keltonas Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Eυχαριστω για την αμεση απαντηση tsourisg . Επειδη το ειχα και το εδωσα γι' αυτο το λογο , και τωρα σκεφτομαι να το ξαναπαρω , με τους δυο αυτους τροπους ανεβαινει αισθητα η ενταση του ηχειου , ωστε να ακουγεται σε περιβαλλον με θορυβο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Ναι. Δεν υφισταται πλεoν αυτo τo πρoβλημα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Ναι. Δεν υφισταται πλεoν αυτo τo πρoβλημα. φιλε μου αυτη η ρομ που ειναι στην υπογραφη σου κανει το μαγικο με το ραδιο χωρις ακουστικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Μετά απο 1,5 χρόνο με το Diamond, και αμέτρητα Rom-Flashing, μετακόμισα στο Acer s200, το οποίο ερωτεύτηκα με τη πρώτη ματιά (όπως το Diamond). Μήπως ξέρει κάποιος πιο ειδήμων πώς θα μένει ανοιχτό WiFi μετά από reset για να μη το κάνω χειροκίνητα κάθε φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 φιλε μου αυτη η ρομ που ειναι στην υπογραφη σου κανει το μαγικο με το ραδιο χωρις ακουστικα? Την κατεβάζεις από το επίσημο site της Acer:http://global-download.acer.com/GDFiles%5COS/OS/OS_Acer_2.003.00.EN_WM65_A.zip?acerid=633941895474953583&Step1=Smart%20Handheld&Step2=neoTouch&Step3=neoTouch&OS=M02&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Μήπως ξέρει κάποιος πιο ειδήμων πώς θα μένει ανοιχτό WiFi μετά από reset για να μη το κάνω χειροκίνητα κάθε φορά; Κάνεις τόσο συχνά soft reset; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 παιδες πως μπορουμε να δουμε στο s200 τις σελιδες με τα προγραμματα που εχει το O2? νομιζω μεχρι 10 τετοιες σελιδες μπορεις να εχεις και να κατηγοροποιεις τα προγραμματα δειτε απο το 1.10 και μετα Please ! :) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Αν καταλαβα καλα αυτό που ρωτάς, στο s200 μόνο στην 1η σελίδα στην αρχική οθόνη μππορείς να βάλεις κάποιες συντομεύσεις. Τα υπόλοιπα προγράμματα στο Start menu. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Κάνεις τόσο συχνά soft reset; :confused: Πολλές φορές χάνεται απο τον comm manager το WiFi και πρέπει να κάνω reset. Αλλες φορές παρ' ολο που υπάρχει, δεν ενεργοποιείται, οπότε πάλι reset. Καμμία διάγνωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Πολλές φορές χάνεται απο τον comm manager το WiFi και πρέπει να κάνω reset. Αλλες φορές παρ' ολο που υπάρχει, δεν ενεργοποιείται, οπότε πάλι reset. Καμμία διάγνωση; Το έπαθα κι εγώ στο F900 αυτό, αλλά μετά από Hard Reset, δεν το έκανε ούτε μία φορά... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Συμφωνώ και επαυξάνω... hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beni Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα κάνω Hard reset και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Παιδιά, το παρήγγειλα κι εγώ (από expansys) και το περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας :) Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Παιδιά, το παρήγγειλα κι εγώ (από expansys) και το περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας :) Καλώς να τα δεχτείς. Δεν θα το μετανοιώσεις. Να 'σαι σίγουρος. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Παιδιά, το παρήγγειλα κι εγώ (από expansys) και το περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας :) φιλε μου πως εκανες την παραγγελεια?τηλεφωνικως?ρωταω γιατι το θελω και απο expansys δεν εχω παρει ποτε κινητο?ερχεται γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Από το site το παρήγγειλα, με πιστωτική κάρτα. Έχω ξαναψωνίσει από το expansys, όχι κινητό, αλλά μπαταρίες και κάρτες μνήμης κι είχαν έρθει στην ώρα τους. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Αν καταλαβα καλα αυτό που ρωτάς, στο s200 μόνο στην 1η σελίδα στην αρχική οθόνη μππορείς να βάλεις κάποιες συντομεύσεις. Τα υπόλοιπα προγράμματα στο Start menu. ευχαριστω φιλε tsak Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Από το site το παρήγγειλα, με πιστωτική κάρτα. Έχω ξαναψωνίσει από το expansys, όχι κινητό, αλλά μπαταρίες και κάρτες μνήμης κι είχαν έρθει στην ώρα τους. οκ ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 φιλε μου πως εκανες την παραγγελεια?τηλεφωνικως?ρωταω γιατι το θελω και απο expansys δεν εχω παρει ποτε κινητο?ερχεται γρηγορα? Είναι άκρως αξιόπιστο το συγκεκριμένο κατάστημα. Πάρα πολλοί από εδώ μέσα το έχουμε τιμήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Αύριο θα το έχω και εγώ στα χέρια μου:D Αλήθεια έχει δοκιμάσει κανείς την cosmote dual sim 2in1,να μου πεί αν λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Καλορίζικο! Περιμένουμε και τις δικές σου απόψεις σαν χρόνια fun των ETEN! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Είναι άκρως αξιόπιστο το συγκεκριμένο κατάστημα. Πάρα πολλοί από εδώ μέσα το έχουμε τιμήσει. το βλεπω οτι το εχουν τιμησει πολλοι.το περιεργο ειναι οτι ενω εχω αλλαξει περιπου 45 κινητα τα πιο πολλα με κουριερ απο ιντερνετ απο expansys δεν ετυχε.αντε με το καλο και απο εκει(acer f1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Το πήρα. Φυσικά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Όμως στην προσπάθεια να βάλω την νέα ROM παρουσιάζονται τα πιο κάτω προβλήματα και η διαδικασία διακόπτεται: SKU lanauage is Fail (μάλλον εννοεί language) Device=1.002c.00_EN_01 Image version=2.003.00_EN OK και στην συνέχεια: Welcome to the Device Software Update Utility. The Device Software Utility occurs trouble connecting to your device,Please check: 1. Your device is properly connecting to the USB cable. 2. Your USB cable is properly connected to your PC. 3. Your device is turned on. Once you have done these, run this device software update again. Finish Θεωρώ δε ότι έχω τηρήσει με ευλάβεια τις υποδείξεις που εμπεριέχονται. Το δοκίμασα επανειλημμένα και με XP και με Vista. Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Για το πρώτο. Με το 7zip εγκατεστημένο ή winrar ή... κάνε extract (δεξι κλικ) την rom σε ένα φάκελο. Εκεί θα βρεις ένα αρχείο version.txt. Άνοιξε το και άλλαξε το 2.003.00_EN πχ σε 2.002c.00_EN_01. Τρέξε το ACER_EUU.exe και ακολούθα τα βήματα. Βλ. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4994989&postcount=366 http://my-acer-f1.blogspot.com/2009/12/flashing-error-wrong-version.html Για το δεύτερο. Όταν ξεκινάει το πρώτο update περνάει κάτι drivers πρώτα (δύο αν θυμάμαι καλά) και παίρνει λίγο χρόνο. Πιθανόν να βιάστηκες να προχωρήσεις πρίν τελειώσει η εγκατάσταση. Απλά ξαναδοκίμασε και περίμενε να σου πουν τα Windows ότι οι drivers εγκαταστάθηκαν με επιτυχία. Μετά συνέχισε τα βήματα για το φλασάρισμα. Καλορίζικο. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Για το πρώτο. Με το 7zip εγκατεστημένο ή winrar ή... κάνε extract (δεξι κλικ) την rom σε ένα φάκελο. Εκεί θα βρεις ένα αρχείο version.txt. Άνοιξε το και άλλαξε το 2.003.00_EN πχ σε 2.002c.00_EN_01. Τρέξε το ACER_EUU.exe και ακολούθα τα βήματα. Καλορίζικο. Φίλε freco σε ευχαριστώ πολύ, με την υπόδειξή σου ξεπεράστικε το πρώτο, δηλαδή SKU lanauage is Fail (μάλλον εννοεί language) Device=1.002c.00_EN_01 Image version=2.003.00_EN όμως προέκυψε τρίτο: Chek Images Failed! [ERR]Security Key Fail με Firewall και Antivirus off (To Blog σου άκρως ενδιαφέρον.... ) Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts