Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού κάνει τον "Κινέζο", θα χρειαστεί να συγκεντρώσεις αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς σου, οπότε ξεκίνα.

Καλησπέρα. Ίσως να έχει απαντηθεί ή ερώτηση μου οπότε προκαταβολικά συγνώμη.

Εχθές έκανα μια παραγγελία λάθος. Έστειλα στο μαγαζί mail να μου ακυρωσουν την αγορά. Όντως μετά από λίγο μου απάντησαν ότι θα γίνει.

Μπήκα σήμερα στο PayPal και είδα ότι όντως έγινε refund το ποσό.

Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω. Όταν γίνεται τελικά refund τα λεφτά μπαίνουν στο balance του PayPal ή στην κάρτα από την οποία έγινε η αγορά; επειδή στην τράπεζα δεν φάνηκε η επιστροφή αλλά ούτε και στο balance τού PayPal.

Καλησπέρα. Ίσως να έχει απαντηθεί ή ερώτηση μου οπότε προκαταβολικά συγνώμη.

Εχθές έκανα μια παραγγελία λάθος. Έστειλα στο μαγαζί mail να μου ακυρωσουν την αγορά. Όντως μετά από λίγο μου απάντησαν ότι θα γίνει.

Μπήκα σήμερα στο PayPal και είδα ότι όντως έγινε refund το ποσό.

Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω. Όταν γίνεται τελικά refund τα λεφτά μπαίνουν στο balance του PayPal ή στην κάρτα από την οποία έγινε η αγορά; επειδή στην τράπεζα δεν φάνηκε η επιστροφή αλλά ούτε και στο balance τού PayPal.

Μπενουν εκει που εγινε η πληρωμη.

Θα φανουν σε μερικες εργασιμες

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Τα χρήματα επιστρέφουν στην πηγή από την οποία αντλήθηκαν.

Help!!! Προσπαθώ να συνδεσω δυο διαφορετικές προπληρωμένες πιστωτικές στον λογαριασμό του PayPal χωρίς να κάνω κανένα λάθος στα στοιχεία και δεν μου δεχεται καμια...Γνωριζει κανεις τι μπορεί να φταίει???

Eυχαριστω φίλε...Νομιζα ότι δεν ήταν πλέον μπλοκαρισμένα..Οκ θα το κάνω με το παλιό πλέον κόλπο, προφανώς τους συμφέρει η προμήθεια του 3,5% με 4% που παίρνουν για να φορτώσεις το PayPal Balance

Eυχαριστω φίλε...Νομιζα ότι δεν ήταν πλέον μπλοκαρισμένα..Οκ θα το κάνω με το παλιό πλέον κόλπο, προφανώς τους συμφέρει η προμήθεια του 3,5% με 4% που παίρνουν για να φορτώσεις το PayPal Balance

Καμία σχέση, αλλά προχωρά

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Τα capital controls

Για ποιόν λόγο και γιατί δεν συνέβαινε αυτό πριν 2-3 μήνες εφόσον σε αυτό το διάστημα δεν άλλαξε κάτι; Σύνδεσα προπληρωμένες Eurobank VISA, Πειραιώς και ΕΤΕ Mastercard αμέσως και χωρίς κανένα πρόβλημα στο διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2015. Βέβαια δεν λειτουργεί καμιά από τις 3 για "απαγορευμένη" από τα cc αγορά, πάντως συνδέθηκαν κανονικότατα (χωρίς να έχουν συνδεθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν).

προσπαθω να αγορασω κατι απο το gearbest και μου βγαζει συνεχεια αυτη την σελιδα τι πρεπει να κανω?

http://s30.postimg.org/lmvbezz8x/20160224133107.jpg

με πεταει στην ιδια σελιδα παλι

Δεν γίνεται δεκτή η κάρτα σου λόγω cc ή λόγω έλλειψης επαρκούς υπολοίπου.

Δεν γίνεται δεκτή η κάρτα σου λόγω cc ή λόγω έλλειψης επαρκούς υπολοίπου.

Μήπως θέλει να εχει λιγο πιο πολλα απο αυτο θέλω να αγοράσω ;

Επειδη ακούω πολλους που εχουν αγοράσει απο εκει απο τότε που μπήκαν τα cc,υπάρχει κάποιος που εχει αγοράσει απο gearbest και ξερει την λύση ;

Edited by xristo2121

φυσικά και πρέπει να έχεις πιο πολλά από όσα θες να αγοράσεις ειδικά όταν η συναλλαγή γίνεται σε άλλο νόμισμα.

φυσικά και πρέπει να έχεις πιο πολλά από όσα θες να αγοράσεις ειδικά όταν η συναλλαγή γίνεται σε άλλο νόμισμα.

Είχα 56 ευρώ στην κάρτα και προσπάθησα να αγοράσω κατι με 1 ευρώ για δοκιμή και δεν το δέχτηκε παλι όποτε ειναι θέμα cc,ξέρεις κανένας καμία λύση ;

Παιδια μια ερωτηση για την Revolut. Πηγα να κανω αναληψη απο ενα ΑΤΜ της Πειραιως. Ειχα μεσα 115Ε, εκανα αναληψη 100 και μου εμφανιζει στο κινητο υπολοιπο 8Ε δειχνοντας οτι εκανα αναληψη 107Ε (ισοδυναμο με 85BP). Μου εφαγε δηλαδη 7Ευρω. Το γυρισε σε λιρες Αγγλιας απο μονο του η τα 7Ε ειναι καποια κρατηση της τραπεζας εδω?. Η μηπως πατησα καποιο κουμπι λαθος στο ΑΤΜ? Εσεις οταν παιρνετε Ευρω σας χρεωνει οσα παιρνετε η σας κανει το ιδιο?

ξέρει κανένας καμία λύση ;
Η ΛΥΣΗ για να γλυτωσεις http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/ Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Παιδια μια ερωτηση για την Revolut. Πηγα να κανω αναληψη απο ενα ΑΤΜ της Πειραιως. Ειχα μεσα 115Ε, εκανα αναληψη 100 και μου εμφανιζει στο κινητο υπολοιπο 8Ε δειχνοντας οτι εκανα αναληψη 107Ε (ισοδυναμο με 85BP). Μου εφαγε δηλαδη 7Ευρω. Το γυρισε σε λιρες Αγγλιας απο μονο του η τα 7Ε ειναι καποια κρατηση της τραπεζας εδω?. Η μηπως πατησα καποιο κουμπι λαθος στο ΑΤΜ? Εσεις οταν παιρνετε Ευρω σας χρεωνει οσα παιρνετε η σας κανει το ιδιο?

Η ΛΥΣΗ για να γλυτωσεις http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/

Πάτησες να κάνει μετατροπή η Πειραιώς στο ''νόμισμα'' της καρτας σου δηλαδή σε GBP μέσα σε αυτά και η προμήθεια της τράπεζας για την μετατροπη. Κανονικά έπρεπε να επιλέξεις να χρεωθείς 100 EUR στην κάρτα και οχι 85GBP.

Tι προμήθεια υπάρχει οταν κανουμε αναληψη απο atm με την καρτα της revolut?

Δεν υπαρχει προμηθεια! (Μεχρι 650 ευρω τον μηνα μετα υπαρχει χρεωση 2%)

Δεν υπαρχει προμηθεια! (Μεχρι 650 ευρω τον μηνα μετα υπαρχει χρεωση 2%)

Ωραιος σε ευχαριστώ!

No root->No problem

Πάτησες να κάνει μετατροπή η Πειραιώς στο ''νόμισμα'' της καρτας σου δηλαδή σε GBP μέσα σε αυτά και η προμήθεια της τράπεζας για την μετατροπη. Κανονικά έπρεπε να επιλέξεις να χρεωθείς 100 EUR στην κάρτα και οχι 85GBP.
Φιλε μου σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση και για το π.μ. Θα τα μελετησω και την επομενη φορα θα προσεξω περισσοτερο. (Οταν εκανα την αναληψη ηταν 6 το πρωι..:rolleyes:)

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Φιλε μου σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση και για το π.μ. Θα τα μελετησω και την επομενη φορα θα προσεξω περισσοτερο. (Οταν εκανα την αναληψη ηταν 6 το πρωι..:rolleyes:)

Στην πειραιώς πατάς δυο φορές αριστερά το πλήκτρο που λέει χωρις μετατροπή.

Έχω κάνει μια αγορά μέσω paypal η οποία δε μου έχει σταλεί ακόμα. Την κάρτα που έκανα την πληρωμή τη διεγραψα από το PayPal. Αν υπάρξει πρόβλημα και ζητήσω refund που θα επιστραφούν τα χρήματα αφού η κάρτα δεν υπάρχει πια?

Να πω ότι στη θέση της έχω συνδέσει άλλη κάρτα.

No root->No problem

μαλλον στο ballance
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;