SIRHC Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Ίσως σε βοηθήσει η επιλογή στο μενού: -> ταξινόμιση -> φθίνουσα Δεν ανοίγει το μενου καν... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 bravo!!!!!! para poly wraio wap site! sygxartiria,mazi me to radio kai to mp3player tou 6230 mou exw ti kalyteri syntrofia mesa ston ilektriko (otan oloi exoun parei oles tis free efimerides), alla kai genikotera opote allote den exw alli asxolia! bravoooooo!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.1.2818/hifi/timhellas/int; Nokia 6230; en; U; ssr)) Ta dwrean logo stin arxiki selida tou site de liturgun!Giati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 εγώ που σήμερα έφτιαξα (άργησα το ξέρω) την σύνδεση BT του 3650 μου με το Pc γιατί δεν μπορώ να ανοίξω την wap σελίδα του myphone ; Επειδή χρησιμοποιώ την dsl του pc; (νομίζω άσχετο). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 exw 1 provlimataki me tin provoli sto kinito mou(samsung x200) tou wap site tou myphone! simeiwnw oti i syskeyi den einai simvati akomi me kapoion wap browser (px opera) an kai exei dinatotita java efarmogwn! mporw na kanw kati? eyxaristw ek twn proterwn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 υπάρχουν και μίνι browsers σε java. κάνε ένα ψάξιμο και θα βρεις σίγουρα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 @sv2evs Μα αυτό δεν λέει το παιδί; Οτι το κινητό του δεν είναι συμβατό με τους mini java browsers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Μπαίνω και γω από το κινητό μου στο φόρουμ, κάνω περιήγηση, επιλέγω πχ mynetworks και μετά μου βγάζει το μήνυμα "δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας"! Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι όταν κλίκαρα "νέα θέματα" τότε άνοιξε κανονικά η σελίδα και διάβασα την είδηση.Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση;:confused: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 υπάρχουν και μίνι browsers σε java. κάνε ένα ψάξιμο και θα βρεις σίγουρα. afto akrivws lew, i siskeyi mou an kai ypostirizei java games kai applications adynatei na ploigithei mesw enos java browser! to giati to xerei mono o theos kai oi kataskeyastes tis samsung!:lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gased Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 egw enw xrisimopoiw wap browser tou cx75 den leei na to anagnwrisei kai otan mpainw sto foum leei wap browser not found ktl ktl..alla meta mou dinei tin dynatotita na exw tin very lite version (text only) i tin pda lite version kai mpainei kanonika...omws apo ekei kai pera , kanw login ola wraia kai kala...alla den mporw na kanw reply se posts..why???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 pda lite version? ena link plz??? Ξεκίνησαν οι εργασίες για την «αναβάθμιση» του WAP Site, ώστε να παρέχεται και πάλι μέσω της διεύθυνσης wap.myphone.gr. Ήδη η περιοχή των νέων, τα λογότυπα, καθώς και το γλωσσάρι είναι διαθέσιμο. Τα λογότυπα πετάνε 404. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gased Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 pda lite version url : http://www.myphone.gr/forum/archive/index.php αυτο τουλαχιστον μου δειχνει σαν url εμενα.. enjoy ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Γιατι δεν μπορουμε να δουμε το forum απο i-mode? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) me to chat exete asxoli8ei? Diladi mpenete?anaferomai sto wap site to myphone fusika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 paidia otan mpenw sto wap site me nokia 6280 ,oi stiles fenodai katheta me apotelesma i selida na einai terastia!as to kitaksei kapoios! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) agapite msk: tis teleutaies meres mou einai adunaton na kanw metavasi se selida pou epi8imw se Opiodipote 8ema.anaferw episeis oti to minuma pou mou emfanizei einai oti i selida exei provlima.teleiwnontas oso afora to kinito mou den exw alaksei KAMIA ru8misi . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. August 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Τα λογότυπα πετάνε 404. Πλέον δεν «πετάνε» 404. Λειτουργούν κανονικά. Έγιναν και ορισμένες αλλαγές στο ίδιο script ώστε να εμφανίζονται σωστά... τα νεότερα και τα πιο δημοφιλή, ενώ δίνονται και ορισμένες διευκρινήσεις για το μέγεθός τους. Opiodipote 8ema.anaferw episeis oti to minuma pou mou emfanizei einai oti i selida exei provlima.teleiwnontas oso afora to kinito mou den exw alaksei KAMIA ru8misi . Δοκίμασε πάλι... Λογικά κάποια μικροπροβλήματα έχουν λυθεί μετά από μια αναβάθμιση που έγινε σήμερα. Αν όχι, τότε σε ποιο δίκτυο είσαι συνδρομήτρια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Εγώ πάντως από wap με το sony ericsson k300i μπαίνω κανονικά. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Συγκεκριμένα έχω ΤΙΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Εγω ρε παιδια γιατι εδω και ενα χρονο και βαλε δεν μπορω να δω ελληνικα με vodafone αλλα μου τα βγαζει κινεζικα? Ετσι μου τα εδειχνε με το Τ 310 που ειχα παλια και με το gx30. Πλεον και με το v3x τα ιδια. Διαβαζω κατα καιρους εδω οτι και αλλοι με vodafone εχουν προβλημα,γνωριζει κανεις τπτ η το προβλημα ειναι αγνωστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) na mai ksana,o logos pou den sou apantisa agapite msk einai dioti den mporousa gia merikes meres na kanw eisodo sto forum,mou evgaze panta to gnwsto keimeno oti i selida exei provlima.apo to ksimerwma tis kuriakis i wap morfi tou forum leitourgei apsoga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) kalispera.kanw anafora gia ena provlimataki,meta apo 5-6 lepta sto forum me petaei ksafnika ekei pou kanw login.einai kapws enoxlitiko na kanw login ka8e ligo kai ligaki :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Καλησπέρα σας:) Αντιμετωπίζω ενα μικρό πρόβλημα με τον τρόπο που εμφανίζεται η wap ιστοσελίδα του myPhone στο κινητό μου. Όλα είναι μια χαρά μέχρι και τη στιγμή που βρίσκομαι στο forum. Εκεί δυστηχώς τα πράγματα αλλάζουν καθιστόντας τη πλοήση πραγματικό αγώνα επιβίωσης και υπομονής. Για παράδειγμα, λίγο πρίν ολοκληρωθεί η φόρτωση της σελίδας με τα μηνύματα που παρακολουθώ ενώ η επιλογή ''0 νέα PMs'' εμφανίζεται σωστά, δηλαδή οριζόντια και στην αριστερή πλευρά, μετά την ολοκλήρωση του φορτώματος η επιλογή εμφανίζεται δεξιά ενω τα γράμματα είναι σε κάθετη διάταξη και με τέτοιο τρόπο που να μην μπορούν να διαβαστούν καθαρά.. Ζητώ συγνώμη αν δεν είναι εδω το κατάλληλο θέμα για να λυθεί η απορεία μου:O Χρησιμοποιώ το Νόκια 6270 με καρτοκινητή Tim και τον προεγκατεστημένο Browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Εχω αναφέρει και αλλού το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, αλλά κρίνω σκόπιμο να το αναφέρω και εδώ... Όταν ανεβάζω μια απάντηση από το wap του κινητού μου, ενώ φαίνεται ότι υπάρχει νέα απάντηση και ότι είμαι ο τελευταίος που ανέβασε απάντηση, το μήνυμα μου δεν κοινοποιείται. Το έχει προσέξει κανείς σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Λοιπόν παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ στο Nokia 6510 στο οποίο καταρχήν δεν δουλεύει το αυτόματα Redirect στο WAP Login και ύστερα όταν φορτώσω την σελίδα χειροκίνητα δεν μπορώ να εισάγω πουθενά το Username και το Password καθώς ο browser της συσκευής αγνοεί τα απαραίτητα πεδία ως input boxes. Υ.Γ. Γνωρίζω ότι το Nokia 6510 είναι μια πολύ παλιά συσκευή όμως μιας και υπάρχουν παρόμοια παράπονα που αφορούν το login το αναφέρω με την ελπίδα πως θα βοηθήσει στο πιθανό debugging :) εχω το ιδιο προβλημα σε samsung x820. πως το λυνω??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Εχω ενα nokia n73 και προσπαθω να μπω μεσω wap στο myphone με τη χρηση του opera.οταν παει να ανοιξει την σελιδα μου γραφει {you dont have access to this site} γιατι δεν με βαζει???δεν εχω ξαναασχοληθει με wap γιαυτο οποιος μπορει να με βοηθησει~ thanks Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts