Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 889
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

From: NO REPLY - eXpansys Return Department [mailto:rma@expansys.gr]

Sent: Wednesday, December 23, 2009 6:03 PM

To: comway@hol.gr

Subject: Dossier E912281 - Άρνηση της εγγύησης

Αγαπητέ κύριε/Αγαπητή κυρία,

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε παραλάβει το παρακάτω προϊόν:

Code Description Serial IMEI

188535/53 Acer neoTouch S200 (EU, English, Wi-Fi, GPS) XPH470N00194302404671B 353271030175004

Δυστυχώς η συσκευή σας δύναται να μη γίνει δεκτή από το σέρβις της κατασκευάστριας στα πλαίσια της εγγύησης για τους παρακάτω λόγους:

Χτύπημα που παρατηρήθηκε κατά την παραλαβή. screen broken.

Οξείδωση ή φυσική βλάβη που παρατηρήθηκε στο κέντρο μας

Σας βεβαιώνουμε ότι η συσκευασία/το εξωτερικό του πακέτου αποστολής ήτανε σε άριστη κατάσταση. Κατά συνέπια, η παρούσα ειδοποίηση δεν αφορά τη μεταφορά του πακέτου σας αφού η εταιρεία μας δε δέχεται πακέτα που παρουσιάζουνε εξωτερική φθορά ή σημάδια υγρασίας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τόσο η εγγύηση του κατασκευαστή όσο και η εγγύηση επισκευής δεν ισχύει για φυσικές βλάβες, οξείδωση ή για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που αναφέρεται στην καρτέλα εγγύησης του κατασκευαστή.

Σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν καλύπτεται από την εγγύηση, θα λάβετε μία εκτίμηση δαπάνης μέσα στις 48 ώρες που ακολουθούνε την επιβ�=

Το μήνυμα όπως ακριβώς ήρθε από την EXPANSYS. Υπενθυμίζω ότι την 14/12 έσκασε η οθόνη του τηλεφώνου μέσα στην θήκη ενώ άκουγα ραδιόφωνο χωρίς, κατά την άποψή μου, να ακουμπήσει πουθενά....

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

Δυστυχώς αναφέρθηκε κι άλλο κρούσμα με την οθόνη http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5225787&postcount=626

Να ανησυχώ???

Βαγγέλη τι να πω ρε γμτ. Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Κωνσταντίνος

Επικοινώνησε άμεσα για επιστροφή εκεί που το αγόρασες.

Εχω στειλει μνμ στη clove.co.uk αλλα κανουν τους κινεζους..

Εξαλλου εχει χτυπημα στη προσοψη (το οποιο ειναι ασχετο μη τη βλαβη).

Μαλλον θα πληρωσω μεταφορικα χωρις να κανω δουλεια.

θα περιμενω να βρω οθονη ανταλλακτικο και να την αλλαξω μονος μου.

Να πω οτι δεν ηξερα οτι τα προιοντα της acer ειναι μαπα...καλα να παθω!:X

• Administrators
Δυστυχώς αναφέρθηκε κι άλλο κρούσμα με την οθόνη http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5225787&postcount=626

Να ανησυχώ???

Βαγγέλη τι να πω ρε γμτ. Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Δυστυχώς έτσι είναι. Θα συνιστούσα άμεση επικοινωνία με την ίδια την ACER. Ίσως βγει άκρη εκεί εάν υπάρχουν αρκετές συσκευές με παρόμοιο πρόβλημα.

Modpic.gif

Δυστυχώς έτσι είναι. Θα συνιστούσα άμεση επικοινωνία με την ίδια την ACER. Ίσως βγει άκρη εκεί εάν υπάρχουν αρκετές συσκευές με παρόμοιο πρόβλημα.

Αυτό θα κάνω. Όμως θα πρέπει η συσκευή να προωθηθεί στην Acer. Ακόμη είναι στην Expansys, είναι και γιορτές βλέπεις. Η Acer είναι υποχρεωμένη να έλθει σε επαφή μαζί μου, και φαντάζομαι θα υπάρξει μία ανταλλαγή απόψεων.

Βέβαια εγώ ήδη τους έχω επισυνάψει πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Όμως καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο μια εταιρεία να παραδεχτεί, και μάλιστα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό μοντέλο (νομίζω στον τομέα του είναι το top της αγοράς) ότι ενδέχεται να έχει προβληματική οθόνη.

Εκείνο που θέλω είναι να ξεκαθαρίσει γρήγορα η όποια κατάσταση για να επαναπροσδιορίσω.

Κώστα (freco) θεωρώ ότι είναι η ίδια περίπτωση με τον συνάδελφο από το XDA εμφάνιση barcode... να μην ανησυχείς αυτό δεν σημαίνει ότι θα σκάσουν όλες οι οθόνες, αλλοίμονο...

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

• Administrators
Όμως καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο μια εταιρεία να παραδεχτεί, και μάλιστα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό μοντέλο (νομίζω στον τομέα του είναι το top της αγοράς) ότι ενδέχεται να έχει προβληματική οθόνη.

Εάν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά τότε είσαστε άτυχοι και όντως δύσκολα θα βρεις το δίκιο σου. Εάν όμως υπάρξουν μαζικές περιπτώσεις με παρόμοιο πρόβλημα, τότε ίσως μπορέσει να γίνει κάτι. Γιαυτό ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να κάνει τις κινητοποιήσεις του.

Modpic.gif

Μπορεί καποιος να ποσταρει δειγμα εικονας ή βιντεο με τα καινουρια drivers?

Θελω να δω αν αξιζει να κανεις τη διαδικασια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Τα ποιά?Δεν ξερω κατι, αν θες δωσε ενα λινκ

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Σωστότατος. Απόδειξη ότι πέρασα αυτή τη rom που είναι Αγγλική Σιγκαπούρης. Χωρίς την extended rom φυσικά, αν και την είχα αντικαταστήσει με αυτήν της αγγλικής για παν ενδεχόμενο.

Τώρα οι φωτογραφίες είναι καθαρές χωρίς να προσέξω μην μου κουνηθεί το χέρι.

Φαντάζομαι σε λίγο θα βγει και για EUU. Το update log στην εικόνα.

Αυτα τα drivers που λεει ο φιλτατος freco εννοω.

Ειναι βλακεια, πρεπει να εισαι ο uri geller για να βγαλεις καθαρη φωτογραφια (με τα τωρινα drivers) και να φωναζεις "ντουλεψε, ντουλεψε" :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Εβαλα εγώ την ρομ αυτή με το extrom.bin και όλα τα άλλα αρχεία από την wwe 2.0.3 και βασικά είδα βελτίωση στο gps.Μπορεί να αργεί πάλι κανένα 3-5λεπτο να κλειδώσει,αλλά τώρα κλειδώνει και κρατά πιο στάθερο το σήμα.Οσο για την κάμερα πέρα από την ποιότητα των χρωμάτων το πρόβλημα εγώ το εντοπίζω στο γεγονός ότι για να βγάλεις φωτογραφία,πρέπει να πατήσεις και να κρατήσεις πατημένο το κουμπί.Οσο να`ναι κουνιέται λίγο το χέρι και η φωτό βγαίνει κουνημένη.Και στο omnia με το auto focus ενεργοποιημένο που έπρεπε να κάνω το ίδιο,πάλι κουνημένες φωτό έβγαζα.Χωρίς αυτό που η φωτό έβγαινε πατώντας μια φορά το κουμπί έβγαζα σταθερές φωτογραφίες.

Ελπίζω να βγεί και κάτι έτοιμο γιατί με το μυαλό που έχω(παντρεύομαι σε 2 εβδομάδες :ninja:) δεν με παίρνει για πειραματισμούς, το έχω σετάρει και όλα είναι τέλεια:D

Βέβαια με τρώει για την Leo ROM :lol:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

H ωρα η καλη φιλε!!

Λες να βγαλει η Acer την rom και να απολυσεις τον φωτογραφο με τις φωτο που θα βγαζει??:lol: (επιστημονικη φαντασια)

Μηπως υπαρχει καποια εναλλακτικη εφαρμογη για την χρηση καμερας?

Που να εχει κουμπι πανω στην οθονη εννοω, με το 5800 ετσι εβγαζα γ@ματες φωτο.

Edit:

Προσωρινη λυση για καθαρες φωτογραφιες..Εβαλα τον χρονοδιακοπτη στα 2sec και ετσι δεν κουναω την φωτογραφια πιεζοντας το πλαϊνο κουμπι της καμερας.

Απλα αποτελεσματικο και βγαζει πεντακαθαρες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

...Edit:

Προσωρινη λυση για καθαρες φωτογραφιες..Εβαλα τον χρονοδιακοπτη στα 2sec και ετσι δεν κουναω την φωτογραφια πιεζοντας το πλαϊνο κουμπι της καμερας.

Απλα αποτελεσματικο και βγαζει πεντακαθαρες!

Με πρόλαβες. Κι εγώ το ίδιο έκανα και ήμουν έτοιμος να το προτείνω.

Ελπίζω να βγεί και κάτι έτοιμο γιατί με το μυαλό που έχω(παντρεύομαι σε 2 εβδομάδες :ninja:) δεν με παίρνει για πειραματισμούς, το έχω σετάρει και όλα είναι τέλεια:D

Η ώρα η καλή φίλε. Να ζήσετε και να ευτυχίσετε. Καλώς να 'ρθεις στο club (ας πρόσεχες).

Και κάτι που άκουσα πρόσφατα. "Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους" :p

...Βέβαια με τρώει για την Leo ROM :lol:

Δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει η Leo. Μόνο χάσιμο χρόνου και το manila. Εντυπωσιακό δεν λέω, αλλά εγώ το βαριέμαι γρήγορα.

Κωνσταντίνος

Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά!

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο Κωνσταντίνε :D

Αυτό με τον χρονοδιακόπτη δεν το είχα σκεφτεί,έξυπνο.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Καλημερα & καλη χρονια με υγεια και επιτυχιες σε ολους!

Βρε παιδια το προβλημα με την καμερα μηπως γινεται επειδη γυριζει η οθονη και δεν υπαρχει επιταχυνση 2D??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους!!

Νομίζω οτι αν η Acer δεν κάνει ενα software update,μόνο πασαλείματα θα μπορούμε να κάνουμε.:)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Καλή Χρονιά σε όλους...

Δεν ξέρω αν το έχετε υπόψιν σας ήδη, πάντως στο thread

http://www.eten-users.eu/index.php?showtopic=19968

λένε αλήθεια...

Δουλεύει ο GSensor με τις dll από HTC...

Και το water level μου δούλεψε, και το Resco Snake...

Δοκιμάστε...

Ενημερωτικά έχω την rom Σιγκαπούρης κτλ που postaρε ο freco...

(που ούτε με αυτή διορθώθηκε το πρόβλημα της κάμερας που έχω...το άλλο...όχι αυτό της ποιότητας...αυτό της μη ανταπόκρισης στο κουμπί)... :mad:

Εγώ τα έχω βάλει στον φάκελο windows χύμα ,αλλα το resco bubbles δεν μου δουλεύει,ένω δουλεύει στο ΟΜΝΙΑ Ι που έχω.

Κάνω κάτι λάθος?

Είναι και εθιστικο το άτιμο!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Administrators
Νομίζω οτι αν η Acer δεν κάνει ενα software update,μόνο πασαλείματα θα μπορούμε να κάνουμε.:)

Δυστυχώς εκεί πάσχει η εταιρία περισσότερο από την ποιότητα κατασκευής των συσκευών της.

Modpic.gif

Γιάννη Καλή Χρονιά!

Δεν περίμενα και επίπεδα XDA υποστήριξη, αν και υπάρχει, αλλά προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος με την γρήγορη ανταπόκριση και την νέα ROM ,καθώς και με την ευκολία αλλαγής της.

Στα ΜΙΟ Α701 και ΟΜΝΙΑ Ι που είχα το φλασάρισμα γινόταν με φόβο καρδιάς και όχο πάντα επιτυχημένα.

Έτσι κι αλλιώς το θέμα κάμερα για εμένα είναι δευτερέυον,μακάρι βέβαια να βελτιωθεί:)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Administrators
Η ευκολία flashαρίσματος οποιαδήποτε ROM είναι αξιοσημείωτο προσόν για την συγκεκριμένη συσκευή. Λόγω απόλυτων χαρακτηριστικών όμως, οφείλουμε να είμαστε απαιτητικοί. :rolleyes:

Modpic.gif

O Coreplayer Snapdragon επεξεργαστες.

Δεν ξερω αν εχει ξαναεμφανιστει. Δεν ειναι δικο μου βεβαια. Το βρηκα αλλου και σας το δινω. Αλλα πρεπει να γυρισετε το Video σε GDI για να παιξει.

Απο οτι λενε, βασιζετε στην εκδοση 1.31.

Οποιος το θελει ας μου στειλει πμ.

Coreplayer For Snapdragon devices (accelerated)

--------------------------------------------------------------------------------

Here is a version of Coreplayer for Snapdragon powered devices. It was extracted from the Toshiba TG-01.

It works on the Acer Neotouch and HTC HD2 as well. It will bench about 40-50% higher than the normal Coreplayer and will play files encoded for the hardware accelerated Sense player on the HD2, which the retail version wont.

If you get a green screen switch the video renderer to GDI.

Only known to accelerate on Snapdragon powered devices. Try on other devices at your own risk!

Κωστας - Κατερινη

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)