theo1973 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Προφανώς προσπαθούν να περιορίσουν τα εμβασματα και εχουν βαλει στο παιχνιδι και το ππ. Ποσοι χρήστες νομιζεις γνωρίζουν αυτα που γράφονται εδω και σε αλλα φορουμς Εγω ειχα την σκέψη οτι θα χάσουμε το ππ οριστικά και αμετάκλητα. αλλά απο οτι φαίνεται κάποιος θεος μας λυπήθηκε πάλι Μα τι σχέση έχει η σύνδεση λογαριασμού στο οποιόν *εισάγουμε* από το paypal balance (στην Ελλάδα) τυχόν υπόλοιπο -ή και πληρώνουμε τέλος πάντων αγορές, όμως ο "κόφτης" των 500€/μήνα μπαίνει από την τράπεζα έτσι κι αλλιώς- με την αποτροπή εμβάσματος προς το paypal την οποία εικάζεις ότι ήθελαν να πετύχουν και για την οποία δεν χρειάζεται καν η σύνδεση λογαριασμού παρά μόνο εμβάσματος σε ένα -γερμανικό- ΙΒΑΝ; Δεν στέκει ο συλλογισμός σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Μα τι σχέση έχει η σύνδεση λογαριασμού στο οποιόν *εισάγουμε* από το paypal balance (στην Ελλάδα) τυχόν υπόλοιπο -ή και πληρώνουμε τέλος πάντων αγορές, όμως ο "κόφτης" των 500€/μήνα μπαίνει από την τράπεζα έτσι κι αλλιώς- με την αποτροπή εμβάσματος προς το paypal την οποία εικάζεις ότι ήθελαν να πετύχουν και για την οποία δεν χρειάζεται καν η σύνδεση λογαριασμού παρά μόνο εμβάσματος σε ένα -γερμανικό- ΙΒΑΝ; Δεν στέκει ο συλλογισμός σου. Aν δεν εχεις συνδεμένο ιβαν στο ππ δεν μπορείς να κάνεις έμβασμα ουτε 1 λεπτο του ευρώ προς το ππ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Μα τι σχέση έχει η σύνδεση λογαριασμού στο οποιόν *εισάγουμε* από το paypal balance (στην Ελλάδα) τυχόν υπόλοιπο -ή και πληρώνουμε τέλος πάντων αγορές, όμως ο "κόφτης" των 500€/μήνα μπαίνει από την τράπεζα έτσι κι αλλιώς- με την αποτροπή εμβάσματος προς το paypal την οποία εικάζεις ότι ήθελαν να πετύχουν και για την οποία δεν χρειάζεται καν η σύνδεση λογαριασμού παρά μόνο εμβάσματος σε ένα -γερμανικό- ΙΒΑΝ; Δεν στέκει ο συλλογισμός σου. εαν δεν εχεις καταχωρησει ενα ελληνικο iban με επιτυχια, τοτε αυτο το γερμανικο Iban ποτε δεν θα το μαθεις καθως ειναι μοναδικο για καθε χρηστη, οποτε που θα στειλεις τα χρηματα? Επισης αν μας απελεθερωσουν απο το οριο των 500€/μηνα , πρωτος εγω θα στειλω εξω οτι εχω και δεν εχω, ακομη και τα σωβρακα!!! :) Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 εαν δεν εχεις καταχωρησει ενα ελληνικο iban με επιτυχια, τοτε αυτο το γερμανικο Iban ποτε δεν θα το μαθεις καθως ειναι μοναδικο για καθε χρηστη, οποτε που θα στειλεις τα χρηματα? Επισης αν μας απελεθερωσουν απο το οριο των 500€/μηνα , πρωτος εγω θα στειλω εξω οτι εχω και δεν εχω, ακομη και τα σωβρακα!!! :) Τωρα ισχυει control στα σωβρακα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ναι ισχύει capital control στα είδη ενδυμασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ναι ισχύει capital control στα είδη ενδυμασίας. Καταλαβα ..... Ευτυχως που δεν εχουμε συνηθησει να φοραμε μεταξωτα βρακια, γιατι τοτε θα μεναμε ξαβρακωτοι .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) εαν δεν εχεις καταχωρησει ενα ελληνικο iban με επιτυχια, τοτε αυτο το γερμανικο Iban ποτε δεν θα το μαθεις καθως ειναι μοναδικο για καθε χρηστη, οποτε που θα στειλεις τα χρηματα? Επισης αν μας απελεθερωσουν απο το οριο των 500€/μηνα , πρωτος εγω θα στειλω εξω οτι εχω και δεν εχω, ακομη και τα σωβρακα!!! :) Βλέπω ΙΒΑΝ. Ξεκινάει με: DE1812070088... Είχα συνδεδεμένο ελληνικό λογαριασμό μέχρι πριν λίγους μήνες, τον οποίο διέγραψα. Έχω συνδέσει πριν λίγες μέρες όμως, ξένο ΙΒΑΝ λογαριασμού (από τη Leupay που δεν έχει υπόλοιπο αυτή τη στιγμή). Λες ότι για αυτό μου εμφανίζει ΙΒΑΝ όταν επιλέγω topup; Αν στείλω έμβασμα από άλλον λογαριασμό (κάποιον από τους Ελληνικούς που έχω οι οποίοι έχουν χρήματα) δεν θα το δεχτεί λες; Τα στοιχεία μου (ονοματεπώνυμο) εννοείται ότι είναι τα ίδια και πραγματικά και στο Paypal και στον Μαλτέζικο λογαριασμό του Leupay και στους λογαριασμούς μου των Ελληνικών τραπεζών. Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην το δεχτεί, ούτε αναφέρει καμιά τέτοια προϋπόθεση η σελίδα που ανοίγει όταν πατάω topup πέρα από την ανάγκη να είναι ίδιο το ονοματεπώνυμο σε paypal και λογαριασμό από τον οποίο στέλνεται το έμβασμα. Edited January 17, 2016 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εάν έχεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal, δεν έχεις πρόβλημα να συνδέσεις και όποιον άλλο θέλεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εάν έχεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal, δεν έχεις πρόβλημα να συνδέσεις και όποιον άλλο θέλεις. Εχω συνδεσει απο παλια ενα της Πειραιως. προσπαθω συνεχεια να προσθεσω εναν της Alpha Bank και δεν γινεται. Ουτε μηνυμα ερχεται μετα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εάν έχεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal, δεν έχεις πρόβλημα να συνδέσεις και όποιον άλλο θέλεις. Μπα δεν λειτουργεί αυτό. Προσπαθώντας να συνδέσω ως δεύτερο της "Πειραιώς" παίρνω μήνυμα "Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Μπα δεν λειτουργεί αυτό. Προσπαθώντας να συνδέσω ως δεύτερο της "Πειραιώς" παίρνω μήνυμα "Sorry, we are not able to process your request. Please try again later.". Μηνυμα που γραφουν παραπανω οτι ερχεται αυτοματα και αν απαντησεις τον προσθετουν αυτοι, σου ερχεται εσενα ; Εμενα οχι Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Προσπάθησα να συνδεσω λογαριασμό της εθνικής ταμιευτήριο με τη μέθοδο των μηνυμάτων και μου ζητάνε ταυτότητα και statement μεταφρασμένα στα αγγλικά από επίσημη κυβερνητική αρχή. Αυτό κάνουν συνήθως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Προσπάθησα να συνδεσω λογαριασμό της εθνικής ταμιευτήριο με τη μέθοδο των μηνυμάτων και μου ζητάνε ταυτότητα και statement μεταφρασμένα στα αγγλικά από επίσημη κυβερνητική αρχή. Αυτό κάνουν συνήθως? statement μεταφρασμένα στα αγγλικά από επίσημη κυβερνητική αρχή !!! Τόσο πολυ προχωρησανε ..... Τι θα τους μεταφρασουν ; τους αριθμους ή το ονομα ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Τι κυνήγι είναι αυτό; αλήθεια τα ίδια ζητάνε και σε άλλες χώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Παιδιά μόλις έκανα αγορά από το oppomart.com με Visa card eurobank μέσω paypal και την εκανε κανονικά. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εχω συνδεσει απο παλια ενα της Πειραιως. προσπαθω συνεχεια να προσθεσω εναν της Alpha Bank και δεν γινεται. Ουτε μηνυμα ερχεται μετα Εάν έχεις συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό, πρέπει να έχεις και τα προσωπικά στοιχεία (ΙΒΑΝ κλπ) της Deustche Bank, με τα οποία μπορείς να στέλνεις έμβασμα. Προσπάθησε να στείλεις έμβασμα από την Alpha σ' αυτά τα στοιχεία. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηνυμα που γραφουν παραπανω οτι ερχεται αυτοματα και αν απαντησεις τον προσθετουν αυτοι, σου ερχεται εσενα ; Εμενα οχι Αποκλείεται να μην σου έχει έρθει το αυτοματοποιημένο μήνυμα για αν η εξυπηρέτηση ήταν ικανοποιητική. Σ' αυτό απαντάμε γράφοντας ότι θέλουμε να συνδέσουμε τραπεζικό λογαριασμό και γράφουμε το ΙΒΑΝ. Στην περίπτωσή μου, με κάλεσαν όσες φορές το έκανα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εάν έχεις συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό, πρέπει να έχεις και τα προσωπικά στοιχεία (ΙΒΑΝ κλπ) της Deustche Bank, με τα οποία μπορείς να στέλνεις έμβασμα. Προσπάθησε να στείλεις έμβασμα από την Alpha σ' αυτά τα στοιχεία. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αποκλείεται να μην σου έχει έρθει το αυτοματοποιημένο μήνυμα για αν η εξυπηρέτηση ήταν ικανοποιητική. Σ' αυτό απαντάμε γράφοντας ότι θέλουμε να συνδέσουμε τραπεζικό λογαριασμό και γράφουμε το ΙΒΑΝ. Στην περίπτωσή μου, με κάλεσαν όσες φορές το έκανα. 1. Ναι εχεις δίκιο, εχω στειλει απο διαφορετικο λογαριασμο απο τον συνδεδεμενο εμβασμα και πηγε κανονικα 2. Τιποτα δεν αποκλειεται. Ουτε το να μην μου στειλαν αποκλειεται, όυτε το να μου εστειλαν και να μην καταφερνω να το δω . Μπορεις να μου στειλεις αποστολεα ή θεμα να κανω αναζητηση ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Έγραψα "αποκλείεται" και το εννοώ γιατί είναι αυτοματοποιημένο και έρχεται κάθε φορά που κάνεις μια αποτυχημένη προσπάθεια σύνδεσης τραπεζικού λογαριασμού, δηλαδή πατάς το "Add a bank account". Αυτό είναι ένα τμήμα από το κατεβατό ενός από τα μηνύματα αυτού του είδους Questions About Bank Accounts webform@intl.paypal.com 30/10/15 προς Εμένα Dear ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, Thanks for your email. To help you as quickly as possible, were sending you some information about bank accounts: A. How do I add my bank account? B. How do I re-add my bank account? C. How often can I add my bank account to a PayPal account? D. How do I remove a bank from my PayPal account? This email is an automated response, designed to try and answer your questions as quickly as possible. If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible. Your query will be prioritised and we will get back to you as soon as we can. Yours Sincerely, PayPal A. How do I add my bank account? Here's how to add a bank account to your PayPal account: Go to http://www.paypal.com and log in to your account. Click 'Profile' near the top of the page. Click 'My money.' Click 'Update' beside 'Bank accounts' and then click 'Add.' Enter the requested information and then click 'Continue.' Review your information and click 'Add Bank Account.' B. How do I re-add my bank account? The name on your bank account must match the name on your PayPal account. If you have changed the name on your bank account, remove the bank account and add the bank account with your new name to your PayPal account. Here's how to remove a bank from your PayPal account: και συνεχίζει με πολλές ερωτήσεις ακόμη .... Σε προηγούμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες τα αγνοούσα αλλά σ' αυτό απάντησα γράφοντας ότι ζητάω να προστεθεί συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός και σε 2-3 μέρες με κάλεσε η Μαρία που μιλούσε και ελληνικά, άνοιξε το σύστημα και πρόσθεσα το λογαριασμό. Από τότε ακολούθησα την ίδια διαδικασία 2 φορές, με άλλους λογαριασμούς, έγραψα τη διαδικασία σ' αυτό αλλά και σε άλλα fora και όσοι την ακολούθησαν σύνδεσαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Έγραψα "αποκλείεται" και το εννοώ γιατί είναι αυτοματοποιημένο και έρχεται κάθε φορά που κάνεις μια αποτυχημένη προσπάθεια σύνδεσης τραπεζικού λογαριασμού, δηλαδή πατάς το "Add a bank account". Αυτό είναι ένα τμήμα από το κατεβατό ενός από τα μηνύματα αυτού του είδους Questions About Bank Accounts webform@intl.paypal.com 30/10/15 προς Εμένα Dear ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, Thanks for your email. To help you as quickly as possible, were sending you some information about bank accounts: A. How do I add my bank account? B. How do I re-add my bank account? C. How often can I add my bank account to a PayPal account? D. How do I remove a bank from my PayPal account? This email is an automated response, designed to try and answer your questions as quickly as possible. If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible. Your query will be prioritised and we will get back to you as soon as we can. Yours Sincerely, PayPal A. How do I add my bank account? Here's how to add a bank account to your PayPal account: Go to http://www.paypal.com and log in to your account. Click 'Profile' near the top of the page. Click 'My money.' Click 'Update' beside 'Bank accounts' and then click 'Add.' Enter the requested information and then click 'Continue.' Review your information and click 'Add Bank Account.' B. How do I re-add my bank account? The name on your bank account must match the name on your PayPal account. If you have changed the name on your bank account, remove the bank account and add the bank account with your new name to your PayPal account. Here's how to remove a bank from your PayPal account: και συνεχίζει με πολλές ερωτήσεις ακόμη .... Σε προηγούμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες τα αγνοούσα αλλά σ' αυτό απάντησα γράφοντας ότι ζητάω να προστεθεί συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός και σε 2-3 μέρες με κάλεσε η Μαρία που μιλούσε και ελληνικά, άνοιξε το σύστημα και πρόσθεσα το λογαριασμό. Από τότε ακολούθησα την ίδια διαδικασία 2 φορές, με άλλους λογαριασμούς, έγραψα τη διαδικασία σ' αυτό αλλά και σε άλλα fora και όσοι την ακολούθησαν σύνδεσαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ευχαριστω. Εκανα αναζητηση , τετοιο mail δεν βρηκα. Παω να κανω Add a bank account .... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο εμφανιζεται σε μενα οταν προσπαθω να προσθεσω λογαριασμό. Και δεν γινεται μονο τωρα, συνεχεια βγαινει αυτο ..... Sorry, we are not able to process your request. Please try again later. http://i1377.photobucket.com/albums/ah76/tzoumas/alpharhochiepsilonomicron%20lambdapsietasigmaf%202_zps2xclvhk3.png~original Edited January 17, 2016 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ωραία, σε λίγο πρέπει να έρθει και το άλλο αυτοματοποιημενο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ωραία, σε λίγο πρέπει να έρθει και το άλλο αυτοματοποιημενο. Θα δειξει ...... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Μηνυμα που γραφουν παραπανω οτι ερχεται αυτοματα και αν απαντησεις τον προσθετουν αυτοι, σου ερχεται εσενα ; Εμενα οχι Όχι δε μου έρχεται και δεν βλέπω το λόγο να μου έρθει κιόλας. Παρέλειψα να πω ότι είναι verified το account μου εδώ και κάποια χρόνια. Και το διαβατήριό μου έχουν (που ισχύει ακόμα) και λογαριασμό για την κατοικία κατά συνέπεια δεν υπάρχει κάτι άλλο και δεν έχει νόημα να τους στείλω κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Λοιπόν παιδιά μου έστειλαν μήνυμα στο PayPal, να στείλω την ταυτότητα και τον αριθμό Iban για να μου συνδέσουν αυτοί τον τραπεζικό λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εάν έχεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal, δεν έχεις πρόβλημα να συνδέσεις και όποιον άλλο θέλεις. Για να συνδεσεις λογαριασμο πρεπει να μιλισεις με το ππ και ας εχεις συνδεδεμένους αλλους 10 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία, σε λίγο πρέπει να έρθει και το άλλο αυτοματοποιημενο. Δεν ερχετε κανενα αυτοματοποιημενο Αυτοματοποιημένο ερχετε οταν πας στο help και ρωτήσεις το ππ "γιατι δεν μπορv να προσθέσω ιβαν" σε αυτο το αυτοματοποιημένο κανεις απαντηση και προσθέτεις το αρχικο κείμενο (που έστειλες απο το help) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Για να συνδεσεις λογαριασμο πρεπει να μιλισεις με το ππ και ας εχεις συνδεδεμένους αλλους 10 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ερχετε κανενα αυτοματοποιημενο Αυτοματοποιημένο ερχετε οταν πας στο help και ρωτήσεις το ππ "γιατι δεν μπορv να προσθέσω ιβαν" σε αυτο το αυτοματοποιημένο κανεις απαντηση και προσθέτεις το αρχικο κείμενο (που έστειλες απο το help) Σίγουρα, θέλεις να μας τρελάνεις και εδώ. Όταν γράφω κάτι, σημαίνει ότι το έχω κάνει. Παρέθεσα παραπάνω ένα από τα αυτοματοποιημένα που έχω λάβει και εσύ μας λες ότι δεν έρχεται. Τι προσπαθείς να παραστήσεις; Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να δοκιμάσεις, αν και εσύ προμοτάρεις μόνιμα τη Revolut. Edited January 17, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts