Jump to content

Samsung S8000 Jet


chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Πήρα και εγώ τις προάλλες το Samsung Jet και μέχρι στιγμής έχω τρελαθεί μαζί του. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Έχω περάσει μέσα κάποια κομμάτια μουσικά και θέλω να τα οργανώσω σε albums αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω. Θέλω δηλαδή να πηγαίνω στο Media Player-> Albums να επιλέγω την εικόνα και να μου εμφανίζει τα τραγούδια. Μπορεί να μου πει κανένας αν γίνεται κάτι τέτοιο; Τα τραδούδια τα έχω περάσει στην κάρτα μνήμης.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τα κομματια που παιρνας πρεπει να εχουν στοιχεια (συνθετης αλμπουμ και τα λοιπα) οταν παιζει ο player τοτε γυρνας το κινητο σε landscape και στα βγαζει σαν αλμπουμ με φωτογραφιες και τα λοιπα και απο κει με διπλο κλικ σου βγαζει τα κομματια
Link to comment
Share on other sites

Παιδια, αν ειναι ευκολο ανεβαστε και καμια φωτογραφια να δουμε. Εγω μερικες γρηγορες που τραβηξα στα multirama φαινονταν πολυ καλες, αλλα θελω να δω και σε πιο σκοτεινο περιβαλλον τι κανει το φλας.
Link to comment
Share on other sites

Βγάζει πολύ καλές το βράδυ, πολύ καλό φλασ αλλά και πολυ καλή νυχτερινή λήψη σαν προκαθορισμένη σκηνή! Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω φοτο!! Γενικά είναι πολύ καλό κινητό με μόνο μειονέκτημα το ότι σε όλο το ιντερνετ δεν βρίσκεις πουθενά εφαρμογές ή παιχνίδια!!!!!!!!
Link to comment
Share on other sites

Χαιρομαι ιδιαιτερως με αυτα που ακουω και ανυπομονω να δω νυχτερινες ληψεις.. γενικα οποια καλη φωτο εχετε! Thanx:D
Link to comment
Share on other sites

οντως ρε παιδια για τα καινουργια κινητα δεν βρισκεις ευκολα παιχνιδια και εφαρμογες ειναι ενα προβλημα και εγω ακομη δεν εχω παρει το jet ειναι μεσα στισ επιλογες μου για το επομενο κινητο...
Link to comment
Share on other sites

αν δεν σε ενοχλει το πανηλιθιο γυαλιστερο υλικο που εχει (το μονο ελλατωμα που εχω βρει) που ειναι οτι πρεπει αμα πας σε κανενα οβελιστηριο τοτε χτυπα το ανεπιφυλακτα.
Link to comment
Share on other sites

παιδια γεια σας!εχθες πηρα το s8000 jet κ μπορω να πω πως ειναι πολυ καλο κινητο,δεν ειχα ποτε samsung κ ειλικρινα το κινητο τα σπαει!!απο photo κ video σε απολυτο σκοταδι εμεινα πολυ ικανοποιημενος δεν το περιμεNA!!ΕΠΙΣΗς η οθονη σκοτωνη κ εχει πολυ καλη ευκρηνια!!εχω ομως ενα προβλημα, οταν παω να το συνδεσω με το pc μεσω wifi μου βγαζει οτι ( το ΑΡ δεν αποκρινεται )αμα καποιος ξερει ας μου πει τι να κανω.
Link to comment
Share on other sites

goldeneye, θελεις να πεις οτι αφηνει πολλες δαχτυλιες πανω; Εμενα με νοιαζει να μη φθειρεται ευκολα, τα υπολοιπα καθαριζουν.
Link to comment
Share on other sites

καλα ναι εννοειται να μην φθειρεται αλλα ειναι τραγικο το οτι ειναι μονιμως με δακτυλιες (λεπτομερειες).
Link to comment
Share on other sites

Αξιζει τα λεφτα του για ασυρματη πλοηγηση, εχει επισης ραιδοφωνο διαδικτυου και αλλες ευκολιες?
Link to comment
Share on other sites

Πάντως (γι' αυτούς που έχουν δει το official flash site του jet) αν έχετε δει αναφέρει ως "προσόν" το φοβερό gps το οποίο λέει έχει ένα σωρο λειτουργίες ,αν δείτε, και drive-to-mode και walk-to-mode!!! ΑΧΡΙΔΙΑ(ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ)! Α και κάτι άλλο σήμερα έβαλα ένα avi βιντεο και δεν το έπαιζε!!!! Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτήν την ενεργοποίηση του divx vod που σου δίνει και έναν κωδικό??????
Link to comment
Share on other sites

μια χαρα τα αξιζει και ειδικα για την αναμονη. εφαρμογη για online radio δεν εχει

 

πολυ ευχαριστα νεα http://www.gsmarena.com/samsung_appstore_welcoming_developers_from_30_july-news-1045.php

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά το ότι δεν έχει Ελληνικά σημαίνει ότι δεν μπορώ να γράψω ελληνικά sms ή ισχύει μόνο για τα μενού?

 

Και άλλη μια ερωτησούλα αν μπορείτε να βοηθήσετε. Πήρα τηλέφωνο σε ένα μαγαζί που το έχει φτηνότερα στο skroutz και μου είπε ότι το σέρβις γίνεται από άλλη εταιρία και όχι την samsung... παραεισαγωγή πιστεύετε ότι είναι...?

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι χθες σε ένα multirama το είδα, στο κουτί του όμως, δεν μπορούσαν να το ανοίξουν, 405 ευρώ το είχαν και η πωλήτρια μου είπε ότι έχει Ελληνικό μενού κανονικά.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Link to comment
Share on other sites

οι αλυσιδες και τα πιο γνωστα μαγαζια το χουν ολα με ελληνικα. μερικα ηλεκτρονικα μαγαζια για να πετυχουν καλυτερες τιμες κανουν παραεισαγωγες οπου συνηθως δεν καλυπτονται απο εγγυηση. στην ελλαδα η εταιρια-αποκλειστικος αντιπροσωπος ειναι η ευρωηλεκτρονικη http://www.euroelectronics.gr/default.aspx?page=home
Link to comment
Share on other sites

Κανένα παιχνιδάκι παίζει, ξέρει κανείς;

 

Π.χ. είδα στο LG Arena το Zuma που έχει trial και ήταν καλούτσικο.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μετά απο πολύ ψάξιμο σας παραθέτω τα πιο ωραία παιχνίδια που μου δούλεψαν fullscreen χωρίς το D-PAD!!

http://www.4shared.com/file/121664239/a0c20679/Games_for_Samsung_by_djjesh22.html

1)Τα παιχνίδια που ήταν προεγκατεστημένα στο κινητό τα έχω μετονομάσει για να τα δεχτεί όπως tetrs ή BranChallenge2!

2)Ανεβάζετε τους φακέλους όπως είναι στο user/mass/java/games με το TkFileExplorer

3)Για οποιοδήποτε παιχνίδι, σε περίπτωση που έχει το d-pad μπορείτε να το αφαιρέσετε με αυτήν την εντολή MIDlet-Touch-Support: true

Ανοίγετε το jad του παιχνιδιού με σημειωματάριο (με PSPad καλύτερα) και την προσθέτετε στο τέλος όλως των γραμμών!

Το TkFileExplorer μπορείτε να το βρείτε εδώ

http://www.handysoft.info/tools.php

 

Είναι και το zuma μέσα Lurker!!

Μόνο το PyramidBloxx δεν βρήκα που μου άρεσε, ούτε παιχνίδια με χρήση του accelerometer!

Link to comment
Share on other sites

Γειά σας παιδιά,

επειδή κρίνω από τα ποστς στο φόρουμ αυτό, ότι πολλοί από εσάς δεν είναι εξοικιωμένοι με τα θέματα Video- επεξεργασία, μετατροπές, codecs κλπ. σκέφτηκα να γράψω μερικές γραμμές, σαν ενημέρωση για τα θέματα αυτά, σε σχέση πάντα με το νέο μας κινητό Samsung S8000 Jet.......

Πρώτα απ' όλα να ξεκινήσω λέγοντας, ότι το τηλέφωνο αυτό στο θέμα του Video Player είναι υπέροχο, μιας και υποστηρίζει πλήθος video formats, όπως, DivX/XviD/H.263/H.264/MPEG4/WMV, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε οποιεσδήποτε μετατροπές και επεξεργασίες του αρχείου βίντεο που έχετε στον υπολογιστή σας πριν το ανεβάσετε στο τηλέφωνο!!

Και το επισημάνω αυτό, γιατί σε άλλα τηλέφωνα (πχ. LG Arena), στα φόρουμ τους διάβασα, ότι για να δεις μια ταινία στη συσκευή θα πρέπει πρώτα να τη μετατρέψεις σε ΜΡ4 (!?!?)..

 

Ας προχωρήσουμε παρακάτω....

Για την παρακολούθηση ταινιών στο τηλέφωνο θα χρειαστείτε:

 

1. Μια μεγάλη κάρτα μνήμης MicroSDHC Card. Η ανώτερη που υποστηρίζει το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι τα 16GB, που χωράνε μέχρι και 22-23 ταινίες σε μορφή Xvid (μέσο όρο για κάθε ταινία θεωρούμε τα 700ΜΒ). Βέβαια σήμερα η συγκεκριμένη κάρτα είναι ακόμα ακριβή- γύρω στα 52 Ευρώ η φθηνότερη που βρήκα στο Ίντερνετ.Στα μαγαζιά έχει και με 70-80 Ευρώ.

 

2. Εάν οι ταινίες, που θα παρακολουθήσετε είναι ελληνικές ή ξένες με ενσωματωμένους υπότιτλους (γραμμένοι πάνω στο Βίντεο- hardcored), τότε δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα. Απλά κάντε Copy/Paste το αρχείο της ταινίας από τον σκληρό σας στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου και καλή διασκέδαση!

 

**(Να διευκρινίσω ότι το τηλέφωνο δεν "διαβάζει" softcored ενσωματωμένους υπότιτλους- δηλαδή ένα αρχείο DivX αποτελούμενο από 2 streamings: ένα για βίντεο και ένα για υπότιτλους. Με αυτόν τον τρόπο ενσωματώνονται υπότιτλοι από το πρόγραμμα AVIAddSubsX και είναι για παρακολούθηση ταινιών από οικιακούς DVD Players που δεν έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν ελληνικούς υπότιτλους- πχ. αρχείο *.srt ξεχωριστά από το αρχείο *.avi).

 

3. Τώρα για την περίπτωση που η (ξένη) ταινία που θέλετε να ανεβάσετε για να δείτε στο τηλέφωνο δεν έχει ενσωματωμένους hardcored υπότιτλους, αλλά αποτελείται από το αρχείο *.avi και το αρχείο με τους ελληνικούς υπότιτλους μορφής *.srt, για να κάνετε την hardcored ενσωμάτωση θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας 2 πανεύκολα προγραμματάκια: το Subtitle Workshop- για την μετατροπή των υποτίτλων σε αρχείο *.ssa και το AVI ReComp- για την ενσωμάτωσή τους πάνω στο αρχείο του βίντεο.

Θα μπορούσε κάποιος να ρωτήσει- μα γιατί να μετατρέψω το αρχείο *.srt σε αρχείο *.ssa πριν το εισάγω στο AVI Recomp για την ενσωμάτωση?

Η απάντηση είναι, ότι στο AVI ReComp μπορείς να επεξεργαστείς- να μεγαλώσεις τα γράμματα, να αλλάξεις το χρώμα τους ή το χρώμα του φόντου τους- μόνον σε αρχεία μορφής *.ssa.

Θα μπορούσε κάποιος να ενσωματώσει κατευθείαν το αρχείο *.srt πάνω στο βίντεο, αλλά έτσι ρισκάρει στο να δυσκολευτεί να διαβάσει τα γράμματα λόγω του μεγέθους τους!

 

Άρα ανακεφαλαιώνοντας,

το πρώτο προγραμματάκι το Subtitle Workshop θα το χρειαστούμε μόνον για τη μετατροπή του αρχείου *.srt σε αρχείο *.ssa.

Αυτό γίνεται πανεύκολα- File-->Load Subtitle-->Save as και επιλέγεις να σωθεί με τη μορφή *.ssa.

 

4. Τώρα πάμε στο πρόγραμμα AVI ReComp, η καινούρια έκδοση του οποίου είναι η 1.4.6

 

Αν έχετε ταινίες σε μορφή avi, με τους υπότιτλους αποθηκευμένους σαν ξεχωριστά αρχεία (srt, sub κλπ.) με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να τους ενσωματώσετε μέσα στο αρχείο avi. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία με τους υπότιτλους ακόμη και σε συσκευές ή εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν εξωτερικά αρχεία υποτίτλων, όπως DVD players, Pocket PC, κινητά τηλέφωνα κ.ά.

 

Άλλη μία από τις δυνατότητες της εφαρμογής αυτής είναι η προσθήκη λογότυπου στο video, καθώς και συμπίεση του αρχείου avi με σκοπό τη σμίκρυνση του μεγέθους του σε MB.

 

Oδηγός για ενσωμάτωση υποτίτλων σε avi με το AVI ReComp

 

α. Στο open avi βάζουμε την ταινία που θέλουμε να ενσωματώσουμε τους υπότιτλους.

β. Από κάτω στο save avi βάζουμε που θέλουμε να αποθηκεύσουμε το τελικό αποτέλεσμα.

γ. Και ακριβώς από κάτω στο new AVI size βάζουμε το μέγεθος που θέλουμε να έχει.(προτείνεται να βάλετε το ίδιο με το αρχικό για να μην χαλάσει η ποιότητα)

 

δ. Στο επόμενο menu additions κάνουμε add τους υπότιτλους αφού βάλουμε ένα tick στο enable/disable.

 

ε. Στο settings βάζουμε την ταχύτητα

(normal) και ένα tick στο delete temponary files.

 

στ. Και τέλος πάμε στο queue και πατάμε το add το queue.

Πατάμε start και περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα.

 

PS: Όταν ενσωματώσουμε τους subs (εάν αφήσουμε δηλαδή το αρχείο *.srt, όπως είναι), θα βγούν πολύ μικροί, με αποτέλεσμα, όταν τους δούμε στο τηλέφωνό μας ή το γράψουμε σε DVD ή τους βάλουμε σε φλασάκι και το δούμε στην TV, να φαίνονται πολύ μικροί και να είναι εκνευριστικό.

 

Γι' αυτό, πριν ενσωματώσουμε τους subs, τους ανοίγουμε με το Subtitle Workshop και τους αποθηκεύουμε σε μορφή SubStation Alpha (.ssa). Μ' αυτόν τον τρόπο, ενεργοποιείται η επιλογή Subtitles - Settings του AVI ReComp και μπορούμε να αλλάξουμε μέγεθος, γραμματοσειρά, να τα κάνουμε bold, italic κλπ και να ρυθμίσουμε σε πιο σημείο θα μπουν. Έχει και prewiew (για να δεις πως θα φαίνονται πάνω στην ταινία).

 

Προτείνω: μέγεθος υποτίτλων 28-29, να είναι στο 6-10 ύψος περίπου και όλα τα υπόλοιπα όπως είναι.

 

Αυτά φίλοι μου, πιστεύω να σας φάνηκα χρήσιμος!!:):)

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό το άρθρο highwatcher, το ότι οι υπότιτλοι θα φαίνονται μικροί στο κινητό δεν το είχα σκεφτεί! Τι μέγεθος προτείνεις να τους βάζουμε (για να μην κάνω δοκιμές τώρα)!!

Ενα αρχείο που έβαλα avi προχθές δεν το έπαιζε γιατί????(υπάρχει περίπτωση να μην είναι κωδικοποιημένο κατα xvid (τι παίζει?)?) Μου έπαιζε μόνο τον ήχο!

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό το άρθρο highwatcher, το ότι οι υπότιτλοι θα φαίνονται μικροί στο κινητό δεν το είχα σκεφτεί! Τι μέγεθος προτείνεις να τους βάζουμε (για να μην κάνω δοκιμές τώρα)!!

Ενα αρχείο που έβαλα avi προχθές δεν το έπαιζε γιατί????(υπάρχει περίπτωση να μην είναι κωδικοποιημένο κατα xvid (τι παίζει?)?) Μου έπαιζε μόνο τον ήχο!

 

1.Όχι μόνο στην οθόνη του κινητού, αλλά και σε αυτήν της τηλεόρασης θα φαίνονται μικροί (πάντα μιλάμε κατά την ενσωμάτωση με AVI ReComp, έτσι?), εάν δεν τους μετατρέψεις πρώτα από αρχείο *.srt σε αρχείο *.ssa, για να ενεργοποιηθεί η επεξεργασία υποτίτλων του AVI ReComp και να σου δώσει τη δυνατότητα να τους μεγενθύνεις!!

Στο ποστ μου προτείνω μέγεθος 28-29. Έχω δοκιμάσει και τα δύο στο SAMSUNG S8000 JET και φαίνονται πεντακάθαρα!!

 

2.Γι' αυτό που με ρώτησες μάλλον το αρχείο σου αυτό avi δεν είναι Xvid ή DivX και γι' αυτό δεν το διαβάζει ή υπάρχουν κι άλλοι λόγοι- πχ. το οικιακό μου DVD Player, δεν μου διαβάζει αρχεία DivX/Xvid μεγαλύτερα από 2GB, είτε τα βάλω από το USB Flash, είτε από γραμμένο δίσκο.Επίσης, μπορεί να μην διαβάσει αρχεία ανάλυσης που πλησιάζουν το HD (πχ. 720Χ*).

'Ολα αυτά λύνονται όμως με έναν καλό Video Converter.Εγώ χρησιμοποιώ τον τελειότατο- Xilisoft Ultimate Converter, ο οποίος κάνει τα πάντα!! Και μετατρέπει, και μικράινει ή μεγαλώνει το αρχείο, όπως και αλλάζει και την ανάλυσή του εκάστοτε αρχείου.

Αυτά.....

Link to comment
Share on other sites

μπραβο φιλε μου !ησουν πολυ κατατοπιστηκο!!! εχθες ειδα ταινια απο το κινητο κ ηταν λεσ κ εβλεπα σε τηλεοραση hd!!εχω ομως ενα αλλο προβλημα δν μπορω να μπω ασυρματα στο router moy κ μου βγαζει οτι το ΑΡ δεν αποκρινεται .εχετε καμια ιδεα τι παιζει??ευχαριστω προκαταβολικα!!
Link to comment
Share on other sites

highwatcher το σκέφτηκα και εγώ αυτό! ΟΚ!

Για παράδειγμα τώρα κατέβασα κάτι video απ το youtube και τα μετέτρεψα με το youtube downloader σε xvid mpeg-4 codec(avi) και μου έπαιζε μόνο το video!!!

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung S8000 Jet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...