Jump to content

vag223

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vag223

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

vag223's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Eφτασε σημερα το αντικειμενο που περιμενα απο dubai,δε πληρωσα τπτ τελωνειο(αποστολη με ems,δηλωμενο στα 75υsd,2 κιλα βαρος) αλλα δυστυχως ηρθε με καποια ελλατωματα.Ο πωλητης προσφερθηκε να μου αντικαταστησει το προιον.Εγω θα πληρωσω τα εξοδα αποστολης του ελλατωματικου προιοντος κι εκεινος τα εξοδα αποστολης του αντικατεστημενου.Το θεμα ειναι οτι δε γνωριζω τιποτα για το πως να στειλω ενα δεμα πισω εκτος Ευρωπης.Θα χρησιμοποιησω ems,θα γραψω πανω στοιχεια παραληπτη-αποστολεα κι ολα καλα?.Παιζει να χω κανα προβλημα με τελωνεια ρε παιδια?Αν μπορειτε σας παρακαλω διαφωτιστε με γιατι αυριο μεθαυριο πρεπει να το στειλω πισω..Ευχαριστω εκ των προτερων
  2. απο το γκισε κατεθεσα..αρα οκ μπορω να κανω αγορα σημερα ευχαριστω πολυ:up:
  3. παιδια εκανα χθες μια καταθεση στον λογαριαμο μου στην τραπεζα(alpha) προκειμενου να κανω αγορα με paypal. μπορω να κανω την αγορα σημερα ή το paypal δεν εχει δει τα χρηματα ακομα?
  4. ευχαριστω πολυ αλλα για μια περαιτερω διευκρινιση σου εστειλα πμ
  5. :lol::lol::lol::lol::lol: Λεμε ΑΝ μια στο τόσο...τι γίνεται?
  6. Παιδια γεια χαρα.. Μια ερωτηση..Περιμενω απο Dubai δεμα(ΕΜS) περιπου 2 κιλων για το οποιο πλήρωσα 345 δολλαρια(μαζι με μεταφορικα).O πωλητης εσωκλειει τιμολογιο με δηλωμένη αξια 75 δολλαριων.Αν πεσω σε τελωνειακο ταγάρι και μου ζητησει αποδειξη απο paypal γιατι ειναι υποψιασμενος για την πραγματικη αξια του προιοντος τι γινεται σ'αυτη τη περιπτωση?
  7. Δεν εχω μεταφερει χρηματα απο τον λογαριασμο μου στο paypal,με χρεωστικη καρτα πληρωσα.
  8. Aρα τα χρηματα απο την επιστροφη φαινονται στο balance κι απο κει και περα ειτε αποφασιζω να τ'αφησω στο balance για μελλοντικη αγορα ειτε δηλώνω ενα bank account(τον αριθμο βιβλιαριου)και κανω withdraw το ποσο για να κανω αναληψη μετα αν καταλαβα σωστα?? Ζητω συγνωμη αν γινομαι κουραστικος απλα το ποσο ειναι σημαντικο και δε θελω να κανω καμια πατατα:vava:
  9. Ok,δηλαδη δεν χρειαζεται να ξανακανω primary στο paypal τον παλιο gmail λογαριασμο μου σε περιπτωση που καταλαθος ο πωλητης επιστρεψει εκει τα χρήματα.Το gmail το χω ακομα ενεργο σαν account και δηλωμενο σε paypal,απλα οχι σαν primary.Στο ebay φυσικα που μπορεις να δηλώσεις μονο ενα e-mail εχω κανει το αναλογο edit και εχω τον νεο yahoo λογαριασμο. Αναφορικα με το 2ο σκέλος της ερωτησης μου για τον αν βλεπω το επιστρφομενο ποσο στο balance ή οχι?
  10. Ευχαριστω για την απαντηση. Καλου κακου δεν εκλεισα τον παλιο gmail λογαριασμο ουτε τον αφαιρεσα εντελως απ'το paypal.Απλα εχω δηλωμενο τον νεο yahoo λογαριασμο ως primary.Σε περιπτωση που αυτος κανει refund στο παλιο email ξανακανω ως primary το παλιο και παιρνω τα χρηματα μου? Και κατι ακομα το οποιο ισως να χει απαντηθει στο παρελθον.Οταν γινεται refund τα χρηματα φαινονται στο balance ή πηγαινουν κατευθειαν στη κάρτα απ'οπου και βγηκαν αρχικα?Tο paypal με ενημερώνει γι'αυτη την κινηση με καποιο mail ή θα πρεπει να κοιταω συνεχεια την καρτα μου για να δω αν πιστωθηκε με το ποσο?
  11. Παιδια γεια χαρα Εκανα παραγγελια προ ημερων μεσω ebay και paypal με μετατροπη σε δολλαριο μεσω τραπεζης οπως μου ειπατε κι ολα καλα γενικα. Την επομενη μερα της παραγγελιας κι αφου εστειλα τα χρηματα στον πωλητη αλλαξα mail λογω προβληματων που αντιμετωπιζα με το gmail(λογαριασμος προσωρινα εκτος λειτουργιας καθε τρεις και λιγο,συχνα κολληματα οταν προσπαθουσα να επισυναψω φωτο κτλ).Εκανα νεο λογαριασμο στο yahoo.Aμεσως μετα δηλωσα τη νεα διευθυνση mail ως primary σε ebay και paypal αντιστοιχα.Σε πιθανη περιπτωση refund ο πωλητης ενημερωνεται για την αλλαγη που εκανα αυτοματα?Του εστειλα μηνυμα καλου κακου στην paypal διευθυνση mail που του κατατεθηκε η πληρωμη να τον ειδοποιησω για την αλλαγη αλλα ο ηλιθιος μου εστειλε σημερα κατι φωτογραφιες που ζητησα απο το αντικειμενο που παρηγγειλα στο παλιο gmail.:help::help: Φοβαμαι μη τυχον και δε τα βρουμε με τον πωλητη(γιατι μου κανει κατι νερα) κι ο μ@λ@κ@ς μου κανει refund στη παλια διευθυνση paypal και χασω τα λεφτα μου.
  12. τα 12 ευρω εξτρα αφορουν την μετατροπη απο paypal αν καταλαβα σωστα με τραπεζα αντε να βγουν 2-3 ευρω φθηνοτερα; δε πληρωνω κατι αλλο στο paypal περαν της μετατροπης νομισματος ετσι;
  13. σε ευχαριστω πολυ για μια ακομα φορα:)
  14. απο μαθηματικα τουβλο.. κανεις ενα κοπο να μου πεις ποσα θα κρατησει συνολικα το paypal; 380 δολλαρια το κοστος του αντικειμενου
  15. μετα απο πολυ καιρο αποφασισα να κανω αγορα μεσω ιντερνετ εβγαλα κανονικα χρεωστικη,τη δηλωσα paypal,σημερα εβαλα και 4φηφιο και εγινα verified 2 ερωτηματα.. πρωτον,στο balance βλεπω μονο το 1.50 του confirmation της καρτας το οποιο θα μου επιστραφει θα πρεπει να βλεπω και το ποσο το οποιο βρισκεται στη καρτα μου η δεν εχει να κανει; μονο οταν δεχομαι πληρωμη και refund φαινεται το αναλογο ποσο στο balance;για αγορα ειναι μονιμως μηδενικο; και δευτερον,θελω να αγορασω απο ντουμπαι σντικειμενο αξιας 300 ευρω ο πωλητης αναγραφει τιμες σε δολλαρια,η μετατροπη νομισματος πως γινεται; καπου διαβασα οτι το paypal κραταει προμηθεια για 300 ευρω αγορα με προμηθεια και μετατροπη σε usd ποσο θα παει το καπελο που θα μου φορεσει το paaypal; ευχαριστω προκαταβολικα
×
×
  • Create New...