p4n0z Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 @p4n0z:.. έχω ασχοληθεί αρκετά με wm και μάλιστα έχω βάλει και το χεράκι μου σε κάποιες από τις εφαρμογές παραγγελιοληψίας που έγιναν τς μόδας τα τελευταία χρόνια.. Η ευκολία της ανάπτυξης εφαρμογών μέσω .NET, ειδικά από μη εξειδικευμένα άτομα (όπως εγώ) είναι αξεπέραστη! έχω ένα HP hx4700 σπίτι αλλά με 64ΜΒ RAM τι να κάνει το κακόμοιρο.. Ακόμα και με custom lite 6.1 rom σέρνεται.. Τα symbian με απογοήτευσαν, το iPhone σαν σύνολο είναι απαράδεκτο smartphone (τονίζω το smartphone), το maemo είναι βρέφος ακόμα, κάποια άλλα linux based -αθάνατη motorola!!- δεν τα θυμόμαστε καν πλέον, οπότε τα wm είναι μονόδρομος.. Αν βγάζει αξιοπρεπείς "φωτοκόπιες" και δεν χρειάζεται να κουβαλάω μαζί μου και φωτογραφική, θα είναι εξαιρετικά καλή λύση!! Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Chainfire driver patch hdubli's results confirm this driver also improves performance on the Acer S200 / F1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luzu Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Chainfire driver patch hdubli's results confirm this driver also improves performance on the Acer S200 / F1. Για να δούμε...να 'σαι καλά athanaso77... Αν και σημαντικά προβλήματα δεν έχω παρατηρήσει... Με το gsensor λέτε να βρούμε τίποτα ποτέ;; Αν περάσουμε τίποτα παρόμοιο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Αν και σημαντικά προβλήματα δεν έχω παρατηρήσει... Σε μια τέτοια συσκευή λογικό είναι να μην έχεις παρατηρήσει προβλήματα σε αυτό το θέμα. Η ουσία εδώ όμως είναι να πάει τις δυνατότητες της συσκευής ένα βήμα παρακάτω. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε κάποιο συγκριτικό benchmark από τους κατόχους της συσκευής πριν και μετά τους εν λόγω drivers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Εξωτερικό BT GPS έχει συνδέσει κάποιος? Κάτι δεν πάει καλά. Διότι ενώ δείχνει ότι έχει συνδεθεί και επικοινωνεί, όταν πας να το ενεργοποιήσεις με κάποιο πρόγραμμα (Destinator, IGO8...) δεν ανταποκρίνεται... Tα ίδια μου κάνει και μένα.Η συσκευή από ότι βλέπω δεν έχει τους bt drivers της ms αλλά της widcomm.Στο hp214 που έχει widcomm drivers,είναι ήδη assigned και η εξερχόμενη και η εισερχόμενη θύρα,ενώ εδώ μόνο η εισερχόμενη.Και έχεις δίκιο.Ενώ δείχνει ότι κάνει σωστά μια εξερχόμενη com port για να συνδεθεί το gps μέσα τα προγράμματα δε την βρίσκουν.Δοκίμασα και με gps gate αλλά και πάλι δεν συνδέεται.Την com3 που βλέπουν free οι drivers της widcomm,το gpsgate δεν την βλέπει και στο τέλος λέει ότι δεν βρέθηκε gps.Ευτυχώς όμως το gps του είναι παραπάνω από αξιοπρεπές.Διάβαζα διάφορα για lag στα gps των quallcomm στα htc και είχα τον φόβο ότι θα είναι και εδώ παρόν αλλά ευτυχώς είναι οκ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Tα ίδια μου κάνει και μένα.Η συσκευή από ότι βλέπω δεν έχει τους bt drivers της ms αλλά της widcomm.Στο hp214 που έχει widcomm drivers,είναι ήδη assigned και η εξερχόμενη και η εισερχόμενη θύρα,ενώ εδώ μόνο η εισερχόμενη.Και έχεις δίκιο.Ενώ δείχνει ότι κάνει σωστά μια εξερχόμενη com port για να συνδεθεί το gps μέσα τα προγράμματα δε την βρίσκουν.Δοκίμασα και με gps gate αλλά και πάλι δεν συνδέεται.Την com3 που βλέπουν free οι drivers της widcomm,το gpsgate δεν την βλέπει και στο τέλος λέει ότι δεν βρέθηκε gps.Ευτυχώς όμως το gps του είναι παραπάνω από αξιοπρεπές.Διάβαζα διάφορα για lag στα gps των quallcomm στα htc και είχα τον φόβο ότι θα είναι και εδώ παρόν αλλά ευτυχώς είναι οκ. για ποιο λογο ,εκτος της μεγαλυτερης αυτονομιας της μπαταριας,να συνδεσεις bt gps receiver φιλε μου ? δεν δουλευει καλα το onboard της συσκευης?:confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Δουλεύει άψογα.Απλά επειδή το ανέφερε ο φίλος vga ότι υπάρχει θέμα,βλέπω ότι πράγματι υπάρχει κάποιο θέμα ή κάτι δε κάνουμε σωστά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Παιδιά, καλησπέρα. Δυστυχώς δεν έχω μπορέσει ακόμη να προχωρήσω στο στήσιμο του κινητού όπως θα ήθελα γιατί έχω κολλήσει στο ROM Update. Λαμβάνω κι εγώ το ακόλουθο μήνυμα στην διάρκεια του βήματος 8 του οδηγού εγκατάστασης. Έχω πατήσει YES στο κινητό και ΟΚ στο PC και πάντα μου κάνει timeout. Όπως βλέπετε αποσυνδέεται από το activesync και αναβοσβήνει συνέχεια το κόκκινο led του κινητού. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Ευχαριστώ. Update: Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η διαδικασία δεν προχωρούσε με τίποτα σε Win XP & Activesync, αλλά λειτούργησε κανονικότατα σε Windows 7 & Windows Mobile Device Center. Πάμε για τα υπόλοιπα ! Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 @luzu: Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα και σου δημιουργεί το πρόβλημα; Θυμάμαι μόλις το πρωτοπήρα δεν ανταποκρινόταν το scroling στο album της Acer και τελικά όλο το πρόβλημα οφειλόταν στο finger keyboard. Με το που πέρασα άλλο πληκτρολόγιο δούλεψε κανονικά. Άρα αυτό που θα σου πρότεινα είναι μετά από hard reset να μην εγκαταστήσεις τίποτα και να το παρακολουθήσεις βάζοντας ένα-ένα τα προγράμματα και περιμένοντας το δύωρο που λες μέχρι να βρεις αυτό που σου προκαλεί το πρόβλημα. Επίσης όταν λες την τελευταία ρομ εννοείς επίσημη της Acer ή custom του hdubli (γιατί στην τελευταία είναι γνωστό το bug με την φωτογραφική); Τέλος τα cab στον φάκελο Windows εμφανίζονται μόνο αν μετά από hard reset πατήσεις το πλήκτρο της φωτογραφικής (σου βγάζει μάλιστα και μήνυμα "skip installation"). Αν δεν το πατήσεις γίνεται η εγκατάστασή τους και εξαφανίζονται από τον φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Δουλεύει άψογα.Απλά επειδή το ανέφερε ο φίλος vga ότι υπάρχει θέμα,βλέπω ότι πράγματι υπάρχει κάποιο θέμα ή κάτι δε κάνουμε σωστά. Έτσι είναι.... Όμως και το καλύτερο εσωτερικό GPS μπορεί να σε "προδώσει" οποιαδήποτε στιγμή και μάλιστα τότε που το έχεις απόλυτη ανάγκη, πχ είσαι στο κέντρο του Μιλάνου και σε κορνάρουν από όλες τις μεριές ή είσαι στο βουνό και μαζεύεις δεδομένα με ArcPad (σημεία, τεκτονικές επιφάνειες, στρωματογραφικές επαφές... είμαι γεωλόγος). Άρα ένα εξωτερικό GPS που ως γνωστό αυτά σχεδόν όλα, πιάνουν σήμα πριν ακόμα τα ανοίξεις είναι επιβεβλημένο. Επίσης, όταν ακούς ραδιόφωνο με τις ώρες και μάλιστα χωρίς κεραία, MP3, GPS Tracklog στο βουνό, τηλεφωνήματα, SMS.... και είσαι μακριά από κάθε λογής πρίζα μία μπαταρία δεν επαρκεί σε καμιά περίπτωση. Άρα και μια δεύτερη μπαταρία, πάντα φορτισμένη, είναι επιβεβλημένη. Ο Ζαχαράκης, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και να με συγχωράει, που επιτίθεται, με την καλή έννοια το λέω, με τόσο ενδιαφέρον μην απατάσθε ψήνεται.... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 @vga Βαγγελη πανε τα μηνυματα μας :p το περιμενω αν ολα πανε καλα μεσα στο σκ οποτε καταλαβαινεις.:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Το άγρυπνο μάτι του Μομέντορα.... @vga Βαγγελη πανε τα μηνυματα μας :p το περιμενω αν ολα πανε καλα μεσα στο σκ οποτε καταλαβαινεις.:) Οι εντυπώσεις μου είναι καλές, πολύ καλές θα έλεγα, βέβαια με την παράμετρο windows πάντα... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 @vga Βαγγελη πανε τα μηνυματα μας :p το περιμενω αν ολα πανε καλα μεσα στο σκ οποτε καταλαβαινεις.:) Δημήτρη καλορίζικο. Έχοντας δοκιμάσει τους βασικούς ανταγωνιστές θα έχει ενδιαφέρον η άποψή σου. Αρκεί να μην πυροδοτήσει εντάσεις! :rolleyes: (Ποια μηνύματα; :whistle: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Δημήτρη καλορίζικο. Έχοντας δοκιμάσει τους βασικούς ανταγωνιστές θα έχει ενδιαφέρον η άποψή σου. Αρκεί να μην πυροδοτήσει εντάσεις! :rolleyes: (Ποια μηνύματα; :whistle: ) Μπα...δεν ξαναλεω την γνωμη μου πουθενα εκτος απο τον δικο μας ελευθερο χωρο :lol: στο γνωστο καλο μας tread:happy: Μηνυματα; Ποια μηνυματα;:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plin Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Μπα...δεν ξαναλεω την γνωμη μου πουθενα tread:happy: Εγώ, και φαντάζομαι κι άλλοι, υπολογίζω τη γνώμη σου. Παρόλο που δεν σε ξέρω προσωπικά, το ότι έχεις αλλάξει πολλές συσκευές είναι σημαντικό. Ένας από τους λόγους που πήγα στο F1 ήταν και η δική σου κριτική στο Leo, διότι σκέφτηκα ότι αν παρόλη την capacitive οθόνη δεν φτάνει σε user experience το μήλο, τότε τα χρήματά του (για τη δική μου χρήση πάντα, δεν μπορώ να ξέρω για άλλους) δεν τα αξίζει. Τα παραπάνω τα γράφω και για να τονίσω αυτό που έχεις στην υπογραφή σου, δηλ είναι καλό να έχεις ικανοποίηση όταν μοιράζεσαι (την εμπειρία σου επί τω προκειμένω) παρ’ όλες τις αρνητικές κριτικές που γνωρίζουμε ότι δέχτηκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Παιδιά έπεσε στην αντίληψη σας κάποιο πρόγραμμα ή κάποια διεργασία που βάζοντας το στο s200 να σταματά το tts του igo8;Kάποια στιγμή χθες ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το tts του igo8 και μη μπορώντας να βρω τι φταίει κατέληξα σε hard reset.Αμέσως μετά τρέχοντας το igo8 λειτούργησε και πάλι κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Εγώ, και φαντάζομαι κι άλλοι, υπολογίζω τη γνώμη σου. Παρόλο που δεν σε ξέρω προσωπικά, το ότι έχεις αλλάξει πολλές συσκευές είναι σημαντικό. Ένας από τους λόγους που πήγα στο F1 ήταν και η δική σου κριτική στο Leo, διότι σκέφτηκα ότι αν παρόλη την capacitive οθόνη δεν φτάνει σε user experience το μήλο, τότε τα χρήματά του (για τη δική μου χρήση πάντα, δεν μπορώ να ξέρω για άλλους) δεν τα αξίζει. Τα παραπάνω τα γράφω και για να τονίσω αυτό που έχεις στην υπογραφή σου, δηλ είναι καλό να έχεις ικανοποίηση όταν μοιράζεσαι (την εμπειρία σου επί τω προκειμένω) παρ’ όλες τις αρνητικές κριτικές που γνωρίζουμε ότι δέχτηκες. οσες φορες φιλε μου εχω δωσει την γνωμη μου εχω προσπαθησει να ειναι αντικειμενικη και οσο το δυνατον ποιο ρεαλιστικη.. αυτο που εγινε με το λεο ηταν ανω ποταμων..με στεναχωρησε ιδιαιτερα που καποιοι εχωντας παρωπιδες,κατεκριναν την κριση μου και τα λεγομενα μου,χωρις καν να εχουν ουτε το ενα αλλα ουτε το αλλο τηλ που ανεφερα στο συγκριτικο μου... η ειρωνια ειναι οτι καποιοι απο αυτους το πηραν μετα και ακομη μεχρι σημερα βασανιζονται να κανουν το τηλ πιο ανθρωπινο... οταν τα ελεγα,επεσαν να με φανε λες και τους επαιρνα το ψωμι...τωρα τρεχουν να φτιαξουν οτι εγω τοτε τονιζα οτι δεν ειναι καλο,η απλα λιγο των αναμενομενων... το acer δειχνει πιο τιμια συσκευη και ελπιζω οτι δεν θα κανω λαθος...εδω τα πραγματα ειναι πιο απλα και γνωριμα στις υπαρχουσες εφαρμογες των wm κατι που απο μονο του (λογικα) θα κανει το τηλ πιο ευχρηστο απο το λεο.. δεν θα αναφερθω φυσικα στις hardware επιδοσεις του μιας και εκει ειναι πολυ πιο καλο απο το λεο,(μιλαω βασει παντα των τεστ και των reviews)το μονο που μενει ειναι να το δω και στα χερια μου... αν ολα τα παραπανω ειναι ετσι και αν βαλουμε και την οχι τοσο ευκαταφρονητη, διαφορα της τιμης τους...μιλαμε για μια συσκευη που θα εχει καλη πορεια στην αγορα... αν μαλιστα δωθουν και τα 7αρια για αυτη,τοτε σιγουρα θα καθιερωθει μεσα στα δυνατα smartphones της αγορας,που μαλιστα δεν θα χρειαζεσαι εναν μισθο για να το αποκτησεις :O αυριο λογικα θα το εχω στα χερια μου και θα δω στην πραξη τι πραγματικα ειναι αυτη η συσκευη.. η ειρωνια ειναι οτι ημουν αναμεσα στο acer και στο leo οταν τελικα,οπως ολοι ξερετε,πηρα το λεο... ηθελα να το δω με τα ματια μου τι το τοσο ριζοσπαστικο ειχε εκεινη η συσκευη... και ετσι (καλως η κακως )κανω οποτε με ενδιαφερει μια συσκευη...την αγοραζω και την δουλευω ωστε να εχω γνωμη εκ των πραγματων και οχι απο τα λεγομενα αλλων... εκανα αυστηρη κριτικη στο λεο γιατι ετσι επρεπε για μενα...παρουσιαστηκε ως συσκευη που θα εφερνε τα πανω κατω στα smartphones και επρεπε να το συγκρινω με το iphone 3gs που εχω...που ηταν και παραμενει για μενα,η κορυφαια συσκευη αυτην την στιγμη...(παντα με τα δεδομενα και τις αναγκες τις δικες μου θα κρινω !) ετσι θα κανω και με το acer απλα με αυτην την συσκευη θα εχω πληρωσει πολυ λιγοτερα λεφτα για να την αποκτησω ...συν οτι δεν την ακολουθει αυτη η τεραστια διαφημιστικη παπαρολογια (σορυ) που ειχε γινει για το λεο... ετσι μπορω να περιμενω λιγοτερα απο αυτο...(αν και δεν νομιζω :)) σορυ για το off :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Σε μια τέτοια συσκευή λογικό είναι να μην έχεις παρατηρήσει προβλήματα σε αυτό το θέμα. Η ουσία εδώ όμως είναι να πάει τις δυνατότητες της συσκευής ένα βήμα παρακάτω. Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε κάποιο συγκριτικό benchmark από τους κατόχους της συσκευής πριν και μετά τους εν λόγω drivers. Γιάννη αυτά είναι τα benchmarks με το SkTools. Έκανα και με το GLBenchmark 1.1 αλλά ακόμα είναι Unprocessed. Η μεταβολές μάλλον δεν είναι καλές και άξιες λόγου. Εκτός φυσικά στο διάβασμα του file system (που είναι έτσι κι αλλιώς σφαίρα). Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Γιάννη αυτά είναι τα benchmarks με το SkTools. Έκανα και με το GLBenchmark 1.1 αλλά ακόμα είναι Unprocessed. Η μεταβολές μάλλον δεν είναι καλές και άξιες λόγου. Εκτός φυσικά στο διάβασμα του file system (που είναι έτσι κι αλλιώς σφαίρα). εριξα μια ματια στο blogg σου :) πολυ καλη δουλεια μπραβο σου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 εριξα μια ματια στο blogg σου :) πολυ καλη δουλεια μπραβο σου :) Ευχαριστώ Δημήτρη και όλα τα παιδιά για τα καλά σας λόγια. Κάνω μια προσπάθεια να τα μαζέψω γιατί μου λείπει η οργάνωση των XDA :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Ευχαριστώ Δημήτρη και όλα τα παιδιά για τα καλά σας λόγια. Κάνω μια προσπάθεια να τα μαζέψω γιατί μου λείπει η οργάνωση των XDA :lol: το καλο ειναι οτι αρχισαν και αυτοι να ασχολουνται με το τηλεφωνο αυτο,κατι που μονο θετικο μπορει να χαρακτηριστει και ηταν ενα μεγαλο συν στην αποφαση μου να το παρω :) οσο για την οργανωση σου,μια χαρα τα πας ;) το καλο ειναι οτι εισαι μονος σου και ελεγχεις απο 1ο χερι οτι εσυ θελεις να εμφανιστει στον χωρο σου! δεν εχεις τον καθενα να γραφει το κοντο και το μακρυ του ωστε να αναλωνεις τον χρονο σου με ασχετα ποστς και απλα να επικεντρωνεσαι στα θεματα που σε ενδιαφερουν :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Βασικά από το thread του chainfire και συγκεκριμένα από τα benchmarks του rafyvitto από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14992&stc=1&d=1259939737 που φαίνεται ότι οι διαφορές είναι τεράστιες στο gl κομμάτι (προφανώς) αλλά πέφτει το int & float κομμάτι Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα με τους συγκεκριμένους drivers. Ομολογώ ότι περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό σε σχέση με τον ντόρο που έγινε στο xda-devs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 παιδια καλησπερα ξερετε γιατι το expansys gr λεει η διαθεσιμότητα αυτού του προϊόντος έχει πάψει οριστικά, http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=188535 μηπως σταματησε η παραγωγη του?πανω που ειπα να το παραγγειλω,μονο στο uk expansys το εχει,ξερετε αν μπορω να το παρω απο εκει.ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 παιδια καλησπερα ξερετε γιατι το expansys gr λεει η διαθεσιμότητα αυτού του προϊόντος έχει πάψει οριστικά, http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=188535 μηπως σταματησε η παραγωγη του?πανω που ειπα να το παραγγειλω,μονο στο uk expansys το εχει,ξερετε αν μπορω να το παρω απο εκει.ευχαριστω ωχ τετοια πες μου.και το ζαχαρωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts