Jump to content

Acer neoTouch S200 (ACER F1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
σε ευχαριστω πολυ.ειναι μεγαλο καταστημα?γνωστο?

Φυσικά. Κάνοντας χρήση και των υπαρχόντων κουπονιών θα έχεις και την σχετική έκπτωση στην αναγραφόμενη τιμή.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2918803#post2918803

Modpic.gif

• Απαντήσεις 889
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι, αυτή την έχω. Εννοώ την πρώτη-πρώτη, αυτή με την οποία έρχεται η συσκευή.

Ειναι σχεδον ιδια rom παντως..

Σε επικοινωνια μου με pdair.com μου ειπαν οτι δεν θα βγαλουν θηκη σιλικονης για το neotouch δυστυχως.

Αν καποιος εχει κατι αλλο υποψην του ας μου πει.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

-Για να απενεργοποιήσεις το phone skin κάνε αυτό που σου λέει ο athanaso ή κάνε εγκατάσταση του advanced configuration tool που σου δίνει και πολλές άλλες επιλογές χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς συνεχώς registry editor. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=444974. Πριν πειραματιστείς πάρε καλού-κακού ένα backup.

-Για το δεύτερο ερώτημά σου αν μετά από hard reset όπως πολύ σωστά είπες πατήσεις το πλήκτρο της φωτογραφικής τότε δεν εγκαθίσταται καμία εφαρμογή της Acer. Αν όμως μετά πας στον φάκελο των Windows θα δείς ότι υπάρχουν όλες οι εφαρμογές σε μορφή cab (24 cab συνολικά). Από εκεί επιλέγεις τι θα εγκαταστήσεις και τι όχι ;).

Αισθάνομαι ότι το advanced configuration tool θα μου λύσει τα χέρια σε πολλά πράγματα...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις πληροφορίες...:):)

• Administrators
Αισθάνομαι ότι το advanced configuration tool θα μου λύσει τα χέρια σε πολλά πράγματα...

Για το οποίο θα πρέπει πρώτα να έχεις εγκαταστήσει στη συσκευή σου το NETCFv35.wm.armv4i.cab.

Modpic.gif

-Το γνωστό δίδυμο ανέβασε καινούργια έκδοση Leo ρομ με WM 6.5 (όχι 6.5.1).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=582986.

Όσοι πιστοί...φλασάρετε!

Δεν νομιζω οτι αξιζει για την ωρα. Σχεδον ολα τα προγραμματα της acer λειπουν, η καλυτερα δεν τα εχει ενεργοποιημενα. Για να τα εχω ολα, το εστησα οπως ηθελα με την γνησια ρομ, εκανα backup, και εβαλα την ρομ των παιδιων, και μετα εκανα restore το backup που ειχα. Υπαρχει επιλογη στο sprite backup kai spbbackup για αναβαθμιση ρομ.

Αλλα γενικα δεν μου αρεσει για την ωρα

Κωστας - Κατερινη

• Administrators
και εβαλα την ρομ των παιδιων, και μετα εκανα restore το backup που ειχα.

Αν κατάλαβα καλά... έκανες restore backup που είχες πάρει από άλλη ROM;

Modpic.gif

Ναι βρε, μην τρομαζεις!:) Ξερω οτι δεν πρεπει και δεν το εχω ξανακανει, αλλα δεν ειχα και σκοπο να το κρατησω ετσι. Αλλωστε τα δυο αυτα προγραμματα για backup εχουν τετοια επιλογη και ολα πηγαν καλα.

Ηθελα να δω ομως τι θα γινει. Και το αποτελεσμα ηταν πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα!

Ολα δουλευαν οπως και πριν, με την ρομ των παιδιων, και μετα το restore ειχα και ολα τα προγραμματα της acer. Ολα, μα ολα δουλευαν αρμονικα, αλλα το μανιλα εχει πολλες ελλειψεις και δεν ειναι για παραπανω. Οποτε ειπα να εχω την γνησια ρομ.

Παντως ετσι οπως το ειδα, εαν βελτιωσουν το μανιλα, θα το ξανακανω. Δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα.

Οσον αφορα τα restore απο παλια backup, ισως θα επρεπε να το ξαναδουμε το θεμα. Αν δειτε τα αρχεια που γινονται restore, δεν πειραζουν καθολου το ολο συστημα. Τα αρχεια και registry entries που γινονται restore ειναι αυτα και μονο τα οποια προστεθηκαν, η αλλαχτηκαν απο τοτε που εγινε hard reset.

Ισως βεβαια στην πραγματικοτητα να μην ειναι ακριβως ετσι και να πειραζει και αρχεια που δεν πρεπει, αλλα για πειραματικους σκοπους ειναι μια χαρα.

Κωστας - Κατερινη

• Administrators
Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά γνώμη μου είναι ότι δεν μπορείς να δοκιμάσεις την αξιοπιστία και τη σταθερότητα μιας καινούργιας ROM κάνοντας restore ένα backup που έχεις πάρει από άλλη ROM και μάλιστα τελείως διαφορετικής από την προηγούμενη. Πάντως έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι δεν αντιμετώπισες ιδιαίτερα προβλήματα.

Modpic.gif

Παιδιά ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το κουμπί της φωτογραφικής....

Βασικά ανοίγει την εφαρμογή για την κάμερα αλλά μέχρι εκεί...

Φωτογραφία δεν βγάζει....

Τι λέτε να φταίει....

ΤΟ είχε πάθει μία δύο αλλά με soft reset έφτιαχνε...

Τώρα τίποτα...

Αλήθεια πως μπορούμε να δείξουμε στο πρόγραμμα πιο κουμπί να ακούει για να βγάλει φωτό;;; Ψάχνω στη registry αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι ακόμα...

Όπως είπε και ο @tsourisg ή όλες ή καμμία (με το πάτημα της κάμερας). Μετά περνάς όποιες θέλεις με τα cab που βρίσκονται στο \Windows.

Που παίζει (για πρώτη φορά) και χωρίς ακουστικά για κεραία.

δηλαδη?σαν το νοκια 5030?εχει εσωτερικη κεραια?αν ισχυει ισως να μην περιμενω το xperia2 αλλα να παρω αυτο

Ισχύει με την καινούρια ρομ..:)

αν το παρω δηλαδη τωρα απο eXpansys θα εχει αυτη η πρεπει να την περασω μονος μου?

• Administrators

Τι λέτε να φταίει....

Τώρα τίποτα...

Αλήθεια πως μπορούμε να δείξουμε στο πρόγραμμα πιο κουμπί να ακούει για να βγάλει φωτό;;; Ψάχνω στη registry αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι ακόμα...

Hard reset έχεις κάνει;

Modpic.gif

Hard reset έχεις κάνει;

αυτό θέλω να αποφύγω γιατί το έχω από τις 18/11 και από τότε έχω κάνει 2 :lol:...βάλε βγάλε πείραζε ήταν η μόνη λύση...

Τι λέτε να φταίει....

Τώρα τίποτα...

Μήπως πέρασες την τελευταία custom rom ή μετά από hard reset δεν εγκατέστησες το πληκτρολόγιο της Acer; Αν έχεις κάνει είτε το ένα είτε το άλλο το πρόβλημα λύνεται απλά εγκαθιστώντας το AcerEasyKeyboard (όσο και αν ακούγεται περίεργο η φωτογραφική μηχανή συσχετίζεται με το πληκτρολόγιο).

αν το παρω δηλαδη τωρα απο eXpansys θα εχει αυτη η πρεπει να την περασω μονος μου?

Αυτό δεν το ξέρω.

Η διαδικασία πάντως φαίνεται απλή .Και εγώ μέσα στο ΣΚ θα το κάνω,λόγω δουλειάς:O

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Αυτό δεν το ξέρω.

Η διαδικασία πάντως φαίνεται απλή .Και εγώ μέσα στο ΣΚ θα το κάνω,λόγω δουλειάς:O

σε ευχαριστω.αλλα δεν ειναι περιεργο απλα με αλλαγη ρομ να πιανει ραδιο χωρις ακουστικα?παντως για εμενα ειναι σοβαρο κριτηριο στο να το παρω συν τα υπολοιπα τιμη χαρακτηριστικα και τα λοιπα.οποτε αμα το παρω ισως χρειαστω τα φωτα σας

σε ευχαριστω.αλλα δεν ειναι περιεργο απλα με αλλαγη ρομ να πιανει ραδιο χωρις ακουστικα?παντως για εμενα ειναι σοβαρο κριτηριο στο να το παρω συν τα υπολοιπα τιμη χαρακτηριστικα και τα λοιπα.οποτε αμα το παρω ισως χρειαστω τα φωτα σας

Η λήψη χωρίς τα ακουστικά είναι σχεδόν το ίδιο καλή όσο και με τα ακουστικά. Το να φλασάρεις δε την επίσημη ρομ είναι εξαιρετικά απλή διαδικασία. Μία φορά αν το κάνεις μετά θα γίνεται με κλειστά μάτια.

Όσο για τα φώτα μας...δεν τα δίνουμε σε γαύρους:lol::D

Η λήψη χωρίς τα ακουστικά είναι σχεδόν το ίδιο καλή όσο και με τα ακουστικά. Το να φλασάρεις δε την επίσημη ρομ είναι εξαιρετικά απλή διαδικασία. Μία φορά αν το κάνεις μετά θα γίνεται με κλειστά μάτια.

Όσο για τα φώτα μας...δεν τα δίνουμε σε γαύρους:lol::D

καλα τοτε δωστε κανενα εισητηριο για την κυριακη το ιδιο κανει.ευχαριστω παντως για τα.....φωτα σας.εχω αλλαξει πολλα ppc αλλα δεν εχω πειραξει ποτε ρομ.αντε να το παρω με το καλο να του αλλαξω τα φωτα(την ρομ ηθελα να πω)

• Administrators
αυτό θέλω να αποφύγω γιατί το έχω από τις 18/11 και από τότε έχω κάνει 2 :lol:...βάλε βγάλε πείραζε ήταν η μόνη λύση...

Μπορείς να του κάνεις όσα hard reset θέλεις άφοβα. Δεν κάνει ζημιά στη συσκευή από τη στιγμή που είναι μια διαδικασία που προβλέπεται επίσημα.

Modpic.gif

για οσους ενδιαφερονται για πιο finger friendly menu στο acer τους

Upcoming custom 6.5.1 ROM for the acer neoTouch?

υποστηριξη απο τους xda available

για(unofficial) update σε wm 6.5.1;)

μπορειτε να δειτε μια μικρη παρουσιαση της ρομ στο τηλ

αυτην την στιγμη οι xda ειναι down(αγνωστο γιατι)παντως μπορειτε να ριξετε μια ματια οσοι ενδιαφερεστε οταν το site ειναι παλι online :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators
αυτην την στιγμη οι xda ειναι down(αγνωστο γιατι)παντως μπορειτε να ριξετε μια ματια οσοι ενδιαφερεστε οταν το site ειναι παλι online :)

It's up again.

Πάντως αξίζει με τη συγκεκριμένη συσκευή να ασχοληθούν περισσότεροι cookers ούτως ώστε να ξεδιπλωθούν οι πραγματικές δυνατότητές της.

Modpic.gif

Mε τον ηχο κλησης τελικα εχουμε καποια λυση ωστε να δυναμωσει η ενταση του σε αποδεκτα επιπεδα ?

Είτε περνάς την καινούργια ρομ της Acer (αν δεν το έχεις κάνει ήδη), είτε αν θέλεις να μείνεις με την παλιά κάνεις εγκατάσταση του cab από εδώ:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=249865&d=1259044365. Και στις δύο περιπτώσεις η ένταση αυξάνει.

• The title was changed to Acer neoTouch S200 (ACER F1)