Jump to content

LG Viewty Smart / Viewty II (GC900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σας παρακαλω μπορει καποιος να μου εξηγησει τι μορφη ταινιων μπορω να κατεβασω για το τηλ? (3gp??)

Εχει λεει Divx player δεν το εχω βρει στο μενου.

Εχει δοκιμασει κανεις?

• Απαντήσεις 399
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σας παρακαλω μπορει καποιος να μου εξηγησει τι μορφη ταινιων μπορω να κατεβασω για το τηλ? (3gp??)

Εχει λεει Divx player δεν το εχω βρει στο μενου.

Εχει δοκιμασει κανεις?

Για να δεις καλης ποιοτητας βιντεο στο κινητο σου πρεπει να το κανεις μετατροπη σε mp4.Ενα καλο προγραμμα μετατροπης ειναι το xmedia recode.Ειναι free και κανει πολυ καλη δουλεια.

Homtom HT7

Για να δεις καλης ποιοτητας βιντεο στο κινητο σου πρεπει να το κανεις μετατροπη σε mp4.Ενα καλο προγραμμα μετατροπης ειναι το xmedia recode.Ειναι free και κανει πολυ καλη δουλεια.

σ'ευχαριστω τι εκανα και μπορω να δω την ταινια στο κινητο, αλλα ειναι μικρη η εικονα δεν γεμιζει ολη την οθονη...?? τι να κανω?:wacko:

Γεια σας,σκεφτομαι να αγορασω το κινητο αυτο,αλλα θελω να εχω καποιες αποριες.Το προβλημα που ειχε αναφερθει στην αρχη,για το οτι μπλοκαρει οταν εχει κλησεις κ ασπριζει η οθωνη,και η δυσκολια στο να γραψεις μηνυματαδιορθωθηκε με τις αναβαθμισεις? και για το gps μπορω να βαλω οποιο προγραμμα θελω ή με περιοριζει το λειτοργικο?

Γεια σας,σκεφτομαι να αγορασω το κινητο αυτο,αλλα θελω να εχω καποιες αποριες.Το προβλημα που ειχε αναφερθει στην αρχη,για το οτι μπλοκαρει οταν εχει κλησεις κ ασπριζει η οθωνη,και η δυσκολια στο να γραψεις μηνυματαδιορθωθηκε με τις αναβαθμισεις? και για το gps μπορω να βαλω οποιο προγραμμα θελω ή με περιοριζει το λειτοργικο?

Το προβλημα με την λευκη οθονη ηταν μεμονωμενο,εμενα δεν μου το εκανε ποτε.Το να γραψεις μηνυμα ειναι πολυ ευκολο,απλα πρεπει να συνιθισεις την αισθηση της αφης και οχι της πιεσης του κουμπιου(σε περιπτωση που δεν ειχες κινητο αφης πριν απο αυτο).Για gps μπορεις να εγκαταστησεις μονο java προγραμματα.

Homtom HT7

Για gps υπαρχει δλδ καποιο καλο δωρεαν προγραμμα ή σπασμενο?Ειμαι πρωταρης σε αυτον τον τομεα.Η μπαταρια του κραταει πολυ?Και κατι ακομα οι φωτογραφιες εχω ακουσει οτι αργουν να βγουν(απο τη στιγμη π πατας το κουμπι μεχρι την ληψη) ισχυει? Αυτα,νομιζω, ελπιζω να μην ζαλισα κανεναν με τις πολλεσ ερωτησεις.

Για gps υπαρχει δλδ καποιο καλο δωρεαν προγραμμα ή σπασμενο?Ειμαι πρωταρης σε αυτον τον τομεα.Η μπαταρια του κραταει πολυ?Και κατι ακομα οι φωτογραφιες εχω ακουσει οτι αργουν να βγουν(απο τη στιγμη π πατας το κουμπι μεχρι την ληψη) ισχυει? Αυτα,νομιζω, ελπιζω να μην ζαλισα κανεναν με τις πολλεσ ερωτησεις.

Ενα καλο δωρεαν οφλαιν προγραμμα ειναι το wetravel.Μην περιμενεις ομως τρελες επιδοσεις.Εμενα προσωπικα η μπαταρια μου κραταει 3 μερες(χωρις 3g),οταν το πρωτοπηρα μου κρατουσε βαρια 1 μερα επειδη το ''σκαλιζα'' συνεχεια.Η φωτο δεν αργει να βγει,απλα δεν βγαινει σε πολυ καλη ποιοτητα...

Homtom HT7

gεια σας, θέλω και εγώ να πάρω τη συγκεκριμένη συσκευή, αξίζει ή έχει πολλά προβλήματα???

Επίσης θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. Μπορω να κατεβάζω διάφορες εφαρμογές και να του βάζω ή εχει κλειστό λογισμικο;

2. skype για να μιλαω Free με άλλυς χρηστες skype καλύπτει?

3. msn κλπ???

4. εχει κάποιο εγκατεστημένο πρόγραμμα με χάρτες ή πρέπει κάθε φορά να συνδέομαι με ιντερνετ/δορυφόρο να κατεβάζω και να πληρώνω? Δηλαδή μπορώ να κατεβάσω από κάπου χάρτες πχ ελλάδας και να τους χρησιμποιώ χωρίς να χρεώνομαι???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ!!!

Απ'ό,τι καταλαβαίνεις, πόσταρες σε σχεδόν 2 όμοια κινητά. Δεν διαφέρουν σε τίποτα παρά μόνο στα pixels.(arena-crystal) Οι ερωτησεις σου βρίσκονται με μια αναζητηση στο thread του arena.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος τι αρχεια βιντεο παιζει το smart viewty και γιατι τα 3gp τα βγαζει σε μικρη οθονη... και ακομα... τα divx πως παιζουν?

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος τι αρχεια βιντεο παιζει το smart viewty και γιατι τα 3gp τα βγαζει σε μικρη οθονη... και ακομα... τα divx πως παιζουν?

παιζει 3gp και mp4,τα αρχεια τα βλεπεις μικρα γιατι το τηλεφωνο εχει οθονη με μεγαλη αναλυση, μπορεις ομως να τα βλεπεις και σε ολη την οθονη ζουμαρισμενα.... πατωντας με το δαχτυλο πανω στην οθονη θα σου βγαλει ενα + και - στην αριστερα πλευρα της οθονης, ακομα μπορεις οταν βλεπεις το βιντεακι με τα δυο δαχτυλα να του κανεις ζουμ(οπως τις φωτο).... για το divx,

στο cd του τηλεφωνου εχει ενα προγραμματακι το οποιο κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη σου και μετα μετατρεπει στο βιντεο που θες να δεισ στο τηλεφωνο, σε αρχειο που μπορει να το διαβασει το τηλεφωνακι

Καλημερα παιδες.Ψηνομαι πολυ για το viewty..Το προτιμαω απο το αρενα για το design του και για την καλυτερη μπαταρια του.

Οσοι το εχετε,τι εντυπωσεις εχετε?

Μου το προτεινετε?

Εχει βγαλει καποιο προβλημα?

Ευχαριστω..

Καλημερα παιδες.Ψηνομαι πολυ για το viewty..Το προτιμαω απο το αρενα για το design του και για την καλυτερη μπαταρια του.

Οσοι το εχετε,τι εντυπωσεις εχετε?

Μου το προτεινετε?

Εχει βγαλει καποιο προβλημα?

Ευχαριστω..

Η μπαταρια σε μενα κραταει 2 με 3 μερες,πριν 4 μηνες που το πηρα κρατουσε 1 μερα γιατι δεν ειχε στωσει ακομα η μπαταρια και γιατι δεν το αφηνα σε ησυχια.

Η καμερα ειναι μετρια,το φλας αν και ειναι λεντ ειναι πολυ δυνατο.

Δεν εχει προβληματα σαν κινητο,ειχε καποια μικροπροβληματα στην αρχη λογω λογισμικου.

Το αρενα,το βιουτι σμαρτ και το κρυσταλ φορανε σχεδον το ιδιο λογισμικο.Εγω πηρα το βιουτι σμαρτ αντι του αρενα γιατι μου αρεσε το design.Το αρενα βεβαια εχει 8γιγα εσωτερικη μνημη και το βιουτι σμαρτ 1,5γιγα.παλι καλα που ειχε δωρο τοτε 8γιγα καρτα (στον γερμανο,για τωρα δεν ξερω),και λυθηκε και αυτο προβλημα.

Επισης το αρενα εχει πομπο FM ενω το βιουτι σμαρτ δεν εχει.

Απο κει και περα ειναι καθαρα θεμα γουστου και τσεπης.:)

Homtom HT7

Πριν λίγο καιρό είχα κάνει ναβάθμιση λογισμικού σε v10d μεσω του pc suite, όπου όπως έχει γραφτεί η επεξεργασία εικόνας δεν δούλευε. Προχθές συνδεοντας το τηλ στο pc μου βγάζει μην ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση, την κάνω και βλάπω ότι πάλι την ίδια έκδοση έχει περάσει αλλά αυτή την φορά δουλέυει κανονικά και χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα η επεξεργασία εικόνων.

Πριν λίγο καιρό είχα κάνει ναβάθμιση λογισμικού σε v10d μεσω του pc suite, όπου όπως έχει γραφτεί η επεξεργασία εικόνας δεν δούλευε. Προχθές συνδεοντας το τηλ στο pc μου βγάζει μην ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση, την κάνω και βλάπω ότι πάλι την ίδια έκδοση έχει περάσει αλλά αυτή την φορά δουλέυει κανονικά και χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα η επεξεργασία εικόνων.

Επειδη το προβλημα επεξεργασιας των εικονων ειχε αναφερθει παλαιοτερα,η lg λογικα εφτιαξε αυτο το bug.Το ειχα παθει και γω παλαιοτερα και για να το φτιαξω εκανα flashback σε v10b και μετα flash σε 10d.Απο τοτε βεβαια εχω φλασαρει το κινητο μου περιπου 20 φορες...:D

Homtom HT7

• 3 weeks later...

καλημέρα και καλή χρονιά, σήμερα έκανα αναβάθμιση στη πιο πρόσφατη έκδοση του cosmote firmware V10d και επιτέλους το internet πλέον δε κόβεται μετά από κάποιο χρόνο χρήσης σε δίκτυα τα οποία είναι κλειδωμένα με κωδικό (όπως του δικού μου). Δε βρήκα κάποιο άλλο πρόβλημα αλλά είναι απίστευτο ότι έπρεπε να περάσουν μερικοί μήνες από την αγορά του, ώστε το κινητό να μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες του...

Υ.Γ. καλή φάση το gmail (η εφαρμογή) από την επίσημη ιστοσελίδα ώστε να μπορείς να βλέπεις τα email ακόμα πιο άμεσα...

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδια!!! Ειμαι κ εγω κατοχος του LG CG900 Viewty Smart εδω κ ενα μηνα....

Το τελευταιο καιρο προσπαθω να κανω αυτη τη ρημαδα αναβαθμιση μεσω του pc suite οπως οι περισσοτεροι απο εδω μεσα εχουν κανει αλλα δυστηχως δν μπορω δν τα καταφενρω με τιποτα.....:mad::wacko::wacko:

Σας παρακαλω παρα πολυ μηπως μπορει καποιος να μου πει επακριβως πως γινεται γιατι προσπαθω αλλα δν μπορω να καταλαβω τα κανω ολα σωστα κ οταν ειναι να πατησω για Next αφου εχω περασει τα utilities μου πεταει το ακολουθο μηνυμα: Εκτελεστε το ActiveSync (συνδεστε το κινητο σας τηλεφωνο με το Pc μεσω USB καλωδιου ) ενω τα εχω ολα συνδεμενα σωστα κ εχω κανει ολες τισ απαιτουμενες ενεργειεσ προηγουμενως!!!!!!:wacko::wacko:

Σας παρακαλω πολυ ας με βοηθησει καποιος.....

Χρησιμοποιω Windows 7 :64 bit

Ευχαριστω πολυ!!!

Στο κινητό φαντάζομαι έχεις επιλέξει σύνδεση μέσω pc suite... Κατέβασε από εδώ αν θες την τελευταία έκδοση του LG pc suite: http://rapidshare.com/files/334272413/LGPCSuiteIII_v3.2.16.20091207_Setup.exe

Επίσης δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά το active sync...

Ευχαριστω πολυ φιλαρακο... :)

Οχι ενταξει το βρηκα το προβλημα το βασικο ηταν τα windows εγω εχω 7 κ αυτο χρειαζεται να εχεις τα Windows XP....

Οκ την εκανα την αναβαθμηση μια χαρα ολαα....

Κανενα καλο site εφαρμογες παιχνιδια κ τετοια υπαρχει??? :cool:

Ευχαριστω πολυ φιλαρακο... :)

Οχι ενταξει το βρηκα το προβλημα το βασικο ηταν τα windows εγω εχω 7 κ αυτο χρειαζεται να εχεις τα Windows XP....

Οκ την εκανα την αναβαθμηση μια χαρα ολαα....

Κανενα καλο site εφαρμογες παιχνιδια κ τετοια υπαρχει??? :cool:

Και γω windows 7 χρησιμοποιω αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα.Για εφαρμογες μπορεις να δεις στο getjar.

Homtom HT7

Εγω παλι εχω ενα τεραστιο προβλημα το οποιο δεν ξερω τι να κανω. Εχω βαλει μεσα τα τραγουδακια μου, και προσπαθω να τα ακουσω ανα φακελο. Ξερω απο το νοκια που ειχα οτι δεν μπορεις να τα διαβασεις ετσι, αλλα αναγκαζομουν να αλλαξω απο τα windows to album title ετσι ωστε να τα ταξινομω ανα album. Προσπαθησα να κανω και εδω το ιδιο, και σε ελαχιστα album δουλευει, ενω στα περισσοτερα μου βγαζει τα τραγουδια ενα ενα, χωρις να μπορω ετσι να τα ακουσω ανα folder, αλλα μονο ενα ενα!!!

Εχετε καμια ιδεα πως να τα ταξινομω??? thanx

P.S. app gia voip κλησεις βρηκαμε?? :-)

• 2 weeks later...

SOS

Αφου συνδεσα το κινητο με το λαπτοπ και μετέφερα την ατζεντα μου βγαλε μηνυμα οτι δέχομαι και αναβάθμιση (είχα ήδη την v10d) . οκ προχώρησα σε αναβάθμιση και εν μέσω αυτής θυμήθηκα ότι πρέπει να πάω για τα παιδιά επειγόντως. Το βγάζω όπως ήταν απ το καλώδιο και φεύγω. Από τότε δεν ξανανοιξε και μου βγαζει μήνυμα ότανα προσπαθώ " version mismatching". το συνδεω στο λαπτοπ πάλι αλλά δεν το καταλαβαίνει πια. Ξέρει κανείς να μου πει τι να κάνω;

SOS

Αφου συνδεσα το κινητο με το λαπτοπ και μετέφερα την ατζεντα μου βγαλε μηνυμα οτι δέχομαι και αναβάθμιση (είχα ήδη την v10d) . οκ προχώρησα σε αναβάθμιση και εν μέσω αυτής θυμήθηκα ότι πρέπει να πάω για τα παιδιά επειγόντως. Το βγάζω όπως ήταν απ το καλώδιο και φεύγω. Από τότε δεν ξανανοιξε και μου βγαζει μήνυμα ότανα προσπαθώ " version mismatching". το συνδεω στο λαπτοπ πάλι αλλά δεν το καταλαβαίνει πια. Ξέρει κανείς να μου πει τι να κάνω;

Μπορεις να το σωσεις με το flashtool και με το gsmulti αλλα δεν ειναι και πολυ απλο.Μπορεις βεβαια και να το στειλεις στο service αλλα δεν ξερω αν θα σου κανουν δεκτη την εγγυηση.Παντως αν επιλεξεις να το σωσεις μονος σου το κινητο εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε:)

Homtom HT7

θέλω να πρσπαθησω να το σώσω γιατι βαριέμαι το τρέξιμο έξω.

Αναζήτησα το gs multi, το κατεβασα, πατάω το start αλλά λέει dll load error, κι εκει σταματάω