mixagelos Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 έχει καταφέρει κανεις να αναβαθμίσει απο 6.1 σε 6.5?ρωτάω γιατί εχω προσπαθήσει αλλα δεν μπορώ να τα καταφέρω. Ή η έκδοση που έχω (ΕΝ_Μ1 στο site της acer την βρήσκω στην singapore) μου κάνει προβλήματα ή κατι δεν κάνω σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 έχει καταφέρει κανεις να αναβαθμίσει απο 6.1 σε 6.5?ρωτάω γιατί εχω προσπαθήσει αλλα δεν μπορώ να τα καταφέρω. Ή η έκδοση που έχω (ΕΝ_Μ1 στο site της acer την βρήσκω στην singapore) μου κάνει προβλήματα ή κατι δεν κάνω σωστά. Δες 2 σελίδες πίσω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3002323#post3002323 αλλά εγώ δεν είμαι πλέον με 6,5. Δεν αξίζει τον κόπο. Πλέον έχω βάλει lite rom, + μία πατέντα που βρήκα που σου ελευθερώνει κάπου 10+ MB ram, και spb mobile shell ! νομίζω είναι ότι καλύτερο. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixagelos Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 θες να μοιραστείς την πατέντα σου μαζί μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 θες να μοιραστείς την πατέντα σου μαζί μας? προφανώς και δεν είναι δικιά μου πατέντα. Σε κάποιο forum την βρήκα, αλλά ισχύει ΜΟΝΟ για Rom που ΔΕΝ είναι της ACER. Δηλαδή ΔΕΝ πρέπει να το κάνεις κάποιος install σε ROM από την ACER (τις official δηλαδή). θα ψάξω να το βρω και θα δώσω link edit: το βρήκα εδώ: http://www.eten-users.eu/index.php?showtopic=19658 εννοείτε πως δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε κτλ κτλ :P εμένα πάντως μου δουλεύει μία χαρά. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drambui123 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Καλημέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βάλω στο f900 μου accuweather (καιρό) σαν screensaver; Και κάτι ακόμα, υπάρχει περίπτωση όταν η ram βρίσκεται χαμηλά να κλείνει το κινητό τελείως; (Σαν να βγάζεις την μπαταρία). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantzo Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Καλημέρα, Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κλείνω τον ήχο όταν με καλούν χωρίς να απορρίπτω την κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drambui123 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Και κάτι ακόμα Γνωρίζεται από που μπορώ να βρω το SPB Mobile Shell 3.0; Το βρήκα από κάπου αλλά θέλει κατά την εγκατάσταση περίπου 9MB μνήμη (σωστά;), στο δικό μας κινητό πιστεύω αυτό είναι οριακά λόγω ram. Όταν το έβαλα και ενώ φάνηκε οτι εγκαταστάθηκε επιτυχώς μετά δεν έτρεχε. Μήπως φταίει η ανάλυση της οθόνης ή η ram; Το εγκαθιστούμε στη κάρτα ή στο τηλέφωνο; Εγώ πήγα να το εγκαταστήσω στην κάρτα. Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Το εγκαθιστάς στην κάρτα. Πόση RAM έχεις ελεύθερα πριν και μετά την εγκατάσταση; Η εφαρμογή πάντως είναι συμβατή με όλες τις αναλύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drambui123 Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Στην κάρτα το εγκατέστησα αλλά τίποτα. Ram έχω μετά από soft reset: 50mb. Έχω βγάλει το acer shell. Μήπως δεν είναι καλή η πηγή που βρήκα το πρόγραμμα σκέφτομαι. Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Λάθος δικό μου. Αυτά τα προγράμματα τα εγκαθιστάς μόνο στην κύρια μνήμη. Δοκίμασες εκεί και πάλι δεν τρέχει; Επίσης θα σε συμβούλευα να βάλεις την έκδοση 3.5.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamilcar Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το Destinator 7 με το skin Panosha: ξεκινάει να φορτώνει η splash screen και αντι να ανοίξει η εφαρμογή εμφανίζει μόνο μια λεπτή λωρίδα στο πάνω μέρος της οθόνης (καλύπτει τη γραμμή του start) και δεν γίνεται τίποτα άλλο. Η συσκευή παραμένει ενεργή (δέχεται τηλέφωνηματα) ανοίγει το today κλπ αλλά για να κλείσει το Dest πρέπει να κάνω reset... Μέχρι πριν λίγες ημέρες το πρόγραμμα έπαιζε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το Destinator 7 με το skin Panosha: ξεκινάει να φορτώνει η splash screen και αντι να ανοίξει η εφαρμογή εμφανίζει μόνο μια λεπτή λωρίδα στο πάνω μέρος της οθόνης (καλύπτει τη γραμμή του start) και δεν γίνεται τίποτα άλλο. Η συσκευή παραμένει ενεργή (δέχεται τηλέφωνηματα) ανοίγει το today κλπ αλλά για να κλείσει το Dest πρέπει να κάνω reset... Μέχρι πριν λίγες ημέρες το πρόγραμμα έπαιζε κανονικά... Έχεις δύο επιλογές. Η' να σβήσεις τα MMS που έχεις στη συσκευή σου, ή να σβήσεις το αρχείο smsmodule.dll που υπάρχει στον φάκελο του Destinator. Φυσικά προτείνω το δεύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamilcar Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Ευχαριστώ πολύ!!! Δουλεύει πάλι! Κάθε φορά εντυπωσιάζομαι με τις γνώσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_n Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Καλησπέρα σε όλους από έναν νέο στο forum σας!! Καταρχήν συγχαρητήρια για τη δουλειά σας και για τη βοήθεια που μας παρέχετε! Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και με βοηθήσατε να καταλήξω στην αγορά του πρώτου μου PDA, του F900 από το expansys. Όλα καλά λοιπόν, εδώ και 3 μήνες.... μέχρι πριν από λίγες μέρες. Το τηλέφωνο άρχισε στο άσχετο να κολλάει, δεν έκανε ούτε soft reset και μόνο με cold boot μπορούσε να ανοίξει ξανά. Το θέμα είναι ότι χρειαζόταν αρκετές επανεκκινήσεις μέχρι να καταφέρει να bootάρει στα windows. Για κάποιες μέρες στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα, αλλά από εχθές δεν μπορεί καν να ανοίξει και εξηγώ. Ανοίγοντας το τηλέφωνο εμφανίζεται κανονικά το λογότυπο της acer, περιμένεις..., αλλά το τηλέφωνο το μόνο που κάνει είναι να σβήνει και να ξεκινάει από την αρχή. Προσπάθησα να κάνω clean boot, να κάνω ξανά εγκατάσταση τη ROM από την SD αλλά τίποτα δεν δούλεψε. Έχει κανείς σας καμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?? Έχω απηυδήσει ο άνθρωπος! Σας ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα με το κείμενο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Είσαι σίγουρος ότι κάνεις σωστά τη διαδικασία για Hard reset (cold boot); http://www.4winmobile.com/forums/e-ten-acer-support/20754-f900-clean-boot-hard-reset-correct-way.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_n Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Είσαι σίγουρος ότι κάνεις σωστά τη διαδικασία για Hard reset (cold boot); http://www.4winmobile.com/forums/e-ten-acer-support/20754-f900-clean-boot-hard-reset-correct-way.html Λογικά σωστά γίνεται η διαδικασία, αφού γράφει και με κόκκινα γράμματα clean boot, αλλά δυστυχώς δεν έχει κάποιο αποτέλεσμα! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamil Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Μήπως μπορεί κανείς να μου πει αν αυτό http://www.htc.com/hk-en/product/accessory/headset_hs-s200.html το headset θα παίζει με το F900? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancerman Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλησπερα παιδια εχω το κινητο αυτο με αγγλικο μενου κτλ πως μπορω να το κανω ελληνικο ή να περασω την 6.5 με ελληνικα αν υπαρχει καποια τέτοια rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Επίσημη ελληνική δεν έχει βγει... ftp://ftp.acer-euro.com/smartphone/f900/os_images/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancerman Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Υπαρχει καποιος που να εχει το συγκεκριμενο κινητο με ελληνικο μενου? και αν ναι πως? με ενδιαφερει να ειναι ολα σε ελληνικα οχι μονο μυνηματα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Από τη στιγμή που δεν έχει βγει επίσημη ελληνική rom... δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspower Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 καλησπερα παιδια ειναι το πρωτο μου ποστ εδω.....προσφατα αποκτησα και εγω το f900 με την εκδοση 6.1 και χθες λογικο ηταν να την αναβαθμισω με την 6.5....εχοντας διαβαση ολα τα αλλα ποστ το προβλημα μου ειναι οτι η μνημη χωρις το acer shell ειναι περιπου απο 15 εως 20 το πολλη αλλα και με ενεργοποιημενενο το shell την ιδια μνημη εχω....ξαναεκανα εγκατασταση χωρις καν να εγκαταστησω το shell και παλι το ιδιο η μνημη στα ιδια επιπεδα μολις το χρησημοποιησω και λιγο πεφτει στο 10......το θεμα ειναι οτι στην 6.1 ειτε με το shell ειτε οχι η μνημη πεταγε δεν επεφτε κατω απο 45....ξερει κανεις τι παιζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Τα 6.5 είναι πιο βαριά από τα 6.1 και "κάθονται" οριακά στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspower Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 προσπαθησα χθες να περασο τα 6.1 που κατεβασα απο την ασερ αλλα το θεμα ειναι οτι γινεται μεσω συχγρονισμου στον υ/η και μολις ξεκινηση να φορμαρεται το κινητο χανετε η συνδεση με το usb πως αλλιως μπορο να την ξαναπερασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Δοκίμασε και σε άλλη θύρα στο PC σου, η διαδικασία είναι απλή και συγκεκριμένη. Μήπως πρέπει να δοκιμάσεις με άλλη rom (ανάλογα από το που προέρχεται η συσκευή σου); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts