Roid_rage Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Εγώ αυτό που άκουσα είναι ότι αυτό συμβαίνει, δλδ κάθε τράπεζα έχει ένα ημερήσιο όριο και αν δεν το καλύψει, μπορείς περίπου στις 12 το βράδυ να περάσεις συναλλαγή... Δυστυχώς δε μπορώ να το κάνω γιατί έχω ένα δεσμευμένο ποσό από επιστροφή ακόμα... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Ελα ντε...μηπως εχει να κανει με τα επιτρεπομενα ημερησια ορια συναλλαγων καθε τραπεζας...?:blink::blink: οχι, εχει να κανει με την εταιρεια που αναλαμβανει να διαχειριστει τα εισερχομενα χρηματα του καθε site, πχ αυτη του banggood δεν ειναι στην blacklist, του gearbest ομως ειναι. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Έστειλα κάποιο ποσό από τον λογαριασμό μου στον λογαριασμό του πατέρα μου. Το πόσο μπήκε στο balance του.παω να κάνω μια αγορά απ έξω και μου λέει ότι με τη κάρτα που έχω δηλωμενη στο λογαριασμό δε μπορώ να κάνω την αγορά. Δεν θα έπρεπε να τραβήξει απ το balance? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Έστειλα κάποιο ποσό από τον λογαριασμό μου στον λογαριασμό του πατέρα μου. Το πόσο μπήκε στο balance του.παω να κάνω μια αγορά απ έξω και μου λέει ότι με τη κάρτα που έχω δηλωμενη στο λογαριασμό δε μπορώ να κάνω την αγορά. Δεν θα έπρεπε να τραβήξει απ το balance? λογικα ναι, θα επρεπε πρωτα να τραβηξει απο το balance, πως τα εστειλες? send money ή request? τα δειχνει available ή pending? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Send money. Available είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Δεν νομίζω να εχει ειπωθεί πιο πάνω Εχω χρηματα στο balance. Τωρα που "χαλαρωσαν" καπως τα πραγματα με τα cc, υπαρχει τροπος, το paypal να "τραβαει' μονο απο την καρτα (οπως παλια) και οχι απο το balance, ωστε να εχω "καβάτζα" και καποια χρηματα στο balance μιας και ειχα βαλει 100 ευρω λογω cc? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Send money. Available είναι στειλτα στον λογαριασμο απο οπου προηλθαν, δεν χρεωνει κατι, ισως απο εκει γινει η αγορα. Λεω τωρα ετσι, αν θελεις το κανεις δοκιμαστικα. ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω να εχει ειπωθεί πιο πάνω Εχω χρηματα στο balance. Τωρα που "χαλαρωσαν" καπως τα πραγματα με τα cc, υπαρχει τροπος, το paypal να "τραβαει' μονο απο την καρτα (οπως παλια) και οχι απο το balance, ωστε να εχω "καβάτζα" και καποια χρηματα στο balance μιας και ειχα βαλει 100 ευρω λογω cc? "χαλαρωσαν" ???? :) για πες κι αλλα τετοια, πως το ξερεις? εγω με eurobank visa μεσω paypal συνεχως ακυρο, μονο send money πιανει. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Πως τα στέλνω πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) έκανα αγορά μέσω paypal με ελληνική κάρτα που είχα στον λογαριασμό μου.την είχα προσθέσει το καλοκαίρι(15-17 Αυγούστου) και σήμερα εγκρίθηκε (confirm). σε κανέναν άλλον? Edited September 16, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis223 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Πάντως gearbest με paypal κάρτα visa alphabank τίποτα ακόμα.... και καίγομαι να παραγγείλω για να έρθει μέχρι αρχές Νοέμβρη..... ξέρει κανείς το γτ τόσο ταλαιπωρία το συγκεκριμένο μαγαζί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Πως τα στέλνω πίσω; send money to "..............." στον λογαριασμο που στα εστειλε, θα πανε στο balance χωρις χρεωση. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως gearbest με paypal κάρτα visa alphabank τίποτα ακόμα.... και καίγομαι να παραγγείλω για να έρθει μέχρι αρχές Νοέμβρη..... ξέρει κανείς το γτ τόσο ταλαιπωρία το συγκεκριμένο μαγαζί??? και εγω, απο gearbest κανω αγορες συνεχεια, eurobank visa δεν περναει με τιποτα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Έστειλα κάποιο ποσό από τον λογαριασμό μου στον λογαριασμό του πατέρα μου. Το πόσο μπήκε στο balance του.παω να κάνω μια αγορά απ έξω και μου λέει ότι με τη κάρτα που έχω δηλωμενη στο λογαριασμό δε μπορώ να κάνω την αγορά. Δεν θα έπρεπε να τραβήξει απ το balance? μπερδεμενα τα λες.... εκανες send money σε αλλον λογαριασμο paypal και εχει ο 2ος το balance, για να αγορασεις τωρα πρεπει να το κανεις με το 2ο λογαριασμο paypal και οχι απο τον 1ο. Εμενα χτες απο ebay δεν πετυχαινε με τπτ απο τον 2ο που εκανα send money και τα εστειλα παλι στον 1ο, κανεις παλι send money, οι μεταφορες balance δεν εχουν κρατησεις. Εχει και ο 2ος λογαριασμος καρτα? αν ναι θα επρεπε να παρει απο το balance, μηπως εβαλες το δικο σου paypal καταλαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Η αγορά έγινε από τον δεύτερο λογαριασμό όπου είχε το balance. Τώρα έστειλα τα λεφτά πίσω στον πρώτο λογαριασμό αλλά δε φαίνονται ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Αν από το λογαριασμό που έχεις την κάρτα σε € ,κάνεις send για $ ,τη μετατροπή την κάνει η τράπεζα και γίνεται άμεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Αν από το λογαριασμό που έχεις την κάρτα σε € ,κάνεις send για $ ,τη μετατροπή την κάνει η τράπεζα και γίνεται άμεσα; αν στελνεις απο balance σε balance η μετατροπη γινεται απο το PP, εαν στελνεις απο καρτα σε balance τοτε πρεπει να επιλεξεις (στην δευτερη οθονη της επιβεβαιωσης εχει "option") εαν την μετατροπη την κανει το PP ή η τραπεζα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 αν στελνεις απο balance σε balance η μετατροπη γινεται απο το PP, εαν στελνεις απο καρτα σε balance τοτε πρεπει να επιλεξεις (στην δευτερη οθονη της επιβεβαιωσης εχει "option") εαν την μετατροπη την κανει το PP ή η τραπεζα. Από κάρτα σε balance θα στείλω φίλε,τι να προτιμήσω τράπεζα ή paypal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Από κάρτα σε balance θα στείλω φίλε,τι να προτιμήσω τράπεζα ή paypal; φυσικα τραπεζα, το PP σημερα εχει ισοτιμια 1.08 αν θυμαμαι καλα, ενω η τραπεζα 1,12 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 φυσικα τραπεζα, το PP σημερα εχει ισοτιμια 1.08 αν θυμαμαι καλα, ενω η τραπεζα 1,12 Σε ευχαριστώ :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Δεν νομίζω να εχει ειπωθεί πιο πάνω Εχω χρηματα στο balance. Τωρα που "χαλαρωσαν" καπως τα πραγματα με τα cc, υπαρχει τροπος, το paypal να "τραβαει' μονο απο την καρτα (οπως παλια) και οχι απο το balance, ωστε να εχω "καβάτζα" και καποια χρηματα στο balance μιας και ειχα βαλει 100 ευρω λογω cc? Γνωριζει καποιος? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Γνωριζει καποιος? καλημερα! εγω προχτες βραδυ που δοκιμασα αυτο που λες, τραβηξε πρωτα απο το balance δεν εφτασε το ποσο και εφαγα και πορτα.... eurobank visa πιστωτικη. Εκανα send money για να στειλω σε αλλον λογαριασμο και μετα δεν αγοραζα παλι απο ebay γιατι κατι δεν του αρεσε, και εστειλα ολο το balance ξανα στον 1ο λογαριασμο δωρεαν και αγορασα τελικα.... τα C.C δεν χαλαρωσαν οι περισσοτεροι ακομα δεν μπορουν να αγορασουν, δεν ξερω τι εγινε, αλλα μην παιρνουμε φορα, προσωπικα τα νομιζω προεκλογικα "κολπακια" και ας μην επεκταθουμε παραπανω σε πολιτικη συζητηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Παιδια να ενημερωσω για τα τελευταια ευχαριστα νεα(απο προσωπικη πληροφορηση απο φιλους για να μην παρεξηγηθω)απο χτες το απογευμα μεχρι και πριν 10 λεπτα 4 φιλοι εκαναν αγορες απο ebay οι δυο,απο minideal ο τριτος και απο gearbest ο τεταρτος,ολα εγιναν κανονικα με τον ομορφο γνωστο παλιο τροπο με τραμεζες:ALPHA,ΕΘΝΙΚΗ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ.Οντως οχι απλως χαλαρωσαν τα πραγματα,αλλα οδευουμε προν το τελος του προβληματος,θελω να πιστευω Edited September 17, 2015 by notarius Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) καλημερα! ναι μαλλον εχουμε εξελιξεις! http://www.newsit.gr/ellada/Capital-controls-Erxetai-kai-nea-xalarosi-ton-periorismon-Ti-tha-symvei-me-tis-analipseis-apo-tis-trapezes/430910 Πάντως, κύκλοι με γνώση αναφέρουν ότι οι συναλλαγές με το εξωτερικό ή μέσω ίντερνετ θα χαλαρώνουν διαρκώς (ειδικά για τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού το μόνο εμπόδιο μπορεί να είναι το ημερήσιο όριο των τραπεζών, το οποίο ξεπερνιέται αν η συναλλαγή γίνει νωρίς την επόμενη μέρα) και προς το τέλος του χρόνου θα τείνουν να εξαλειφτούν πλήρως. Edited September 18, 2015 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Μολις δοκιμασα απο ebay εισαγοντας και νεα καρτα στο paypal αφου με την παλια δε δουλευε αλλα ουτε παλι δουλεψε:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 καθε ακυρο που τρωμε, δεσμευει απο την καρτα μας το συγκεκριμενο ποσο;; γνωριζει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 καθε ακυρο που τρωμε, δεσμευει απο την καρτα μας το συγκεκριμενο ποσο;; γνωριζει κανεις; οχι βεβαια!!!! εχω φαει ποσα ακυρα ουτε μισο λεπτο δεν κρατηθηκε, εφοσον τρως ακυρο απο πριν πως θα δεσμευτει καποιο ποσο? δεν γινεται καμια κινηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts