kkodes Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 βασικά φροντισε να έχει αρκετή μπαταρία πριν το φλασάρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 ...τουλάχιστον πάνω από 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Ηρθε και η θήκη σιλικόνης:D Διαφανής , με τέλεια εφαρμογή ,προστατευει τέλεια χωρίς να παχαίνει το κινητό.. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δώσε αν θέλεις και ένα link για τους ενδιαφερόμενους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Παιδιά, χρειάζομαι τα φώτα σας. Απο τότε (2/2/10) που πέρασα τη νέα offficial rom 3.00b3, δεν μπαίνει το κινητό σε downoad mode με τα πειραγμένα ACER_EUU.exe. Αλλά φλασάρει κανονικά με την offficial rom 3.00b3. Εχετε ακούσει ή ξέρετε τίποτα γι' αυτό, ή, τί να κάνω για να περάσω τη 23519_BlacK_NeO_v.3.0 του Rafyvitto; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 δοκιμασες με κλειστο το κινητο να πατησεις και να κρατησεις πατημενο το power και το κουμπι της καμερας; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 δοκιμασες με κλειστο το κινητο να πατησεις και να κρατησεις πατημενο το power και το κουμπι της καμερας; Αυτό κάνω, (power+camera) αλλά οταν συνδέω το κινητό με το PC, το πρόγραμμα (ACER_EUU.exe) δεν βρίσκει το κινητό και μένει στο "Waiting for Download mode coming" και μετά 1-2 λεπτά "Update Failure". Με τις προηγούμενες rom (official ή custom) δεν είχα πρόβλημα, μετά την 3.003b παρουσιάστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Eπανεκίννηση στο pc,αλλαγή θύρας usb,καλωδίου; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Eπανεκίννηση στο pc,αλλαγή θύρας usb,καλωδίου; Τα έκανα όλα, μέχρι που το σύνδεσα με laptop και δοκίμασα σε windows 7. Mιά απ' τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Και η είδηση που περίμενα ήρθε http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110487607432&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Silicon case επιτέλους!! Εννοείται το παρήγγειλα! Δώσε αν θέλεις και ένα link για τους ενδιαφερόμενους. :D:D Επίσης να αναφέρω ότι με την 1500αρα μπαταρία δεν είδα και καμιά διαφορά, αλλά καλή είναι για εφεδρική. Διαφορά είδα με την καινούρια ρομ στην συνδεση του s200-itech bluetooth ακουστικό. Σταθερή,με καλό ήχο συνομιλίας και μεταφορά όλων των ήχων με καλή αποδοση(παιχνιδια,βίντεο,μουσική).Μου έλυσε τα χέρια! Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Αυτό κάνω, (power+camera) αλλά οταν συνδέω το κινητό με το PC, το πρόγραμμα (ACER_EUU.exe) δεν βρίσκει το κινητό και μένει στο "Waiting for Download mode coming" και μετά 1-2 λεπτά "Update Failure". Με τις προηγούμενες rom (official ή custom) δεν είχα πρόβλημα, μετά την 3.003b παρουσιάστηκε. Στην τελευταία ρομ η Acer το έχει αλλάξει και πλέον αντί για power χρειάζεται soft reset με την γραφίδα+camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Στην τελευταία ρομ η Acer το έχει αλλάξει και πλέον αντί για power χρειάζεται soft reset με την γραφίδα+camera. Σ' ευχαριστώ. Μήπως μπορείς να εξηγήσεις ακριβώς τη διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Κρατάς πατημένο το κουμπί της κάμερας,κάνεις soft reset και συνεχίζεις να κρατάς το κουμπί μέχρι να αναβοσβήσει το λαμπάκι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 (edited) Κρατάς πατημένο το κουμπί της κάμερας,κάνεις soft reset και συνεχίζεις να κρατάς το κουμπί μέχρι να αναβοσβήσει το λαμπάκι Δυστυχώς, δεν κατάφερα τίποτε. Κάνει boot χωρίς να ανάβει το λαμπάκι. EDIT: Τελικά τα κατάφερα με Camera+Vol Down Edited February 24, 2010 by beni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Αυτο το λεει κάπου ή πηρες πρωτοβουλια?:lol: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luzu Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Παιδιά το κινητό επέστρεψε(δεν έπαιζε ήχους από πουθενά)... αλλά για κακή μου τύχη δε έγινε αντικατάσταση αλλά επισκευή... για να δούμε τι θα βγάλει το ξεβιδωμένο... πάντως το πρόβλημα της κάμερας που τραβάει φρίκες και δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα του κουμπιού για να βγάλει φωτογραφία καλά κρατάει... και ας τους το έγραψα σε 800 γλώσσες... ωραία... τουλάχιστον το έχω(αυτό και την μεγάλη οθόνη του) πάλι πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ...πάντως το πρόβλημα της κάμερας που τραβάει φρίκες και δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα του κουμπιού για να βγάλει φωτογραφία καλά κρατάει... και ας τους το έγραψα σε 800 γλώσσες... Καλώς τα δέχτηκες. Για την κάμερα κάνε μια απόπειρα να περάσεις το Easykeybord.cab που έχει άμεση σχέση με την κάμερα (???) και το preferences.cab που σου δίνει τη δυνατότητα να τραβάς με ανάλυση 5MP. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) Αυτο το λεει κάπου ή πηρες πρωτοβουλια?:lol: Μάλλον έγινε κατα τύχη. Αφού πέρασα τη rom του Rafyvitto, δούλεψε κανονικά το camera+power. Mάλλον φταίει η 3.003b - τουλάχιστον στο δικό μου. Τελικά ξαναπέρασα την 2.004.01 SingTel κι όλα είναι μιά χαρά. camera+soft reset όχι camera+power. Edited February 26, 2010 by beni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luzu Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Καλώς τα δέχτηκες. Για την κάμερα κάνε μια απόπειρα να περάσεις το Easykeybord.cab που έχει άμεση σχέση με την κάμερα (???) και το preferences.cab που σου δίνει τη δυνατότητα να τραβάς με ανάλυση 5MP. freco χίλια ευχαριστώ... θα τα δοκιμάσω και θα ενημερώσω... και πάλι χίλια ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philippe_Raimo Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) ολα ωραια ολα καλα... μεχρι στιγης τουλαχιστον.. αρκετα "επαιξα-σκαλισα-εβαλα-εβγαλα".. ωρα για την επισημη ROM.. ειπα σημερα να την βαλω αλλα εχω και γω αυτο όταν πάω να βάλω την καινούρια παίρνω μήνυμα code error sku_incompatible η λυση τελικα πια ειναι?? και εδω και στο xda-developers δεν βρηκα τιποτα...:( Edit: Βρηκα την ακρη απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=628402 και ολα οκ Edited February 26, 2010 by Philippe_Raimo Παράθεση Kawasaki ZR750L Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 (edited) Το κινητό τα “έφτυσε”. Σήμερα το πρωί, ενώ άκουγα ραδιόφωνο και σκεφτόμουνα ότι το OMNIA I που είχα στον τομέα του ήχου τα πήγαινε πολύ καλύτερα, αλλά γενικά είμαι πιο ευχαριστημένος από αυτό, διαπίστωσα ότι η οθόνη είχε παράλληλες κατακόρυφες γραμμές που παρέμειναν και μετά από reset και μετά από βγάλσιμο της μπαταρίας αλλά και μετά από Hard Reset. Δέν κατάλαβα να χτύπησα με κάποιο τρόπο την οθόνη και να έσπασε. Η βασική ένδειξη είναι ότι έχει σπάσει η οθόνη αλλά κατά την άποψή μου … από μόνη της?????.... «πιάς τʼ αυγό και κούρεφτο» … δηλαδή Με τον υπολογιστή συγχρονίζει κανονικά, οπότε πήρα και ένα τελευταίο backup πρίν το στείλω στην Expansys η οποία θα το στείλει στην Acer.... και μετά βλέπουμε... Το άδικο είναι ότι μόλις το είχα σετάρει εντελώς και απολάμβανα την ταχύτητα με την οποία έτρεχε όλες τις εφαρμογές.... Τους το χάρισα... Μου ζήτησαν 270 για να το επισκευάσουν. Μετά από πολλές παλινωδίες και αφού κάποια στιγμή η Acer απεφάνθη ότι η συσκευή ήταν προβληματική και θα αναλάμβανε την επισκευή ή την αντικατάσταση.... η χθεσινή απάντηση της Expansys... ήταν 270. Το θέμα δεν είναι μόνον τα πολλά ευρώ αλλά πλέον δεν το εμπιστεύομαι. Φοβάμαι ότι θα μου την ξανακάνει... διότι είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η οθόνη της συσκευής έσκασε από μόνη της μέσα σε θήκη και μέσα στην τσέπη μου..... Πάω για το OMNIA II γιατί οι εφαρμογές που δουλεύω απαιτούν οπωσδήποτε πενάκι... Edited February 27, 2010 by vga Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philippe_Raimo Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Τους το χάρισα... Μου ζήτησαν 270€ για να το επισκευάσουν. Μετά από πολλές παληνωδίες και αφού κάποια στιγμή η Acer απεφάνθη ότι η συσκευή ήταν προβληματική και θα αναλάμβανε την επισκευή ή την αντικατάσταση.... η χθεσινή απάντηση της Expansys... ήταν 270€. Το θέμα δεν είναι μόνον τα πολλά ευρώ αλλά πλέον δεν το εμπιστεύομαι. Φοβάμαι ότι θα μου την ξανακάνει... διότι είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η οθόνη της συσκευής έσκασε από μόνη της μέσα σε θήκη και μέσα στην τσέπη μου..... Πάω για το OMNIA II γιατί οι εφαρμογές που δουλεύω απαιτούν οπωσδήποτε πενάκι... αν εχεις χρονο και ορεξη παρε το πισω και ψαξε βρες οθονη ειτε απο ebay ειτε απο οπουδηποτε να την αντικαταστησεις εμενα καπως παρομοια κατασταση και σε κινητο και στο λαπτοπ που δεν δεχονταν εγγυηση (χωρις να φταιω εγω για τη ζημια) βρηκα οθονες oem απο ebay και τις αντικατεστησα με κοστος μικροτερο απο το 1/3 της τιμης που μου ελεγαν.. αλλα παλι acer λαπτοπ πηγα και πηρα...:):O κατι ασχετο... πειραζει που μεγαλα προγραμματα τα εγκαθιστω στην καρτα? Παράθεση Kawasaki ZR750L Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Συγνώμη, αφου η Acer παραδέχτηκε ότι έιναι κατασκευαστικό λάθος, για ποιό λόγο να μήν το δεχθεί το μαγαζί? Και με ποιά δικαιολογία? Κακό αυτό για το όνομά που έχει.:worry: Κρίμα πάντως φίλε μου!! Πάρτο πίσω και κράτα το μέχρι να βγούν οθόνες στο νετ. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Τους το χάρισα... Μου ζήτησαν 270€ για να το επισκευάσουν. Μετά από πολλές παληνωδίες και αφού κάποια στιγμή η Acer απεφάνθη ότι η συσκευή ήταν προβληματική και θα αναλάμβανε την επισκευή ή την αντικατάσταση.... η χθεσινή απάντηση της Expansys... ήταν 270€. Το θέμα δεν είναι μόνον τα πολλά ευρώ αλλά πλέον δεν το εμπιστεύομαι. Φοβάμαι ότι θα μου την ξανακάνει... διότι είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η οθόνη της συσκευής έσκασε από μόνη της μέσα σε θήκη και μέσα στην τσέπη μου..... Πάω για το OMNIA II γιατί οι εφαρμογές που δουλεύω απαιτούν οπωσδήποτε πενάκι... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..... Τέτοιες εταιρείες δεν έχουν λόγο ύπαρξης:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Τους το χάρισα... Μου ζήτησαν 270 για να το επισκευάσουν. Μετά από πολλές παλινωδίες και αφού κάποια στιγμή η Acer απεφάνθη ότι η συσκευή ήταν προβληματική και θα αναλάμβανε την επισκευή ή την αντικατάσταση.... η χθεσινή απάντηση της Expansys... ήταν 270. Το θέμα δεν είναι μόνον τα πολλά ευρώ αλλά πλέον δεν το εμπιστεύομαι. Φοβάμαι ότι θα μου την ξανακάνει... διότι είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η οθόνη της συσκευής έσκασε από μόνη της μέσα σε θήκη και μέσα στην τσέπη μου..... Πάω για το OMNIA II γιατί οι εφαρμογές που δουλεύω απαιτούν οπωσδήποτε πενάκι... Υπάρχει ήδη οθόνη με 62€ μαζί με τα μεταφορικά:http://global.ebay.com/new_original_Acer_s200_S_200_LCD_Screen/280458510828/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts