rodriguez Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Το PayPal είναι η καλύτερη λύση για τον αγοραστή και η χειρότερη για τον πωλητή. Εννοείς λόγω υψηλών προμηθειών ή επειδή κλειδώνουν αναιτιολόγητα λογαριασμούς που έχουν μέσα τους μεγάλα ποσά χρημάτων; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Εννοείς λόγω υψηλών προμηθειών ή επειδή κλειδώνουν αναιτιολόγητα λογαριασμούς που έχουν μέσα τους μεγάλα ποσά χρημάτων; Αναιτιολόγητα δεν κλειδώνουν κανένα λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Αναιτιολόγητα δεν κλειδώνουν κανένα λογαριασμό. OK, διάβασε λίγο το paypalsucks.com και θα καταλάβεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 OK, διάβασε λίγο το paypalsucks.com και θα καταλάβεις... Εχω διαβάσει κάποια κατά καιρούς, αλλα οπως ξέρεις σε ολα το φορουμ οι συμμετέχοντες γράφονται ή γίνονται μελη οταν προκειψει καποιο προβλημα εις βάρος τους, δεν μπαίνει κάποιος να γραψει "Γεια σας, ααααα τι ωραίο που ειναι το παυπαλ" Αυτο που ξερω εγω, απο την πλευρά του αγοραστή ειναι οτι το paypal αυτη την στιγμη ειναι μονοπώλιο (και καλα κανει αφου του το επιτρέπουν, κατι όμως που με ενοχλεί) και το μοναδικό που προσφέρει ασφάλεια αγορών παγκοσμίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Το paypal έχει ένα κακό: Δικαιώνει πάντα τον αγοραστή. Εχω πέσει πολλές φορές σε τύπους που παρέλαβαν προϊόν και τους αποζημίωσα. Γι' αυτό και δεν ξέρω τι τρόπους πληρωμής να βάλω στο eshop που ετοιμάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Το paypal έχει ένα κακό: Δικαιώνει πάντα τον αγοραστή. Εχω πέσει πολλές φορές σε τύπους που παρέλαβαν προϊόν και τους αποζημίωσα. Γι' αυτό και δεν ξέρω τι τρόπους πληρωμής να βάλω στο eshop που ετοιμάζω. Φιλε τα εχουμε πει αρκετες φορες, αν εισαι τυπικος δεν πιστευω οτι θα εχεις πρόβλημα. Τωρα αν δεν βαλεις παυπαλ ειναι σίγουρο οτι θα χασεις κάποιους πελατες, αλλα αν απευθύνεσαι αποκλειστικά και μονο στην Ελληνική αγορα εχεις το προνόμιο της αντικαταβολής που ειναι και το ποιο ασφαλές για όλους. Αρχικα θα εκανα και μονος μου καποιες κοντινες παραδόσεις, κατοπιν ραντεβου. Καλη τυχη με την νεα σου ασχολία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag223 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) Γεια χαρα σε ολους..Μερικες αποριες σχετικα με paypal,οποιος γνωριζει θα μουν ευγνωμων αν με βοηθουσε.Πριν απο λιγες μερες εκανα μια πωληση μεσω paypal για την οποια ελαβα πληρωμη απο τον αγοραστη.Παρακρατηθηκε ενα μικρο ποσο κ το υπολοιπο φαινεται στο balance.Θελω να παρω αυτα τα χρηματα στα χερια μου,εχω δηλωσει στο Paypal μια πιστωτικη την οποια κ χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα μονο για αγορες.Τα χρηματα θα μπουν στη πιστωτικη μου η θα πρεπει να ανοιξω λογαριασμο ΙΒΑΝ βιβλιαριου,να τον δηλωσω και αυτον στο Paypal και να κανω withdraw?Aν ναι τι τυπο καταθεσης επιλεγω checking η savings?Ποια η διαφορα?Ο πατερας μου εχει ηδη ενα λογαριασμο στην ALPHA BANK,μπορω να δηλωσω τον δικο του?Ελπιζω να μη κουρασα,ευχαριστω προκαταβολικα Edited August 6, 2011 by vag223 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Τα χρήματα θα στα στείλουν στο λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag223 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Τα χρήματα θα στα στείλουν στο λογαριασμό σου. Eυχαριστω για την απαντηση αλλα μπορεις να με κατατοπισεις λιγο?Οταν λες στον λογαριασμο μου?Θα πιστωθει η καρτα την οποια ηδη εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Θα δηλώσεις τον αριθμό λογαριασμό και την τράπεζα και θα μπουν εκεί. Εγώ στην Alpha Bank χρεώνομαι 3€ για κάθε κατάθεση που μου κάνει το PayPal. Αν είναι το ποσό πάνω από 100€ θα σε χρεώσει και το PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag223 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Θα δηλώσεις τον αριθμό λογαριασμό και την τράπεζα και θα μπουν εκεί. Εγώ στην Alpha Bank χρεώνομαι 3€ για κάθε κατάθεση που μου κάνει το PayPal. Αν είναι το ποσό πάνω από 100€ θα σε χρεώσει και το PayPal. Σ'ευχαριστω πολυ.Αν παω Δευτερα να ανοιξω ενα λογαριασμο βιβλιαριου κ τον δηλωσω την ιδια μερα στο Paypal και κανω την μεταφορα,σε ποσες μερες θα μπορεσω να σηκωσω τα χρηματα?Αν θελεις επισης απαντησε μου τι πρεπει να κλικαρω στον τυπο καταθεσης savings η checking?,καθως επισης αν μπορω να δηλωσω τον ηδη υπαρχοντα λογαριασμο του πατερα μου που εχει στην ALPHA η αν θα πρεπει να ανοιξω δικο μου.Sorry αν σε κουραζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Σ'ευχαριστω πολυ.Αν παω Δευτερα να ανοιξω ενα λογαριασμο βιβλιαριου κ τον δηλωσω την ιδια μερα στο Paypal και κανω την μεταφορα,σε ποσες μερες θα μπορεσω να σηκωσω τα χρηματα?Αν θελεις επισης απαντησε μου τι πρεπει να κλικαρω στον τυπο καταθεσης savings η checking?,καθως επισης αν μπορω να δηλωσω τον ηδη υπαρχοντα λογαριασμο του πατερα μου που εχει στην ALPHA η αν θα πρεπει να ανοιξω δικο μου.Sorry αν σε κουραζω Ο λογαριασμός πρέπει να είναι στο δικό σου όνομα. Σε 5-7 εργάσιμες ημέρες θα μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου. Ο λογαριασμός που θα δηλώσεις θα είναι savings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Αν παω Δευτερα να ανοιξω ενα λογαριασμο βιβλιαριου κ τον δηλωσω την ιδια μερα στο Paypal και κανω την μεταφορα,σε ποσες μερες θα μπορεσω να σηκωσω τα χρηματα? Όταν ζητήσεις ανάληψη από το paypal σε λογαριασμό ταμιευτηρίου, τα χρήματα είναι διαθέσιμα σε μία εργάσιμη ημέρα. Είναι ταχύτατη η διαδικασία. Το έχω κάνει σε λογαριασμό μου στην εθνική και αγροτική τράπεζα (η προμήθεια είναι τρία ευρώ). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Μια βοήθεια παιδιά οποιος ξέρει. Έγινε ένα μπέρδεμα με μια αγορά που έκανα από Ebay και ο πωλητης μου επέστρεψε τα χρήματα (ετσι μου ειπε τουλαχιστον) που του είχα στείλει μέσο paypal... Παω σήμερα να κάνω αγορά ενός αλλου προϊόντος και μου λέει ότι ο λογαριασμός δεν έχει χρήματα μέσα.... Κανονικά δεν θα έπρεπε να "τραβήξει" τα χρήματα που υπάρχουν στο λογαριασμό μου στη Paypal πρώτα και μετα απο τη χρεωστικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Μπήκαν στο paypal τα χρήματα που σου επέστρεψε ο πωλητής; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) Εδώ μου λέει για μια αιτησει ότι εστάλη... http://postimage.org/image/2i1bu0p8k/ Δε μπορώ να βγάλω άκρη...Σε παρόμοια κατάσταση μια άλλη φορα τα λεφτά τραβήχτηκαν πρώτα από paypal..:( Edited August 7, 2011 by k_m_l Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Προφανώς δε σου έχει βάλει ακόμη τα χρήματα ο πωλητής, το υπόλοιπό σου (PayPal balance) δεν επαρκεί για την αγορά του νέου προϊόντος που θέλεις και έτσι το paypal θα "τραβήξει" τα χρήματα από την κάρτα που έχεις. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Αυτό είναι το μπέρδεμα...Ο πωλητης μου είπε ότι εντάξει με τα χρήματα...Μήπως δε τα πέρασε ακόμα η Paypal γιατί μου λέει ότι είναι σε αναμονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Ακόμη δε στα έχει πιστώσει το paypal, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Μακάρι..:) Θα περιμένω λίγες μέρες και βλέπουμε... Σ'ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag223 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Παιδια πηγα σημερα πειραιως κ εβγαλα μια χρεωστικη που συνδεετεαι φυσικα με λογαριασμο βιβλιαριου ΙΒΑΝ προκειμενου να μεταφερω την πληρωμη που ελαβα μεσω paypal.Ερωτηση..Τωρα τι θα πρεπει να δηλωσω στο paypal για να μου μεταφερει τα χρηματα ωστε να μπορω να εισπραξω?Τον αριθμο ΙΒΑΝ του βιβλιαριου η τον αριθμο της χρεωστικης που συνδεεται με το βιβλιαριο?Κ ποσες μερες θα παρει μεχρι να εισπραξω τελικα τα χρηματα μου?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Το iban θα βάλεις. Κοίταξε και το μήνυμα #1891 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag223 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Το iban θα βάλεις. Κοίταξε και το μήνυμα #1891 Thanks,ρωταω γιατι απο τραπεζα μου παν οτι δηλωνω στο paypal τον αριθμο της χρεωστικης με την αντιστοιχη δεσμευση του 1,50 ευρω,τηλεφωνημα μετα στην τραπεζα για τετραψηφιο κωδικο κτλ.Τον αριθμο ΙΒΑΝ του βιβλιαριου for sure ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Για ανάληψη απαραίτητα το iban. Τα χρήματα μπορούν να μπουν μόνο σε λογαριασμό τραπέζης. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag223 Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Ok,θα δηλωσω το ΙΒΑΝ λοιπον για να παρω αρχικα τα χρηματα μου κ υστερα αν θελω για καποια αγορα κανω register κ τη χρεωστικη.Κατανοητο,ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts