THEO_LEGEND Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Το θέμα είναι ότι όταν παω να κάνω εξαγωγή του iso στο usb στικ μου λέει ότι είναι μόνο για ανάγνωση και κάτι άλλο. Εχω και εξωτερικό σκληρό..εκεί όμως εχω τα αρχεία μου..πως θα κάνω εξαγωγή το iso και να το διαβάσει χωρίς να σβήσω τα αρχεία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. April 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 μα δεν πρεπει να το κανεις εξαγωγη, στο φορουμ και στα λινκς που σου εδωσα υπαρχουν καθαρα οι πληροφοριες που χρειαζεσαι, ειναι ειδικος ο τροπος που το κανεις. Σε ενα σταδιο χρειαζεται και Μακ αυθεντικο για να το κανεις Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 μα δεν πρεπει να το κανεις εξαγωγη, στο φορουμ και στα λινκς που σου εδωσα υπαρχουν καθαρα οι πληροφοριες που χρειαζεσαι, ειναι ειδικος ο τροπος που το κανεις. Σε ενα σταδιο χρειαζεται και Μακ αυθεντικο για να το κανεις Να σου πω την αληθεια βαρεθηκα,,,θα βαλω τα msiwindosx86 να τελειωνω...:O Απο οτι καταλαβα οι διαφορες με τα retail ειναι στον τροπο της αναβαθμισης,,,μονο αυτο...αν ξερεις κατι παραπανω ενημερωσε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 μα δεν πρεπει να το κανεις εξαγωγη, στο φορουμ και στα λινκς που σου εδωσα υπαρχουν καθαρα οι πληροφοριες που χρειαζεσαι, ειναι ειδικος ο τροπος που το κανεις. Σε ενα σταδιο χρειαζεται και Μακ αυθεντικο για να το κανεις ή απλά το transmac ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Κάνει εγκατάσταση με msiwindosx86 :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. April 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες, μονο η αναβαθμιση ακριβως οπως το ειπες Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Πρόβλημα..εκεί που επιλέγω το δίσκο να κάνω erase den γίνεται κάτι..παραμένει μετά msdos... Παίζει ρόλο που μέσω του acronis δεν εχω κάνει bootable τον δίσκο;↲ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Και ναι..τα κατάφερα(σκατά τα κανα :p ) Εγκαταστάθηκε το os x αλλά όχι στο σκληρό που ήθελα,πρέπει να ξανακάνω εγκατάσταση στο σκληρό που θέλω αλλά πρέπει να βρω σε τι μορφή να Το μόνο φιξ που θέλει είναι να ρυθμίσω την ανάλυση με ένα πρόγραμμα (είναι στα 800χ600) και να βάλω το πακέτο με του οδηγούς για κάρτα wifi. Το μόνο που den αναγνωρίζει ακόμη είναι η είσοδος του μικροφώνου και των ακουστικών καθώς και το εσωτερικό μικρόφωνο..μικρό το κακό.. Επίσης τα έκανα λίγο μανταρα με το dual boot..στην αρχή μου έβγαλε ότι ξεκινά το recovery μετά ότι κάνουν εκκίνηση τα windows και πριν μου βγάλουν να πατήσω τον κωδικό μου ξεκινάει το osx χαχα Το βρήκα κάπως και με το os selector επιλέγω αυτό που θέλω..επίσης έκανα ένα λάθος στην εγκατάσταση και το osx θέλει σίντι για να ξεκινήσει..θα τα λύσω τα προβλήματα όταν βρω χρόνο.. Το osx εντυπωσιακό λειτουργικό αλλά θέλει να το συνηθίσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. April 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 @THEO δεν εκανες λαθος στην εγκατασταση...πρεπει να δημιοyργησεις το EFI partition για να κανει μπουτ μονο του. Τα λεει ο οδηγος στο φορουμ που σου εδωσα ολα, μην πειραματιζεσαι...ακολουθα πιστα οδηγιες και δεν θα το μετανοιωσεις ;) Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 @THEO δεν εκανες λαθος στην εγκατασταση...πρεπει να δημιοyργησεις το EFI partition για να κανει μπουτ μονο του. Τα λεει ο οδηγος στο φορουμ που σου εδωσα ολα, μην πειραματιζεσαι...ακολουθα πιστα οδηγιες και δεν θα το μετανοιωσεις ;) Nai αλλα για το Chameleon EFI τοαναφερει στη διαδικασια με το retail dvd με το msiwindosx86 που εκανα εγω εγκατασταση(ειναι το βιντεο στην προηγουμενη σελιδα που ειχα παραθεσει) δεν αναφερει για το Chameleon EFI τιποτα....θα το δοκιμασω ομως ,,απλη εγκατασταση θελει απ οτι ειδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. April 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Chameleon EFI 2 dokimase Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Chameleon EFI 2 dokimase Nai,εχεις δικιο τελικα,,θελει το efi να μπουταρει....θα βαλω το 2 γιατι με το 1 μου μπουταρει τα xp και το recovery μονο(μαλλον θελουν πειραγμα τα σκριπτς) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. April 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 des afto http://www.geardiary.com/2009/01/21/dual-booting-the-wind-osx-and-windows-7/ Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 des afto http://www.geardiary.com/2009/01/21/dual-booting-the-wind-osx-and-windows-7/ dEN MOY KANEI, ,.θελει καποια αρχεια απο τα βιστα το προγραμματακι.. Εφτιαξα το ος χ ωστε να δουλευουν ολα (τωρα απο αυτο γραφω)... ας πω λιγο τι εχω κανει... εχω το recovery partition που ειχε το γουιντ οταν το πηρα..ειναι καπου στα 3 γιγα εχω το δισκο με τα windows xp (39gb) εχω το δισκο shared ελευθερο ωστε να μοιραζω τα αρχεια σε οποιο λειτουργικο θελω εχω το δισκο mac os x (26gb) ωραια ως εδω..... εχω εγκαταστησει μεσα στα χp το acronis os selector ωστε να διαλεγω λειτουργικο για να μπουταρω... εχω βαλει ως προεπιλεγμενο λειτουργικο τα χπ με αντιστροφη μετρηση,,,οταν ομως θελω να μπουταρω το os x μου βγαζει boot1: error μονο αν βαλω το μπουτ 132 σιντι μπορω και μπαινω στο os x και σκεφτομαι οτι μηπως πρεπει να πειραξω το σκριπτ για το μπουτ1;;; λεω μηπως εχει ρυθμισεις να μπουταρει απο λαθος σκληρο(βλακεια ειπα; ) καμιλιον εφι 1,κατι εχω.......αυτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 σε λίγο το πραγματικό macbookmini... απο apple Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 $999. δε θα πάρω... μου αρκεί το dell mini 9 με 32GB ssd που το κάνουν πιο γρήγορο από το mb 2.4 και κοστίζει κάτω από 350ε ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 ...Αφού έψαχνα για ένα χρόνο περίπου ποιο EEE PC θα πάρω... τελικά κατέληξα στο 6cell MSI U100 με τα 2GB, λόγω του overclocking ύστερα από BIOS update. Σήμερα το περιμένω :-) . Πόση ώρα λέτε πρώτη φόρτιση μπαταρίας??? Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 ...Αφού έψαχνα για ένα χρόνο περίπου ποιο EEE PC θα πάρω... τελικά κατέληξα στο 6cell MSI U100 με τα 2GB, λόγω του overclocking ύστερα από BIOS update. Σήμερα το περιμένω :-) . Πόση ώρα λέτε πρώτη φόρτιση μπαταρίας??? δεν εχει σημασια,,,οταν σβησει το λαμπακι αν ειναι κλειστο ή οταν παει 100% αν το εχεις ανοιχτο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. May 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 καλη επιλογη φιλε μου, με γεια! @ theo καιρος ειναι να βαλουμε windows 7...ενας φιλος που τα εχει βγαζει 6 ωρες και 20 λεπτα με την 6 cell μπαταρια περιμενω να βγει το RC1 και τα ΟΣΧ φευγουν... Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Ολα στο προγραμμα ειναι:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Χθες παρέλαβα το MSI U100 με την μπαταρία 6 κελιών. Ολα καλά εκτός του οτι οταν μετά από πρώτη φόρτιση μπαταρίας όταν εφτάσε στο 50% περίπου και ενώ εδειχνε ότι εχει υπόλοιπο περίπου μια και μισή ώρα, εντελώς ξαφνικά έσβησε απότομα (με τιποτα δεν εδειχνε να εχει φορτια η μπαταρία σε επανηλειμμενες προσπαθειες να το ανοιξω). Μόλις την εβαλα να φορτίσει εδειξε να ξεκιναει απο το ποσοστό που ειχε παραμείνει. Το ιδιο εγινε και σήμερα. Είναι αναξιοπιστος ο μετρητής μπαταρίας ή καποια κελιά δεν λειτουργουν? Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 πρόβλημα μπαταρίας ακούγεται. άσε την να γεμίσει μέχρι τέλους και άσε την να ξεφορτίσει. δες τι παίζει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. May 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 παιδες! αστε τις ******** και τα παιχνιδια...τρεξτε βαλτε windows 7...6 ωρες μπαταρια και ΟΤΙ καλυτερο σε σταθεροτητα και ταχυτητα...απλα ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ Wind! Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 [offtopic]Συγνωμη αλλα εδω εισαι πολυ λαθος.Επειδη τα 7 σου δειχνουν μεσα περισσοτερη μπαταρια ειναι κατι αυτο?Κατρχας ειναι RC αρα για ενα μηχανημα που το δουλευεις δεν βαζεις κατι το οποιο δεν ειναι τελικο.Αλλα γιατι να μην βαλω το mobin?Για πες μου.Επειδη ειναι alpha εκδοση?Οκ alpha εκδοση αλλα δεν εχει κανενα σοβαρο προβλημα.Επισης αμα θες μπαταρια βαλε MS-DOS που δεν εχει και γραφικα και θα εχεις κανα 12ωρο ολη την ωρα μπαταρια.Το τι θα βαλει ο καθενας στο msi του ειναι δικη του αποφαση και δεν υπαρχει εκφραση "κοψτε της ******" σε αυτη την περιπτωση.Επισης σταθεροτητα και windows δεν υπαρχει.Υπαρχει μονο windows και μπλε οθονη :) End![/offtopic] Κατι σχετικο αλλα ρε παιδια η καρτα ασυρματου δικτυου δεν μου εχει καθολου καλη εμβελεια...Σε εσας εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 υπάρχει κανείς που να έχει βάλει macosx και να τα δουλεύει πραγματικά (σε 24άρα οθόνη στο dell) και να θέλει να γυρίσει στα w7 που δεν είναι καν rtm? έλεος. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts