tsoump Δημοσιεύτηκε March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 21, 2009 Με ποιο LG που πέρασε από τα χέρια σας μείνατε ευχαριστημένοι ? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 με το viewty που ειχα εμεινα ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Φιλε μου δυστυχώς ξεχασες ενα μοντελο πολυ καλο το οποιο το εχω παρει και εγω και ειμαι καταενθουσιασμενος με την αγορα και τα λεφτα που εδωσα.KC550:D.Ειναι το πρωτο LG που περνω και μου φαινεται θα ξαναπαρω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Επίσης ξέχασες το 1ο windows mobile της lg το ks20!;)Για μένα κορυφαίο!Πραγματικά ευχαριστημένος!!!:D Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 εγω ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με το LG KE970 Shine που εχω εδω και 2 μηνες περιπου! τελεια κατασκευη με πολυ καλο μηχανισμο slide! ειναι το πρωτο και μοναδικο lg που εχω παρει και απο οτι φαινεται θα τα τιμησω τα lg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Το Kf750 secret Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Έχοντας το viewty εδώ και 5 μήνες,είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και σίγουρα έτοιμος να πάρω το επόμενό μου Lg. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Δύσκολο να απογοητευτείς με κάποιο LG,σε κάθε κατηγορία τιμής έχει και κάποιο αξιόλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 δεν είμαι ευχαριστημένος με την LG και ειδικά με το Cookie... απίστευτα χάλια μπαταρία για χαμηλή - μέση χρήση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 To shine είναι το πρώτο LG που περνάει από τα χέρια μου κ είμαι πολύ ευχαριστημένος(το έχω ένα χρόνο). Αν αλλάξω τηλέφωνο σίγουρα η LG θα είναι πρώτη επιλογή(βλ. Arena :)) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 το renoir ειναι η πρωτη μου συσκευη lg και μεχρι στιγμης ολα πανε πολυ καλα!! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 το renoir ειναι η πρωτη μου συσκευη lg και μεχρι στιγμης ολα πανε πολυ καλα!! ε εγω το ιδιο!!:D και αν δεν θα χουμε προβληματα σιγουρα παμε για το viewty ΙΙ :rolleyes:!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Το πρώτο LG που βρέθηκε στα χέρια μου ήταν ένα folder (μοντέλο ούτε που θυμάμαι :O ) της συζύγου μου το οποίο αγοράσαμε πριν τουλάχιστον τρία χρόνια. Αυτό που μου έκανε από τη πρώτη στιγμή εντύπωση ήταν η ποιότητα κατασκευής του. Το έχει μέχρι σήμερα και ακόμα δείχνει καινούργιο. Μετά από αυτά αποφάσισα να αγοράσω κι εγώ μια συσκευή της συγκεκριμένης εταιρείας (μετά από χρόνια με συσκευές της Ericsson) και πήρα το cookie. Η πρώτη αίσθηση ποιότητας είναι κι εδώ εμφανής. Τώρα τι και αν θα βγάλει ζημιές στο μέλλον δε γνωρίζω, αλλά η εταιρεία αυτή προσφέρει πολύ καλές συσκευές με σχετικά χαμηλό κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Εγω ειχα το KC550 και τωρα το Viewty που θεωρω οτι ειναι δυο πολυ καλα κινητα. Το μονο μου παραπονο ειναι η ανακριβης ενδειξη της μπαταριας που ελπιζω να διορθωσει η LG. Και στο μελλον ισως προτιμησουμε Viewty II η Arena.. ποιος ξερει; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts