Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπαρχει καμια επιλογη primary.

Δε ξερω που την ειδες ή αν θυμασαι απο παλια που οντως υπηρχε αυτη η δυνατοτητα.

και για την ιστορια:

I understand that you have difficulties to make payment with the different card that is related to your account.

I reviewed your account carefully and I can confirm, in order to set up as primary you card, delete the card that is not been used and the card will be set as primary automatically.

Yours sincerely,

Serjs

PayPal

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε ξερω που την ειδες ή αν θυμασαι απο παλια που οντως υπηρχε αυτη η δυνατοτητα.

και για την ιστορια:

Και όμως φίλε μου στο link που έδωσε ο φίλος παραπάνω, υπάρχουν ακριβώς αυτές οι επιλογές που σου είπα στο προηγούμενο μου post και όχι σκέτο επιλογή primary και ούτε θυμάμαι ούτε τίποτα από αυτά ισχύει, το βλέπω τώρα αυτή τη στιγμή.

Τώρα εσύ γιατί δεν το βλέπεις δεν μπορώ να ξέρω.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Καλησπέρα, έχω λογαριασμό στην paypal χρόνια. Ως τώρα έκανα αγορές με μικροποσά, θέλω να στείλω όμως ένα μεγάλο ποσό και μου λέει οτι υπάρχει όριο και το έχω ξεπεράσει. Ως τώρα δεν είχε χρειαστεί να κάνω ταυτοποίηση. Έστειλα λοιπόν την ταυτότητα μου όμως δεν ξέρω πιο έγγραφο να στείλω για διεύθυνση. Δοκίμασα να στείλω από την vodafone ταυτοποίση διεύθυνσης και επέλεξα phone bill. Eίναι στα ελληνικά βέβαια. Θα την δεχτούν? Αλλιώς έχετε κάτι αλλο να προτείνετε?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Ναι θα το δεχθούν. Συνεργάζονται με 200 χώρες σε όλο τόνο κόσμο.

Έχω μια απορία, λογικά κάπου θα έχει απαντηθεί αλλά είναι πολλά για να το βρω.

Έκανα μια παραγγελία από το eudirect,πλήρωσα μέσω PayPal, το προϊόν ήρθε, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος, η αξία είναι στα 360€,λογω προβλήματος. Μίλησα μαζί τους και συμφώνησαμε για την επιστροφή του προϊόντος, στην Κίνα, και επιστροφή των χρημάτων. Εγώ πρέπει να κάνω refund ή αυτός από εκεί; γενικά τώρα με την επιστροφή που κάνω τι διαδικασίες πρέπει να κάνω ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσω τα λεφτά μου;

Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Ναι θα το δεχθούν. Συνεργάζονται με 200 χώρες σε όλο τόνο κόσμο.

Πάντως ενημέρωση από τράπεζα που στέλνουν ανά μήνες για υπόλοιπο κτλ δεν έγινε δεκτή! επίσης μήπως γνωρίζεις μέχρι ποιο ποσό μπορώ να στείλω αμερική?

Καλημέρα και Χρόνια πολλά.

Θέλω να αγοράσω ένα κινητό από γερμανικό σαιτ αγγελιών αλλά και γενικότερα έχω την εξής απορία.

Το paypal me καθώς και το send money του paypal για αγορά αγαθών τι ασφάλεια μας προσφέρει;

Εννοώ στην περίπτωση που δεν παραλάβω ή αυτό που θα παραλάβω δεν είναι αυτό που συμφωνήθηκε.

Ευχαριστώ πολύ!

Ρε παιδιά τι γίνεται μ αυτην την paypal. Προσπαθω να κανω αγορα μεσω ebay και δεν γινεται με τπτ. Εχω ενεργοποιησει τα παντα οσον αφορα τον λογαργιασμο. Εχω κανει link την τραπεζα καθως και την μια καρτα που βρισκεται στην τραπεζα απο τις δυο που εχω (ταμιευτηριου και οψεως). Ενω κανω κανονικες αγορες σε μικροποσα τωρα που θελω να κανω αγορα 800-1000 ευρω δεν γινεται με τπτ. Καπου διαβασα για οριο της paypal το οποιο για να το ανεβασω ηθελε επιβεβαιωση τα στοιχεια μου, τα εκανα, αλλα δεν βρισκω πουθενα το lift up που λενε για το οριο. Επισης μου βγαινει αυτο το μνμ οταν δοκιμασα να κανω αγορα απο τον λογαριασμο συγκεκριμενα της μιας καρτας απο τις δυο που εχω στην τραπεζα: need your approval, και Accept this authorization to pay using your bank

Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.

Ρε παιδιά τι γίνεται μ αυτην την paypal. Προσπαθω να κανω αγορα μεσω ebay και δεν γινεται με τπτ. Εχω ενεργοποιησει τα παντα οσον αφορα τον λογαργιασμο. Εχω κανει link την τραπεζα καθως και την μια καρτα που βρισκεται στην τραπεζα απο τις δυο που εχω (ταμιευτηριου και οψεως). Ενω κανω κανονικες αγορες σε μικροποσα τωρα που θελω να κανω αγορα 800-1000 ευρω δεν γινεται με τπτ. Καπου διαβασα για οριο της paypal το οποιο για να το ανεβασω ηθελε επιβεβαιωση τα στοιχεια μου, τα εκανα, αλλα δεν βρισκω πουθενα το lift up που λενε για το οριο. Επισης μου βγαινει αυτο το μνμ οταν δοκιμασα να κανω αγορα απο τον λογαριασμο συγκεκριμενα της μιας καρτας απο τις δυο που εχω στην τραπεζα: need your approval, και Accept this authorization to pay using your bank

Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.

Εχεις κανει confirm το ιβαν που εχεις συνδέσει στο παυπαλ?

και για την ιστορια:

Κανονικότατα υπάρχουν οι επιλογές και αλλάζει η primary κάρτα επαναλαμβάνω. Μόλις τώρα έβγαλα το screenshot και άλλαξα 2-3 φορές primary κάρτα επιτυχώς. Ανοίγεις το link που σου έδωσα από PC (δεν ασχολούμαι με το τι ενδεχομένω γίνεται σε κινητά), βάζεις τους κωδικούς σου και βλέπεις την εικόνα των καρτών σου με τις ανάλογες επιλογές.

Και οι δυο εχετε δικιο και υπάρχει και δεν υπαρχει.

Το παυπαλ ειναι εδω και καιρο σε αναβάθμιση, οσοι έχετε ακομα αυτην την επιλογή, δηλαδη την primary, δεν εχετε δεχτεί ακομα το αναβαθμισμένο παυπαλ, οσοι δεν την εχετε και εχετε τα τιγκαρίσματα δίπλα σε καθε κάρτα είστε στο αναβαθμισμένο ππ

Ολοι θα παμε σε αυτο σιγα σιγα

Μετα ειπαμε μπορείτε να αλλάξετε την καρτα του ππ στο checkout, αρκει να μην εχετε βαλει στα αγαπημένα του ππ το μαγαζι(πχ εβαυ) που θέλετε να πληρώσετε.

• 2 weeks later...

:worry: - εδω και μερικες μερες το paypal ειναι εκτος,οχι μονο ελλαδα μα και εξωτερικο,

εκανα μια γρηγορη αναζητηση και εξω γινεται χαμος απο γκρινια

αντε εγω δεν μπορω να κανω μικροαγορες,οκ θα περιμενω αλλα ενας ebay-καταστηματαρχης τι κανει; μηπως καποιος φιλος γνωριζει αν ειναι θεμα αναβαθμισης ´η αλλου εξωθεν τεχνικου ζητηματος (?)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Χθες βράδυ αγορά από Ελλάδα με PayPal / κάρτα Πειραιώς, απρόσκοπτα. { Αν και στην αρχή μου απέρριπτε κάρτα Eurobank)

Πριν λίγα λεπτά έβαλα λεφτά σε What's Up μέσω PayPal

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οταν λες εκτός τι εννοείς;Εγώ στον λογαριασμό μου μπαίνω πάντως.

;) - στον λογαριασμο ολοι μπαινουμε αλλα κοιτα παγκοσμιως τι γινεται:

http://downdetector.com/status/paypal

We have tried pinging Paypal website using our server and the website returned the above results. If paypal.com is down for us too there is nothing you can do except waiting. Probably the server is overloaded, down or unreachable because of a network problem, outage or a website maintenance is in progress...

http://www.isitdownrightnow.com/paypal.com.html

https://outage.report/paypal

εγω παντως εδω και μερικες μερες δεν μπορω να πληρωσω στο ebay ουτε απο λογαριασμο συνδεδεμενο ουτε απο προπληρωμενη (!)

Edited by TSAKHS_EVIA

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Χτες μου έγινε refund από ένα κατάστημα της Κίνας, είδα την κίνηση στο PayPal, αλλά το balance είναι μηδενικό αλλά ούτε και στην κάρτα μου είδα κίνηση.
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Χτες μου έγινε refund από ένα κατάστημα της Κίνας, είδα την κίνηση στο PayPal, αλλά το balance είναι μηδενικό αλλά ούτε και στην κάρτα μου είδα κίνηση.
Απο δευτερα-τριτη(αναλογα και την τραπεζα) θα φανει η κινηση στην καρτα σου.

Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα,θελω να κανω μια πληρωμη σε Κινεζικο καταστημα γυρω στα 5$ (οχι απο το σαιτ) ,παω στο pay for goods and services και συνεχιζω απο εκει??

Πρεπει να προσεξω κατι??Υπαρχει καποια προμηθεια για μενα η για αυτον που πληρωνω???