tsak8 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 ΟΚ Γιάννη:) Στον Resco Explorer αλλά και σε αυτόν τον ενσωματωμένο,δεν μου διαβάζει κάποια avi >500 mb, και κολλάει το κινητό.. Αντίθετα αν τα ανοίξω απο τον Core/TCMP όλα παίζουν κανονικά.. Να φορμάρω εκ νέου την κάρτα? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Μήπως του έχεις βάλει (του Resco) να δείχνει thumbnails και σκαλώνει επειδή είναι μεγάλο? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Οχι Κωνσταντίνε, σε λίστα τα έχω, και μου το κάνει και με τον ενσωματωμένο. Αλλά παίζουν κανονικά:wacko: Anyway, κάτι άλλο εδώ και λίγο καιρό κάθε μήνα κατεβαίνω Κύπρο για δουλειά. ΚΑΘΕ φορά λοιπόν μου "κόλλαγε" ο δέκτης του gps, και έκανα και hard reset μια φορά. Ειχα εκνευριστεί πολύ, γιατί Ελλάδα,Αυστρία,Γερμανία,Ιταλία ποτέ δεν είχα πρόβλημα και χωρίς την πατέντα. Σήμερα βρήκα το γιατί:D Οταν ερχόμουν εδώ,έκλεινα το τηλέφωνο GSM γιατί χρησιμοποιώ την σύνδεση της δουλειάς στο P1i. Δεν απενεργοποιούσα όμως το A-gps με συνέπεια να μου κάνει αυτά τα κουφά και να ψάχνομαι στους ανάποδους δρόμους της Κύπρου με προσομοιώσεις:cry: Εχθές μου ήρθε επιφοιτηση και το έκλεισα, και όλα ΟΚ. Εντωμεταξύ Ελλάδα, και ένα μήνα να έχω να ανανεώσω την "εφημερίδα", και κλειστό να το έχω το A-gps όλα καλά. Πάλι καλά δεν το έστειλα Ιταλία:lol::lol: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 H acer κυκλοφόρησε patch που λέει πως διορθώνει ένα πρόβλημα του gps με 2g σιμ κάρτες που χάνει το σήμα. http://www.acer.co.uk/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=en&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3734&sp=page15e&ctx2.c2att1=17&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3734&CountryISOCtxParam=UK&ctx1.att21k=1&CRC=3713735360 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 To liquid δεν ειναι καλυτερο απο το s200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 H acer κυκλοφόρησε patch που λέει πως διορθώνει ένα πρόβλημα του gps με 2g σιμ κάρτες που χάνει το σήμα. http://www.acer.co.uk/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=en&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3734&sp=page15e&ctx2.c2att1=17&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3734&CountryISOCtxParam=UK&ctx1.att21k=1&CRC=3713735360 Τι είναι τούτο πάλι? Το πέρασε κανείς? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 δεν ξέρω τι ρόλο παίζει.Οι δικές μας κάρτες 3g δεν είναι;αλλά μου κάνει εντύπωση ότι το αρχείο είναι amf δηλαδή σαν το αρχείο της rom Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 3g 99% είναι.. Επίσης σου λέει ότι όλα θα διαγραφούν:confused: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Επειδή είμαι περίεργος :lol: το πέρασα για να δω τι θα κάνει.Αλλάζει το gsm κομμάτι σε 3.004 οπότε ίσως δούμε σε λίγο καιρό και ρομ με drivers 3.004.Επέστρεψα στην κανονική 3.003 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Είδες κάποια διαφορά τελικά? Εκανε hard reset? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Ναι έκανε hard reset.Δεν είδα κάποια διαφορά.Αλλωστε δεν αλλάζει η ρομ,μόνο το ράδιο και η διόρθωση που λένε ότι κάνει έχει σχέση με το gps.Το οποίο μετά την πατέντα,δουλεύει άψογα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Μάλλον θα το δοκιμάσω και εγώ..απο περιέργεια:lol: Στην προηγούμενη έκδοση ράδιο πώς γύρισες? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Εβαλα άλλη ρομ.Αντί για την γνήσια που είχα πριν,έβαλα για δοκιμή την 2.8 21903 του arto Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 gsm/gprs firmware version s200-03.03.08 driver version 0.0.0.8 Είναι αυτή που έχω τώρα.. Μπορεί να περαστεί έτσι? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Δεν ξέρω.:O Προσωπικά είχα πριν την επίσημη 3.003 που υπάρχει στην ίδια σελίδα της acer Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 Λοιπόοοοον Έκανα και εγώ την αναβάθμιση, και πλέον εχω την s200-o3.04.01a firmware version.. Αλλά Hard reset στο δικό μου ΔΕΝ εκανε:wacko: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cxmgp Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το acer neotouch. Αν εχετε την καλοσυνη, θα ηθελα να μου προτεινεται μια custom rom που θεωρειται κοινος αποδεκτη σαν την καλυτερη. Επισης θα ηθελα να μαθω αν υποστηριζει ελληνικο πληκτρολογιο και τι ποιοτητα εχει το μεγαφωνο και η φωτογραφικη. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση http://gerasimos-politis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 thread is alive!:lol: Μου είχε κάνει τρομερή εντυπωση η νέκρα αυτή.. Πήγα να σε παραπέμψω στο τμημα του xda αλλά είδα ότι είχες ρωτήσει και εκει. Και συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση που δίνεται:) Εγώ προσωπικά είμαι με μαμά ρομ χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Πραγματι με την μαμα ρομ το κινητο λειτουργει αψογα.Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει μεγαλη υποστηριξη απο τους developers και ετσι παρολο που το hardware ειναι αρκετα δυνατο,δυσκολα θα δουμε μια dual boot υλοποιηση με wm και android. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cxmgp Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 thread is alive!:lol: Μου είχε κάνει τρομερή εντυπωση η νέκρα αυτή.. Πήγα να σε παραπέμψω στο τμημα του xda αλλά είδα ότι είχες ρωτήσει και εκει. Και συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση που δίνεται:) Εγώ προσωπικά είμαι με μαμά ρομ χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα Αξιζει τον κοπο που το 'ανεστησα' ; Γενικα καλες οι εντυπωσεις απο το κινητο; Ηχειο, καμερα ? Βασικο μειονεκτημα ; Αφου με τη μαμα ρομ ειναι μια χαρα, σε περιπτωση αγορας θα την κρατησω μεχρι ληξη της εγγυησεως (εκτος απροοπτου). Εκτος αν μια custom rom διορθωνει καποια μειονεκτηματα. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Παράθεση http://gerasimos-politis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Αξίζει, αν το αγοράσεις συνειδητοποιημένα Ηχείο καλό με τις διορθώσεις που εκανε η εταιρεία Κάμερα μέτρια σε αποτέλεσμα Βασικό μειονέκτημα η μικρή υποστήριξη απο xda Κατα τα άλλα ΓΡΗΓΟΡΟ και απροβληματιστο απο άποψης hardware kai software:D Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cxmgp Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 (edited) Ναι δυστηχως.... σε τετοια smartphone δεν προσφερουν πολυ υποστηριξη στο xda... Λες να δουμε τα 7 σε αυτο? μπα... :) Τι εννοεις με το συνειδητοποιημενα; Αξιζει να ακουσω τις αποψεις σου αν δεν βαριεσαι :) Edited August 31, 2010 by cxmgp Παράθεση http://gerasimos-politis.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Λες να δουμε τα 7 σε αυτο? μπα... :) Τρομερά δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Ναι δυστηχως.... σε τετοια smartphone δεν προσφερουν πολυ υποστηριξη στο xda... Λες να δουμε τα 7 σε αυτο? μπα... :) Τι εννοεις με το συνειδητοποιημενα; Αξιζει να ακουσω τις αποψεις σου αν δεν βαριεσαι :) Οτι φοράει τα 6.5 και θεωρω απίθανο να δουμε τα 7 (το κύριο) Δεν εχει HTC υποστήριξη σε apps,themes Service αν χρειαστούμε μπλέκουμε με Ιταλία στην καλύτερη:) Αλλά και ότι έγραψα παραπάνω Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philippe_Raimo Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 @cxmgp και γω ελεγα να κρατησω τη μαμα ROM αλλα τη βαρεθηκα μεσα σε 2 μηνες... μπορεις να βαλεις πολλα UI (πχ το SPB Mobile Shell) αλλα "ρουφανε" τη μνημη... (τουλαχιστον στο δικο μου ειχα αυτο το προβλημα..) τωρα χρησιμοποιω την 3,5 21911 WWE απο τον Arto και το μηχανημα δουλευει πολυ καλα πολυ καλη δουλεια του τυπου... Απλα σαν costum ROM εχει καποια θεματακια και πιο πολυ θεματακια των WM..κλασικα... το μονο που βρηκα αξιο να αναφερω μιας και το ειπες και συ, οτι οταν εβαζα το Fingerkeyboard εχει ενα θεμα στην συνταξη του μηνυματος (ο κερσορας ή εξαφανιζεται ή παει σε αλλη θεση μονος του) αν το παρεις, μαθε ο πρωτα και μετα ξεκινα να τρως ωρες για ψαξιμο και για αλλες ROM ;) για οτι θες εννοειται ειμαστε εδω πως το εχω τωρα: http://img836.imageshack.us/img836/5219/snapshot1i.th.jpghttp://img831.imageshack.us/img831/3680/snapshot3v.th.jpghttp://img714.imageshack.us/img714/386/snapshot2ox.th.jpghttp://img225.imageshack.us/img225/5274/snapshot4.th.jpg Παράθεση Kawasaki ZR750L Acer neoTouch S200->Acer Cloudmobile S500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts