patrik85 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 (edited) :( δε δουλευει. καμια ιδεα? το g-alarm αλλα κ παλι δε νομιζω να χτυπησει..βασικα δεν θυμαμαι αν θα χτυπησει οταν ειναι κλειστο, πρεπει να χει καποια επιλογη. το ομνια εχω καιρο να το δουλεψω και ειδικα το ειχα παρατησει απο ξυπνητηρι.. :D ειχα ακομα το ν81 π με βολεψε πολυ το δικο του.... @nikgl εκεινο τον καιρο ειχα κ γω προβλημα με το youtube, εκανε πολυ ωρα να streamαρει ενα βιντεο αλλα μετα δεν ξανα γινε...διαβαζα σε ξενα φορουμ οτι ηταν @#$%^%$# του youtube και οχι του παροχου αλλα το θεμα ηταν λιγο περιεργο γιατι σε αλλους ηταν σφαιρα και σε αλλους ηταν χαλια μαυρα...τι να πω...σε μενα πλεον απο τον ιανουαριο κ επειτα δεν υπηρξε κανενα απολυτως προβλημα. @antoni18s ναι , εαν μπαινεις ομως με wifi στο web μηπως αρπαξες απο κει κανεναν??? φορμαρε την καλου κακου φιλε μου και για να μην εχεις αλλα τετοια προβληματα βαλε το spriteback up και κανε ενα back up , ειναι γρηγορο και αξιοπιστο.. Edited June 15, 2010 by patrik85 Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 πολυ ζεστη παιδια και μαλλον θα παω απο εβδομαδα στο service γιατι δεν παλευεται. Ξερει κανενας εαν υπαρχει καποιος browser που να ειναι συμβατος με το κινητο μας και να παιζει τα flash και flash player;(εβαλα μια εκδοση που δινεται εδω απο την adobe,δοκιμασα την εγκατασταση και στην καρτα και στην συσκευη αλλα τιποτα.) επισης αν μπορουμε να κανουμε καποιον αλλο broswer να γυρναει η εικονα,οπως στον προεγκατεστημενο opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 ενας καλος ειναι ο skyfire..εμενα μ αρεσε...γιατι σου δινει μεγαλυτερη ελευθερια..ψαξτο.. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Εγώ πάντως εξακολουθώ να μη μπορώ να δω youtube και από wifi σύνδεση adsl hol ενός γείτονά μου, ενώ με 3g internet ή από τη μισθωμένη της δουλειάς μου βλέπω κανονικά. Παρόλαυτα απλό internet έχω σε όλες τις περιπτώσεις στο κινητό μου. Επειδή εσείς έχετε HOL και δεν έχετε πρόβλημα δε σημαίνει ότι όλοι δεν έχουν. Το streaming έχει κάποιες απαιτήσεις σε latency και ping timing που ορισμένες απλές adsl δεν μπορούν να το καλύψουν. Οπότε μην το γενικεύετε και βγάζετε συμπεράσματα. Δεν είναι και πολύ παλιά αυτά: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343053 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=357132 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343053 ξερει κανεις πως θα περασουμνε τα windows mobile 6.5.3 σησκευη μας;;; επισης να πω οτι ο φιλος που ελεγε για το προβλημα σχετικα με HOL και youtube ειχε απολυτο δικιο.Εψαξα και εγω σε διαφορα φορουμ και φυσικα το τεσταρα με on telecoms και connex και παρολο που εχουν πολυ χαμηλοτερη ταχυτητα απο την δικια μου το youtube ανοιγει κανονικα και τελεια(οπως μου ανοιγε πριν απο λιγο καιρο και εμενα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 απαντησεις σε προηγουμενους 1.φλας δεν παιζει στο κιν μας.τπτ δεν προκειται να δεις στο κιν μας απο webtv και vuvuzela show μεχρι ... you..."tube".Και οχι μονο το δικο μας κιν αλλα και ολα γενικα τα σμαρτ. 2.το ξυπνητηρι πρεπει να εχει επιλογη στα μενου κ να χτυπαει οταν ειναι κλειστο.δεν γινεται κινητο 2 γενεων πριν να ειχε τετοια επιλογη της samsung και το τωρινο να μην εχει 3.καλυτερος browser μαλλον ο οπερα μινι.φορτωνει σφαιρα και προσαρμοζει ωραια την σελιδα στην οθονη.ειναι κλασεις καλυτερος απο οπερα10 και explorer την δικια μου ερωτηση κανεις????πως γινεται να μη κανει θορυβο η φωτογραφικη???????και πως γινεται οταν βλεπεις διαφορες φωτος απο τα αρχεια σου αυτες να μη στριφογυρνανε απο μονες τους λογω του αισθητηρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) απαντησεις σε προηγουμενους 1.φλας δεν παιζει στο κιν μας.τπτ δεν προκειται να δεις στο κιν μας απο webtv και vuvuzela show μεχρι ... you..."tube".Και οχι μονο το δικο μας κιν αλλα και ολα γενικα τα σμαρτ. 2.το ξυπνητηρι πρεπει να εχει επιλογη στα μενου κ να χτυπαει οταν ειναι κλειστο.δεν γινεται κινητο 2 γενεων πριν να ειχε τετοια επιλογη της samsung και το τωρινο να μην εχει 3.καλυτερος browser μαλλον ο οπερα μινι.φορτωνει σφαιρα και προσαρμοζει ωραια την σελιδα στην οθονη.ειναι κλασεις καλυτερος απο οπερα10 και explorer την δικια μου ερωτηση κανεις????πως γινεται να μη κανει θορυβο η φωτογραφικη???????και πως γινεται οταν βλεπεις διαφορες φωτος απο τα αρχεια σου αυτες να μη στριφογυρνανε απο μονες τους λογω του αισθητηρα? νομιζω οτι ο ηχος της μηχανης ειναι καθαρα βλακεια της samsung και οχι των windows...δεν ξερω εαν μπορει να κλεισει...θα το δω το απογευμα που θα μαι σπιτι γιατι τωρα ειμαι στην δουλεια και αν βρω κανει θα κανω edit . Οσο για τον αισθητηρα, πανε και κανε ξανα ρυθμιση του αισθητηρα μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου...ξερεις εκεινο με την κοκκινη μπιλια.! και εαν εχεις βαλει τον htc emulator sensor τοτε να ξες κατι παιζει με αυτον το οποιο δε το εχω ψαξει....μου εχει σπασει το digitizer στο ομνια και θελει κοντα ενα 100ρικο για να γινει και αυτο το καιρο δε το κανω ... εαν βρω το οτιδηποτε θα σε ενημερωσω με ενα edit στο ποστ μου @antoni18s ενταξει παιδες εγω ειμαι και απο θεσσαλονικη και αυτο παιζει σημαντικο ρολο...ισως να εχετε καποιο προβλημα στον κομβο η γενικως η hol κατω...δε ξερω, παντως κ εχθες ακομα κυριλε πηγαινε το γιου τιουμπι ... Edited June 16, 2010 by patrik85 edit Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 απαντησεις σε προηγουμενους 1.φλας δεν παιζει στο κιν μας.τπτ δεν προκειται να δεις στο κιν μας απο webtv και vuvuzela show μεχρι ... you..."tube".Και οχι μονο το δικο μας κιν αλλα και ολα γενικα τα σμαρτ. Νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα broswer να υποστηριζει το flash (πχ ο skyfire 2 που ειναι για android system παιζει flash ενω ο 1.5 που ειναι για τα windows mobile δεν παιζει). Να σας πω οτι η λυση για το youtube τελικα βρεθηκε :yahoo:.Δεν φταιει η HOL αλλα το NETFASTER IAD router :down:γιατι με το που εβαλα επανω στην γραμμη μου ενα FRITZ 7140 που ειχα οχι μονο βλεπω youtube τζαμι απευθειας απο το τηλεφωνο και με τον opera και με τον internet explorer αλλα βλεπω κανονικα και tv απο το SPB TV:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα broswer να υποστηριζει το flash (πχ ο skyfire 2 που ειναι για android system παιζει flash ενω ο 1.5 που ειναι για τα windows mobile δεν παιζει). Να σας πω οτι η λυση για το youtube τελικα βρεθηκε :yahoo:.Δεν φταιει η HOL αλλα το NETFASTER IAD router :down:γιατι με το που εβαλα επανω στην γραμμη μου ενα FRITZ 7140 που ειχα οχι μονο βλεπω youtube τζαμι απευθειας απο το τηλεφωνο και με τον opera και με τον internet explorer αλλα βλεπω κανονικα και tv απο το SPB TV:up: εγω ποτε μα ποτε δεν βαζω τα ρουτερ της καθε εταιριας εκτος και αν ειναι "επωνυμο" . Και συγχρονως εχω και ξεχωριστο switch σε περιπτωση που υπαρχει αρκετο traffic στο δυκτιο να μην επηρεαζεται το ρουτερ...αυτα..τεσπα παμε οφ τοπικ.. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 πατα: *#0002*28346# πατα στο Music Speaker (οτι και αν διαλεξεις το ιδιο ειναι) και Gain μετα πας στο INPUT VOLUME και αλλαζεις τι τιμες στο Mic Amp Gain: MGNR7~4 σε ->0110 MGNL3~0 σε -> 1001 και πατας Apply.....!! Πανω σε αυτο θελω μια βοηθεια...Λοιπον...Πατωντας τα κουμπια που λεει ο λιβας απο πανω σου βγαζει ενα μενου...music speaker voice speaker voice receiver και πολλα πολλα αλλα.... ΚΑΤΑΡΧΑΣ αν επιλεξεις καποιο απο αυτο και πατησεις gain αλλαζεις τις τιμες ΜΟΝΟ για αυτο που επελεξες....Αλλαξτε τις τιμες σε καποιο πχ στο voice speaker,μετα μπειτε σε καποιο αλλο πχ στο music speaker απο το αρχικο μενου και θα δειτε οτι εχει αλλες τιμες... Αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι ολο το μεσιμερι ψαχνω να δω ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙ!ακρη δεν εχω βγαλει...ΤΟ ΜΟΝΟ που εχω δει διαφορα ειναι το "voise receiver" το οποιο αν αλλαξεις εκει που λεει ο λιβας,οσο το μεγαλωνεις τοσο πιο δυνατα ακους αυτους που σε παιρνουν τηλεφωνο... Η δικια μου η ερωτηση ειναι η εξης.... 1. ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ αλλαζεις για να ακους τον ηχο κλισης πολυ πιο δυνατα απο το default?????οποιο κ αν αλλαξα το ιδιο σχετικα χαμηλα χτυπαει το κιν οταν με παιρνουν.... 2.ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ αλλαζεις για να σε ακουνε εσενα δυνατα οταν παιρνεις τηλ????οτι κ αν αλλαξω μου λενε οτι με ακουνε απο το υπερπεραν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) Πανω σε αυτο θελω μια βοηθεια...Λοιπον...Πατωντας τα κουμπια που λεει ο λιβας απο πανω σου βγαζει ενα μενου...music speaker voice speaker voice receiver και πολλα πολλα αλλα.... ΚΑΤΑΡΧΑΣ αν επιλεξεις καποιο απο αυτο και πατησεις gain αλλαζεις τις τιμες ΜΟΝΟ για αυτο που επελεξες....Αλλαξτε τις τιμες σε καποιο πχ στο voice speaker,μετα μπειτε σε καποιο αλλο πχ στο music speaker απο το αρχικο μενου και θα δειτε οτι εχει αλλες τιμες... Αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι ολο το μεσιμερι ψαχνω να δω ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙ!ακρη δεν εχω βγαλει...ΤΟ ΜΟΝΟ που εχω δει διαφορα ειναι το "voise receiver" το οποιο αν αλλαξεις εκει που λεει ο λιβας,οσο το μεγαλωνεις τοσο πιο δυνατα ακους αυτους που σε παιρνουν τηλεφωνο... Η δικια μου η ερωτηση ειναι η εξης.... 1. ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ αλλαζεις για να ακους τον ηχο κλισης πολυ πιο δυνατα απο το default?????οποιο κ αν αλλαξα το ιδιο σχετικα χαμηλα χτυπαει το κιν οταν με παιρνουν.... 2.ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ αλλαζεις για να σε ακουνε εσενα δυνατα οταν παιρνεις τηλ????οτι κ αν αλλαξω μου λενε οτι με ακουνε απο το υπερπεραν :( για να μην σε κουραζω θα παω σπιτι και θα κανω κανα 2 πειραματα και θα σ πω....εκτος κ αν προλαβει καποιος αλλος απο εδω... Edited June 16, 2010 by patrik85 edit Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 για να μην σε κουραζω θα παω σπιτι και θα κανω κανα 2 πειραματα και θα σ πω....εκτος κ αν προλαβει καποιος αλλος απο εδω... θα σου ειμαι υποχρεος..Ξαναλεω το voice receiver αλλαζει το ποσο δυνατα ακους.Ποιο απο ολα τα υπολοιπα αλλαζει το ποσο δυνατα βαραει και το ποσο δυνατα σε ακουνε... Τονιζω πως για το voice receiver οι 2 επιλογες στο mic αν τις αλλαξεις απο 0001 σε 1111(διαδικο συστημα,το 1111>>>>>0001) η διαφορα ειναι χαοδης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojitooc Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 (edited) Παιδια καλημερα..! Το πηρα και εγω το κινητακι!Μεχρι ωρας κανενα προβληματακι απλα θελω να σας ρωτησω καποια πραγματακια! Αρχικα επειδη το G-alarm δεν ειναι freeware υπαρχει τιποτα σε freeware; Επειτα,ξερετε κανενα προγραμματακι για διαβασμα manga; Μερικες φορες που μπαινει σε landescape(καταλαθος) πχ στα μηνυματα,δεν βγαινει απο landescape οταν το γυρνω και πρεπει να βγω απο τα μηνυματα.. Στην εφαρμογη 'Προγραμμα εναλλαγης εργασιων' αυτες τις εφαρμογες που δειχνει (που ειχα χρησιμοποιησει νωριτερα) μενουν ανοιχτες ή απλα ειναι κατι σαν ιστορικο; Θεματακια μπορω να του περασω; Τι εστι Custom Rom; Το 'Σημερα' τι ακριβως κανει; Μπορω να το ξεκλειδωσω απο αλλα διαφορα smartphones; :ninja: Kαι αν σε τι με οφειλει αυτο,μετα θα μπορω να κανω updates ή οχι; Κανενα αξιολογο site με εφαρμογες(top rated,most popular etc..) Αυτα τα πολυ πολυ πολυ λιγα πραγματακια! :lol: Οποιος εχει ορεξη και γουσταρει ας μου απαντησει σε οποια μπορει!!! Ευχαριστω προκαταβολικα παιδες! Edited June 17, 2010 by mojitooc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojitooc Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 (edited) failed,double post delete it plz! Edited June 17, 2010 by mojitooc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojitooc Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Kανείς; :confused: 10 χαρακτήρεςςς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Παιδια καλημερα..! Το πηρα και εγω το κινητακι!Μεχρι ωρας κανενα προβληματακι απλα θελω να σας ρωτησω καποια πραγματακια! Αρχικα επειδη το G-alarm δεν ειναι freeware υπαρχει τιποτα σε freeware; Επειτα,ξερετε κανενα προγραμματακι για διαβασμα manga; Μερικες φορες που μπαινει σε landescape(καταλαθος) πχ στα μηνυματα,δεν βγαινει απο landescape οταν το γυρνω και πρεπει να βγω απο τα μηνυματα.. Στην εφαρμογη 'Προγραμμα εναλλαγης εργασιων' αυτες τις εφαρμογες που δειχνει (που ειχα χρησιμοποιησει νωριτερα) μενουν ανοιχτες ή απλα ειναι κατι σαν ιστορικο; Θεματακια μπορω να του περασω; Τι εστι Custom Rom; Το 'Σημερα' τι ακριβως κανει; Μπορω να το ξεκλειδωσω απο αλλα διαφορα smartphones; :ninja: Kαι αν σε τι με οφειλει αυτο,μετα θα μπορω να κανω updates ή οχι; Κανενα αξιολογο site με εφαρμογες(top rated,most popular etc..) Αυτα τα πολυ πολυ πολυ λιγα πραγματακια! :lol: Οποιος εχει ορεξη και γουσταρει ας μου απαντησει σε οποια μπορει!!! Ευχαριστω προκαταβολικα παιδες! 1.googlare g-alarm και στην πρωτη επιλογη κανεις download.δωρεαν ειναι.http://www.ageye.de/index.php?s=download 2.διαβασμα μανγκα?σε τι μορφη το εχεις?αν ειναι 100 jpgs τις βλεπεις μια μια.αν ειναι pdf παλι νομιζω διαβαζει pdf to kin mas.τι αρχειο ειναι το μανγκα που δεν στο ανοιγει? 3.εμενα βγαινει φιλε μου:worry: 4.σου δειχνει ποιες ειναι ανοιχτες.απο τις ρυθμισεις του κινητου μπορεις να ορισεις οταν πατας το χ στην πανω δεξια γωνια να το κλινει οτι εχεις ανοιχτο και να μη το κανει minimize(default νομιζω λειτουργει το χ σαν minimize) 5θεματακια?δεν εχω ασχοληθει κ δεν καταλαβα τι εννοεις :) 6custom rom?παλι δεν εχω ασχοληθει...μαλλον αν εχω καταλαβει ειναι σαν να τροποποιεις τα windows mobile και να βαζεις αλλο λειτουργικο...δεν παιρνω ορκο...αλλα μπακατελιες... 7ελα μου ντε?τι κανει το σημερα?μαλλον ειναι αλλη μια μαλακιτσα αμερικανοεφαρμογη τι να σου πω:ρ 8.τι ακριβως να ξεκλειδωσεις?τι θες να κανεις που δεν κανει η τι θες να τρεξεις που δεν τρεχει????δεν ειναι psp :ρ 9.updates κανεις αν υπαρχει κατι διαθεσιμο.προς το παρον δεν υπαρχει κατι διαθεσιμο.θα το μαθεις σιγουρα απο εδω ή αν δοκιμαζεις καθε μερα να κανεις μονος σου update..το πιο πιθανο ομως ειναι πως τπτ το ιδιαιτερο δεν θα αλλαξει,αντε κανα bug na φτιαξει... 10.μπα...γιατι πολυ απλα αλλη εφαρμογη τρεχει για touchscreen αλλη για αλλο λειτουργικο κτλ...γενικα απο το φορουμ αν το διαβασεις θα βρεις τις 3-4 πιο χρησιμες εφαρμογες...απο κει και περα "ψαχνεις και αγοραζεις" games for windows mobile touchscreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojitooc Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Τhx πολυ με καλυψες! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Επιστρεφω στο θεμα των παιχνιδιων... το leos flight simulation μου επαιξε με κανονικα 3d γραφικα και ηχο,αν και δεν ξερω καν το χειρισμο του... doom1 τρεχει κανονικα,γραφικα επιπεδου ps1 αλλα χειροτερα,ηχος δεν παιζει,ενω ο χειρισμος δεν ειναι για το κιν μας...κουνιοταν μεν περα δωθε αλλα πολυ περιεργα... Pocket lemmings με πεταει με το που διχνει την αρχικη εικονα των μενου του παιχνιδιου.. project gotham racing..παιζει κανονικα με 3d γραφικα κανονικο ηχο και κανονικο χειρισμο...απλα ειναι ψηλοαδιαφορο... quake wolfstein 3d δεν φορτωνουν καν.... με λιγα λογια το κινητακι μας τραβαει μια χαρα σε 3d γραφικα...το θεμα ειναι η ασυμβατοτητα,δεν εχουν κωδικα τα παιχνιδια 100% συμβατο με το κινητο μας... Αν καποιος εχει βρει και εχει δοκιμασει 3d παιχνιδια που παιζουν κανονικα στο κιν ας τα αναφερει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Συνάδελφοι αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν έχω συνδέσει το κινητό με το usb καλώδιο δεν μπορώ να δω internet στο κινητό. Με wifi & wap/gprs/3g όλα οκ, με το καλώδιο τίποτα. Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα; έκανα και hard reset 5-6 φορές αλλά τίποτα, τα ίδια. Τα τελευταία 6 χρόνια χρησιμοποιώ windows mobile και ποτέ δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Έχεις κάποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomario Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους.Αντίστοιχα με το φίλο spermnator αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.Χωρίς να αλλάξω κάτι στο κινητό άρχισαν όλοι να παραπονιούνται ότι δεν με ακούν ή με ακούν πολύ μακρυά.Αλλάζοντας τα νούμερα στο μενού *#0002*28346# που αναφέρονται παραπάνω δεν υπάρχει καμία αλλαγή.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος????? Οκ.Λύθηκε το πρόβλημα.'Αλλαξα τις ρυθμίσεις στο Voice Reseiver: MGNL3~0 από 0101 σε 1101. Το MGNR7~4 δεν το πείραξα καθόλου Edited June 22, 2010 by Tomario Λύθηκε το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklavisk Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Χαιρετώ το forum καθώς πήρα κι εγώ το Lite πριν 1 εβδομάδα!!! Μετά από αρκετή μελέτη στο forum και αφού το έχω επεξεργαστεί αρκετά, συμπέρανα ότι είναι ΦΟΒΕΡΟ (ειδικά για τα 179 ευρώ που το πήρα). Έχω μόνο δύο ερωτήσεις: 1) Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το μονό κλικ στον κλασικό των Windows (μονό κλικ επιλογή - διπλό εκτέλεση) 2) Στη σύνδεση με WIFI με το router μου (BELKIN), πολλές φορές μου βγάζει την ψυχή για να συνδεθεί :mad:(άλλες φορές συνδέεται αμέσως ενώ άλλες το κάνω drag & drop πολλές φορές και είτε συνδέετει είτε όχι). Επίσης σπανίως μου βγάζει εικονίδιο του δικτύου μου με σήμα (χωρίς μπάρες και δείχνει ότι δεν είναι διαθέσιμο ακόμα κι αν είναι δίπλα στο router). Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Χαιρετώ το forum καθώς πήρα κι εγώ το Lite πριν 1 εβδομάδα!!! Μετά από αρκετή μελέτη στο forum και αφού το έχω επεξεργαστεί αρκετά, συμπέρανα ότι είναι ΦΟΒΕΡΟ (ειδικά για τα 179 ευρώ που το πήρα). Έχω μόνο δύο ερωτήσεις: 1) Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το μονό κλικ στον κλασικό των Windows (μονό κλικ επιλογή - διπλό εκτέλεση) 2) Στη σύνδεση με WIFI με το router μου (BELKIN), πολλές φορές μου βγάζει την ψυχή για να συνδεθεί :mad:(άλλες φορές συνδέεται αμέσως ενώ άλλες το κάνω drag & drop πολλές φορές και είτε συνδέετει είτε όχι). Επίσης σπανίως μου βγάζει εικονίδιο του δικτύου μου με σήμα (χωρίς μπάρες και δείχνει ότι δεν είναι διαθέσιμο ακόμα κι αν είναι δίπλα στο router). Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ! 1. διπλο κλικ θες να το κανεις αντι για μονο που ειναι by default?Χλωμο..ψαξε στις ρυθμισεις αλλα μαλλον δεν γινεται 2.πρωτον,λες πως το κανεις drag and drop και παλι αρνειται...ελεγχεις αν εχεις ανοιχτο το wifi της συσκευης σου? :) Γενικα, η δουλεια καθε wifi συσκευης που τρεχουν windows ειναι η εξης:ανοιγεις wifi?αν ναι ψαχνουν δικτυα.αν βρουν δικτυα,μπαινουν σε αυτο που εχουν ξαναμπει και εχουν κωδικο.ΣΥνηθως τις διαφορες μαλακιτσες μη συνδεσεις κτλ οπως αναφερεις κ εσυ τις προκαλουν τα ρουτερ και οχι η συσκευη wifi.μηπως απο το χωρο του σπιτιου σου εκτος απο το δικο σου δικτυο ειχες δοκιμασει να μπεις και σε αλλο πιο πριν οποτε και η συσκευη με το που ανοιγεις wifi προσπαθει να συνδεθει σε αυτο το δικτυο και οχι στο δικο σου?Το αλλο που μπορει να φταιει σου ξαναλεω ειναι το ρουτερ σου.και για να το επιβεβαιωσεις μπορεις να κανεις κατι πολυ απλο.μπες στις ρυθμισεις ρουτερ απο σταθερο πισι και κλεισε προσωρινα καθε ασφαλεια που εχεις,ελευθερωσε το δικτυο σου...δες...σου κανει παλι νερα το κιν?αν οχι,σημαινει πως το ρουτερ σου και τα διαφορα encryption θα φταινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklavisk Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 spermnator σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Για το πρώτο μάλλον το βλέπω χλωμό αφού το googlαρα αλλά δεν βρήκα κάτι. Για το δεύτερο τώρα και λίγο πιο αναλυτικά ... Το WIFI φυσικά και το έχω ενεργοποιημένο (στο ΟΜΝΙΑ) όταν πάω να συνδεθώ :). Κάποιες φορές συνδέεται με το router μετά από μερικές προσπάθειες (σχεδόν ποτέ με την πρώτη!!) αλλά κάποιες άλλες (όπως σήμερα πχ) δεν συνδέεται με τίποτα. Εκτιμώ ότι δεν είναι θέμα ρυθμίσεων στο router, διότι δεν θα είχε συνδεθεί ποτέ (σωστά?). Επίσης παράξενο είναι ότι το router μου σπάνια το εμφανίζει στα διαθέσιμα δίκτυα. Να προσθέσω ότι έχω και laptop που συνδέεται με το router κανονικότατα μέσα στο σπίτι. Καμμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 δοκιμασε να αλλαξεις καναλι φιλος...ισως να παιξει καλυτερα... Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklavisk Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Τι εννοείς λέγοντας κανάλι? Και πως το αλλάζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salty Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Προφανώς εννοεί το κανάλι στο οποίο εκπέμπει ασύρματα το router. Αλλάζει απ΄το ίδιο το router. προσωπικά πάντως αμφιβάλλω αν αυτή η αλλαγή θα σε βοηθήσει αφού - όπως λες - το φορητό σου συνδέεται ασύρματα χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν χάνεις πάντως τίποτα να δοκιμάσεις. Παράθεση mind is like parachute...it works better when it's open.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts