gus8511q Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 παιδια ξερει κανεις καποια εφαρμογη για το εν λογω κινητο το οποιο να φιλτραρει τα τηλ και να κανει αυτοματα απορρηψη κλησεων στους ανεπιθυμητους? ευχαριστβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Δυσκολο να υπαρχει τετοια εφαρμογη σε java. Μονο αν εχει ενσωματωμενο το κινητο κατι τετοιο διαφορετικα οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus8511q Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 ενσωματομενο δεν το εχει και το κινητο μου ειναι αχρηστο χωρις αυτην την δυνατοτητα.ξερει κανεισ κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 ενσωματομενο δεν το εχει και το κινητο μου ειναι αχρηστο χωρις αυτην την δυνατοτητα.ξερει κανεισ κατι? παντως μερικα παλιοτερα samsung ειχαν την λεγομενη "black list" και σε τηλεφωνικό καταλογο και σε μηνυματα.Για ψαξε λιγο τις ρυθμισεις στο ευρετηριο και στο τηλεφωνο... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus8511q Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 τελικα μπορω να μπλοκαρω μονο τηλεφωνα αλλα δεν εχω βρει τροπο ακομα να μπλοκαρω σμσ. ξερει κανεις τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 τελικα μπορω να μπλοκαρω μονο τηλεφωνα αλλα δεν εχω βρει τροπο ακομα να μπλοκαρω σμσ. ξερει κανεις τπτ? Sms ειναι δυδκολο να μπλοκαρεις. Και να υπαρχει τετοιο προγραμμα σε java (που δεν υπαρχει) θα σου ερχονται αλλα δεν θα τα βλεπεις. Αλλα στο κινητο σου ερχονται κανονικα και στον αλλον παει κανονικα αναφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus8511q Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 δεν με πειραζει αρκει να μην τα βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amonymus Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει κανενα link για να κατεβασουμε free widgets για το S5600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 έχει κανείς ιδέα πόσο πάει το πλαστικό που καλύπτει την οθόνη. Κατάφερα και το ράγισα :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amonymus Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Υπαρχει καμμια θηκη για αυτο το κινητο ή screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Έχει κανείς βρει λύση στο γεγονός ότι ο μετρητής δεδομένων δε μετράει τα δεδομένα που κατεβάζει μέσω του κινητού ο υπολογιστής (όταν το βλέπει σαν modem δηλαδή); Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alximistis Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Καλησπερα και απο μενα. ενδιαφερομαι για το s5600. εχει GPS δεκτη τελικα ειναι σιγουρο? γιατι δεν μπορεσα να το διαπιστωσω απο καποιο site. και κανενα ελλατωμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 εμένα GPS δέκτη δεν είδα να έχει. Τώρα αν έχει και απλά δεν τον αξιοποιεί, τι να σου πω... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris013 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 GPS δεν διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο. Χρησιμοποιεί το Google Maps για να σου δείχνει περίπου που βρίσκεσαι αλλά κατεβάζει δεδομένα από το ίντερνετ και συνεπώς σε χρεώνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattistt Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 GPS δεν διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο. Χρησιμοποιεί το Google Maps για να σου δείχνει περίπου που βρίσκεσαι αλλά κατεβάζει δεδομένα από το ίντερνετ και συνεπώς σε χρεώνει! με σκοτωνεις... για αυτον τον λογο το πηρα... διοτι ειχα διαβασει οτι εχει... οπως λεει και στην πρωτη σελιδα Connectivity: Bluetooth 2.1 with A2DP, standard microUSB port, GPS receiver with A-GPS αλλα και εγω που το παρελαβα σημερα.... δεν το εβρισκα πουθενα οσο και αν εψαξα... απογοτηευτηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BECK23 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 να ρωτησω κατι και εγω...Τ9 εχει;;;;;γιατι απο οτι διαβαζω στα χαρακτηριστικα φαινεται να μην εχε'ι.... ευχαριστω!!!! Παράθεση BECK23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 να ρωτησω κατι και εγω...Τ9 εχει;;;;;γιατι απο οτι διαβαζω στα χαρακτηριστικα φαινεται να μην εχε'ι.... ευχαριστω!!!! Ναι εχει... Γνωριζει κανενας φιλος, αν μπορουμε να απενεργοποιησουμε τους ηχους των πληκτρων τελειως ? εψαξα αλλα βρηκα μονο τις επιλογες, μπιπ ,και glossy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris013 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Γνωριζει κανενας φιλος, αν μπορουμε να απενεργοποιησουμε τους ηχους των πληκτρων τελειως ? εψαξα αλλα βρηκα μονο τις επιλογες, μπιπ ,και glossy. Πηγαίνεις εκεί που βρήκες τα μπιπ και glossy και κατεβαίνεις λίγο πιο κάτω στην μπάρα της έντασης των ήχων και την βάζεις στο μηδέν. Έτσι δεν ακούγεται τίποτα όταν πατάς τα πλήκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nafoka Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί δεν θεωρείται internet optimized συσκευή? Ήθελα να βάλω surf&talk αλλά μου είπαν ότι δεν είναι συμβατό. Μου πρότειναν το surf&email 30 αλλά τα 30ΜΒ μου φαίνονται πολύ λίγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Αφου το surf and mail περιλαμβάνεται στο surf and talk,ποια η διαφορα?Γιατι δεν σου ενεργοποιουν το προγραμμα αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nafoka Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Πήγα σε άλλο κατάστημα και μου είπαν ότι τελικά είναι συμβατο με surf & talk αλλά ακόμα δεν κατάφερα να το ενεργοποιήσω (οπότε θα χρειαστεί άλλη μια επίσκεψη!!) Τουλάχιστον επιβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkan Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 να ρωτησω κατι και εγω...Τ9 εχει;;;;;γιατι απο οτι διαβαζω στα χαρακτηριστικα φαινεται να μην εχε'ι.... ευχαριστω!!!! ...έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nafoka Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 To T9 δεν είναι και το καλύτερο που υπάρχει αλλά είναι ΟΚ. Άλλο ένα προβληματάκι που ανακάλυψα είναι ότι ενώ μηδενίζω τον μετρητή μηνυμάτων, μόλις στείλω κάποιο μήνυμα ο μετρητής συνεχίζει να μετράει από εκεί που ήταν πριν τον μηδενίσω. Μήπως έχει βρει κανείς τρόπο να μηδενίσει τον μετρητή σωστά? Αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και στον μετρητή δεδομένων άντε να υπολογίσουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km58 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Καλησπερα σε ολους ! Εχει καποιος φιλος την καλωσυνη, να κανει μια ανασκοπηση των θετικων και αρνητικων σημειων του S5600 ? ευχαριστω εκ των προτερων ! Κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasTz Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Καλημέρα και καλώς σας βρήκα... Εχθές προμηθεύτηκα το S5600 blade (της Vodafone δηλαδή) και έχω κάποιες απορίες.. Κοιτώντας το site της vodafone θέλοντας να ενεργοποιήσω το surf&fun είδα οτι δεν συμπεριελάμβαναν την συσκευή μου στα τηλέφωνα που είναι συμβατά... Εγώ σκεπτόμενος οτι το τηλέφωνο είναι 3G υπέθεσα και συνεχίζω να υποθέτω πως είναι συμβατό... Ανοίγοντας λοιπόν τον browser.. παρατήρησα οτι μπαίνει στο vodafone live... Σε περίπτωση ενεργοποίησης του surf&fun θα έχω την δυνατότητα να συνδέομαι στο internet χωρίς να μπαίνω στο V Live? Αν ναι υποθέτω θα πρέπει να αλλαξω τις ρυθμίσεις του browser ?Επίσης τα προγράμματα με δωρεάν Μbites μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε με 3G σύνδεση είτε με GSM.? ευχαριστώ και συγνώμη για τυχόν άτοπες χαζές η άκυρες ερωτήσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts