elteo Δημοσιεύτηκε February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 1, 2004 Yηρχε ενα θεμα καπου που ειχα διαβασει για το e-Banking αλλα το θετω παλι απο την αρχη. Λοιπον ενδιαφερομαι να γινω συνδρομητης μιας τετοιας υπηρεσιας. Θελω να ρωτησω : 1. Ειναι ασφαλεις οι συναλλαγες? 2. Τι ειδους συναλλαγες μπορεις να κανεις? 3. Εαν π.χ. πληρωσεις τον λογαριασμο της Δ.Ε.Η πως εισαι κατοχυρωμενος οτι οντως εχει γινει?(Το λεω διοτι πρεπει να σφραγιστει ο λογαριασμος) 4. Ποια ειναι η καλυτερη τραπεζα σε αυτο τον τομεα? 5. Ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να γινεις συνδρομητης αυτης της υπηρεσιας? Αυτα προς το παρον. Πιστευω αφορα αρκετους και θα λυσει αρκετες αποριες.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makpol Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 1.NAI 2.MPOREIS TA PANTA MEXRI NA AGORAZEIS METOXES MESW XRHMATHSTHRIOY AN EXEIS FYSIKA XRHMATA STON LOGARIASMO PLHRVNEIS OTE DEH NOVA KINHTH THLEFWNIA IKA FPA KARTES KLP. 3.SE KAUE SYNNALAGH SOY DINEI ENTALMA PLHRWMHS KAI TO EKTYPWNEIS AN UELEIS GIA TO ARXEIO SOY POY LEEI OTI EXEIS PLHRWSEI. 4.EUROBANK EXW EDW KAI 1 XRONO POLY KALO SITE KAI GRHGORO 5.PAS STO KONTINOTERO YPOKATASTHMA KAI KANEIS AITHSH GIA ENERGOPOIHSH TWN KWDIKWN POY UA SOY STEILOYN ME THN AITHSH AGGRAFHS POY UA KANEIS ON LINE .........http://www.eurobank.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 einai asfaleis oso oles oi yphresies sto internet. to meglo atou pou einai safos kalitero apo to na to kaneis stin trapeza einai to embasma. ola ta alla einai eykola kai stin trapeza peran tis kathysterhshs. sozeis ton kwdiko synallaghs se kathe synallagh (i ektypwneis ti selida opos eipe o synadelfos) to systhma tis ethnikhs einai gia ton kserete poion. i peiraios kai i alpha ehoun kala systhmata an kai epidehontai beltioshs. en genei ola ta systhmata einai arga, alla ayto einai kalo,argoun logo kryptografisis. Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Ποσος ειναι ο χρονος που απαιτειται για να εγκριθει η αιτηση και να μου παρεχουν τους κωδικους? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2004 Δεν θυμάμαι τώρα πια πόσο καιρό κάνουν να σου στείλουν τα σχετικά έγγραφα, αλλά είναι μικρό χρόνικό διάστημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βολεύει πάρα πολύ. Πληρώνεις διάφορους λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες, μεταφέρεις χρήματα σε άλλους λογαριασμούς, βάζει πάγιες εντολές, παρακολουθείς χαρτοφυλάκια με μετοχές και ένα σωρό άλλα. Όσο για την ασφάλεια, καλό είναι να χρησιμοποιείται IE πλήρως ενημερωμένος με όλα τα τελευταία updates κλπ. Ειδικά η eurobank εκδίδει πιστοποιητικό για τον κάθε χρήστη χωρίς το οποίο δεν γίνεται καμία συναλλαγή με χρήματα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Γυρω στις 15μερες ειναι πανω-κατω στις σοβαρες τραπεζες. Εκτος απο την Πειραιως που σου δινει επιτοπου τους κωδικους και οταν πας σπιτι το βραδυ παιζουν αμεσως! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfotakis Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Προτείνω το e-banking της Eurobank. Το χρησιμοποιώ σχεδόν για όλες τις συναλλαγές μου περίπου 18 μήνες ... ( μισθοδοσία, πιστωτικές κάρτες, δάνειο, μετοχές )... χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ... Για κάθε πληρωμή σου εκδίδεται απόδειξη την οποία το σύστημα σε προτρέπει να εκτυπώσεις για να είσαι κατοχυρωμένος .... Οι κινήσεις που αφορούν την ίδια την τράπεζα γίνονται ακαριαία και είναι άμεσα ορατές στην συνολική σου εικόνα ( Customer Position )... Για πληρωμές ( π.χ. Nova, Telestet κτλ κτλ ) υποπτέυομαι οτι εσύ πληρώνεις ( άρα τα λεφτά αφαιρούνται απο το λογαριασμό σου ) και εκείνοι με κάποιο interface επικοινωνούν με την εκάστοτε εταιρία και πληρώνουν ( ίσως την επόμενη ημέρα ) ... αν προκύψει πρόβλημα ενημερώνεσαι ... άρα μην περιμένεις τώρα να πληρώσεις π.χ. το κινητό σου και σε 1' να ενημερωθεί ο operator ... Η Eurobank διαθέτει ένα επίσης καλό tool ( το οποίο δεν γνωρίζω αν παρέχουν οι άλλες τράπεζες... ) . Μπορείς να προεπιλέξεις πότε θα γίνει μια συναλλαγή σου. Δλδ σήμερα να επιλέξεις οτι στις 15 Φεβρουαρίου θέλω να μου πληρώσεις αυτό το λογαριασμό κντ και να βάλεις τόσα λεφτά, ή να πληρώσεις την πιστωτική μου κάρτα σε 10 μέρες .... αρκετά χρήσιμο εργαλείο ... Επίσης απο reviews που έχω διαβάσει σε περιοδικά του ευρύτερου χώρου το e-banking της Eurobank αναδυκνείεται πάντα πρώτο σε σχέση με τα συστήμα άλλων τραπεζών... ακολουθούν η Alpha, WinBank (Πειραιώς) και Εθνική... Παράθεση Αντε... και κάλη τύχη μάγκες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makpol Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths ( 2 Φεβ. 2004 , 06:11) Γυρω στις 15μερες ειναι πανω-κατω στις σοβαρες τραπεζες. Εκτος απο την Πειραιως που σου δινει επιτοπου τους κωδικους και οταν πας σπιτι το βραδυ παιζουν αμεσως! 2 meres se mena me coyrier moy steilane toys kvdikoys prin 1 xrono poy ekana thn diadikasia ....................sthn eurobank.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sfotakis ( 2 Φεβ. 2004 , 10:54) Επίσης απο reviews που έχω διαβάσει σε περιοδικά του ευρύτερου χώρου το e-banking της Eurobank αναδυκνείεται πάντα πρώτο σε σχέση με τα συστήμα άλλων τραπεζών... ακολουθούν η Alpha, WinBank (Πειραιώς) και Εθνική... Den ksero pos ta bgazoun ayta ta reviews kai gia tis treis prwtes den antilegw, alla i Ethniki mallon teleytaia einai (ektos bebaia an ehoun mono 4 trapezes ebanking opote entaksei :) ) giati einai gia ton ..EULA (kai den ennoo EndUser License Agreement...) ektos tou oti dio fores anagkastika na allakso kwdiko epeidh den isxyei o kanonikos mou (kai twra pali katargithike alla den asholoumai) to mono pou eho kataferei na kano einai na do ta ypoloipa mou. me to pou patao opoiadipote ergasia arhizei kai mou bgazei alla anti allwn. oute tis inhseis den mporo na do... Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 θα συμφωνήσω στα περί Eurobank ... γρήγορο και εύχρηστο site , ασφαλές και με πολλές δυνατότητες... όλες οι άλλες τράπεζες είναι αρκετά σκαλιά χαμηλότερα σε αυτό το θέμα με εξαίρεση ίσως την Πειραιώς... έχω να πάω σε ταμείο της τράπεζας περίπου 2 χρόνια ... σημειώστε οτι η Eurobank by default σου δίνει τη δυνατότητα να εκδόσεις 2 πιστοποιητικά ασφαλείας ( π.χ. ένα για το desktop pc και ένα για το laptop ή ένα για τη δουλειά ένα για το σπίτι ) ... κατόπιν συνενοήσεως νομίζω όμως μπορείς να εκδόσεις και περισσότερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Malista pame loipon gia Eurobank k blepoume! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2004 Και από 'μένα άλλη μια ψήφος στη Eurobank... Σχετικά με την ταχύτητα ενεργοποίησης συμφωνώ με τις 2 μέρες που λέει ο makpol, με πολύ πιο πρόσφατο παράδειγμα. Πριν λίγες μέρες έκανα Σάββατο βράδυ on-line αίτηση για συγγενικό μου πρόσωπο και όρισα ραντεβού με το courier για Τρίτη μεσημέρι. Ήρθε στην ώρα του, έπεσαν οι υπογραφές και όλα ΟΚ... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prytanis Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Και εγώ την Eurobank χρησημοποιώ για e-banking χωρίς πρόβλημα περίπου 8 μήνες. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. February 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2004 Και όσοι έχουν Diners χωρίς λογαριασμό στην Citibank τώρα μπορούν να ελέγχουν την κάρτα τους online https://www.cardsonline.dinersclub.gr/ICardServlet?F=WE_CIT_SIG&C=GD&L=EL :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sfotakis ( 2 Φεβ. 2004 , 10:54) Επίσης απο reviews που έχω διαβάσει σε περιοδικά του ευρύτερου χώρου το e-banking της Eurobank αναδυκνείεται πάντα πρώτο σε σχέση με τα συστήμα άλλων τραπεζών... ακολουθούν η Alpha, WinBank (Πειραιώς) και Εθνική... Χαχααχχαχαχαχα. ΕΘΝΙΚΗ? Τι λέτε ρε παιδιά? Ακόμα και η Noba Bank, έχει καλύτερο web banking από την Eθνική. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Λοιπόν, έχω χρησιμοποιήσει και της Noba, και της Eurobank το Web Banking. Για πολλούς λόγους, βρίσκω της Alpha Bank πολύ πολύ καλύτερο και εύχρηστο. Δεν θα κάτσω να αναλύσω τους λόγους. Με ένα search θα βρείτε 2-3 αντίστοιχα περίπου παρόμοια θέματα... όπου αναλύεται το web banking. Αααα, επίσης: - Έχει sms alerts και η Alpha. - Mπορείς να δώσεις εντολή να γίνει πληρωμή σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Σε μια μεταφορα χρηματων εκανα λαθος και εβαλα λαθος νουμερο λογαριασμου. Και η τραπεζα δεν φτανει που δεν βγαζει σε ποιον πανε τα λεφτα οταν κανεις online καταθεση (οπως γινεται στην Eurobank) αλλα δεν αναγνωριζει και λαθη και σου λεει κοψε σβερκο αν κανεις καποιο λαθος. Ενω αντιθετα η Eurobank σου βγαζει σε ποιον πανε τα λεφτα ετσι ωστε να ξερεις πριν πατησεις το κουμπι αν εχεις κανει κανενα ψηφιο λαθος ή αν ειναι ολα οκ. Αυτα με την καλη Πειραιως που παιδευομαι να παρω τα λεφτα μου πισω απο ενα απλο λαθος σε ενα νουμερο. Και μην μου πειτε οτι κανεις δεν ειναι δυνατον να κανει λαθος με τοσα νουμερα που εχει ενας λογαριασμος? Kατι τελευταιο. Λενε οτι δεν μπορουν να βγαζουν το ονομα του κατοχου του λογαριασμου που βαζεις τα χρηματα on line, λογω προσωπικων δεδομενων. Δηλαδη η Eurobank δεν σεβεται τα προσωπικα δεδομενα? Ή μηπως μας προσεχουν πολυ στην Πειραιως? Τοτε θα επρεπε να αφηνουν και ενα περιθωριο λαθους και οχι , εκανες λαθος, κοψε σβερκο. Ειναι απαραδεκτα πραγματα αυτα. Ντροπη. Υπάρχει και η τράπεζα Πειραιώς που έχει το καλύτερο interface στο INTERNET BANKING και σου δίνουν από κατάστημα επιτόπου τους κωδικούς και μπορείς να μπεις και από εκείνη τη στιγμή ;) Επίσης μέσα από το INTERNET BANKING της Πειραιώς μπορείς να ενεργοποιήσεις και ALERTS (να σου έρχονται μηνύματα στο κινητό / e-mail / να σε καλούν από το call center) όταν μεταβάλλεται το ποσό στους λογαριασμούς σου (πιστωση μισθοδοσίας κλπ..) ;) περισσότερα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Σε μια μεταφορα χρηματων εκανα λαθος και εβαλα λαθος νουμερο λογαριασμου. Και η τραπεζα δεν φτανει που δεν βγαζει σε ποιον πανε τα λεφτα οταν κανεις online καταθεση (οπως γινεται στην Eurobank) αλλα δεν αναγνωριζει και λαθη και σου λεει κοψε σβερκο αν κανεις καποιο λαθος. Ενω αντιθετα η Eurobank σου βγαζει σε ποιον πανε τα λεφτα ετσι ωστε να ξερεις πριν πατησεις το κουμπι αν εχεις κανει κανενα ψηφιο λαθος ή αν ειναι ολα οκ. Αυτα με την καλη Πειραιως που παιδευομαι να παρω τα λεφτα μου πισω απο ενα απλο λαθος σε ενα νουμερο. Και μην μου πειτε οτι κανεις δεν ειναι δυνατον να κανει λαθος με τοσα νουμερα που εχει ενας λογαριασμος? Kατι τελευταιο. Λενε οτι δεν μπορουν να βγαζουν το ονομα του κατοχου του λογαριασμου που βαζεις τα χρηματα on line, λογω προσωπικων δεδομενων. Δηλαδη η Eurobank δεν σεβεται τα προσωπικα δεδομενα? Ή μηπως μας προσεχουν πολυ στην Πειραιως? Τοτε θα επρεπε να αφηνουν και ενα περιθωριο λαθους και οχι , εκανες λαθος, κοψε σβερκο. Ειναι απαραδεκτα πραγματα αυτα. Ντροπη. Δεν νομίζω στο ebanking της Eurobank να αναφέρει πριν να γίνει η πράξη το όνομα αυτού που μεταφέρονται τα λεφτά.Μόνο στο ταμείο στην τράπεζα γίνεται σίγουρα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Η Εθνική κερδίζει την πρώτη θέση στην κατηγορία της ασφάλειας καθώς με τη λίστα ΤΑΝ διασφαλίζει πως πρέπει κάποιος να σου επιτεθεί (κανονικά, με τη βία) και να σου κλέψει την έντυπη λίστα ώστε να πραγματοποιήσει εγχρήματες συναλλαγές από τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Βέβαια θα πρέπει να ξέρει το user-name και το password σου πρώτα απ' όλα... και μετά να σου πάρει τη λίστα ΤΑΝ! Έτσι δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα κάποιος μόνο μέσω internet... πρέπει να έρθει στο γραφείο σου για να καταφέρει να σου πάρει χρήματα. Πάντως είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό το να χρησιμοποιείς λίστα ΤΑΝ σε όσες τράπεζες έχουν. Πράγματι είναι αδύνατον να δώσουν στο internet τα ονόματα των πελατών τους με τον τραπεζικό λογαριασμό του καθενός, είναι θέμα προσωπικών δεδομένων και όχι μόνο. Εσύ πρέπει να τσεκάρεις σωστά το νούμερο. Αν είχες παραλείψει κάποιο ψηφίο θα ήταν πιο απλό το ζήτημα καθώς δεν θα υπήρχε ο αριθμός που ζητούσες αλλά να πατήσεις διαφορετικό ψηφίο από αυτό που έπρεπε είναι κάπως..... Παρόλ'αυτά η Τράπεζα έπρεπε να αντιλογίσει το ποσό της κατάθεσής σου με κάποιον τρόπο αλλά φαντάσου ο άλλος να έκανε ανάληψη των χρημάτων σου μόλις του τα κατέθετες εσύ; Επίσης υπάρχει και το πρόβλημα των διατραπεζικών εμβασμάτων, εκεί δεν ξέρεις ποιό είναι το όνομα του άλλου ακόμα και στην τράπεζά σου να πας και να κάνεις μεταφορά από το λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Δεν νομίζω στο ebanking της Eurobank να αναφέρει πριν να γίνει η πράξη το όνομα αυτού που μεταφέρονται τα λεφτά.Μόνο στο ταμείο στην τράπεζα γίνεται σίγουρα αυτό. Ναι το αναφερει,ισως μετα αμεσως την πραξη, αλλα και παλι ειναι νωρις για να κανεις τις απαραιτητες ενεργειες και να το ακυρωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Τελικά δε μας είπες Νίκο και είναι αρκετά ενδιαφέρον... Τι έγινε με τον λάθος λογαριασμό που πληκτρολόγησες; Βρήκες το δίκιο σου από την τράπεζα; Επιστρέφονται τα χρήματα σε περίπτωση λάθους στην πληκτρολόγηση; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Τελικά δε μας είπες Νίκο και είναι αρκετά ενδιαφέρον... Τι έγινε με τον λάθος λογαριασμό που πληκτρολόγησες; Βρήκες το δίκιο σου από την τράπεζα; Επιστρέφονται τα χρήματα σε περίπτωση λάθους στην πληκτρολόγηση; :worry: Aκομα δυστυχως παιδευομαι.Οχι δεν εχω παρει λεφτα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Aκομα δυστυχως παιδευομαι.Οχι δεν εχω παρει λεφτα ακομα. Πώς το κόβεις; Θα βρεις την άκρη; Ενημέρωσέ μας όταν έχεις νέα, είναι αρκετά σημαντικό αυτό. Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και στα ΑΤΜ's. Εγώ πληρώνω το νοίκι με κατάθεση σε τρίτο λογαριασμό και κάθε φορά βλέπω και ξαναβλέπω τους αριθμούς μήπως και γίνει κανά λάθος, και τρέχω και δε βγάζω άκρη μετά... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Πώς το κόβεις; Θα βρεις την άκρη; Ενημέρωσέ μας όταν έχεις νέα, είναι αρκετά σημαντικό αυτό. Τα ίδια ακριβώς συμβαίνουν και στα ΑΤΜ's. Εγώ πληρώνω το νοίκι με κατάθεση σε τρίτο λογαριασμό και κάθε φορά βλέπω και ξαναβλέπω τους αριθμούς μήπως και γίνει κανά λάθος, και τρέχω και δε βγάζω άκρη μετά... :wacko: Γιατί δεν βάζεις μια πάγια εντολή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Γιατί δεν βάζεις μια πάγια εντολή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; :confused: Το έχω ξανααπαντήσει αυτό Βασίλη. Επειδή από το ενοίκιο αφαιρώ τα κοινόχρηστα ιδιοκτητών που από μήνα σε μήνα αλλάζουν... Έτσι δεν είναι σταθερό το ποσό κάθε μήνα για πάγια εντολή... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Εγώ δουλεύω με τα e-banking των Alpha Bank και Εθνικής Τράπεζας. Το πρώτο σαφώς υπερέχει σαν interface και μοιάζει πολύ με αυτό της eurobank. Το προτείνω. Πάντως και της εθνικής, μολονότι δεν είναι τόσο "όμορφο" την δουλειά του την κάνει. Είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts