makap Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Αφού κάνει τον "Κινέζο", θα χρειαστεί να συγκεντρώσεις αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς σου, οπότε ξεκίνα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπέρα. Ίσως να έχει απαντηθεί ή ερώτηση μου οπότε προκαταβολικά συγνώμη. Εχθές έκανα μια παραγγελία λάθος. Έστειλα στο μαγαζί mail να μου ακυρωσουν την αγορά. Όντως μετά από λίγο μου απάντησαν ότι θα γίνει. Μπήκα σήμερα στο PayPal και είδα ότι όντως έγινε refund το ποσό. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω. Όταν γίνεται τελικά refund τα λεφτά μπαίνουν στο balance του PayPal ή στην κάρτα από την οποία έγινε η αγορά; επειδή στην τράπεζα δεν φάνηκε η επιστροφή αλλά ούτε και στο balance τού PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Καλησπέρα. Ίσως να έχει απαντηθεί ή ερώτηση μου οπότε προκαταβολικά συγνώμη. Εχθές έκανα μια παραγγελία λάθος. Έστειλα στο μαγαζί mail να μου ακυρωσουν την αγορά. Όντως μετά από λίγο μου απάντησαν ότι θα γίνει. Μπήκα σήμερα στο PayPal και είδα ότι όντως έγινε refund το ποσό. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω. Όταν γίνεται τελικά refund τα λεφτά μπαίνουν στο balance του PayPal ή στην κάρτα από την οποία έγινε η αγορά; επειδή στην τράπεζα δεν φάνηκε η επιστροφή αλλά ούτε και στο balance τού PayPal. Μπενουν εκει που εγινε η πληρωμη. Θα φανουν σε μερικες εργασιμες Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Τα χρήματα επιστρέφουν στην πηγή από την οποία αντλήθηκαν. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dthan Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Help!!! Προσπαθώ να συνδεσω δυο διαφορετικές προπληρωμένες πιστωτικές στον λογαριασμό του PayPal χωρίς να κάνω κανένα λάθος στα στοιχεία και δεν μου δεχεται καμια...Γνωριζει κανεις τι μπορεί να φταίει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Τα capital controls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dthan Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Eυχαριστω φίλε...Νομιζα ότι δεν ήταν πλέον μπλοκαρισμένα..Οκ θα το κάνω με το παλιό πλέον κόλπο, προφανώς τους συμφέρει η προμήθεια του 3,5% με 4% που παίρνουν για να φορτώσεις το PayPal Balance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Eυχαριστω φίλε...Νομιζα ότι δεν ήταν πλέον μπλοκαρισμένα..Οκ θα το κάνω με το παλιό πλέον κόλπο, προφανώς τους συμφέρει η προμήθεια του 3,5% με 4% που παίρνουν για να φορτώσεις το PayPal Balance Καμία σχέση, αλλά προχωρά Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Τα capital controls Για ποιόν λόγο και γιατί δεν συνέβαινε αυτό πριν 2-3 μήνες εφόσον σε αυτό το διάστημα δεν άλλαξε κάτι; Σύνδεσα προπληρωμένες Eurobank VISA, Πειραιώς και ΕΤΕ Mastercard αμέσως και χωρίς κανένα πρόβλημα στο διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2015. Βέβαια δεν λειτουργεί καμιά από τις 3 για "απαγορευμένη" από τα cc αγορά, πάντως συνδέθηκαν κανονικότατα (χωρίς να έχουν συνδεθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo2121 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 προσπαθω να αγορασω κατι απο το gearbest και μου βγαζει συνεχεια αυτη την σελιδα τι πρεπει να κανω? http://s30.postimg.org/lmvbezz8x/20160224133107.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 να πατήσεις continue ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo2121 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 να πατήσεις continue ίσως; με πεταει στην ιδια σελιδα παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 με πεταει στην ιδια σελιδα παλι Δεν γίνεται δεκτή η κάρτα σου λόγω cc ή λόγω έλλειψης επαρκούς υπολοίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo2121 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Δεν γίνεται δεκτή η κάρτα σου λόγω cc ή λόγω έλλειψης επαρκούς υπολοίπου. Μήπως θέλει να εχει λιγο πιο πολλα απο αυτο θέλω να αγοράσω ; Επειδη ακούω πολλους που εχουν αγοράσει απο εκει απο τότε που μπήκαν τα cc,υπάρχει κάποιος που εχει αγοράσει απο gearbest και ξερει την λύση ; Edited February 24, 2016 by xristo2121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 φυσικά και πρέπει να έχεις πιο πολλά από όσα θες να αγοράσεις ειδικά όταν η συναλλαγή γίνεται σε άλλο νόμισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo2121 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 φυσικά και πρέπει να έχεις πιο πολλά από όσα θες να αγοράσεις ειδικά όταν η συναλλαγή γίνεται σε άλλο νόμισμα. Είχα 56 ευρώ στην κάρτα και προσπάθησα να αγοράσω κατι με 1 ευρώ για δοκιμή και δεν το δέχτηκε παλι όποτε ειναι θέμα cc,ξέρεις κανένας καμία λύση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Παιδια μια ερωτηση για την Revolut. Πηγα να κανω αναληψη απο ενα ΑΤΜ της Πειραιως. Ειχα μεσα 115Ε, εκανα αναληψη 100 και μου εμφανιζει στο κινητο υπολοιπο 8Ε δειχνοντας οτι εκανα αναληψη 107Ε (ισοδυναμο με 85BP). Μου εφαγε δηλαδη 7Ευρω. Το γυρισε σε λιρες Αγγλιας απο μονο του η τα 7Ε ειναι καποια κρατηση της τραπεζας εδω?. Η μηπως πατησα καποιο κουμπι λαθος στο ΑΤΜ? Εσεις οταν παιρνετε Ευρω σας χρεωνει οσα παιρνετε η σας κανει το ιδιο? ξέρει κανένας καμία λύση ; Η ΛΥΣΗ για να γλυτωσεις http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/ Edited February 26, 2016 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Παιδια μια ερωτηση για την Revolut. Πηγα να κανω αναληψη απο ενα ΑΤΜ της Πειραιως. Ειχα μεσα 115Ε, εκανα αναληψη 100 και μου εμφανιζει στο κινητο υπολοιπο 8Ε δειχνοντας οτι εκανα αναληψη 107Ε (ισοδυναμο με 85BP). Μου εφαγε δηλαδη 7Ευρω. Το γυρισε σε λιρες Αγγλιας απο μονο του η τα 7Ε ειναι καποια κρατηση της τραπεζας εδω?. Η μηπως πατησα καποιο κουμπι λαθος στο ΑΤΜ? Εσεις οταν παιρνετε Ευρω σας χρεωνει οσα παιρνετε η σας κανει το ιδιο? Η ΛΥΣΗ για να γλυτωσεις http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/ Πάτησες να κάνει μετατροπή η Πειραιώς στο ''νόμισμα'' της καρτας σου δηλαδή σε GBP μέσα σε αυτά και η προμήθεια της τράπεζας για την μετατροπη. Κανονικά έπρεπε να επιλέξεις να χρεωθείς 100 EUR στην κάρτα και οχι 85GBP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Tι προμήθεια υπάρχει οταν κανουμε αναληψη απο atm με την καρτα της revolut? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Tι προμήθεια υπάρχει οταν κανουμε αναληψη απο atm με την καρτα της revolut? Δεν υπαρχει προμηθεια! (Μεχρι 650 ευρω τον μηνα μετα υπαρχει χρεωση 2%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Δεν υπαρχει προμηθεια! (Μεχρι 650 ευρω τον μηνα μετα υπαρχει χρεωση 2%) Ωραιος σε ευχαριστώ! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Πάτησες να κάνει μετατροπή η Πειραιώς στο ''νόμισμα'' της καρτας σου δηλαδή σε GBP μέσα σε αυτά και η προμήθεια της τράπεζας για την μετατροπη. Κανονικά έπρεπε να επιλέξεις να χρεωθείς 100 EUR στην κάρτα και οχι 85GBP.Φιλε μου σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση και για το π.μ. Θα τα μελετησω και την επομενη φορα θα προσεξω περισσοτερο. (Οταν εκανα την αναληψη ηταν 6 το πρωι..:rolleyes:) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Φιλε μου σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση και για το π.μ. Θα τα μελετησω και την επομενη φορα θα προσεξω περισσοτερο. (Οταν εκανα την αναληψη ηταν 6 το πρωι..:rolleyes:) Στην πειραιώς πατάς δυο φορές αριστερά το πλήκτρο που λέει χωρις μετατροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Έχω κάνει μια αγορά μέσω paypal η οποία δε μου έχει σταλεί ακόμα. Την κάρτα που έκανα την πληρωμή τη διεγραψα από το PayPal. Αν υπάρξει πρόβλημα και ζητήσω refund που θα επιστραφούν τα χρήματα αφού η κάρτα δεν υπάρχει πια? Να πω ότι στη θέση της έχω συνδέσει άλλη κάρτα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 μαλλον στο ballance Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts