SpyrosDan Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 εχει μια κινηση λογαριασμου προσφατη και λεει, transfer to credit card και μετα τα χρηματα με ενα μειον μπροστα απο το ποσό! (-€€€€€) τι ειναι αυτο? oτι τα χρηματα μεταφερθηκαν στη καρτα σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Πιαιδά επειδή είμαι αρχάριος στο Paypal θα ήθελα ακριβείς απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα: α) Έχω δηλώσει 2 κάρτες και ένα ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό στο personal account μου. Επίσης έχω δηλώσει και τον αριθμό του checking τραπεζικού λογαριασμού της φίλης μου που μένει ΗΠΑ. Θέλω από τον τραπεζικό λογαριασμό μου να μεταφέρω ποσά Ευρώ στον δικό της λογαριασμό σε Δολλάρια (us account που δέχεται paypal). Μόλις επιχειρώ να κάνω withdraw μου βγάζει balance 0. Θεωρώντας ότι μάλλον πρέπει να κάνω πρώτα Add funds για να πάνε στο balance και μετά withdraw μου βγάζει ότι είναι αδύνατο. Επομένως κάνω κάτι λάθος ή όντως είναι αδύνατη η μεταφορά χρημάτων από ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό σε Paypal; Μήπως θα μπορούσαν να ληφθούν τα χρήματα από την κάρτα μου (VISA debit) και να πάνε στον λογαριασμό της παρακάμπτωντας το κώλημα του τραπεζικού λογαριασμού; β) Αν και πάλι δεν γίνεται, τι εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν; Μήπως το πρόβλημα θα λυθεί αν και αυτή δημιουργήσει ένα personal account στο Paypal και δηλώσει την κάρτα της και τον τραπεζικό της λογαριασμό; Τότε θα είναι εφικτή η μεταφορά; γ) Αν αποκλειστεί το Paypal υπάρχει κάποια αξιόπιστη και χωρίς κόστος, όπως στο Paypal, υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων από Ελλάδα σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή κάρτες στις ΗΠΑ; Τα τραπεζικά εμβάσματα ή λύσεις τύπου Western Union είναι απαράδεκτα πανάκριβα... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 oτι τα χρηματα μεταφερθηκαν στη καρτα σου σ'ευχαριστω για την αμεση ενημερωση! και κατι τελευταιο! μεσα στον λογαριασμο μου,my ebay,φαινεται ακομα η επιτυχημενη αγορα του συγκεκριμενου προιοντος που επιστραφηκαν τα χρηματα,ως απληρωτο! θα εχω καποιο προβλημα αργοτερα? χρειαζεται να ενημερωσω κατι? η το ebay(γενικα)ενημερωνεται σε τετοιες καταστασεις και δεν τιθεται θεμα να εχω καποιο προβλημα ργοτερα? ευχαριστω! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admitos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 επιχείρησα να αγορασω credits στο http://www.nonoh.net και μετα στο voipdiscount ,και ενω εχω λογαριασμό στο paypal αλλα εχω συνδέσει μόνο τον τραπεζικό μου λογαριασμό οχι και χρεωστική κάρτα.Το θέμα είναι οτι τα συγκεκριμένα site δέχονται μόνο debit card όπως το κατάλαβα .εχω κάποιες ενδοιασμούς να δώσω τον αριθμό της.πιστευετε οτι είναι ασφαλές ?απο οτι καταλαβα σε προηγούμενες σελίδες δεν συνεργάζονται ολες οι τραπεζες με το paypal ή μήπως οχι ? .εγω εχω με την aspis bank και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο. η ερωτηση ειναι κοινη αλλα δεν εχω κανει online αγορές .ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Πιαιδά επειδή είμαι αρχάριος στο Paypal θα ήθελα ακριβείς απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα: α) Έχω δηλώσει 2 κάρτες και ένα ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό στο personal account μου. Επίσης έχω δηλώσει και τον αριθμό του checking τραπεζικού λογαριασμού της φίλης μου που μένει ΗΠΑ. Θέλω από τον τραπεζικό λογαριασμό μου να μεταφέρω ποσά Ευρώ στον δικό της λογαριασμό σε Δολλάρια (us account που δέχεται paypal). Μόλις επιχειρώ να κάνω withdraw μου βγάζει balance 0. Θεωρώντας ότι μάλλον πρέπει να κάνω πρώτα Add funds για να πάνε στο balance και μετά withdraw μου βγάζει ότι είναι αδύνατο. Επομένως κάνω κάτι λάθος ή όντως είναι αδύνατη η μεταφορά χρημάτων από ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό σε Paypal; Μήπως θα μπορούσαν να ληφθούν τα χρήματα από την κάρτα μου (VISA debit) και να πάνε στον λογαριασμό της παρακάμπτωντας το κώλημα του τραπεζικού λογαριασμού; β) Αν και πάλι δεν γίνεται, τι εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν; Μήπως το πρόβλημα θα λυθεί αν και αυτή δημιουργήσει ένα personal account στο Paypal και δηλώσει την κάρτα της και τον τραπεζικό της λογαριασμό; Τότε θα είναι εφικτή η μεταφορά; γ) Αν αποκλειστεί το Paypal υπάρχει κάποια αξιόπιστη και χωρίς κόστος, όπως στο Paypal, υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων από Ελλάδα σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή κάρτες στις ΗΠΑ; Τα τραπεζικά εμβάσματα ή λύσεις τύπου Western Union είναι απαράδεκτα πανάκριβα... Ευχαριστώ Η πρωτη περιπτωση αποκλειεται για τον απλο λογο οτι δε μπορεις εσυ να στειλεις χρηματα στον εαυτο σου. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι ενοω. Αρα πας για τη δευτερη που πιστευω οτι γινεται. Oσο για το οτι δεν εχει κοστος το ΡΡ μη το λες. Εσυ δε χρεωνεσαι αμεσα, αλλα απο την ισοτιμια που χρησιμοποιουν χανεις 2,5%. Επισης απο το παραληπτη κρατανε περιπου 3,5% Συνολικο κοστος 6%!!! σ'ευχαριστω για την αμεση ενημερωση! και κατι τελευταιο! μεσα στον λογαριασμο μου,my ebay,φαινεται ακομα η επιτυχημενη αγορα του συγκεκριμενου προιοντος που επιστραφηκαν τα χρηματα,ως απληρωτο! θα εχω καποιο προβλημα αργοτερα? χρειαζεται να ενημερωσω κατι? η το ebay(γενικα)ενημερωνεται σε τετοιες καταστασεις και δεν τιθεται θεμα να εχω καποιο προβλημα ργοτερα? ευχαριστω! Δε ξερω γιατι δεν εγινε τελικα η συναλλαγη, αλλα εαν τα βρηκατε φιλικα με το πωλητη δεν υπαρχει προβλημα. Εαν σου γραψει κανενα αρνητικο, ανταποδωσε του κι εσυ επιχείρησα να αγορασω credits στο http://www.nonoh.net και μετα στο voipdiscount ,και ενω εχω λογαριασμό στο paypal αλλα εχω συνδέσει μόνο τον τραπεζικό μου λογαριασμό οχι και χρεωστική κάρτα.Το θέμα είναι οτι τα συγκεκριμένα site δέχονται μόνο debit card όπως το κατάλαβα .εχω κάποιες ενδοιασμούς να δώσω τον αριθμό της.πιστευετε οτι είναι ασφαλές ?απο οτι καταλαβα σε προηγούμενες σελίδες δεν συνεργάζονται ολες οι τραπεζες με το paypal ή μήπως οχι ? .εγω εχω με την aspis bank και το ταχυδρομικό ταμιευτήριο. η ερωτηση ειναι κοινη αλλα δεν εχω κανει online αγορές .ευχαριστώ Κι εγω voipdiscount χρησιμοποιω με credit card περιπου 3 μηνες. Μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα, αλλα δε μ αρεσει καθολου το γεγονος οτι μετα τη 4η η 5η αγορα credits, οταν πηγαινα να κανω νεα αγορα, δε μου ζητουσε απο την αρχη ολα τα στοιχεια της καρτας γιατι τα ειχε αποθηκευμενα. Οσο για το αν συνεργαζονται ολες οι τραπεζες με το paypal, δε καταλαβαινω τι ειδους συνεργασια ενοεις. Για να κανεις αγορες πρεπει να εχεις δηλωσει καποια καρτα στο paypal,αλλιως μονο με το τραπεζικο λογαριασμο δε γινεται (εκτος κι εχει αλλαξει κατι προσφατα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros_k Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Η πρωτη περιπτωση αποκλειεται για τον απλο λογο οτι δε μπορεις εσυ να στειλεις χρηματα στον εαυτο σου. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι ενοω. Αρα πας για τη δευτερη που πιστευω οτι γινεται Φίλε μου το ερώτημα είναι πως "γεμίζω" το balance μου αφού στο add funds μου βγάζει ότι είναι αδύνατο. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "'Withdraw funds to your bank account' ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΕΦΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Το θέμα είναι πως γεμίζω το balance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admitos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 στην σελίδα του paypal λεει στειλτε χρηματα ειτε με credit card η με paypal balance ή με bank account.τουλαχιστον αυτο καταλαβα.εγω γραφτηκα και συνεδεσα τον λογαριασμό μου σε τράπεζα δίνοντας το iban.δεν το εχω βέβαια χρησιμοποιήσει ακόμα αλλα υποθέτω οτι πρεπει με καποια εντολη μου να φεύγουν χρήματα απο τον λογαριασμό μου ανα κατάλαβα καλά . για το αλλο με το voipdiscount μηπως η λύση είναι να εχουμε συνδεδεμενο με την καρτα ενα λογαριασμο με λιγα χρήματα/? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIS Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Γεια χαρα. Θελω να παρω κατι απο ebay και θελω να πληρωσω με paypal, γινεται αντι για πιστωτικη να χρησιμοποιησω τον λογαριασμο μου της εθνικης τραπεζας (εχω εθνοcash); αν ναι τι πρεπει να κανω; αν οχι πρεπει να παρω πιστωτικη; Eπισης κατι που δεν εχω καταλαβει, το paypal κραταει λεφτα οταν αγοραζεις κατι; Παράθεση www.e-offer.gr Οι καλύτερες προσφορές, και προτάσεις-συμβουλές αγοράς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 oτι τα χρηματα μεταφερθηκαν στη καρτα σου οσον αφορα οτι ο πωλητης μου επεστρεψε τα χρηματα ,δεν βλεπω τα χρηματα ουτε στην πιστωτικη,ουτε στον λογαριασμο του paypal? αργει να γινει η μεταφορα στον λογαριασμο μου? η εχει γινει ηδη και μπορω να το δω απο καπου αλλου? παντως τωρα μολις που εκανα ελεγχο διαθεσιμου υπολοιπου στον λογαριασμο μου,δεν εχει κατατεθει τιποτα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 πως μπορω να αλλαξω το credit balance? γιατι αποτι καταλαβα,για να δεχτω refunds,πρεπει να εχω 1ευρω τουλαχιστον credit balance! kai se mena ειναι μηδεν! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Και μένα το balance είναι πάντα μηδέν, τα refunds πηγαίνουν στην πιστωτική μου ύστερα απο 3-4 εργάσιμες(αν θυμάμαι καλά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Φίλε μου το ερώτημα είναι πως "γεμίζω" το balance μου αφού στο add funds μου βγάζει ότι είναι αδύνατο. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "'Withdraw funds to your bank account' ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΛΕΦΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Το θέμα είναι πως γεμίζω το balance... Φιλε το add funds ειναι υπηρεσια μη διαθεσιμη για την Ελλαδα. Αρα ξεχασε αυτη την επιλογη και πηγαινεις στο send money. Για να στειλεις ομως χρηματα θα πρεπει και η γνωστη σου να γινει paypal member και να δηλωσει τραπεζικο λογαριασμο ωστε να μπορεσει να τ αποσυρει. Τελος, χρηματα μπορεις να στειλεις με καρτα και οχι με κατ ευθειαν χρεωση τραπεζικου λογαριασμου. Ισως ομως δεχονται debit card που τα αποσυρουν κατ ευθειαν απο το λογαριασμο σου μεσω της καρτας. Ελπιζω τωρα να εγινα κατανοητος στην σελίδα του paypal λεει στειλτε χρηματα ειτε με credit card η με paypal balance ή με bank account.τουλαχιστον αυτο καταλαβα.εγω γραφτηκα και συνεδεσα τον λογαριασμό μου σε τράπεζα δίνοντας το iban.δεν το εχω βέβαια χρησιμοποιήσει ακόμα αλλα υποθέτω οτι πρεπει με καποια εντολη μου να φεύγουν χρήματα απο τον λογαριασμό μου ανα κατάλαβα καλά . για το αλλο με το voipdiscount μηπως η λύση είναι να εχουμε συνδεδεμενο με την καρτα ενα λογαριασμο με λιγα χρήματα/? Η απαντηση μου στο πιο πανω ποστ, καλυπτει κι εσενα Γεια χαρα. Θελω να παρω κατι απο ebay και θελω να πληρωσω με paypal, γινεται αντι για πιστωτικη να χρησιμοποιησω τον λογαριασμο μου της εθνικης τραπεζας (εχω εθνοcash); αν ναι τι πρεπει να κανω; αν οχι πρεπει να παρω πιστωτικη; Eπισης κατι που δεν εχω καταλαβει, το paypal κραταει λεφτα οταν αγοραζεις κατι; Απ οτι καταλαβα εχεις debit card. Νομιζω οτι τις δεχεται, αν οχι, βγαλε credit card. Δε σου κρατανε τιποτα οταν κανεις αγορες οσον αφορα οτι ο πωλητης μου επεστρεψε τα χρηματα ,δεν βλεπω τα χρηματα ουτε στην πιστωτικη,ουτε στον λογαριασμο του paypal? αργει να γινει η μεταφορα στον λογαριασμο μου? η εχει γινει ηδη και μπορω να το δω απο καπου αλλου? παντως τωρα μολις που εκανα ελεγχο διαθεσιμου υπολοιπου στον λογαριασμο μου,δεν εχει κατατεθει τιποτα! Τα χρηματα μπορει να κανουν 5-6 ημερες να πιστωθουν στη καρτα σου. πως μπορω να αλλαξω το credit balance? γιατι αποτι καταλαβα,για να δεχτω refunds,πρεπει να εχω 1ευρω τουλαχιστον credit balance! kai se mena ειναι μηδεν! Λαθος εχεις καταλαβει. Κανονικα πρεπει να ειναι 0, εκτος και σου στελνουν χρηματα και δε τα μεταφερεις σε τραπεζικο λογαριασμο, οποτε θα φαινεται σα balance το ποσο που σου εχουν στειλει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 να'σται καλα! ευχαριστω! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 ποιο ειναι το οριο για αγορες εκτος ευρωπης,ωστε να αποφυγουμε το τελωνείο? ειτε το δηλωνει ειτε οχι ο πωλητης . παντα με παραδοση μεσω ταχυδρομειου,γιατι με courier την εχεις φαει με την μια... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 ποιο ειναι το οριο για αγορες εκτος ευρωπης,ωστε να αποφυγουμε το τελωνείο? ειτε το δηλωνει ειτε οχι ο πωλητης . παντα με παραδοση μεσω ταχυδρομειου,γιατι με courier την εχεις φαει με την μια... 50$ ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 Γεια σας παιδια .Θελω να κανω μια αγορα παιχνιδι για ps3 και το συγκεκριμενο site πληρωνετε μονο με paypal. Θελω να φτιαξω ενα λογαριασμο μονο για να πληρωνω δλδ μονο για αγορες. Μπορειτε να μου πειτε ποιον τυπο λογαριαμο να επιλεξω και αν χρεωνομαι και ποσο για καθε αγορα η οχι. Ειχα ακουσει οτι την προμιθεια την πληρωνει αυτος που σου στελνει το προιον ... Οποιος μπορει ας με βοηθησει...ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Να φτιαξεις εναν απλο personal. Προμηθεια δε πληρωνεις αμεσα, αλλα πληρωνεις εμμεσα περιπου 2,5% λογω των ισοτιμιων που χρησιμοποιει το paypal στις μετατροπες νομισματων. Φυσικα αυτο δεν ισχυει οταν κανεις αγορες σε ευρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Εμενα μου βγάζει αυτό, τι να κανω, μήπως φταίει η κάρτα; ειναι alpha bank visa electron Χρεωστική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Ειναι συνδεδεμενη με λογαριασμο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Enter Expanded Use Number When you began enrollment in PayPal's Expanded Use Program, we charged a €1.50 EUR fee to your card. Please check your credit card statement (monthly transaction history) online or when it arrives in the mail from the credit card issuer. On this statement, you will see a €1.50 EUR charge from PayPal. Next to this charge you will see the 4-digit Expanded Use Number, which can be found directly before the word PAYPAL. Note that it may take 3-4 working days for the number to appear on your statement. Please enter your unique Expanded Use Number below: Credit Card: Expanded Use Number: (four digits) After you successfully enter your Expanded Use Number, we will give you a €1.50 EUR bonus on the first PayPal payment you send. Re paidia edw ti prepei na kanw??? simera ekana register sto paypal!!!Eixa 2 kartes alla mono tin 1 dex8ike:p Einai MasterCard Eurobank Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Ειναι συνδεδεμενη με λογαριασμο? Ναι. Σε άλλα site λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Ναι. Σε άλλα site λειτουργεί κανονικά Απ οσο ξερω, εφ οσον ειναι συνδεδεμενη με λογαριασμο τη δεχονται. Προσπαθησε παλι παντως και αν δε δεις αποτελεσμα,επικοινωνησε με την Alpha Bank τμημα καρτων και ζητησε εξηγησεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Paidia 8a mou apantisei kapoios kaigomai!!!!! Plzzzzz Epeisis piga na kanw bid sto ebay kai dn me afinei gt leei oti dn exw acc sto paypal enw exw!!!Ti na kanw>>>>???<<<<HELP:(:(:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Paidia 8a mou apantisei kapoios kaigomai!!!!! Plzzzzz Epeisis piga na kanw bid sto ebay kai dn me afinei gt leei oti dn exw acc sto paypal enw exw!!!Ti na kanw>>>>???<<<<HELP:(:(:( Αυτα που σου ζητησαν να κανεις σχετικα με το expanded use program τα εκανες? Αν οχι, φροντισε να τα κανεις. Επισης τσεκαρε αν εχεις δωσει ιδιο email στο ebay και στο paypal Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Αυτα που σου ζητησαν να κανεις σχετικα με το expanded use program τα εκανες? Αν οχι, φροντισε να τα κανεις. Επισης τσεκαρε αν εχεις δωσει ιδιο email στο ebay και στο paypal Pige simera o pateras mou stin trapeza gia na dei an uparxei kapoia xrewsi apo paypal 1.5 eyrw gia na tou dwsoun ton 4psifio kodiko kai eipan oti dn upirxe autos o ari8mos!!! Tespa dn peirazei!!!! Katafera na kanw idi mia agora opote dn exw problem twra:) pira mia prosopsi gia nokia 6300:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts