DeLapo Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 έχω το κινητό 2 μέρες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια απορία μόνο, όταν στέλνω μνμ στα ελληνικά τις 3 γραμμες κείμενο μου τις στέλνει διπλό sms. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό? Παράθεση 3GS BLACK 16GB MAMA EDITION.- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 έχω το κινητό 2 μέρες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια απορία μόνο, όταν στέλνω μνμ στα ελληνικά τις 3 γραμμες κείμενο μου τις στέλνει διπλό sms. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό? Γράφεις στα ελληνικά με μικρά? Αν ναι τότε αυτό φταίει και ισχύει για όλα τα κινητά. Γράψε με κεφαλαία και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tauritos Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Υπάρχει κάποια λειτουργία-εφαρμογή έτσι ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε το φλας ως φακό? Παράθεση Di Student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Υπάρχει κάποια λειτουργία-εφαρμογή έτσι ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε το φλας ως φακό? Πατάς *#0*# και επιλέγεις 7) mega cam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tauritos Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με την δημιουργία Playlist στο κινητό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δημιουργηθούν Playlists στον υπολογιστή και μετά να περαστούν στο κινητό? Παράθεση Di Student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BELL Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Πολυ ωραιος μπραβο.μια αλλη λειτουργια που με εξεπληξε επισης ειναι η "ευρεση μουσικης" φοβερο εργαλειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peroukas6 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Ξερετε κανενα αλλο κρυφο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 θα ηθελα να ρωτησω κατι:εχει κατεβασει κανεις το mini opera στο τηλεφωνο και να του δουλευει?αν ναι,πεστε μου σας παρακαλω πως το κανατε και ποια εκδοση κατεβασατε.ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xenos_P Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Τα νευρα μου...δεν εχει η vodafone συσκευες να παραδωσει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Τα νευρα μου...δεν εχει η vodafone συσκευες να παραδωσει .... Ti εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeLapo Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Γράφεις στα ελληνικά με μικρά? Αν ναι τότε αυτό φταίει και ισχύει για όλα τα κινητά. Γράψε με κεφαλαία και θα είσαι οκ. και με κεφαλαία πάλι το ίδιο, σχεδον 70 χαρακτήρες και μετά με χρεώνει δεύτερο μνμ!!! Καμιά ιδέα ρε παιδιά???? Παράθεση 3GS BLACK 16GB MAMA EDITION.- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 και με κεφαλαία πάλι το ίδιο, σχεδον 70 χαρακτήρες και μετά με χρεώνει δεύτερο μνμ!!! Καμιά ιδέα ρε παιδιά???? Τότε πήγενε μηνύματα -> ρυθμίσεις -> sms -> επιλογές αποστολής και στην υποστήριξη χαρακτήρων να είναι στο "Aλφάβητο GSM" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xenos_P Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Ti εννοεις? Εννοω,πως το εχω παραγγειλει απο την προηγουμενη εβδομαδα και θα το επερνα την Παρασκευη.Πηγα την Παρασκευη και δεν το ειχαν φερει και μου ειπε ο πωλητης εκει πως δεν τους εχει παραδωσει ακομα η sasmung. :mad: Θα μου πεις τωρα...αφου δεν το αγοραζεις με επιδοτηση γιατι δεν πας αλλου...ε!δεν θα εχεις κι αδικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Εννοω,πως το εχω παραγγειλει απο την προηγουμενη εβδομαδα και θα το επερνα την Παρασκευη.Πηγα την Παρασκευη και δεν το ειχαν φερει και μου ειπε ο πωλητης εκει πως δεν τους εχει παραδωσει ακομα η sasmung. :mad: Θα μου πεις τωρα...αφου δεν το αγοραζεις με επιδοτηση γιατι δεν πας αλλου...ε!δεν θα εχεις κι αδικο! εχω ενα καινουργιο στο κουτι του για πουλημα σε καλη τιμη.αν σε ενδιαφερει στειλε μου pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eno71 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Σύνδεσα την τηλεόραση μέσω usb με το κινητό και το είδε αμέσως όπως και τους φακέλους με μουσική , βίντεο και φώτο. Οι φωτο ακόμη και σε 46'' πολύ καλές. Και μια ερώτηση: Ξέρει κανεις αν την ώρα που σε καλεί κάποιος μπορείς να κλείσεις τον ήχο της κλίσης χωρίς να την απορρίψεις? Όπως γίνεται με τα νοκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Σύνδεσα την τηλεόραση μέσω usb με το κινητό και το είδε αμέσως όπως και τους φακέλους με μουσική , βίντεο και φώτο. Οι φωτο ακόμη και σε 46'' πολύ καλές. Και μια ερώτηση: Ξέρει κανεις αν την ώρα που σε καλεί κάποιος μπορείς να κλείσεις τον ήχο της κλίσης χωρίς να την απορρίψεις? Όπως γίνεται με τα νοκια? Γυρνάς το τηλέφωνο ανάποδα και σταματάει αυτόματα ο ήχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_soldier Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Καλησπερα παιδια εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε καρτα μνημης απο αυτην που εχω βρει? http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Flash-Cards/Storage/Transcend-Memory-Card-SDHC-ClSdhc-C6-TS8GSDHC6.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Sandisc microSDHC mobile ultra 4/8/16GB http://www.katerelos.gr/index.php?cPath=42_210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BELL Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 να σας κανω μια ερωτηση. σας σβηνουν καθε τοσο οι επαφες σας? ειναι η τριτη φορα που μου το κανει, στα καλα καθουμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neni_Da Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Και μια ερώτηση: Ξέρει κανεις αν την ώρα που σε καλεί κάποιος μπορείς να κλείσεις τον ήχο της κλίσης χωρίς να την απορρίψεις? Όπως γίνεται με τα νοκια? ....ή χρησιμοποιείς τα πλήκτρα για την αυξομείωση του ήχου στην αριστερά πλευρά της οθόνης Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 France που εισαι (οεο) να μας πεις τι σου ειπανε τελικα απο την αντιπροσωπεια ; εχω μεγαλη αγωνια ν ακουσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athorivos87 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Καλησπερα! Το ειχα τσεκαρει το κινητο εδω και αρκετο καιρο, τελικα Δευτερα το πηρα. Ολα καλα, το gps δεν με απασχολει, μονο ενα θεματακι... Διαβασα και τις 64 σελιδες (2 μερες μου πηρε!!!), αλλα λυση δεν βρηκα. Λοιπον, σερφαρω κανονικα, μπαινω facebook, αλλα αρνειται πεισματικα να παιξει βιντεο απο YouTube... Divx ο media player παιζει κανονικα, ταινιες ολα. Δηλαδη, το widget Youtube μπαινει στο mobile site, αλλα μολις παταω ενα βιντεο, και ανοιγει το player, γραφει συνδεθηκε, παγωνει εκει και μετα απο 1 λεπτο με παει πισω στην ιστοσελιδα. Εχω αλλαξει τις ρυθμισεις για να παιζει μεσω WIFI. Επισης προσπαθησα να μπω απο την κλασικη σελιδα του youtube, αλλα παλι, αντι για βιντεο, μου βγαζει το κοκκινο σημα F του flash player στην θεση του βιντεο. Τι προβλημα εχει, σε εσας ειναι ολα κανονικα, ηταν ολα κανονικα απο την αρχη, ή κανατε μια ρυθμιση και διορθωθηκε στην πορεια; Λογικα εχει προβλημα ο Flash player. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BELL Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 να σας κανω μια ερωτηση. σας σβηνουν καθε τοσο οι επαφες σας? ειναι η τριτη φορα που μου το κανει, στα καλα καθουμενα κανεις δεν εχει αντιμετωπισει αντιστοιχο προβλημα? μονο σε μενα σβηνοντε οι επαφες απο τη συσκευη?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 κανεις δεν εχει αντιμετωπισει αντιστοιχο προβλημα? μονο σε μενα σβηνοντε οι επαφες απο τη συσκευη?:( Όχι, δεν εχει συμβεί.. Δεν έχει κάποια λογική να σβήνονται από μόνες τους.. Μήπως το συνδέεις σε Pc και συγχονίζει?? Σου το κάνει χωρίς να έχει προπηγηθεί τίποτα? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 France που εισαι (οεο) να μας πεις τι σου ειπανε τελικα απο την αντιπροσωπεια ; εχω μεγαλη αγωνια ν ακουσω... 5-6 εργάσιμες κάνει,το πήγα τη Δευτέρα,οπότε λογικά Δευτέρα θα πάρω να μάθω αν έγινε και τι έγινε...Θα σας ειδοποιήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts