Vasileios Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καμμία δεν θα κάνει την δουλειά σου αμέσως. Στείλε πάλι e-mail και ζήτα refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Σε ευχαριστω για την απαντηση . Αλλα δεν απαντανε στα email - Το Order Status παραμενει :Processing και η απαντησ στο τικετ που εχω κανει ειναι ιδια παντα 5/12 Dear GEORGE, Thank you very much for your recent message.We wish to apologize for any inconvenience. I have canceled your order,and the money will return back your account in 3-5 business days? Could you wait a few more days? Hope you have a nice day. If any problem,please do not hesitate to contact us. Best regards, Ebby 8/12 Dear GEORGE, Thank you very much for your recent message.We wish to apologize for any inconvenience. Don't worry ,I have canceled this order.The money will return back you account in 3-5 business days. Hope you have a nice day. If any problem,please do not hesitate to contact us. Best regards, Ebby Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Υπενθύμιση για όσους μπούνε σε διαδικασία επιστροφής έως 31/12 για τα μεταφορικά επιστροφής που καλύπτει το paypal, αν ενεργοποιήσετε την προσφορά. (Διάβασμα τα conditions και τι χρειάζεται για αποδεικτικά) https://www.paypal.eu/returns/ Edited December 9, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Χθες απογευμα "Item dispute" και σημερα μολις ανοιξα Pc ειχα την αποδειξη refund ...... Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 καλησπερα σε ολους. ειχα claim στο paypal με πωλητη απο το ebay (http://www.ebay.com/itm/6-5-inch-IPS-OGS-Ulefone-U692-Smartphone-16GB-ROM-WIFI-GPS-Play-Store-OTG-WCDMA-/171444121534?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item27eaddafbe). μου ειχε στειλει κινητο (ULEFONE U692) το οποιο οταν το ανοιξα για πρωτη φορα δεν ειχε ηχο και δεν φορτιζε. του το εστειλα πισω στις 4 -11-2014 ( RE062453774GR) και με διαβεβαιωσε πως θα μου εστελνε καινουριο. ανοιξα dispute για να μην χασω την προστασια του paypal. το δεμα που εστειλα Κινα εχει φτασει απο τις 16-11-2014 και μεχρι σημερα δεν εχει παει να το παραλαβει. o πωλητης μετα απο ημερες μου εστειλε μηνυμα πως μου στελνει καινουριο κινητο και μου εδωσε ενα tracking number το οποιο ηταν λαθος και αργοτερα ενα αλλο το οποιο μεχρι σημερα ειναι εγκυρο (ενα δεμα ερχεται Ελλαδα με POST NL αλλα δεν ξερω αν ερχεται σε μενα). εστειλα στο paypal ολα τα εγγραφα και τα e-mail που εστελνα στο μ@#@$@,την αποδειξη των ΕΛΤΑ.φωτογραφιες του δεματος κ.λ.π. σημερα το paypal μου εστειλε το παρακατω μηνυμα κλεινοντας το claim υπερ του πωλητη αποκαλωντας με εμμεσως απατεωνα λεγοντας μου πως το tracking number δεν ηταν εγκυρο: Hello konstantinos k*******, We have concluded our investigation into the following claim: Seller's Name: xia yejuan Seller's Email: sharelife2080@gmail.com Seller's Transaction ID: 43L95737M04926020 Transaction Date: Sep 27, 2014 Transaction Amount: -172.99 EUR Your Transaction ID: 5R13674783053191H Case Number: PP-003-507-700-211 Buyer's Transaction ID: 5R13674783053191H The tracking information you provided was invalid and we were unable to confirm delivery of the item associated with this claim. As a result, the case is now considered closed and we are unable to process a refund. We encourage you to work directly with the seller to find a resolution. Thank you for your cooperation. Sincerely, Protection Services Department PayPal does not tolerate fraud or illegal activities. Your complaint has been noted in the record of the PayPal user you reported. If we find this user has violated our policies, we will investigate and take appropriate action. If this occurs, you may be contacted in the future about the status of this complaint. To make sure future transactions proceed smoothly, we suggest you visit the PayPal site and click the Security Center link located at the top of any page. There you will find tips on how to avoid fraudulent sellers in the "Fraud Prevention Tips for Buyers" section. Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page. τι μπορω να κανω πλεον? συγγνωμη για το μακροσκελες κειμενο.οποιος γνωριζει ας απαντησει παρακαλω. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Προλαβαινεις claim Στο Resolution Center του Ebay ? Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Προλαβαινεις claim Στο Resolution Center του Ebay ? ευχαριστω για την απαντηση. η αγορα εχει γινει 27 σεπτεμβριου και dispute στο paypal στις 3-11-2014. μπορω να ανοιξω claim στο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Δεν ξερω τους χρονους εκει αλλα κοιτα το Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Δεν ξερω τους χρονους εκει αλλα κοιτα το γνωριζεις πως θα ανοιξω case στο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 My Ebay ---> Account ---> Resolution Center ---> Resolve a problem http://i.imgur.com/z997nZd.png Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 My Ebay ---> Account ---> Resolution Center ---> Resolve a problem http://i.imgur.com/z997nZd.png ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλημερα. εχω παρει απο το http://www.obostore.com κατι πραγματακια και πληρωσα μεσω paypal. σε ποσο καιρο αν δεν μου ερθουν τα πραγματα θα πρεπει να κινηθω νομικα:lol: και τι θα πρεπει να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Καλημερα. εχω παρει απο το http://www.obostore.com κατι πραγματακια και πληρωσα μεσω paypal. σε ποσο καιρο αν δεν μου ερθουν τα πραγματα θα πρεπει να κινηθω νομικα:lol: και τι θα πρεπει να κανω. http://i.imgur.com/HiYV5fO.png Edited December 14, 2014 by villasg Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 παιδια καλημερα. πως μπορω να δω τον διαλογο των μηνυματων μεσα στο dispute του paypal για υποθεση που εχει κλεισει?? γιατι μπαινω και μου βγαζει μονο 4 μηνυματα και μετα μονο τιτλους μηνυματων. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 http://i.imgur.com/HiYV5fO.png Ευχαριστω αρχοντα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 παιδια καλημερα. πως μπορω να δω τον διαλογο των μηνυματων μεσα στο dispute του paypal για υποθεση που εχει κλεισει?? γιατι μπαινω και μου βγαζει μονο 4 μηνυματα και μετα μονο τιτλους μηνυματων. ευχαριστω καποιος που να γνωριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marytoz Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλημέρα! Πριν απο εξι μηνες παρήγγειλα ενα κινητο απο μινιντιλ. Μεσα σε 2 μηνες το κινητο παρουσιασε προβλημα και το εστειλα για σερβις εφοσον ειχα εγγυηση. Το πηρα πισω 3 μηνες μετα δηλαδη στις 30 Οκτωβριου και 1,2 μηνα μετα το κινητο παρουσιασε και παλι προβλημα. Μιλησα με το σάιτ και τους ειπα οτι προφανως το τηλεφωνο ειναι ελαττωματικο και αν γινεται να μου το αντικαταστησουν ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα. ΜΟυ ειπαν οτι δεν μπορουν γιατι εχουν περάσει 6 μήνες (παρόλο που το μισο καιρό από αυτους τους εξι μήνες το κινητό το είχαν αυτοί για σέρβις) Μπορω να κανω καποιο διαμαρτυρία μέσω Paypal? Αν ναι, πως? Βασικά αν μπορεί το πέιπαλ να με βοηθήσει στην συγκεκριμένη περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλημέρα! Πριν απο εξι μηνες παρήγγειλα ενα κινητο απο μινιντιλ. Μεσα σε 2 μηνες το κινητο παρουσιασε προβλημα και το εστειλα για σερβις εφοσον ειχα εγγυηση. Το πηρα πισω 3 μηνες μετα δηλαδη στις 30 Οκτωβριου και 1,2 μηνα μετα το κινητο παρουσιασε και παλι προβλημα. Μιλησα με το σάιτ και τους ειπα οτι προφανως το τηλεφωνο ειναι ελαττωματικο και αν γινεται να μου το αντικαταστησουν ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα. ΜΟυ ειπαν οτι δεν μπορουν γιατι εχουν περάσει 6 μήνες (παρόλο που το μισο καιρό από αυτους τους εξι μήνες το κινητό το είχαν αυτοί για σέρβις) Μπορω να κανω καποιο διαμαρτυρία μέσω Paypal? Αν ναι, πως? Βασικά αν μπορεί το πέιπαλ να με βοηθήσει στην συγκεκριμένη περίπτωση Στείλε τους κάποιο μειλ με το πρόβλημα σου αλλα δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι γιατι εισαι πολυ μακρυά απο τις 45 μέρες...τι κινητο ηταν; Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλημέρα! Πριν απο εξι μηνες παρήγγειλα ενα κινητο απο μινιντιλ. Μεσα σε 2 μηνες το κινητο παρουσιασε προβλημα και το εστειλα για σερβις εφοσον ειχα εγγυηση. Το πηρα πισω 3 μηνες μετα δηλαδη στις 30 Οκτωβριου και 1,2 μηνα μετα το κινητο παρουσιασε και παλι προβλημα. Μιλησα με το σάιτ και τους ειπα οτι προφανως το τηλεφωνο ειναι ελαττωματικο και αν γινεται να μου το αντικαταστησουν ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα. ΜΟυ ειπαν οτι δεν μπορουν γιατι εχουν περάσει 6 μήνες (παρόλο που το μισο καιρό από αυτους τους εξι μήνες το κινητό το είχαν αυτοί για σέρβις) Μπορω να κανω καποιο διαμαρτυρία μέσω Paypal? Αν ναι, πως? Βασικά αν μπορεί το πέιπαλ να με βοηθήσει στην συγκεκριμένη περίπτωση To μόνο που έχεις να στηριχτείς πλέον ειναι το φιλότιμο τους :ninja: Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 παιδια καλημερα. εδω και 2 μηνες εχω περιπετεια με τον συγκεκριμενο απατεωνα κινεζο. http://www.ebay.com/itm/6-5-inch-IPS-OGS-Ulefone-U692-Smartphone-16GB-ROM-WIFI-GPS-Play-Store-OTG-WCDMA-/171444121534?pt=ES_Tel%C3%A9fonos_m%C3%B3viles&hash=item27eaddafbe του επεστρεψα χαλασμενο κινητο απο τις 16-11-2014 και ακομα δεν εχει παει να το παραλαβει. μου ειπε πως μου εστειλε καινουριο κινητο με tracking number RS194690097NL,το οποιο αντι να ερθει Αθηνα πηγε Καλαμαρια. προφανως με δουλεψε. ειχα ανοιξει case στο paypal η οποια εληξε υπερ του πωλητη γιατι το paypal μου ειπε πως το tracking number του κινητου που επεστρεψα δεν ηταν σωστο. γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω τωρα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Όλα καλά με το site του PayPal σήμερα; Πήγα να μπω και με στέλνει στην Ελβετική σελίδα του! Μήπως τρέχει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Όλα καλά με το site του PayPal σήμερα; Πήγα να μπω και με στέλνει στην Ελβετική σελίδα του! Μήπως τρέχει κάτι; Ολα καλα και στην σωστη σελιδα . Πληκτρολογεις ή πας απο link ? Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Απο το Ιστορικό του Firefox. Δοκίμασα και απο το αποτέλεσμα αναζήτησης του Google και ο Firefox επιμένει στα ελβετικά ενώ ο Chrome έβγαλε κανονικά τα αγγλικά. Τρέχα-γύρευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotiskavala Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, έκανα μια αγορά απο aliexpess η αγορα αυτή εγινε με visa, όχι μέσω paypal γιατί εκεί δεν την δέχονται.Όταν ήρθε το προϊόν,ήταν λάθος και ζήτησα πίσω τα χρήματα.Ο πωλητής μου τα επέστρεψε στον λογαριασμό μου στην paypal,τα χρήματα τα εμφανίζει, πως μπορώ να τα πάρω η να τα μεταφέρω στον λογαριασμό που έχω δηλώσει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Θα πατήσεις withdraw και θα ακολουθήεις την διαδικασία Πρέπει να δηλ'ωσεις τραπεζικό λογαριασμό. Πιθανόν να υπάρχουν έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος στην τράπεζα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts