Jump to content

Samsung S8000 Jet

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια το απεκτησα κ εγω σημερα και το κινητο μεχρι στιγμης ειναι Α Ψ Ο Γ Ο !

Ασχετη ερωτηση... Ολοι σε Absolute Black το εχετε το κινητο? Το πισω καπακι δηλαδη δεν εχει το ιριδιζον κοκκινο χρωμα ? Μηπως δεν ερχεται καθολου ελλαδα αυτο το χρωμα? Στο πλαισιο αυτο που ειχα χρησιμοποιησει ομως ηταν κοκκινο απο πισω.. Τι συμβαινει τελικα?

φιλε μου και εγω ετσι το ηθελα με το κοκκινο πισο αλλα δυστυχος μονο μαυρο το ειχαν στο γερμανο..................:(

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια επειδει ειμαι ενα βημα πριν απο την αγορα του συγκεκρημενου κινητου απο την pixmania και εχω μια απορια εαν το κινητο δεν εχει ελληνικα μπορουν να περαστουν με καποιο τροπο;

Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε

παραπονο στα χειλη

χωσου στην αμμο Αμμοχωστος

σαν σπανιο κοχυλι

Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599

μαλλον μονο μεσω αντιπροσωπειας με firmware update.

κριμα στην ρωσια εχουν gps out of the box (http://www.youtube.com/watch?v=Goav5fH0VjQ) ενω στην αγγλια οι χαρτες για το route 66 ειναι δωρεαν...

εβαλα το route 66 που ειναι πολυ καλυτερο απο το samsung navigator και κατεβασα δωρεάν τους ελληνικους χαρτες και δουλευει μια χαρα (στο να δειχνει τους χαρτες). με 20 ευρω το χρονο αναφερει οτι ενεργοποιειται η πλοηγηση μεσω του route 66 sync. μακαρι να βρεθει και καμμια πλαγια οδος. εχει χαρτες q2 2009 που ειναι πολυ καλο και εχουν μεγεθος 106 MB. το δοκιμασα και κλειδωνει σε αρκετα λιγοτερο απο ενα λεπτο χωρις να μπει internet και λειτουργει κανονικα. εχει μεσα τα απειρα POI και ειναι αρκετα γρηγορα σε σχεση με αλλα που εχω δει. η μπαταρια ειναι απλα ασυλληπτη. υπολογιζω γυρω στις 3 μερες με σοβαρη χρηση. τι android και μ______ς.

μαλλον μονο μεσω αντιπροσωπειας με firmware update.

κριμα στην ρωσια εχουν gps out of the box (http://www.youtube.com/watch?v=Goav5fH0VjQ) ενω στην αγγλια οι χαρτες για το route 66 ειναι δωρεαν...

εβαλα το route 66 που ειναι πολυ καλυτερο απο το samsung navigator και κατεβασα δωρεάν τους ελληνικους χαρτες και δουλευει μια χαρα (στο να δειχνει τους χαρτες). με 20 ευρω το χρονο αναφερει οτι ενεργοποιειται η πλοηγηση μεσω του route 66 sync. μακαρι να βρεθει και καμμια πλαγια οδος. εχει χαρτες q2 2009 που ειναι πολυ καλο και εχουν μεγεθος 106 MB. το δοκιμασα και κλειδωνει σε αρκετα λιγοτερο απο ενα λεπτο χωρις να μπει internet και λειτουργει κανονικα. εχει μεσα τα απειρα POI και ειναι αρκετα γρηγορα σε σχεση με αλλα που εχω δει. η μπαταρια ειναι απλα ασυλληπτη. υπολογιζω γυρω στις 3 μερες με σοβαρη χρηση. τι android και μ______ς.

Αν δεν σε πειραζει μπορεις να γραψεις περιληπτικα για το τι εκανες ακριβως? Απο που κατεβασες προγραμμα χαρτες κλπ... Links κ τα συναφη... Ευχαριστω.

Pain is Inevitable - Suffering is Optional

"bluefinikas" μπορεις να μου πεις πια ειναι η διαδικασια αγορας απο τη pixmania, με πιστωτικη? με δοσεις γινετε? καταστημα υπαρχει για παραλαβει απο εκει?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε αν μπορεί να ανοίξει το κινητό αρχεία τύπου word, excel και pdf???

Συμφωνα με το review του mobile-review ανοιγει κανονικα ολα τα αρχει απου αναφερεις και μαλιστα με μεγαλη ανεση. Παραθετω τα σχολια του reviewer:

"Picsel Viewer

Putting it short, Picsel Viewer is an application that opens MS Office files (for instance, MS Word, Excel, PowerPoint), Adobe Acrobat (PDF), picture and video formats on the phone. The attraction of this technology is its speed, when a 20 MB PDF file takes a couple of seconds to open, then you can quickly page through it, zoom in/out and rotate pages. No editing abilities here, only viewing is available with the S8300, but that is pretty much enough already, especially considering there is no need in extra conversions."

Φαινεται οτι το τηλεφωνακι τα σπαει κανονικα για μή smartphone με ανοιχτο λειτουργικο.

Το σκεφτομαι πλεον πολυ σοβαρα τωρα που ερχεται και η επιδοτηση.

Με πιστοτικη πληρωνεις νομιζω το παραλαμβανεις απο ταχυδρομειο εδω στην Κυπρο.Δεν εχω αγορασι απο pixmania τιποτα και μαλλον δεν θα αγορασω γιατι με μια προσφορα εδω στην Κυπρο θα παρω το OMNIA HD!!!

Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε

παραπονο στα χειλη

χωσου στην αμμο Αμμοχωστος

σαν σπανιο κοχυλι

Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599

Έψαξα για ηλιακό φορτιστή για το JET αλλά πουθενά τίποτα.

Έναν πολύ ωραίο και οικονομικό φορτιστή που έχει το plaisio τον πήρα αλλά δυστυχώς δεν έχει βύσμα για το jet. Έχετε βρει τίποτα;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

http://www.66.com/samsung/index.php?cid=GR&act=2&cat=2&scat=1 εδω εχει αναλυτικες οδηγιες για το πως μπαινει to route 66. ο πιο ευκολος τροπος για εγκατασταση του χαρτη της ελλαδος ειναι απευθειας μεσα απο το κινητο, με downloading μεσω wifi (100 περιπου mb).

http://www.66.com/samsung/index.php?cid=GR&act=2&cat=2&scat=1 εδω εχει αναλυτικες οδηγιες για το πως μπαινει to route 66. ο πιο ευκολος τροπος για εγκατασταση του χαρτη της ελλαδος ειναι απευθειας μεσα απο το κινητο, με downloading μεσω wifi (100 περιπου mb).

Ευχαριστω πολυ!

Pain is Inevitable - Suffering is Optional

Ασχετη ερωτηση... Ολοι σε Absolute Black το εχετε το κινητο? Το πισω καπακι δηλαδη δεν εχει το ιριδιζον κοκκινο χρωμα ? Μηπως δεν ερχεται καθολου ελλαδα αυτο το χρωμα? Στο πλαισιο αυτο που ειχα χρησιμοποιησει ομως ηταν κοκκινο απο πισω.. Τι συμβαινει τελικα?

Δυστηχώς ναί. Και εμένα που μου ήρθε το κινητό σήμερα αλλά και ένας φίλος μου που το αγόρασε απο το πλαίσιο, μας ήρθανε με ένα απλό μαύρο κάλυμα. Όλες οι φωτογραφίες που υπάρχουνε στο ιντερνετ αλλά και σε διαφημιστικά δείχνουνε το κινητό με τις κόκκινες γραμμές. Όσο σκληρά και αν προσπαθήσεις να βρείς το συγκεκριμένο κινητό με το απλό μαύρο κάλυμα στο ιντερνετ δεν θα τα καταφέρεις εκτός απο μερικά ασιατικά sites που δεν τα βρήκα εγώ αλλά κάποιος αναφερε οτι το είδε σε ενα απο τα πολλά forums που έψαξα.

Σίγουρα μπορεί να σας φανεί αστείο και χαζό, αλλά αυτό το πράγμα με ξενέρωσε απίστευτα σε τέτοιο σημείο που αυτή την στιγμή δεν μου κάνει κέφι ούτε να το φορτίσω για να παίξω μαζί του. Έχω μια ελπίδα οτι κάποια στιγμή (σύντομα θέλω να πιστεύω) θα βγούνε ανταλλακτικά και εξαρτήματα και μέσα σε αυτά θα υπάρχουνε και εξτρά καπάκια μπαταρίας για να μπορέσουμε να τα αλλάξουμε.

Το σίγουρο πάντος είναι οτι για μια φορά είπα και εγώ να μην κάνω την αγορά μου απο το εξωτερικό και σήμερα θυμήθηκα γιατί εδώ και 5 χρόνια περίπου τα ψώνια μου τα κάνω απο Αγγλία και άλλες χώρες εκτός Ελλάδας. Πρέπει να μου γίνει μάθημα.

Μην χρησιμοποιείς greeklish. Χρησιμοποίησε πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες ώστε τα μηνύματά σου να είναι πιο ευανάγνωστα. Διάβασε και την σχετική ανακοίνωση:

-=Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish=-

1) Go to “Menu > Settings > Phone settings > Navigation”.

2) Select “Activation > On > Save”.

The phone resets automatically, after which the navigation icon becomes visible in the main menu.

3) Connect your phone to a PC with a USB data cable and switch your phone to “Mass storage” mode. You can do this by going to "Menu > Settings > Phone settings > PC connections" and by subsequently selecting "Mass storage > Save".

Alternatively, remove the memory card from your phone and insert it into a memory card reader/writer. Connect the memory card reader/writer to a USB port of the PC.

4) Download the installation file to the PC by clicking on the “Download” button.

5) Execute the installation file and follow the on-screen instructions until the wizard completes.

6) Start and close the navigation application on your phone at least once.

7) Start ROUTE 66 Sync on the PC.

If you are informed that a newer version of ROUTE 66 Sync is available, then please install this newer version.

8) Create a ROUTE 66 account by going to “File > Create account” and then log in.

9) Select "Store > ROUTE 66 Store" and browse the content.

10) Identify which products you need and add them to the shopping cart.

11) When all products are in the shopping cart, select “Checkout”. Enter your credit card details and select “Submit”.

Downloading of the content will start automatically after your payment has been completed successfully. The content is first downloaded to the PC and then transferred to your phone.

12) Disconnect your phone from the PC.

Alternatively, remove the memory card from the memory card reader/writer and insert it back into your phone.

13) Start the navigation application on your phone by selecting "Navigation" in the main menu.

Φίλε μου ακλουθώ τις οδηγίες αλλά κολλάω στο Νο 5 . περνά τα αρχεία , αλλά μετά δεν μπορώ να κάνω αυτά που λέει , ξεσυνδέω το κινητό από τον υπολογιστή και όταν πάω να τρέξω το πρόγραμμα, από το κινητό μου λέει ότι λείπει ένα ή περισσότερα αρχεία του λογισμικού κτλ...

Εσύ περιληπτικά τι έκανες;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

ακριβως τα βηματα που εγραψες.

τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

για να λειτουργησει θελει υποχρεωτικα να βαλεις τα αρχεια αυτα οχι στην εσωτερικη μνημη του κινητου αλλα στην micro sd καρτα. εκανα μεχρι το βημα 6 τους χαρτες τους κατεβασα απο το κινητο δεν χρησιμοποιησα το προγραμμα route 66 sync στον υπολογιστη. ακομα προσπαθω να καταλαβω γιατι δεν το ειχαν προεγκατεστημενο εστω μονο τον εντοπισμο θεσης και τους ελληνικους χαρτες και ας ζητουσαν μετα τα 20 ευρω για την πληρη ενεργοποιηση της πλοηγησης ή ακομα καλυτερα ας κοστιζε 20 ευρω παραπανω η συσκευη και ας ηταν κομπλε το προγραμμα out of the box...ή εστω ενα φυλλαδιο με τα link στο site του route 66...σε δουλεια να βρισκομαστε να κατεβαζουμε και να βαζουμε κωδικους καρτων και να αγοραζουμε τα αυτονοητα. ας πουμε καποιος ασχετος που δεν θα το ψαξει και πολυ θα μεινει με την εντυπωση οτι δεν εχει λειτουργικο gps το κινητο και θα εχει και δικιο...

το σημαντικο με αυτο το κινητο ειναι οτι περα απο την καταπληκτικη οθονη την πολυ καλη μπαταρια για τετοιου ειδους συσκευη, την σχεδον αριστη καμερα, το πολυ καλο και γρηγορο λειτουργικο, τις multimedia και ιντερνετικες δυνατοτητες, ειναι και τηλεφωνο. εχει χαμηλο SAR, ακους τον συνομιλητη σου καθαρα και δυνατα σε ακουει και αυτος καθαρα και δυνατα εχει καλο σημα σχεδον παντου και τα μυνηματα ειναι παιχνιδακι ειτε sms ειτε e mails. αυτο ειναι το σημαντικοτερο σε αυτο το κινητο. γιατι τελευταια οι κατασκευαστες γεμιζαν τα κινητα αχρηστες δυνατοτητες και ξεχνουσαν τα προφανη (sorry για την γκρινια).

το σημαντικο με αυτο το κινητο ειναι οτι περα απο την καταπληκτικη οθονη την πολυ καλη μπαταρια για τετοιου ειδους συσκευη, την σχεδον αριστη καμερα, το πολυ καλο και γρηγορο λειτουργικο, τις multimedia και ιντερνετικες δυνατοτητες, ειναι και τηλεφωνο. εχει χαμηλο SAR, ακους τον συνομιλητη σου καθαρα και δυνατα σε ακουει και αυτος καθαρα και δυνατα εχει καλο σημα σχεδον παντου και τα μυνηματα ειναι παιχνιδακι ειτε sms ειτε e mails. αυτο ειναι το σημαντικοτερο σε αυτο το κινητο. γιατι τελευταια οι κατασκευαστες γεμιζαν τα κινητα αχρηστες δυνατοτητες και ξεχνουσαν τα προφανη (sorry για την γκρινια).

+1000 :up::up::up::up:

Εχεις απολυτο δικιο.....οπως και να εχει ειναι κινητο και οχι laptop(αν και πλησιαζει):D:D:D:D!!!

Γεια σας φίλοι μου είμαι και γω από χθες ένας κάτοχος του S 8000 Jet, αλλά έχω το εξής πρόβλημα:

Δεν μπoρώ να συνδεθώ στο Wireless Modem-Router που έχω στο σπίτι μου και συγκεκριμένα το Thomson TG585 v7 (...αυτά που μοίραζε δωρεάν η Forthnet με τα προγράμματα της).

Συγκεκριμένα, το κινητό "βλέπει" το Modem-Router, αλλά δεν συμβαίνει το αντίθετο- δηλαδή το ρούτερ δεν ανιχνεύει το κινητό, ούτως ώστε να το εγκαταστήσω κι αυτό μαζι με το λάπτοπ που έχω ήδη στο ασύρματο δίκτυο....

Ενώ δείχνει ότι συνδέθηκε μετά από λίγο όταν πληκτρολογήσω μια διέυθυνση URL μου βγάζει το εξής:

"Αποτυχία σύνδεσης με Thomson κλπ. κλπ.

Το ΑΡ δεν αποκρίνεται" ?!?!?

Τί δεν κάνω σωστά?? Μπορεί να μου πει κάποιος τα βήματα ένα-ένα που κάνει για να συνδεθεί μέσω Wi-Fi? (Εάν είναι και κάτοχος του ιδίου ρούτερ-ακόμα καλύτερα!!)

Ευχαριστώ....;);)

Γεια σας φίλοι μου είμαι και γω από χθες ένας κάτοχος του S 8000 Jet, αλλά έχω το εξής πρόβλημα:

Δεν μπoρώ να συνδεθώ στο Wireless Modem-Router που έχω στο σπίτι μου και συγκεκριμένα το Thomson TG585 v7 (...αυτά που μοίραζε δωρεάν η Forthnet με τα προγράμματα της).

Συγκεκριμένα, το κινητό "βλέπει" το Modem-Router, αλλά δεν συμβαίνει το αντίθετο- δηλαδή το ρούτερ δεν ανιχνεύει το κινητό, ούτως ώστε να το εγκαταστήσω κι αυτό μαζι με το λάπτοπ που έχω ήδη στο ασύρματο δίκτυο....

Ενώ δείχνει ότι συνδέθηκε μετά από λίγο όταν πληκτρολογήσω μια διέυθυνση URL μου βγάζει το εξής:

Τί δεν κάνω σωστά?? Μπορεί να μου πει κάποιος τα βήματα ένα-ένα που κάνει για να συνδεθεί μέσω Wi-Fi? (Εάν είναι και κάτοχος του ιδίου ρούτερ-ακόμα καλύτερα!!)

Ευχαριστώ....;);)[/QUO

φιλε μου μηπως δεν βαζεις σωστα τον κωδικο και γι' αυτο δεν στο αναγνωριζει?εγω παντως δεν εχο προβλημα κανενα.αλλα εχω και αλλη μαρκα μην σε παρω στο λαιμο μου......

παιδια μηπως ξερει καποιος πως μπορω να διαγραψω τις φοτο που εχει μεσα το κινιτο?ειναι κλειδομενες.υπαρχει καποιος τροπος?

Δυστηχώς ναί. Και εμένα που μου ήρθε το κινητό σήμερα αλλά και ένας φίλος μου που το αγόρασε απο το πλαίσιο, μας ήρθανε με ένα απλό μαύρο κάλυμα. Όλες οι φωτογραφίες που υπάρχουνε στο ιντερνετ αλλά και σε διαφημιστικά δείχνουνε το κινητό με τις κόκκινες γραμμές. Όσο σκληρά και αν προσπαθήσεις να βρείς το συγκεκριμένο κινητό με το απλό μαύρο κάλυμα στο ιντερνετ δεν θα τα καταφέρεις εκτός απο μερικά ασιατικά sites που δεν τα βρήκα εγώ αλλά κάποιος αναφερε οτι το είδε σε ενα απο τα πολλά forums που έψαξα.

Σίγουρα μπορεί να σας φανεί αστείο και χαζό, αλλά αυτό το πράγμα με ξενέρωσε απίστευτα σε τέτοιο σημείο που αυτή την στιγμή δεν μου κάνει κέφι ούτε να το φορτίσω για να παίξω μαζί του. Έχω μια ελπίδα οτι κάποια στιγμή (σύντομα θέλω να πιστεύω) θα βγούνε ανταλλακτικά και εξαρτήματα και μέσα σε αυτά θα υπάρχουνε και εξτρά καπάκια μπαταρίας για να μπορέσουμε να τα αλλάξουμε.

Το σίγουρο πάντος είναι οτι για μια φορά είπα και εγώ να μην κάνω την αγορά μου απο το εξωτερικό και σήμερα θυμήθηκα γιατί εδώ και 5 χρόνια περίπου τα ψώνια μου τα κάνω απο Αγγλία και άλλες χώρες εκτός Ελλάδας. Πρέπει να μου γίνει μάθημα.

ρε παιδια υπαρχει καποιος που εχει παρει το κιν. με το κοκκινο χρωμα στο καπακι....????? μπορουμε να το απαιτησουμε στο εκαστοτε καταστημα κατα την αγορα η δεν εχει ερθει στην Ελλαδα καν ετσι....???? :mad:

Κατι αλλο, μπορει καποιος απο τους κατοχους να μου πει την γνωμη του για τον ηχο, γιατι απο αυτα που ακουω δεν ειναι και πολυ καλος :mad:, ποσα ηχεια εχει?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :)

ρε παιδια υπαρχει καποιος που εχει παρει το κιν. με το κοκκινο χρωμα στο καπακι....????? μπορουμε να το απαιτησουμε στο εκαστοτε καταστημα κατα την αγορα η δεν εχει ερθει στην Ελλαδα καν ετσι....???? :mad:

Κατι αλλο, μπορει καποιος απο τους κατοχους να μου πει την γνωμη του για τον ηχο, γιατι απο αυτα που ακουω δεν ειναι και πολυ καλος :mad:, ποσα ηχεια εχει?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :)

ολοι μας φαγαμε ξενρωμα με αυτο το θεμα,και εγω οταν το ανοιξα και ειδα το μαυρο ξενερωσα υπερωολικα.τουλαχιστον με ευχαριστησε εσωτερικα.να παρουμε την samsung εδω να ρωτησουμε αν ειναι οτι θελουμε.να μια ιδεα......!!!!!!!!!!!!ας ελπισουμε στο μελον.....

Ευχαριστώ....;);)

φιλε κι εγω συνδεομαι κανονικα με το ρουτερ μου (δεν εχουμε το ιδιο βεβαια) αλλα ηθελα ωστοσο να πω τα εξης...

-το μονο πραγμα που κανω ειναι αναζητηση απο το κινητο... οταν το κινητο βρει το ρουτερ τοτε συνδεονται και τελος.

-το error που σου εμφανιζει μου το εβγαλε μια φορα αλλα οταν απομακρυνθηκα απο πολυυυυυυ απο το ρουτερ.

• The title was changed to Samsung S8000 Jet