Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελικα παιδια,μετα απο 2 μερες διαβασμα ,και με λιγη βοηθεια απο το vman μπηκα και εγω στο group,εβαλα cyanogen 6 rc1!μου φαινεται οτι το κινητο μου εγινε πιο γρηγορο ,και απεκτησε και extra features!το μονο που εχω εντοπισει προς το παρων να μη δουλευει ειναι η ειδοποιηση του tracball,πλεον αν εχω αναπαντητη η μηνυμα,δεν αναβει οπως πρωτα

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα παιδια,μετα απο 2 μερες διαβασμα ,και με λιγη βοηθεια απο το vman μπηκα και εγω στο group,εβαλα cyanogen 6 rc1!μου φαινεται οτι το κινητο μου εγινε πιο γρηγορο ,και απεκτησε και extra features!το μονο που εχω εντοπισει προς το παρων να μη δουλευει ειναι η ειδοποιηση του tracball,πλεον αν εχω αναπαντητη η μηνυμα,δεν αναβει οπως πρωτα

Οπως και εσυ ο ιδιος λες, ειναι ακομη σε beta σταδιο, οποτε λογικο... εμενα για παραδειγμα δεν μου συγχρονιζει σωστα τα contacts απο gmail!.. ενω εχω σε ολα φωτος στο gmail, στο κινητο εχουν τα μισα περιπου... :mad::mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με cm6 εχω ένα περίεργο πρόβλημα. Όπως και να το ρύθμισω από το cm settings το κινητό ξεκλειδώνει με menu.

Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο;

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

πως μπορω να αναβαθμισω τον adw launcher στην cm 5.0.8 με adb push? ειμαι noob με κατι τετοια.(το apk το εχει στην σελιδα του ο anderweb)
212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Παιδιά εγώ τη δουλειά μου με τη διαχείριση του κινητού την κάνω με αυτό:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=597098

Το συνδέεις το κινητό, το ανοίγεις το πρόγραμμα, πατάς installer και διαλέγεις τα apks του φακέλου ποθ θα εγκατασταθούν. Μπορείς να βάλεις πολλές εφαρμογές με ένα κλικ.

Ναι και με adb install είναι γρήγορο και εύκολο, βασικά γι αυτό ήταν και πολύ εύκολο να σχεδιαστέι το πρόγραμμα, αλλά είναι τόσο βολικό για μενα, που ούτε το mass storage ενεργοποιώ για να βάλω αρχεία στην sd

paidia kalispera exw ena provlimataki exw ksexasei to gmail mou pou exw gia to htc magic kai to kleidwsa me to systima asfaleias auto me tis mpilies kai den mporw na kanw tipota mou zitaei sunexeia na valw to gmail kai ton kwdiko kserei kaneis tipota ti mporw na kanw euxaristw

καταρχην καλο ειναι να χρησιμοποιεις ελληνικους χαρακτηρες και οχι greekglish..

οσο για αυτο που ρωτησες, formatl δοκιμασες να κανεις; αν κανεις reset και περασεις custom rom,φανταζομαι πως θα ξεκλειδωσει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia kalispera exw ena provlimataki exw ksexasei to gmail mou pou exw gia to htc magic kai to kleidwsa me to systima asfaleias auto me tis mpilies kai den mporw na kanw tipota mou zitaei sunexeia na valw to gmail kai ton kwdiko kserei kaneis tipota ti mporw na kanw euxaristw

Καλησπέρα, το έχω πάθει και εγώ αυτό φίλε koraki ΄και ξέρω πως φρίκαρες.. Προφανώς αυτό που σου προτείνει ο emperor να κάνεις δε γίνεται καθώς δεν ξέρεις πως να μπεις στο μενού.. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης το μενού είναι ανοιχτό και δε χρειάζεσαι κωδικό οπότε αν κλείσεις το τηλ. βρίσκεσαι μέσα. Μετά πας και κάνεις επαναφορά του συστήματος (format) και ξεμπερδεύεις.. Ελπίζω να βοήθησα...

Καλησπέρα, το έχω πάθει και εγώ αυτό φίλε koraki ΄και ξέρω πως φρίκαρες.. Προφανώς αυτό που σου προτείνει ο emperor να κάνεις δε γίνεται καθώς δεν ξέρεις πως να μπεις στο μενού.. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης το μενού είναι ανοιχτό και δε χρειάζεσαι κωδικό οπότε αν κλείσεις το τηλ. βρίσκεσαι μέσα. Μετά πας και κάνεις επαναφορά του συστήματος (format) και ξεμπερδεύεις.. Ελπίζω να βοήθησα...

Μανο, εννοουσα απο recovery εγω... δεν νομιζω να θελει και εκει κωδικο! :O:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια προβλημα!!!!!!!!

ειχα την cm 5.0.8 εβαλα την 6 !!!

1) κολλαει απιστευτα ειδικα οταν ειναι κατεβασεις την γραμμη ειδοποιήσεων για ν διαβασεις ενα μυνημα

2) λειπει το μαρκετ(????)

3) λειπει το widjet με τον καιρο και τα νεα

ααα

4) η "συλλογη" που βλεπεις φοτο κολλαει απιστευτα

τι κανω ????

ευχαριστω εκ των προτερων

παιδες σκεφτομαι να το παρω απο νετ για δευτερο κινητο αξιζει,απο αποψη ανταποκρισης οθονης τη λεει,και ακομα απο αυτονομια?ευχαριστω εκ των προτερων για τις πληροφοριες

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Ή κάνε wipe και μετά βάλε την 6.

Εγώ απο την αρχή έτσι έκανα και δούλεψε άψογα με την πρώτη

πως κανω wipe????

παιδια προβλημα!!!!!!!!

ειχα την cm 5.0.8 εβαλα την 6 !!!

1) κολλαει απιστευτα ειδικα οταν ειναι κατεβασεις την γραμμη ειδοποιήσεων για ν διαβασεις ενα μυνημα

2) λειπει το μαρκετ(????)

3) λειπει το widjet με τον καιρο και τα νεα

ααα

4) η "συλλογη" που βλεπεις φοτο κολλαει απιστευτα

τι κανω ????

ευχαριστω εκ των προτερων

ok εκανα wipe !!! και παλι τιποτα!!!!!!

πειτε μου υπαρχει λυση???

ειμαι απελπισμενος αισθανομαι σαν να εχω χαλασμενο κινητο!!!!!!!!!!

καποιος να βοηθησει!!!

ok εκανα wipe !!! και παλι τιποτα!!!!!!

πειτε μου υπαρχει λυση???

ειμαι απελπισμενος αισθανομαι σαν να εχω χαλασμενο κινητο!!!!!!!!!!

καποιος να βοηθησει!!!

μονο εγω εχω αυτο το προβλημα??

Όταν είχα παρόμοιο πρόβλημα έκανα τα εξής. Πρώτα backup την SD στο pc , μετά από recovery partition SD με τις προεπιλεγμενες τιμές , μετά copy την ρομ στην SD από usb toggle και τέλος wipe φουλ. Έτσι κάνεις καθαρή εγκατάσταση.

Δημήτρης

Ναι, αν τα κάνεις αυτά και δε δουλεύει, τότε τι να πω. Θα δοκιμάσεις άλλη rom καλύτερα.

Σε froyo δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερη απο του cyanogen, αλλά μπορείς να πας σε 2.1

λυθηκε το προβλημα!!!!

δηστυχως εχω νεο ομως:

δεν μου περναει τις επαφεσ απο την sim στο κινητο

κανω εισαγωγη βγαινει μια μπαρα που λεει την κατασταση αντιγραφης ολοκληρωνεται αλλα δεν εμφανιζονται στις επαφες!!!!

τι κανω??

εχω κουραστει..δωστε μου μια λυση!!!