνο στο 1212 μου ειπαν οτι δεν ισχυει η εκαστοτε προσφορα..... τωρα μου την δεινουν?

Αρα η δεν γνωριζουν ή λενε ανακριβειες για να μην τολμησης ή να σκεφτης πολυ καλα πριν να κατεβης προγραμμα...

• 1 month later...

Καλησπέρα συνάδελφοι!!!!

Έχουμε κάποιο νεώτερο για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στις τιμές (...προς τα κάτω φυσικά ) ή τις παροχές όγκου δεδομένων (... προς τα πάνω φυσικά)?????

To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

ποσα mb να τρωει περιπου το iphone αν το εχεις ανοιχτο για να σε ενημερωνει αμεσως για τα email σου και αν κανεις συχνη χρυση καθε μερα σε κανενα προγραμμα οπως το facebook η το im+ (messenger) αντε και να μπαινεις και σε καμια σελιδα να διαβαζεις κανενα νεο..Ξερει κανεις με καποια ακριβεια? σκεφτομαι για ριξω το συμβολαιο μου σε i20, τι λετε?

θα τους ξεσκίσω στα mms!!! τέρμα το "οδηγώ και γράφω μήνυμα"! θα τους στέλνω 1 mms με ηχογραφημένο το μήνυμα!!

αν εχεται προγραμματα i στις ρυθμισεις ιντερνετ πρεπει να εχετε το cosmote internet

για να χρησιμοποιειτε τον δωρεαν ογκο...αν εχετε επιλεγμενο το wap χρεωνεστε...το ενημερωτικο μυνημα ειταν ενημερωτικοδεν εσταλει για να σας κανει να παρετε στην εξυπηρετηση κ να χρεωθειτε...αν δε σας το λεγανε θα λεγατε δε μας το ειπαν..ελεος πια με την γκρινια....τι αλλο θα ακουσουμε...τοσο cheapie σκεψεις μονο εμεις οι ελληνες τις κανουμε...

ποσα mb να τρωει περιπου το iphone αν το εχεις ανοιχτο για να σε ενημερωνει αμεσως για τα email σου και αν κανεις συχνη χρυση καθε μερα σε κανενα προγραμμα οπως το facebook η το im+ (messenger) αντε και να μπαινεις και σε καμια σελιδα να διαβαζεις κανενα νεο..Ξερει κανεις με καποια ακριβεια? σκεφτομαι για ριξω το συμβολαιο μου σε i20, τι λετε?

αν εχεις iphone και προγραμμα i μπορεις να στελνεις το μυνημα υπολοιπου αλλα και να βλεπεις το μετρητη που εχει στις ρυθμισεις το ιδιο το τηλεφωνο...και μετραει την χρηση μεσω δικτυου κινητης οχι τον ογκο απο το wifi...

Τα συμβολαια με συσκευη iphone(και μονο αυτα)μπορουν να κανουν αλλαγη οικονομικου προγραμματος προς τα κατω μετα απο 9 μηνες...

Οποιοδιποτε αλλο προγραμμα i με συσκευη διαφορετικη(εκτος iphone)μπορει να αλλαξη σε προγραμμα μικροτερο μετα το περας των πρωτων 3 μηων....

Αλλο τωρα...

Μεχρι τωρα ημουν στο cosmote i35 και με την συνδεση με τον δωρεαν εξτρα ογκο απο 500MB σε 1500MB(το ειχα κανει τοτε με την προσφορα)

Πριν λιγο καιρο και λογο του οτι δεν ξοδευα τα 1500ΜΒ και ημουν κατα πολυ λιγοτερα αποφασισα να αλλαξω το προγραμμα σε i20

Οταν πηρα τηλεφωνο στο 1212 και τους ρωτησα μουν ειπαν κατηγορηματικα και ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ οτι την προσφορα με τον εξτρα ογκο την χανω......

Αρα λογικα θα επρεπε να πηγαινα απο 1500ΜΒ στα 250ΜΒ συμφωνα με τα λεγομενα τους ετσι(προγραμμα i20)?

Στελνοντας ομως ΕΥ στο 1256 περνω ενημερωση(απο εκει που μου ελεγε οτι ειχα 1500ΜΒ υπολοιπο) τωρα μου λεει οτι ο συνολικος ογκος καταναλωσης ειναι 500ΜΒ

Και ερχομαι και ξαναρωταω εδω.....

Τελικα απο οτι φαινεται ισχυει η τοτε προσφορα με τον εξτρα ογκο......

Γιατι ενω ειχα παρει 2 και 3 φορες τηλεφωνο στο 1212 μου ειπαν οτι δεν ισχυει η εκαστοτε προσφορα..... τωρα μου την δεινουν?

Αρα η δεν γνωριζουν ή λενε ανακριβειες για να μην τολμησης ή να σκεφτης πολυ καλα πριν να κατεβης προγραμμα...

η προσφορα ισχυε σε ολα τα i και διπλασιαζε τον ογκο ...δεν εχεις χασει την προσφορα απλως κατεβηκαν τα mb λογω προγραμματος...

Τελικά μου φαίνεται ότι η κοσμοτε το πήρε απόφαση να παραδοθεί αμαχητί στην vodafone στον ανταγωνισμό για τους χρήστες που θέλουν να χρησιμοποιούν το κινητό τους για internet. Η vodafone αλωνίζει με προγράμματα όπως το unlimited internet 55 (3.000 MBs ιντερνετ στα 55 ευρώ) και η κοσμοτε κοροιδεύει τους πελάτες της δίνοντας 750MBs στο i των 60 ευρώ.

Αντίο cosmote, και καλή παραμονή στον τεχνολογικό μεσαίωνα. :down: