Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Αγόρασα ενα προϊών απο banggood και μετά από μισή ώρα συνειδητοποίησα ότι δεν με βολεύει λόγο διαστάσεων, οπότε και μιλάω live μαζί τους στο facebook και ακυρώνω την παραγγελία και αφου με διαβεβαίωσαν ότι θα ακυρωθεί βλέπω μόλις ότι απεστάλη από εδώ και πέρα πως προτείνετε να κινηθώ;;;

Εννοείτε πως δεν το θέλω το προϊών, να περιμένω να φτάσει στο ταχυδρομείο να μην το αποδεχτό και να γυρίσει πίσω ώστε να ανοίξω case στο paypal για επιστροφή χρημάτων;;

Αγόρασα ενα προϊών απο banggood και μετά από μισή ώρα συνειδητοποίησα ότι δεν με βολεύει λόγο διαστάσεων, οπότε και μιλάω live μαζί τους στο facebook και ακυρώνω την παραγγελία και αφου με διαβεβαίωσαν ότι θα ακυρωθεί βλέπω μόλις ότι απεστάλη από εδώ και πέρα πως προτείνετε να κινηθώ;;;

Εννοείτε πως δεν το θέλω το προϊών, να περιμένω να φτάσει στο ταχυδρομείο να μην το αποδεχτό και να γυρίσει πίσω ώστε να ανοίξω case στο paypal για επιστροφή χρημάτων;;

Μιλησε μαζι τους μεσω live chat απο το site τους και εξήγησε τους το προβλημα.Οτι ακυρωσες μεσω facebook αλλα η παραγγελια προχώρησε.

Μιλησε μαζι τους μεσω live chat απο το site τους και εξήγησε τους το προβλημα.Οτι ακυρωσες μεσω facebook αλλα η παραγγελια προχώρησε.

Το προσπάθησα μόλις και μου λένε ότι το δέμα έχει φύγει και δεν μπορούν να κάνουνε κάτι κ.τ.λ.

Το θέμα είναι πως να το αντιμετωπίσω αφού έχει σταλεί ώστε να μην χάσω τα λεφτά;

Να μην παραλάβω το δέμα και να γυρίσει πίσω είναι καλή λύση;Τι προτείνετε;

• 3 weeks later...

Σε αγορα σε δολαρια βλεπω οτι την μετατροπη σε ευρω και αρα την οριστικη χρεωση του ποσου την κανει το paypal.

Μπορω να επιλεγω η μεταροπη του οποιου ποσου να γινεται απο την καρτα που ειναι συνδεδεμενη και οχι απο το paypal ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Δες στο πρώτο post

Οκ ευχαριστω.

Ηταν καινουργια η καρτα που προσθεσα και δεν ηξερα οτι επρεπε να γινει για καθε συνδεδεμενη καρτα ξεχωριστα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπέρα παιδιά,

Μπορείτε να με ενημερώσετε σχετικά με τις παρακάτω απορίες μου;

- Τα λεφτά που λαμβάνω στο paypal είτε από φίλους είτε από παροχή υπηρεσιών, πρέπει να φορολογηθούν/δηλωθούν κάπως;

- Πρέπει αναγκαστικά να ανοίξω επιχειρηματικό λογαριασμό αν λαμβάνω π.χ. 200 ευρώ το μήνα στο paypal και να κάνω έναρξη στην εφορία;

- Τι γίνεται στην περίπτωση που δεν τα δηλώσω, αλλά τα έχω και τα χρησιμοποιώ από κει και δεν τα μεταφέρω σε ελληνική τράπεζα;

- Πόσα θα πληρώνω το μήνα σε εφορία για να ανοίξω μια ατομική επιχείρηση; Πρέπει να τα δικαιολογώ κάπου;

Αυτά τα λίγα παιδιά. Θα ήθελα να με διαφωτίσετε, παρακαλώ, μόνο όσοι είστε κάπως σίγουροι, γιατί άκρη δε βγάζω...

επίσης αν ρωτήσω το refund πόσο χρόνο κάνει να φανεί;
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

επίσης αν ρωτήσω το refund πόσο χρόνο κάνει να φανεί;

1-3 εργάσιμες μέρες.

1-3 εργάσιμες μέρες.

ευχαριστώ! φαίνεται κάτι στο activity του paypal; ή θα φανεί μια και καλή στο τέλος;

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

ευχαριστώ! φαίνεται κάτι στο activity του paypal; ή θα φανεί μια και καλή στο τέλος;

Αφου φανει στο activity του PayPal παίρνει 1-3 εργάσιμες για να φανούν πισω σε καρτα.Αν η αγορά έγινε με balance εμφανίζεται αμέσως το ποσο στον λογαριασμό.Ειναι ανάλογα τον πωλητή ποσο γρήγορα θα στείλει το Refund.

ρε παιδκια ξερει κανενας που βρισκεται(ποιος ειναι) ο αριθμος λογαριασμου στο PAY PAL?????:confused::confused::confused: Edited by constantinidis

ρε παιδκια ξερει κανενας που βρισκεται(ποιος ειναι) ο αριθμος λογαριασμου στο PAY PAL?????:confused::confused::confused:

Τι εννοείς; Ποιος αριθμός λογαριασμού;

θελουν τον αριθμο λογαριασμου PAY PAL για να μου επιστρψουν λεφτα απο αγορα που εκανα στο ebay.

Είτε δεν έχεις καταλάβει τι θέλουν είτε σε παραμυθιάζουν.

Δεν υπάρχει λογαριασμός Paypal, με την έννοια που ξέρουμε από τις τράπεζες. Η επιστροφή χρημάτων από πωλητή γίνεται στην πηγή από την οποία αντλήθηκαν τα χρήματα, δηλαδή είτε στην κάρτα, αν πλήρωσες με κάρτα (μέσω paypal) είτε στο balance, αν πλήρωσες μ' αυτό.

Εάν αλληλογραφείς μαζί του, εκτός ebay, σημαίνει ότι γνωρίζει το email σου.

• 2 weeks later...

Προσπαθω να μπω στον λογαριασμο μου paypal και δεν μου αναγνωριζει το mail, μου λεει "Δεν υπαρχει λογαριασμος που σχετιζεται με αυτο το email", αυτο συμβαινει απο χθες.

Αντιμετωπιζει καποιος αλλος παρομοιο θεμα?

• 2 weeks later...

καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο ετήσιο limit στις μεταφορές από προσωπικό σε προσωπικό λογαριασμό με χρέωση πιστωτικής κάρτας και που μπορώ να δω αυτό το limit.Φυσικα ο λογαριασμος ειναι επιβεβαιωμένος με καρτα και τραπεζικο λογαριασμό.έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk