Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο εννοω φιλε μου.Το tf3d τηs htc το περασα στη γνησια.

Sorry, δεν είχα καταλάβει ότι μιλούσες για το tf3d σαν cab. Εκεί αν μιλάμε για την έκδοση 1,3 δεν λειτουργεί το album και ίσως αυτό να επηρρεάζει και την φωτογραφική.

• Απαντήσεις 873
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια πηρα το τηλ στα χερια μου σημερα :)

1η εντυπωση η αθλια ποιοτητα κατασκευης του :O

κατα τα αλλα ομως η συσκευη φαινεται πολυ τιμια και φυσικα ταχυτατη!!!

τι!!!!!μονο αυτα :blink:φιλε Δημητρη εγω περιμενω να του "βγαλεις"τα ματια για να δω αν θα το αγορασω :O μιας και η γνωμη σου για εμενα μετρα και ασε τους αλλους να λενε :)
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

τι!!!!!μονο αυτα :blink:φιλε Δημητρη εγω περιμενω να του "βγαλεις"τα ματια για να δω αν θα το αγορασω :O μιας και η γνωμη σου για εμενα μετρα και ασε τους αλλους να λενε :)

θα την εχετε ουτως η αλλως ...δεν την γλυτωνετε ουτε εσεις :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ηδη την πρωτη αντιρρηση την έχω εγω:lol:

Μέτρια ποιότητα κατασκευής ναι,άθλια με τίποτα!!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Ηδη την πρωτη αντιρρηση την έχω εγω:lol:

Μέτρια ποιότητα κατασκευής ναι,άθλια με τίποτα!!

μονο και μονο που εβαλες το ονομα σου στην υπογραφη σου σε γλυτωνει απο οποια αντιπαραθεση μου :lol::lol:

λοιπον το κινητο μου κανει ενα προβλημα...

ενω τα παντα ανοιγουν μεσω wifi τα μειλ μου θελουν σωνει και καλα να συνδεθουν μεσω gprs και μονο μεσω αυτου!!!

κατα τα αλλα η ραμ του η διαθεσιμη ειναι περιεργως χαμηλη οτι και αν εχω απενεργοποιησει (dialer,today κλπ) επιμενει να μην ανεβαινει πανω απο 117mb στο ξεκινημα...

κατι ακομη απο αλλη χωρα και αλλη εποχη,ειναι το connection wizard του...

μιλαμε για πολυ ηλιθια εφαρμογη....

το καλο ειναι οτι μπορεις να ξεκινησεις την ρομ μετα απο hard reset χωρις να εγκαταστησει τα δικα του cabs και βαζεις μετα εσυ οτι θελεις μεσα απο αυτα...

ετσι μπορεις να τον πεταξεις απεξω ...το κακο ειναι οτι σε καθε hr θα ειναι παλι εκει η μαλκια :wacko:

θελει ρομ το μηχανακι αλλη...και μην παιδευοσαστε με τις ρομ του ΛΕΟ που εχουν βγει...δεν τις σηκωνει το μηχανακι ...θα το κανετε να σερνεται!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

θελει ρομ το μηχανακι αλλη...και μην παιδευοσαστε με τις ρομ του ΛΕΟ που εχουν βγει...δεν τις σηκωνει το μηχανακι ...θα το κανετε να σερνεται!!

Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος του TF3D μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι όχι μόνο δεν σέρνεται αλλά και ότι η διαφορά στην ταχύτητα είναι αμελητέα με την Leo rom που φοράω εδώ και δύο εβδομάδες. Η δε ελεύθερη ραμ μετά από αρκετές ώρες χρήσης δύσκολα πέφτει κάτω από 70 (καθόλου άσχημα πιστεύω).

Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος του TF3D μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι όχι μόνο δεν σέρνεται αλλά και ότι η διαφορά στην ταχύτητα είναι αμελητέα με την Leo rom που φοράω εδώ και δύο εβδομάδες. Η δε ελεύθερη ραμ μετά από αρκετές ώρες χρήσης δύσκολα πέφτει κάτω από 70 (καθόλου άσχημα πιστεύω).

αν εχεις το μηλο και βλεπεις να μπουταρει με 160~ ελευθερα και οτι και να ανοιξεις οσο και να πεσει η ραμ, αυτο να δουλευει σωρο δεματι τα παντα και μολις τα κλεισεις να γυρισει η ραμ εκει που την βρηκες.....

...τοτε σου φαινεται καπως να εχεις 70~ ελευθερα απο 100~ που μπουταρει η συσκευη... :)

η καμερα του με απογοητευσε ..καμια σχεση με του λεο...

και ελπιζα να ηταν ιδια :O:O

αν εχεις το μηλο και βλεπεις να μπουταρει με 160~ ελευθερα και οτι και να ανοιξεις οσο και να πεσει η ραμ, αυτο να δουλευει σωρο δεματι τα παντα και μολις τα κλεισεις να γυρισει η ραμ εκει που την βρηκες.....

...τοτε σου φαινεται καπως να εχεις 70~ ελευθερα απο 100~ που μπουταρει η συσκευη... :)

Συγκρίνεις όμως μήλα με...πορτοκάλια. Έχουν γίνει άπειρες κουβέντες για το ζήτημα και όλοι καταλήγουμε στο ότι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Για λόγους πρεστίζ θα συμφωνήσω ότι η ραμ παίζει ρόλο. Στην πράξη όμως έχει διαφορά μία συσκευή WM με 70 ελεύθερα από μία άλλη με 100 ελεύθερα αν δεν έχεις καμιά 30αριά εφαρμογές να τρέχουν ταυτόχρονα;

Παρεπιπτόντως το IPhone το έχει η γυναίκα μου οπότε το έχω δουλέψει πολύ σαν συσκευή. Οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες αλλά ένα πράγμα δεν αντέχω: ότι δεν μου δημιουργεί προβλήματα ώστε να κάνω hard reset:)

H κάμερα του και μένα με απογοήτευσε σε σχέση με του omnia.Με gmail account κατεβαίνουν κανονικά με wi-fi τα mail μου.

μονο και μονο που εβαλες το ονομα σου στην υπογραφη σου σε γλυτωνει απο οποια αντιπαραθεση μου :lol::lol:

Ειναι όνομα-εγγύηση:lol:

λοιπον το κινητο μου κανει ενα προβλημα...

ενω τα παντα ανοιγουν μεσω wifi τα μειλ μου θελουν σωνει και καλα να συνδεθουν μεσω gprs και μονο μεσω αυτου!!!

Εγω απο σήμερα,δεν έχω internet απο usb,όλα τα άλλα κανονικά:wacko:

κατα τα αλλα η ραμ του η διαθεσιμη ειναι περιεργως χαμηλη οτι και αν εχω απενεργοποιησει (dialer,today κλπ) επιμενει να μην ανεβαινει πανω απο 117mb στο ξεκινημα...

Πώς απενεργοποιείς το dialer? rec στην συνομιλία κάνει μετα?

Απο σταθερότητα?

H κάμερα του και μένα με απογοήτευσε σε σχέση με του omnia.Με gmail account κατεβαίνουν κανονικά με wi-fi τα mail μου.

Συμφωνώ και στα δύο,αν και για εμένα η κάμερα είναι δευτερεύον..

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Παιδιά η acer κατέβασε την τελευταία rom από το site της...στο ftp προφανώς υπάρχει αλλά για αυτούς που δεν διαβάζουν το blog του freco (:D:D:D) δεν είναι πλέον διαθέσιμη...

Λέτε να ετοιμάζει κάτι;;;

Ποια ρομ δεν ειναι διαθεσιμη;

Ουσιαστικά πλέον δεν έχει διαθέσιμη rom για κατέβασμα η acer...

'H καποια μλκ έπαιξε στο site ή ετοιμάζουν να ανεβάσουν κάτι καινοιύργιο ή το υπάρχον διορθωμένο...

Λέτε να βρήκαν κάτι και για την κάμερα;;; :grin::grin:

και εγω που εχω τη beta 2 απο leo μια χαρα ειναι. Σταθερό και με 70-73mb ram ελευθερα. Δεν εχω μεινει απο ram ουτε μια φορα. Η καμερα ειναι μετρια μεν αλλα το acer δε το παιρνεις για τη μηχανη του.

και εγω που εχω τη beta 2 απο leo μια χαρα ειναι. Σταθερό και με 70-73mb ram ελευθερα. Δεν εχω μεινει απο ram ουτε μια φορα. Η καμερα ειναι μετρια μεν αλλα το acer δε το παιρνεις για τη μηχανη του.

Εχεις ομως καποιες απαιτησεις φιλε μου απο αυτο...

Το browsing για παραδειγμα ειναι σκετη απελπισια. ....

Η καμερα σε σχεση με του λεο απλα καμια σχεση....

Οπου ζοριζεις λιγο το κινητο....λαγκαρει και οι μεταβολες στα γραφικα του ειναι εμφανεις μολις δοκιμασεις να κανεις κατι παραπανω...

Εχει ομως καλο gps κατι που δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητο!!!

Απο εκει και μετα θα το κατετασα στον μεσο ορο αποδοσης σε σημεια που ακομη κ το HD ηταν καλυτερο!!!

Μιλαω παντα με την αναβαθμισμενη μαμα ρομ μιας και δεν εχω φλασαρει ακομη καποια

αλλη λογω του οτι αυτες που κυκλοφορουν ειναι με μανιλα....

Αρκετα προβληματα εχει το μανιλα στις οεμ ρομς των htc.....

Να την βαλω κ σε αλλη συσκευη;;;

Το gps του όντως είναι φοβερό,όπως λέει και ο φίλος Δημήτρης παραπάνω...

Όσο για την κάμερα με μια αναβαθμισμένη rom ελπίζω πως θα λυθεί το πρόβλημα...

• Administrators
Κρίμα πάντως μια τέτοια συσκευή να μην μπορεί να ξεδιπλώσει τις δυνατότητες της λόγω... software! :O

Modpic.gif

Είναι θέμα χρόνου...λίγη υπομονή χρειάζεται

Εξάλλου το μηχανάκι φοράει κινητήρα F1..όλα τ'άλλα είναι εύκολα

Είναι θέμα χρόνου...λίγη υπομονή χρειάζεται

Εξάλλου το μηχανάκι φοράει κινητήρα F1..όλα τ'άλλα είναι εύκολα

δεν φτανει μονο το γκαζι για να κινηθεις γρηγορα Δημητρη :)

θελεις και καλα φρενα,αναρτησεις,λαστιχα αλλα και πανω απο ολα γνωση του οδηγειν οπως και "χερια" για να εκμεταλευτεις ενα γρηγορο κινητηρα :D

το acer δεν δειχνει δυστυχως να τηρει αυτες τις προυποθεσεις για να παει πραγματικα γρηγορα...

μακαρι να εχουμε συντομα καποια καλη ρομ γιατι ετσι οπως ειναι τωρα...δεν το παλευω καθολου....το εστησα και το παρατησα στην ακρη..:O

δεν φτανει μονο το γκαζι για να κινηθεις γρηγορα Δημητρη :)

θελεις και καλα φρενα,αναρτησεις,λαστιχα αλλα και πανω απο ολα γνωση του οδηγειν οπως και "χερια" για να εκμεταλευτεις ενα γρηγορο κινητηρα :D

το acer δεν δειχνει δυστυχως να τηρει αυτες τις προυποθεσεις για να παει πραγματικα γρηγορα...

μακαρι να εχουμε συντομα καποια καλη ρομ γιατι ετσι οπως ειναι τωρα...δεν το παλευω καθολου....το εστησα και το παρατησα στην ακρη..:O

Έτσι λέμε για όλα τα νέα μοντέλα ppc αλλά μόλις περάσει λίγο ο καιρός και τελικά δοθούν οι λύσεις στα παιδικά προβλήματα τους,τότε δεν θέλουμε να τα αλλάξουμε?:)

Τα ίδια μήπως δεν συμβαίνουν και με το λεό?

Έτσι λέμε για όλα τα νέα μοντέλα ppc αλλά μόλις περάσει λίγο ο καιρός και τελικά δοθούν οι λύσεις στα παιδικά προβλήματα τους,τότε δεν θέλουμε να τα αλλάξουμε?:)

μακαρι να γινει ετσι :)

οσο για το λεο θα αργησει να ειναι ενταξει...με capacitive screen και wm...δυσκολο το βλεπω να ειναι καποτε ενταξει...δεν ξερω τι θα γινει με τα 7αρια..

ισως εκει να ειναι καλυτερα τα πραγματα...:O

παντως οσο υπαρχει ο σαφαρι και το iphone θα ειναι καλο να προσπαθουν να το μιμηθουν και στα wm...

καλο για μας φυσικα που θελουμε και επιμενουμε στα wm...οσο και αν μας βασανιζουν με τα μυρια προβληματα τους και το απαραδεκτο browsing που μας προσφερουν..:happy:

μακαρι να γινει ετσι :)

οσο για το λεο θα αργησει να ειναι ενταξει...με capacitive screen και wm...δυσκολο το βλεπω να ειναι καποτε ενταξει...δεν ξερω τι θα γινει με τα 7αρια..

ισως εκει να ειναι καλυτερα τα πραγματα...:O

παντως οσο υπαρχει ο σαφαρι και το iphone θα ειναι καλο να προσπαθουν να το μιμηθουν και στα wm...

καλο για μας φυσικα που θελουμε και επιμενουμε στα wm...οσο και αν μας βασανιζουν με τα μυρια προβληματα τους και το απαραδεκτο browsing που μας προσφερουν..:happy:

Συμφωνώ απόλυτα,γι'αυτό και αγόρασα το F1..είναι το μοναδικό αυτή την στιγμή ppc σε τίμια τιμή για wm,αλλιώς μάλλον και εγώ θα τραβούσα προς Μηλιές Πηλίου πλευρά:lol:

Συμφωνώ απόλυτα,γι'αυτό και αγόρασα το F1..είναι το μοναδικό αυτή την στιγμή ppc σε τίμια τιμή για wm,αλλιώς μάλλον και εγώ θα τραβούσα προς Μηλιές Πηλίου πλευρά:lol:

Δεν θελω να νομισει κανενας οτι δημιουργω vs,

αλλα ισως θα επρεπε καποια στιγμη να πας και απο μηλιες καμια βολτα:happy:

μονο ετσι θα ζησεις την εμπειρια του browsing οπως θα επρεπε να ειναι στα τηλ εδω και χρονια!!

Γρηγορο απλο πανευκολο σταθεροτατο και κυριολεκτικα μοναδικο!!!

• Administrators

Δυστυχώς όμως το development team της ACER είναι πολύ πίσω σε αυτά τα θέματα σε σχέση με το αντίστοιχο της HTC. Γιαυτό και βλέπουμε αυτές τις τεράστιες διαφορές σε θέματα software ανάμεσα στις δύο εταιρίες.

Αν και off-topic, πάντως και εδώ η καινούργια 1.48 ROM, αντί να λύνει προβλήματα... μάλλον έχει φέρει περισσότερα.

Modpic.gif

μια ερωτηση, εχω 5800 και προσεχως f1, πως μπορω να μεταφερω τις επαφες ευκολα.

Τα symbian κρατουν backup τις επαφες σε vcf στη καρτα μνημης, μπορω να τις αποθηκευσω απο κει ευκολα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)