france Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Ενώ έχω επιλέξει μελωδία+δόνηση και ΟΧΙ δόνηση+αυξανόμενη ένταση όταν έχω εισερχόμενη κλήση,όταν χτυπάει ξκινάει μια φορά σιγανά και μετά αυξάνεται ο ήχος.Συμβαίνει και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Ενώ έχω επιλέξει μελωδία+δόνηση και ΟΧΙ δόνηση+αυξανόμενη ένταση όταν έχω εισερχόμενη κλήση,όταν χτυπάει ξκινάει μια φορά σιγανά και μετά αυξάνεται ο ήχος.Συμβαίνει και σε άλλους? σε ολα τα samsung συμβαινει το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Μαζί με τα jar αρχεία έβαλες και τα αντίστοιχα jad? Ποια ειναι τα jad;Που τα βρισκω;Με τα java που κατεβασα δεν ειχε jad βοηθησε με αν μπορεις σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Ποια ειναι τα jad;Που τα βρισκω;Με τα java που κατεβασα δεν ειχε jad βοηθησε με αν μπορεις σε ευχαριστω Κατέβασε απο εδώ το jad maker. Είναι πολύ απλό προγραμματάκι απλά κάνεις drag n drop στο πρόγραμμα το jar αρχείο και φτιάχνει απευθείας ένας ίδιο αρχείο jad. Στο κινητό αποθήκευσε και τα δύο μαζί με τις παραπάνω οδηγίες και θα είσαι ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Σχετικά με τη φούσκα: Το πήγα σε αντιπροσωπεία,μου το κράτησαν και θα το ελέγξουν.Για ό,τι νεώτερο θα ειδοποιήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Κατέβασε απο εδώ το jad maker. Είναι πολύ απλό προγραμματάκι απλά κάνεις drag n drop στο πρόγραμμα το jar αρχείο και φτιάχνει απευθείας ένας ίδιο αρχείο jad. Στο κινητό αποθήκευσε και τα δύο μαζί με τις παραπάνω οδηγίες και θα είσαι ok. Σε ευχαριστω πολυ εγω εχω το iphone εδω κ 3 χρονια που ειναι πιο απλο για αυτο κ μπερδευομουνα λιγο..............λεω κ εγω ειναι δυνατον να ειναι πιο περιπλοκο απο το iphone........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos81 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια σε ολους για την καλη δουλεια που κανετε και βοη8ατε και εμας τους καινουριους. Εγινα κι εγω κατοχος του κινητου πριν 3 μερες και ψαχνοντας βρηκα το forum το οποιο θεωρω κατατοπιστικοτατο. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι καηκα αρκετα γιατι καθομουν και διαβαζα ολες τις σελιδες απο την πρωτη μεχρι την τελευταια για κανενα τετραωρο. Απλα με εχουν προβληματισει 2 πραγματα: 1. Η λεγομενη "φουσκα". Πραγματικα γελασα με την ψυχη μου οταν διαβαζα τα κειμενα αλλα ειναι γεγονος οτι κι εγω το παρατηρησα στο κινητο μου. Βεβαια αν δεν το αναφερατε εδω δε 8α το βλεπα ποτε και για κανενα λογο. Αντικειμενικα δε δημιουργειται κανενα προβλημα. Το προβλημα ειναι καθαρα στο μυαλο παρα στην πραξη. Απλα θα ηθελα να μου οποιος εχει το ιδιο προβλημα πως του εμφανιζεται. Εμενα ειναι στο κεντρο της οθονης και ειναι σαν "λαδια". Σαν να εχει χυθει λιγο λαδι στο κεντρο του κινητου. Βεβαια φαινεται υπο γωνια και για αυτο να σας πω την αληθεια ντρεπομαι να το παω στην αντιπροσωπεια επειδη μπορει να μην το δουν καν και να πρεπει να το στριφογυριζω σαν χαζος μεχρι να το παρατηρησουν. :wacko: 2. Απο την Παρασκευη το εχω φορτισει 3 φορες: H 1η φορτιση ηταν Παρακευη πρωι,το αφησα να φορτιζει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα. Αρχισα δηλαδη απο τοτε να ασχολουμαι (αντικειμενικα οχι πολυ) και μεχρι το Σαββατο το απογευμα τα χε κακαροσει. Η 2η φορτιση ηταν απο Σαββατο απογευμα για κανα 3ωρο και μου κρατησε μεχρι Κυριακη βραδυ (βεβαια ασχοληθηκα παρα πολυ αυτη την φορα). Η 3η φορτιση ηταν απο Κυριακη ξημερωματα μεχρι το πρωι που σηκωθηκα για δουλεια (κανα 4ωρο) και περιμενω τωρα να δω ποσο 8α κρατησει. Ελπιζω να ειναι ειναι οι πρωτες φορες και μετα να παρει τα πανω του. Ειναι φυσιολογικο? Γιατι απο οτι βλεπω εδω ολοι λετε για 3 μερες και με φουλ απασχοληση.... :( Παιδια συγγνωμη για το μεγεθος απλα ηθελα να μοιραστω τις αποριες με καποιους που εχουν την ιδια "τρελα" με εμενα και 8α μπορουσαν να με βοηθησουν. Υ.Γ. Μημπως αυτη η "φουσκα" χειροτερευει οταν βαζουμε το κινητο μεσα στη δερματινη θηκη γιατι οπως και να το κανεις ψιλοπιεζεται η οθονη? Μια ιδεα....ισως βλακεια.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Κι γω έχω τη φούσκα,έχω το κινητό μια βδομάδα και ενώ στην αρχή ήταν πολύ μικρή σιγά σιγά είδα ότι απλώνεται.Έτσι σήμερα το πήγα στην αντιπροσωπεία.Θα το στείλουν για έλεγχο.Δεν με νοιάζει αν με κοροιδέψουν,εγώ πλήρωσα τόσα λεφτά και θέλω να είμαι σίγουρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos81 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Και καλα εκανες...περιμενουμε update σου!!! Απλα ηταν και σε σενα ετσι οπως το περιεγραψα εγω πιο πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Και μένα ήταν στη μέση-δεξιά της οθόνης,σαν κυκλάκια,όντως σαν να έπεσε λάδι.Εγω το ψιλοέβλεπα και με ανοιχτή οθόνη.Το έδειξα στην κοπέλα της αντιπροσωπείας και κατάλαβε τι εννοούσα,όντως το παρατήρησε.Ελπίζω να το δουν και στα κεντρικά και να κάνουν κάτι γι'αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeLapo Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 έχω το κινητό 2 μέρες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια απορία μόνο, όταν στέλνω μνμ στα ελληνικά τις 3 γραμμες κείμενο μου τις στέλνει διπλό sms. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό? Παράθεση 3GS BLACK 16GB MAMA EDITION.- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 έχω το κινητό 2 μέρες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια απορία μόνο, όταν στέλνω μνμ στα ελληνικά τις 3 γραμμες κείμενο μου τις στέλνει διπλό sms. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό? Γράφεις στα ελληνικά με μικρά? Αν ναι τότε αυτό φταίει και ισχύει για όλα τα κινητά. Γράψε με κεφαλαία και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tauritos Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Υπάρχει κάποια λειτουργία-εφαρμογή έτσι ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε το φλας ως φακό? Παράθεση Di Student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Υπάρχει κάποια λειτουργία-εφαρμογή έτσι ώστε να μπορούμε να λειτουργήσουμε το φλας ως φακό? Πατάς *#0*# και επιλέγεις 7) mega cam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tauritos Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με την δημιουργία Playlist στο κινητό. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δημιουργηθούν Playlists στον υπολογιστή και μετά να περαστούν στο κινητό? Παράθεση Di Student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BELL Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Πολυ ωραιος μπραβο.μια αλλη λειτουργια που με εξεπληξε επισης ειναι η "ευρεση μουσικης" φοβερο εργαλειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peroukas6 Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Ξερετε κανενα αλλο κρυφο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 θα ηθελα να ρωτησω κατι:εχει κατεβασει κανεις το mini opera στο τηλεφωνο και να του δουλευει?αν ναι,πεστε μου σας παρακαλω πως το κανατε και ποια εκδοση κατεβασατε.ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xenos_P Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Τα νευρα μου...δεν εχει η vodafone συσκευες να παραδωσει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Τα νευρα μου...δεν εχει η vodafone συσκευες να παραδωσει .... Ti εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeLapo Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Γράφεις στα ελληνικά με μικρά? Αν ναι τότε αυτό φταίει και ισχύει για όλα τα κινητά. Γράψε με κεφαλαία και θα είσαι οκ. και με κεφαλαία πάλι το ίδιο, σχεδον 70 χαρακτήρες και μετά με χρεώνει δεύτερο μνμ!!! Καμιά ιδέα ρε παιδιά???? Παράθεση 3GS BLACK 16GB MAMA EDITION.- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makois Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 και με κεφαλαία πάλι το ίδιο, σχεδον 70 χαρακτήρες και μετά με χρεώνει δεύτερο μνμ!!! Καμιά ιδέα ρε παιδιά???? Τότε πήγενε μηνύματα -> ρυθμίσεις -> sms -> επιλογές αποστολής και στην υποστήριξη χαρακτήρων να είναι στο "Aλφάβητο GSM" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xenos_P Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Ti εννοεις? Εννοω,πως το εχω παραγγειλει απο την προηγουμενη εβδομαδα και θα το επερνα την Παρασκευη.Πηγα την Παρασκευη και δεν το ειχαν φερει και μου ειπε ο πωλητης εκει πως δεν τους εχει παραδωσει ακομα η sasmung. :mad: Θα μου πεις τωρα...αφου δεν το αγοραζεις με επιδοτηση γιατι δεν πας αλλου...ε!δεν θα εχεις κι αδικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Εννοω,πως το εχω παραγγειλει απο την προηγουμενη εβδομαδα και θα το επερνα την Παρασκευη.Πηγα την Παρασκευη και δεν το ειχαν φερει και μου ειπε ο πωλητης εκει πως δεν τους εχει παραδωσει ακομα η sasmung. :mad: Θα μου πεις τωρα...αφου δεν το αγοραζεις με επιδοτηση γιατι δεν πας αλλου...ε!δεν θα εχεις κι αδικο! εχω ενα καινουργιο στο κουτι του για πουλημα σε καλη τιμη.αν σε ενδιαφερει στειλε μου pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eno71 Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Σύνδεσα την τηλεόραση μέσω usb με το κινητό και το είδε αμέσως όπως και τους φακέλους με μουσική , βίντεο και φώτο. Οι φωτο ακόμη και σε 46'' πολύ καλές. Και μια ερώτηση: Ξέρει κανεις αν την ώρα που σε καλεί κάποιος μπορείς να κλείσεις τον ήχο της κλίσης χωρίς να την απορρίψεις? Όπως γίνεται με τα νοκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts