nikos_kallithea Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ιδιότης δεν μπορεί να εκδώσει τιμολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Μα με αφηνει κανονικα να βγαλω , δεν με σταματαει , αν ηταν ετσι στο personal account δεν θα με αφηνε. Edited March 19, 2012 by alexasso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Μα με αφηνει κανονικα να βγαλω , δεν με σταματαει , αν ηταν ετσι στο personal account δεν θα με αφηνε. Το τιμολόγιο του παυπαλ δεν εχει καμία ισχύ, είναι ενα άτυπο έγγραφο, το πραγματικό τιμολόγιο πρεπει να συνοδεύει το συσκευασμένο αντικείμενο και να εχει εκδοθεί απο εταιρεία (με εμπορικό αφμ) που θα αποδώσει στο κράτος τον ανάλογο φπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 ουτε θα εχω κανενα θεμα με paypal σωστα ? δεν μου πει μετα κανε μπιζνες account κτλ ? ρωταω για να ειμαι σιγουρος γιατι μετα απο οσο ξερω δεν γυριζει παλι σε personal account .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παιδια θελω να μεταφερω χρηματα απο paypal σε τραπεζα.ποια τραπεζα δεν κραταει προμηθεια? εχω ακουσει για την attica bank. την εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ναι , Η Attica Bank δεν κρατάει , την χρησιμοποιώ. Επίσης η Eurobank Αν έχεις τις δωρεάν συναλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ναι , Η Attica Bank δεν κρατάει , την χρησιμοποιώ. Επίσης η Eurobank Αν έχεις τις δωρεάν συναλλαγές. Δηλαδη φιλε εκανες αναληψη απο paypal στην attica bank και δε σε χρεωσε ετσι? (τι ποσο εκανες αν επιτρεπεται?) Σορυ που ξαναρωταω αλλα εχω μαζεψει ενα ποσο στο paypal και θελω να το κανω αναληψη και επειδη το ψαχνω 2 βδομαδες τωρα και μονο εσυ απαντησες... Αμα ανοιξω λογαριασμο και θελω να τον δηλωσω στο paypal και εχω καποιες αποριες να σε υπολογιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Έχω λάβει πολλές φορές χρήματα στην Attica. Πάντα χωρίς προμήθεια . Μπορείς να με υπολογίζεις αν χρειαστείς βοήθεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr333k Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Σκεφτομαι να αγορασω ενα iphone 3gs απο το ebay.Εβγαλα μια prepaid card απο τη τραπεζα κυπρου και τη δηλωσα στο paypal.Θα ηθελα να ρωτισω ποσες μερες πρεπει να περιμενω για να μαθω τον 4ψηφιο κωδικο και απο που?Απο το e-cardonline.gr?Δεκτη καθε συμβουλη..(Θα ειναι με το καλο η πρωτη μου αγορα στο διαδικτυο και οπως θα καταλαβατε εχω καποιους ενδοιασμούς)Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Σκεφτομαι να αγορασω ενα iphone 3gs απο το ebay.Εβγαλα μια prepaid card απο τη τραπεζα κυπρου και τη δηλωσα στο paypal.Θα ηθελα να ρωτισω ποσες μερες πρεπει να περιμενω για να μαθω τον 4ψηφιο κωδικο και απο που?Απο το e-cardonline.gr?Δεκτη καθε συμβουλη..(Θα ειναι με το καλο η πρωτη μου αγορα στο διαδικτυο και οπως θα καταλαβατε εχω καποιους ενδοιασμούς)Ευχαριστω!! λεει 24 ωρες.. εμενα εκανε 3 μερες. απο κυπρου και εγω. αναφερομαι σε 6 μηνες πριν τον κωδικο θα μπεις στο e-cardonline.gr θα κανεις Login Και θα σου λεει στις χρεωσεις της καρτας διπλα απο τη χρεωση 2 ευρω (paypal) και 1 κωδικο. αυτος ειναι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gr333k Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 λεει 24 ωρες.. εμενα εκανε 3 μερες. απο κυπρου και εγω. αναφερομαι σε 6 μηνες πριν τον κωδικο θα μπεις στο e-cardonline.gr θα κανεις Login Και θα σου λεει στις χρεωσεις της καρτας διπλα απο τη χρεωση 2 ευρω (paypal) και 1 κωδικο. αυτος ειναι! Σ ευχαριστω πολυ ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 μόλις έκανα αγορά από ebay και δε μπορώ να πληρώσω με paypal βγάζει το παρακάτω σφάλμα We were not able to process your payment. Please check out again and try a different credit card or bank account for your PayPal payment. If you're still having problems, contact PayPal customer support. χρήματα έχει μέσα η κάρτα. τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 μόλις έκανα αγορά από ebay και δε μπορώ να πληρώσω με paypal βγάζει το παρακάτω σφάλμα χρήματα έχει μέσα η κάρτα. τι μπορεί να συμβαίνει; Ποιο παλια οταν μου ειχε βγαλει παραπλησιο μηνυμα σταματησε να δεχεται την χρεωστικη μου και ηθελε πιστωτικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 τι κόλπα είναι αυτα; με το ζορι να βάλω πιστωτική δηλαδή; και τώρα που έκανα(σαφώς και δε μπορω να πληρώσω) και θέλω να κάνω αγορές από ebay;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 δοκίμασε το πρωί Αυτήν την ώρα μπορεί να είναι πεσμένο το σύστημα της τράπεζας σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 μακαρι να είναι από το σύστημα το θέμα (alpha bank) και όχι κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 μακαρι να είναι από το σύστημα το θέμα (alpha bank) και όχι κάτι άλλο Εμενα παντως την χρεωστικη απο την τραπεζα κυπρου μια χαρα τη δεχτηκε και εχω κανει αρκετες αγορες μεσω paypal! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Μηπως εχει ληξη, για κοιτα την ημερομηνια ληξεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 7/13 λήγει το περ'ιεργο είναι πως και μιας γνωστής μου η κ'αρτα έχει θέμα με το Paypal απο χθες! και η δική της στην alpha bank. πφφφφφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Παρε τηλεφωνο την τραπεζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 αυριο ή από δευτέρα... δεν είναι στο όνομα μου η κάρτα για να μιλήσω ο ίδιος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erotas89 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 (edited) καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση: έχω paypal λογαριασμό και έχω βρει έναν χόστερ για την ιστοσελίδα μου στην αμερική φτηνoν και θέλω να τον πληρώσω με paypal. η ερώτηση μου είναι όταν του στείλω τα λεφτά με paypal ποια στοιχεια βλέπει από μένα??? και αν βλέπει αν γίνεται να μην τα βλέπει? Edited April 16, 2012 by erotas89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Γράψε Ελληνικά Ολα τα στοιχεία σου βλεπει, και οχι δεν γίνεται να μην τα βλέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erotas89 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 συγγνομη ρε παιδια δεν εχω ελλινικα και αλλαξα τωρα το πλικτρολογιο.ε τοτε που ειναι η ασφαλεια αμα βλεπει ολα τα στοιχεια μου; κοροιδευομαστε τωρα και μονοι μας;ολοι απατεωνες ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Φιλε μου οταν λεμε ολα τα στοιχεια δεν εννοούμε τον αριθμο της καρτας σου, και νομιζω οτι το παυπαλ ειναι τα ασφαλέστερο συστημα συναλλαγών στον πλανήτη, απλα μαθε να το χρησιμοποιείς σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts