Jump to content

Paypal: Χρήση και ΓΕΝΙΚΕΣ ερωτήσεις

evripidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δήλωσα μια χρεωστική κάρτα Mastercard Eurobank και μου χρέωσε 1,50€ και 0,75€ χωριστά.. το 1,50€ μπήκε στο paypal balance και φάνηκε και η κίνηση στο e-banking... Όμως η χρέωση των 0,75€ δε εμφανίζεται πουθενά.. Στο λογιστικό υπόλοιπο φαίνεται σωστά το υπόλοιπο (με +0,75€) ενώ στο διαθέσιμο μου το εμφανίζει μειωμένο κατά 0,75€ (το ποσό που λείπει δηλαδή)..

Τι φάση με αυτό το ποσό; Θα μου επιστραφεί; Αν ναι, πότε;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

πως γινεται το εμβασμα απο εμενα? ξερω οτι ο παραληπτης ειναι bank of america na athens αλλα δεν ξερω τιποτα αλλο... το transfer id που το βαζω? το iban?

πως γινεται το εμβασμα απο εμενα? ξερω οτι ο παραληπτης ειναι bank of america na athens αλλα δεν ξερω τιποτα αλλο... το transfer id που το βαζω? το iban?

Στο online banking στέλνεις έμβασμα , θα μας βοήθαγε να έλεγες ποια τράπεζα έχεις

Edited by Vasileios

Στο online banking στέλνεις έμβασμα , θα μας βοήθαγε να έλεγες ποια τράπεζα έχεις

ενταξει βρηκα πως συνδεω τον λογαριασμο και εβαλα το iban της ξαδερφης μου... λεει ονομασια τραπεζας η οποια ειναι η εμπορικη... μονο εμπορικη γραφω λη κατι συγκεκριμενο?? απο κατω λεει τοποθεσια ειναι στην αμαλιαδα αλλο κατι γραφω εκει?

edit: ta brhka ola και συνδεθηκε επιτυχως ο λογαριασμος μου (τουλαχιστον ετσι λεει) τωρα μπορω να τραβαω απο εκει για αγορες αν και δεν λεει οτι ειναι verified?

Edited by giannis808

Δήλωσα μια χρεωστική κάρτα Mastercard Eurobank και μου χρέωσε 1,50€ και 0,75€ χωριστά.. το 1,50€ μπήκε στο paypal balance και φάνηκε και η κίνηση στο e-banking... Όμως η χρέωση των 0,75€ δε εμφανίζεται πουθενά.. Στο λογιστικό υπόλοιπο φαίνεται σωστά το υπόλοιπο (με +0,75€) ενώ στο διαθέσιμο μου το εμφανίζει μειωμένο κατά 0,75€ (το ποσό που λείπει δηλαδή)..

Τι φάση με αυτό το ποσό; Θα μου επιστραφεί; Αν ναι, πότε;

Vasileios ή κάποιος άλλος μήπως έχετε κάτι υπόψιν;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

ενταξει βρηκα πως συνδεω τον λογαριασμο και εβαλα το iban της ξαδερφης μου... λεει ονομασια τραπεζας η οποια ειναι η εμπορικη... μονο εμπορικη γραφω λη κατι συγκεκριμενο?? απο κατω λεει τοποθεσια ειναι στην αμαλιαδα αλλο κατι γραφω εκει?

edit: ta brhka ola και συνδεθηκε επιτυχως ο λογαριασμος μου (τουλαχιστον ετσι λεει) τωρα μπορω να τραβαω απο εκει για αγορες αν και δεν λεει οτι ειναι verified?

Οχι , απλά τώρα μπορείς να κατεβάζεις χρήματα στον λογαριασμό σου,

Για να ανεβάσεις χρήματα θες online banking της εμπορικής

Η απάντηση εδώ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Το 1,50€ πιστώθηκε στο paypal balance.. Το ποσό των 0,75€ που είναι ακόμη δεσμευμένο, θα πιστωθεί ξανά στην τράπεζα ή στο paypal balance και αυτό;

Οχι , απλά τώρα μπορείς να κατεβάζεις χρήματα στον λογαριασμό σου,

Για να ανεβάσεις χρήματα θες online banking της εμπορικής

αυτο θα τραβηξει ομως αν κανω αγορα και δεν εχει κατι μεσα?

edit: http://prntscr.com/1p5bpu

edit2: με το που βαλω τον λογαριασμο τραπεζης στο πειπαλ ειναι κατευθειαν ετοιμος? δ΄λδ μπορω να τον χρησιμοποιησω επιτοπου ήξ πρεπει να τον επιβεβαιωσω με εκεινα τα μικρα ποσα που εβαζε μεσα κατω του ενος ευρω και επρεπε μετα εγω να τα γραψβ?

Edited by giannis808

Δεν υπάρχει η δυνατότητα να σου πάρει το Paypal χρήματα , όπως ακριβώς δεν μπορώ να σου πάρω και εγώ .

Γενικά για να σου πάρει κάποιος χρήματα , όπως ας πούμε κάνει η Cosmote , πρέπει να πάς στην τράπεζα σου και να τον εξουσιοδοτήσεις , αλλά ούτε έτσι ενεργεί το paypal ,

Σου έγραψα 3 φορές , ότι μόνο με έμβασμα μπορείς να στείλεις χρήματα αν δεν βάλεις πιστωτική- χρεωστική, ούτε καν κατάθεση δέχεται.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα να σου πάρει το Paypal χρήματα , όπως ακριβώς δεν μπορώ να σου πάρω και εγώ .

Γενικά για να σου πάρει κάποιος χρήματα , όπως ας πούμε κάνει η Cosmote , πρέπει να πάς στην τράπεζα σου και να τον εξουσιοδοτήσεις , αλλά ούτε έτσι ενεργεί το paypal ,

Σου έγραψα 3 φορές , ότι μόνο με έμβασμα μπορείς να στείλεις χρήματα αν δεν βάλεις πιστωτική- χρεωστική, ούτε καν κατάθεση δέχεται.

το λεει ξεκαθαρα εδω http://prntscr.com/1p5o9l οτι (When you add your bank account, it becomes your default funding source for PayPal purchases when your PayPal account balance isn't enough to cover the transaction. You can always select other available funding sources at the time of purchase) οταν δεν εχω αρκετο χρημα στο paypal balance τοτε ειναι η πηγη απο την οποια θα παει το χρημα για να ολοκληρωθει η αγορα

Αρνούμε να σου απαντήσω τέταρτη φορά.

αφου σου απαντησα με σκρινσοτ και με στοιχεια απο το ιδιο το πειπαλ...

Κι εγώ με την ευκαιρια να ρωτήσω.. Έχω EUROBANK.. Τι ακριβώς θα γράψω στο Bank name και στο Bank location ;

Checking ή savings; Όψεως ειναι ο λογαριασμός μου.

Κι εγώ με την ευκαιρια να ρωτήσω.. Έχω EUROBANK.. Τι ακριβώς θα γράψω στο Bank name και στο Bank location ;

Checking ή savings; Όψεως ειναι ο λογαριασμός μου.

Εγώ έχω και τα δύο και τα έχω γράψει ως εξής

EFG Eurobank Ergasias

Checking Account

x-4960 Greece

Primary

EFG EUROBANK

Savings Account

x-3053 Greece

Savings = ταμιευτηρίου

checking = όψεως

@eatmydust στον τραπεζικό σου λογαριασμό

@giannis808 η λειτουργία στην οποία αναφέρεσαι δεν είναι διαθέσιμη για Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, γι' αυτό σου λέει ο Vasileios μόνο έμβασμα

Η μεταφορά χρημάτων από το paypal balance στον τραπεζικό λογαριασμό είναι δωρεάν.

Για να προσθέσω όμως έναν τραπεζικό λογαριασμό μου λέει ότι θα με χρεώσει 3,00€... Θα μου επιστραφούν αυτά;

@eatmydust στον τραπεζικό σου λογαριασμό

@giannis808 η λειτουργία στην οποία αναφέρεσαι δεν είναι διαθέσιμη για Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, γι' αυτό σου λέει ο Vasileios μόνο έμβασμα

μπορει καποιος να με βοηθησει πως γινετε το εμβασμα? εμπορικη ειναι η τραπεζα

γινετε μεσω ατμ?

ποια ειναι η χρεωση?

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. αυτο μου βγαζει οταν προσπαθω να βαλω την καρτα

Edited by giannis808

Καλησπέρα, θέλω να κάνω αγορές μέσω eBay χρησιμοποιώντας το PayPal account μου, αλλά είμαι ανήλικος θέλω να μάθω πως μπορώ να βάλω λεφτά στον λογαριασμό μου ενώ δεν διαθέτω κάρτες κτλ.

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

Kαλησπερα σε ολους. Αγορασα πριν 2 μερες μια micro sd απο ebay Κινας. Το λινκ της καρτουλας δεν υπαρχει πια κ ο πωλητης εξαφανισμενος... Το ονομα αυτού xuanzetata

Τα λεφτα κατατεθηκαν επι τοπου με paypal. Την αλλη μερα δηλ χτες μου ηρθε το εξης mail απο το ebay:

We're writing to let you know that the listing for the following item you bid on has been removed:

221274646351 - Samsung 32GB 32G micro SD microSDHC SDHC TF Flash Memory Card Class10^

If you haven't yet paid for this item, we strongly recommend that you do not complete this purchase. If the seller asks you to continue with the sale after the item has been ended by eBay, the item won't be covered by eBay buyer protection. Purchases completed outside of eBay are extremely risky and highly susceptible to fraud.

For more information on offers to buy or sell outside of eBay, copy this link into a new browser window:

http://pages.ebay.co.uk/he...ebay-sale.html

***If you've already paid using PayPal***

If you've already paid for the item through eBay and you want to get your money back:

-- You can open a case in our Resolution Centre. You have to wait 7 days from the day you made your payment before you can open a case.

-- To access the Resolution Centre, go to:

http://resolutioncentre.ebay.co.uk

-- Under "I bought an item," select "I haven't received it yet."

-- We'll walk you through the process for getting a refund. Because we removed the listing, you won't be able to look up the seller's contact information.

If you've paid for this item but haven't received it, please open a case in the Resolution Centre:

http://resolutioncentre.ebay.co.uk/

***If you've paid by Western Union or MoneyGram***

If you've paid by Western Union or MoneyGram, contact the company directly (Western Union: 0800 833 833. Outside the UK, call +353 1 24 97 214 or MoneyGram +800 8971 8971).

-- If you paid by check, contact your bank to stop the payment.

-- If you paid by credit card, contact your credit card company to dispute the payment.

Our goal is to keep eBay safe so you can buy confidently. It's rare that something goes wrong with a transaction on eBay. Whenever these events do occur, we try to help as much as possible to resolve the issue.

This is an automated response, so please don't reply to this message. If you still have questions, please click the "Contact Us" link at the left of the eBay Help pages.

Thank you for your understanding.

Regards,

eBay Trust & Safety

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ:mad:

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ:mad:[/b]

If you've already paid for the item through eBay and you want to get your money back:

-- You can open a case in our Resolution Centre. You have to wait 7 days from the day you made your payment before you can open a case.

-- To access the Resolution Centre, go to:

http://resolutioncentre.ebay.co.uk

-- Under "I bought an item," select "I haven't received it yet."

-- We'll walk you through the process for getting a refund. Because we removed the listing, you won't be able to look up the seller's contact information.

@ vasileios Aυτο φιλε μου λεει οτι πρεπει να περιμενω 7 ημερες, σωστα? (δεν γνωριζω τελεια αγγλικα)

μηπως θα ηταν καλυτερα να κανω αυτο το dispute στο paypal απο σημερα? δεν θα ειμαι πιο εξασφαλισμενος ετσι ?:confused:

Για να προσθέσω όμως έναν τραπεζικό λογαριασμό μου λέει ότι θα με χρεώσει 3,00€... Θα μου επιστραφούν αυτά;

Link / full screenshot or didn't happen!

μπορει καποιος να με βοηθησει πως γινετε το εμβασμα? εμπορικη ειναι η τραπεζα

γινετε μεσω ατμ?

ποια ειναι η χρεωση?

Μέσω γκισέ ακριβά ή μέσω ebanking φτηνά. Δεν είναι το κατάλληλο thread εδώ για εμβάσματα, θα βγούμε offtopic. Ρώτα εδώ ή στην εξυπηρέτηση της τράπεζάς σου.

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. αυτο μου βγαζει οταν προσπαθω να βαλω την καρτα

1) Αν η κάρτα είναι καινούρια, έλεγχος αν χρειάζεται ενεργοποίηση με την τράπεζά σου.

2) Έλεγχος αν έχει τουλάχιστον 1 ευρώ διαθέσιμο υπόλοιπο / διαθέσιμο όριο.

3) Ερώτηση στο τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζάς σου αν η συγκεκριμένη κάρτα υποστηρίζει αγορές μέσω internet.

Link / full screenshot or didn't happen!

Διαβάζοντας καλύτερα, είδα ότι τα 3,00€ θα τα χρεωθώ εάν η δηλωση τράπεζας που έκανα είναι λάθος..

Οπότε τα χρήματα που θα μεταφέρω απο το paypal balance στον τραπεζικο μου λογαριασμο θα γινει δωρεαν!:D