tomaik Δημοσιεύτηκε March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2009 καλησπερα. εχω ενα xda mini pm10a της o2 με γερμανικο μενου. ξερει κανενας αν μπορω να βαλω greek rom για να εχω ελληνικο μενου? ευχαριστω Παράθεση www.All-In-Stock.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpgoalkeeper Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Ρίξε μια ματιά και εδώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή... Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomaik Δημ. March 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Ρίξε μια ματιά και εδώ... ... μου βγαζει 500 - Internal Server Error.. Παράθεση www.All-In-Stock.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Για ξαναδοκίμασε... Πάντως ελληνική ROM για τη συγκεκριμένη συσκευή δε θα βρεις. Στην καλύτερη περίπτωση πας για αγγλική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomaik Δημ. March 11, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 οκ. ευχαριστω πολυ καλη ειναι και η γερμανικη.. Παράθεση www.All-In-Stock.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Εάν ξέρεις γερμανικά μόνο... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts