Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 889
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ηρθε και η θήκη σιλικόνης:D

Διαφανής , με τέλεια εφαρμογή ,προστατευει τέλεια χωρίς να παχαίνει το κινητό..

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Παιδιά, χρειάζομαι τα φώτα σας.

Απο τότε (2/2/10) που πέρασα τη νέα offficial rom 3.00b3, δεν μπαίνει το κινητό

σε downoad mode με τα πειραγμένα ACER_EUU.exe.

Αλλά φλασάρει κανονικά με την offficial rom 3.00b3.

Εχετε ακούσει ή ξέρετε τίποτα γι' αυτό, ή, τί να κάνω για να περάσω τη 23519_BlacK_NeO_v.3.0 του Rafyvitto;

δοκιμασες με κλειστο το κινητο να πατησεις και να κρατησεις πατημενο το power και το κουμπι της καμερας;

δοκιμασες με κλειστο το κινητο να πατησεις και να κρατησεις πατημενο το power και το κουμπι της καμερας;

Αυτό κάνω, (power+camera) αλλά οταν συνδέω το κινητό με το PC, το πρόγραμμα (ACER_EUU.exe)

δεν βρίσκει το κινητό και μένει στο "Waiting for Download mode coming" και μετά 1-2 λεπτά "Update Failure".

Με τις προηγούμενες rom (official ή custom) δεν είχα πρόβλημα, μετά την 3.003b παρουσιάστηκε.

Eπανεκίννηση στο pc,αλλαγή θύρας usb,καλωδίου;

Τα έκανα όλα, μέχρι που το σύνδεσα με laptop και δοκίμασα σε windows 7.

Mιά απ' τα ίδια.

Καλησπέρα σε όλους!

Και η είδηση που περίμενα ήρθε

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110487607432&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Silicon case επιτέλους!!

Εννοείται το παρήγγειλα!

Δώσε αν θέλεις και ένα link για τους ενδιαφερόμενους.

:D:D

Επίσης να αναφέρω ότι με την 1500αρα μπαταρία δεν είδα και καμιά διαφορά, αλλά καλή είναι για εφεδρική.

Διαφορά είδα με την καινούρια ρομ στην συνδεση του s200-itech bluetooth ακουστικό.

Σταθερή,με καλό ήχο συνομιλίας και μεταφορά όλων των ήχων με καλή αποδοση(παιχνιδια,βίντεο,μουσική).Μου έλυσε τα χέρια!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Αυτό κάνω, (power+camera) αλλά οταν συνδέω το κινητό με το PC, το πρόγραμμα (ACER_EUU.exe)

δεν βρίσκει το κινητό και μένει στο "Waiting for Download mode coming" και μετά 1-2 λεπτά "Update Failure".

Με τις προηγούμενες rom (official ή custom) δεν είχα πρόβλημα, μετά την 3.003b παρουσιάστηκε.

Στην τελευταία ρομ η Acer το έχει αλλάξει και πλέον αντί για power χρειάζεται soft reset με την γραφίδα+camera.

Στην τελευταία ρομ η Acer το έχει αλλάξει και πλέον αντί για power χρειάζεται soft reset με την γραφίδα+camera.

Σ' ευχαριστώ. Μήπως μπορείς να εξηγήσεις ακριβώς τη διαδικασία;

Κρατάς πατημένο το κουμπί της κάμερας,κάνεις soft reset και συνεχίζεις να κρατάς το κουμπί μέχρι να αναβοσβήσει το λαμπάκι

Κρατάς πατημένο το κουμπί της κάμερας,κάνεις soft reset και συνεχίζεις να κρατάς το κουμπί μέχρι να αναβοσβήσει το λαμπάκι

Δυστυχώς, δεν κατάφερα τίποτε. Κάνει boot χωρίς να ανάβει το λαμπάκι.

EDIT: Τελικά τα κατάφερα με Camera+Vol Down

Edited by beni

Αυτο το λεει κάπου ή πηρες πρωτοβουλια?:lol:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Παιδιά το κινητό επέστρεψε(δεν έπαιζε ήχους από πουθενά)...

αλλά για κακή μου τύχη δε έγινε αντικατάσταση αλλά επισκευή...

για να δούμε τι θα βγάλει το ξεβιδωμένο...

πάντως το πρόβλημα της κάμερας που τραβάει φρίκες και δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα του κουμπιού για να βγάλει φωτογραφία καλά κρατάει...

και ας τους το έγραψα σε 800 γλώσσες...

ωραία...

τουλάχιστον το έχω(αυτό και την μεγάλη οθόνη του) πάλι πίσω...

...πάντως το πρόβλημα της κάμερας που τραβάει φρίκες και δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα του κουμπιού για να βγάλει φωτογραφία καλά κρατάει...

και ας τους το έγραψα σε 800 γλώσσες...

Καλώς τα δέχτηκες. Για την κάμερα κάνε μια απόπειρα να περάσεις το Easykeybord.cab που έχει άμεση σχέση με την κάμερα (???) και το preferences.cab που σου δίνει τη δυνατότητα να τραβάς με ανάλυση 5MP.

Κωνσταντίνος

Αυτο το λεει κάπου ή πηρες πρωτοβουλια?:lol:

Μάλλον έγινε κατα τύχη.

Αφού πέρασα τη rom του Rafyvitto, δούλεψε κανονικά το camera+power. Mάλλον φταίει η 3.003b - τουλάχιστον στο δικό μου.

Τελικά ξαναπέρασα την 2.004.01 SingTel κι όλα είναι μιά χαρά.

camera+soft reset όχι camera+power.

Edited by beni

Καλώς τα δέχτηκες. Για την κάμερα κάνε μια απόπειρα να περάσεις το Easykeybord.cab που έχει άμεση σχέση με την κάμερα (???) και το preferences.cab που σου δίνει τη δυνατότητα να τραβάς με ανάλυση 5MP.

freco χίλια ευχαριστώ...

θα τα δοκιμάσω και θα ενημερώσω...

και πάλι χίλια ευχαριστώ

:)

ολα ωραια ολα καλα... μεχρι στιγης τουλαχιστον..

αρκετα "επαιξα-σκαλισα-εβαλα-εβγαλα".. ωρα για την επισημη ROM..

ειπα σημερα να την βαλω αλλα εχω και γω αυτο

όταν πάω να βάλω την καινούρια παίρνω μήνυμα code error sku_incompatible

η λυση τελικα πια ειναι??

και εδω και στο xda-developers δεν βρηκα τιποτα...:(

Edit: Βρηκα την ακρη απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=628402 και ολα οκ

Edited by Philippe_Raimo

Kawasaki ZR750L

Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500

Το κινητό τα “έφτυσε”. Σήμερα το πρωί, ενώ άκουγα ραδιόφωνο και σκεφτόμουνα ότι το OMNIA I που είχα στον τομέα του ήχου τα πήγαινε πολύ καλύτερα, αλλά γενικά είμαι πιο ευχαριστημένος από αυτό, διαπίστωσα ότι η οθόνη είχε παράλληλες κατακόρυφες γραμμές που παρέμειναν και μετά από reset και μετά από βγάλσιμο της μπαταρίας αλλά και μετά από Hard Reset. Δέν κατάλαβα να χτύπησα με κάποιο τρόπο την οθόνη και να έσπασε. Η βασική ένδειξη είναι ότι έχει σπάσει η οθόνη αλλά κατά την άποψή μου … από μόνη της?????.... «πιάς τʼ αυγό και κούρεφτο» … δηλαδή

Με τον υπολογιστή συγχρονίζει κανονικά, οπότε πήρα και ένα τελευταίο backup πρίν το στείλω στην Expansys η οποία θα το στείλει στην Acer.... και μετά βλέπουμε...

Το άδικο είναι ότι μόλις το είχα σετάρει εντελώς και απολάμβανα την ταχύτητα με την οποία έτρεχε όλες τις εφαρμογές....

Τους το χάρισα... Μου ζήτησαν 270 για να το επισκευάσουν. Μετά από πολλές παλινωδίες και αφού κάποια στιγμή η Acer απεφάνθη ότι η συσκευή ήταν προβληματική και θα αναλάμβανε την επισκευή ή την αντικατάσταση.... η χθεσινή απάντηση της Expansys... ήταν 270. Το θέμα δεν είναι μόνον τα πολλά ευρώ αλλά πλέον δεν το εμπιστεύομαι. Φοβάμαι ότι θα μου την ξανακάνει... διότι είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η οθόνη της συσκευής έσκασε από μόνη της μέσα σε θήκη και μέσα στην τσέπη μου.....

Πάω για το OMNIA II γιατί οι εφαρμογές που δουλεύω απαιτούν οπωσδήποτε πενάκι...

Edited by vga
Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Τους το χάρισα... Μου ζήτησαν 270€ για να το επισκευάσουν. Μετά από πολλές παληνωδίες και αφού κάποια στιγμή η Acer απεφάνθη ότι η συσκευή ήταν προβληματική και θα αναλάμβανε την επισκευή ή την αντικατάσταση.... η χθεσινή απάντηση της Expansys... ήταν 270€. Το θέμα δεν είναι μόνον τα πολλά ευρώ αλλά πλέον δεν το εμπιστεύομαι. Φοβάμαι ότι θα μου την ξανακάνει... διότι είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η οθόνη της συσκευής έσκασε από μόνη της μέσα σε θήκη και μέσα στην τσέπη μου.....

Πάω για το OMNIA II γιατί οι εφαρμογές που δουλεύω απαιτούν οπωσδήποτε πενάκι...

αν εχεις χρονο και ορεξη παρε το πισω και ψαξε βρες οθονη ειτε απο ebay ειτε απο οπουδηποτε να την αντικαταστησεις

εμενα καπως παρομοια κατασταση και σε κινητο και στο λαπτοπ που δεν δεχονταν εγγυηση (χωρις να φταιω εγω για τη ζημια)

βρηκα οθονες oem απο ebay και τις αντικατεστησα με κοστος μικροτερο απο το 1/3 της τιμης που μου ελεγαν..

αλλα παλι acer λαπτοπ πηγα και πηρα...:):O

κατι ασχετο...

πειραζει που μεγαλα προγραμματα τα εγκαθιστω στην καρτα?

Kawasaki ZR750L

Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500

Συγνώμη, αφου η Acer παραδέχτηκε ότι έιναι κατασκευαστικό λάθος, για ποιό λόγο να μήν το δεχθεί το μαγαζί?

Και με ποιά δικαιολογία?

Κακό αυτό για το όνομά που έχει.:worry:

Κρίμα πάντως φίλε μου!!

Πάρτο πίσω και κράτα το μέχρι να βγούν οθόνες στο νετ.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Τους το χάρισα... Μου ζήτησαν 270€ για να το επισκευάσουν. Μετά από πολλές παληνωδίες και αφού κάποια στιγμή η Acer απεφάνθη ότι η συσκευή ήταν προβληματική και θα αναλάμβανε την επισκευή ή την αντικατάσταση.... η χθεσινή απάντηση της Expansys... ήταν 270€. Το θέμα δεν είναι μόνον τα πολλά ευρώ αλλά πλέον δεν το εμπιστεύομαι. Φοβάμαι ότι θα μου την ξανακάνει... διότι είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η οθόνη της συσκευής έσκασε από μόνη της μέσα σε θήκη και μέσα στην τσέπη μου.....

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.....

Τέτοιες εταιρείες δεν έχουν λόγο ύπαρξης:mad:

Τους το χάρισα... Μου ζήτησαν 270 για να το επισκευάσουν. Μετά από πολλές παλινωδίες και αφού κάποια στιγμή η Acer απεφάνθη ότι η συσκευή ήταν προβληματική και θα αναλάμβανε την επισκευή ή την αντικατάσταση.... η χθεσινή απάντηση της Expansys... ήταν 270. Το θέμα δεν είναι μόνον τα πολλά ευρώ αλλά πλέον δεν το εμπιστεύομαι. Φοβάμαι ότι θα μου την ξανακάνει... διότι είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η οθόνη της συσκευής έσκασε από μόνη της μέσα σε θήκη και μέσα στην τσέπη μου.....

Υπάρχει ήδη οθόνη με 62€ μαζί με τα μεταφορικά:http://global.ebay.com/new_original_Acer_s200_S_200_LCD_Screen/280458510828/item

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)