Jump to content

[Επίσημο] HTC Magic

miky7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει παρατηρησει κανεις στην cm οτι μερικες φορες που γινεται μια κληση σταματαει..?

Δε σταματάει, απλά, ενώ βρίσκομαι σε κλήση, δεν ακούω τον συνομιλητή μου και πρέπει να ξανακαλέσω.

Γενικότερα, δεν είμαι ευχαριστημένος. Πολλές φορές δεν έχω καλό σήμα.

Edited by giorgos147

Δε σταματάει, απλά, ενώ βρίσκομαι σε κλήση, δεν ακούω τον συνομιλητή μου και πρέπει να ξανακαλέσω.

Γενικότερα, δεν είμαι ευχαριστημένος. Πολλές φορές δεν έχω καλό σήμα.

εμενα παω να καλεσω κ σταματαει ετσι επειδη θελει, με το σημα δεν ξερω τωρα αλλα μερικες φορες με καλουνε και μιλαει.

212we1j.png?w=AABq7xxLLBdUGTm0a_clkrIpmKBxPDTXshd60DSDWRHLaQ

Παιδιά με την τελευταία CM έχετε παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας; Υποπτεύομαι ότι τα έχει πάρει λίγο η μπαταρία μου αλλά ο μόνος τρόπος για να το ελέγξω σίγουρα είναι να δοκιμάσω stock rom που σημαίνει αλλαγή radio και spl...και βαριέμαι αφού όποιο και να ναι το αποτέλεσμα αποκλείεται να γυρίσω σε 1.5...πιο πολύ το βλέπω να αλλάζω μπαταρία :P

Πάντως σε CM 5.0.8 με νορμαλ χρήση βγάζει μια μέρα απο το πρωί μέχρι το βράδυ...δηλαδή στην καλύτερη να είναι 20-30 όταν πέσω για ύπνο που σημαίνει ότι θέλει φόρτιση για την άλλη μέρα! Αν το ζορίσω λίγο τυχαίνει και να μου κλείσει πριν κοιμηθώ!

(αν είμαι σπίτι το βάζω στην πρίζα γύρω στα 15%)

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

@voyager, @fipi: Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Τελικά τις έκανα εξαγωγή με ένα προγραμματάκι στην κάρτα, μετά εισαγωγή στο PC και ό,τι στοιχεία δεν βγήκαν από την εξαγωγή (π.χ. γενέθλια) τα πέρασα με το χέρι ένα ένα. Όλο αυτό έγινε γιατί δε βρήκα ένα πρόγραμμα να εξάγει όλες τις πληροφορίες από μία επαφή.

Παρεπιπτόντως, έφτιαξα μία τεστ επαφή στο τηλέφωνο τύπου Google, έκανα συγχρονισμό και τα γενέθλια πάλι δεν τα πέρασε. Περίεργα πράγματα...:wacko:

Για την καινούρια ROM τι νέα υπάρχουν; Εντυπώσεις από κάποιον που την έβαλε;

Το προβλημα με τις κλησεις που λετε δεν το εχω παρατηρησει. Ομως εχω δει οτι η ενδειξη της μπαταριας ειναι πλασματικη.Μπορει επι ωρες να μενει σταθερη και μετα σε ενα μισαωρο να χανει μεγαλο ποσοστο. Περιπου μου κραταει μιαμιση μερα, αλλα συνηθως στο τελος της μερας το φορτιζω παροτι ειναι πανω απο 15%, για να μη με αφησει στη μεση της επομενης.

αυτο με τη μπαταρια ειναι θεμα. το εχω παρατηρησει και εγω...

εκει που λεει οτι ειναι πχ στο 50% το επομενο πρωι εχει κλεισει απο μπαταρια.

δλδ μου κρατησε με το ζορι 1,5 μερα

υπαρχουν ομως φορες που με χρηση του κινητου κανονικα οπως και πριν, κρατα πολυ παραπανωκαι μπαινει και στα τελειωματα της 2η μερας με αρκετη μπαταρια...

εινια λιγο περιεργο πως διαχειριζεται τη μπαταρια το cm 5.0.8 αλλα δεν μπορω να βγαλω εξηγηση γτ τη μια κρατα 1 μερα και την αλλη 2+ μερες....

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

αυτο με τη μπαταρια ειναι θεμα. το εχω παρατηρησει και εγω...

εκει που λεει οτι ειναι πχ στο 50% το επομενο πρωι εχει κλεισει απο μπαταρια.

δλδ μου κρατησε με το ζορι 1,5 μερα

υπαρχουν ομως φορες που με χρηση του κινητου κανονικα οπως και πριν, κρατα πολυ παραπανωκαι μπαινει και στα τελειωματα της 2η μερας με αρκετη μπαταρια...

εινια λιγο περιεργο πως διαχειριζεται τη μπαταρια το cm 5.0.8 αλλα δεν μπορω να βγαλω εξηγηση γτ τη μια κρατα 1 μερα και την αλλη 2+ μερες....

ακριβως τα ιδια και σε μενα. Περιμενω να βγει καμια επισημη 2.1 για magic και μετα να κανουν τα tweaks οι devs.

Τελικα ρε παιδια το κολπο με την goldcard για την ακυρωση του perfect spl παιζει κανονικα? μιας και το magic μου θα το παω στο service λογω του προβληματος με την sim και θα πρεπει να το παω με την επισημη ρομ με perfect spl λογικα...

λοιπον?

Κάπως έτσι όπως τα λέτε είναι κι εμένα με τη μπαταρία στην 5.0.8...όπως του ρθει....

Πάντως μετά το χθεσινό μου ποστ μου ήρθε η σκέψη για το ποσοστό της μπαταρίας στην μπάρα ειδοποιήσεων...γενικά ξέρω ότι τα διάφορα widgets που λένε ποσοστό τρώνε μπαταρία (μου αρέσει η ειρωνία σ' αυτό :P ) αλλά με το συγκεκριμένο είχα την (ψευδ)αίσθηση ότι δεν επηρεάζει αφού είναι tweek του λειτουργικού...

Το έχω κλειστό απο χτες και τελικά ίσως επηρεάζει κι αυτό...είναι ανοιχτό 11-12 ώρες το κινητό και είναι στο 75%...έχω κάνει ελάχιστη χρήση βέβαια...αλλά πάλι έχω την αίσθηση ότι πάει καλύτερα....

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Κάπως έτσι όπως τα λέτε είναι κι εμένα με τη μπαταρία στην 5.0.8...όπως του ρθει....

Πάντως μετά το χθεσινό μου ποστ μου ήρθε η σκέψη για το ποσοστό της μπαταρίας στην μπάρα ειδοποιήσεων...γενικά ξέρω ότι τα διάφορα widgets που λένε ποσοστό τρώνε μπαταρία (μου αρέσει η ειρωνία σ' αυτό :P ) αλλά με το συγκεκριμένο είχα την (ψευδ)αίσθηση ότι δεν επηρεάζει αφού είναι tweek του λειτουργικού...

Το έχω κλειστό απο χτες και τελικά ίσως επηρεάζει κι αυτό...είναι ανοιχτό 11-12 ώρες το κινητό και είναι στο 75%...έχω κάνει ελάχιστη χρήση βέβαια...αλλά πάλι έχω την αίσθηση ότι πάει καλύτερα....

Κι εγω εχω ενεργοποιησει το ποσοστο της μπαταριας στη μπαρα μεσα απο το μενου του cm. Θα δοκιμασω να το κλεισω κι εγω, μηπως παιζει αυτο ρολο.

γενικα κι εγω εχω τρελο θεμα στη final με την καταναλωση της μπαταριας,με ενεργοποιημενο το battery percentage..δεν μπορω να δικαιολογήσω τόσο μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας εξαιτίας του...

επίσης έχω κι άλλο πρόβλημα

γενικά για το άνοιξε κλείσε του 3G έπαιζα με το APNdroid, στη final δε δουλέυει καθόλου, δλδ έχω τις σωστές ενδείξει στο widget αλλα οταν πάω στις ρυθμισεις του APN στα settings το APN γραφει "Internetapndroid" και όμοια μπαχαλεύει το APN type...

Ειπα επισης να παίζω με το αντίστοιχο control από τα Extended Controls και πάλι τα ίδια

Uninstalls-Installs έχω κάνει 4-5 φορές και πάλι τα ιδια και δεν πολυψήνομαι ειναι η αλήθεια για format

γενικα κι εγω εχω τρελο θεμα στη final με την καταναλωση της μπαταριας,με ενεργοποιημενο το battery percentage..δεν μπορω να δικαιολογήσω τόσο μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας εξαιτίας του...

επίσης έχω κι άλλο πρόβλημα

γενικά για το άνοιξε κλείσε του 3G έπαιζα με το APNdroid, στη final δε δουλέυει καθόλου, δλδ έχω τις σωστές ενδείξει στο widget αλλα οταν πάω στις ρυθμισεις του APN στα settings το APN γραφει "Internetapndroid" και όμοια μπαχαλεύει το APN type...

Ειπα επισης να παίζω με το αντίστοιχο control από τα Extended Controls και πάλι τα ίδια

Uninstalls-Installs έχω κάνει 4-5 φορές και πάλι τα ιδια και δεν πολυψήνομαι ειναι η αλήθεια για format

Εγω προτιμω το apn control του quick settings (free απο το market), γιατι το apndroid μου εκανε και μενα νερα.

Εγω προτιμω το apn control του quick settings (free απο το market), γιατι το apndroid μου εκανε και μενα νερα.

φιλε ναι...το ειδα κι όντως δεν τα κανει μπαχαλο, απλα έψαχνα widget

βασικα αυτο που καταλαβαινω για όλα αυτα,ειναι πως στο κλεισιμο αλλαζει τα names οποτε δεν αφηνει να συνδεθεις και οταν πατας on σου επαναφερει τα σωστα

Το APNdroid επισης το χρησιμοποιούσα και σε συνδυασμο με το 3G watchdog γι αυτο και επιμενω σε αυτο...

φιλε ναι...το ειδα κι όντως δεν τα κανει μπαχαλο, απλα έψαχνα widget

βασικα αυτο που καταλαβαινω για όλα αυτα,ειναι πως στο κλεισιμο αλλαζει τα names οποτε δεν αφηνει να συνδεθεις και οταν πατας on σου επαναφερει τα σωστα

Το APNdroid επισης το χρησιμοποιούσα και σε συνδυασμο με το 3G watchdog γι αυτο και επιμενω σε αυτο...

Καλά έχεις καταλάβει...έτσι ακριβώς δουλεύει...

Κι εγώ το APNDroid έχω και δεν είχα κανένα πρόβλημα...

Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις, να φτιάξεςι χειροκίνητα τα APNs (αλλάζει μόνο το APN Name και το Type νομίζω) σβήνοντας ουσιαστικά το apndroid (πχ cosmote name: Internet, Type: default,supl)

Μετά κατέβασε το APNDroid από το Market και δοκίμασε το ξανά...

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Καλά έχεις καταλάβει...έτσι ακριβώς δουλεύει...

Κι εγώ το APNDroid έχω και δεν είχα κανένα πρόβλημα...

Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις, να φτιάξεςι χειροκίνητα τα APNs (αλλάζει μόνο το APN Name και το Type νομίζω) σβήνοντας ουσιαστικά το apndroid (πχ cosmote name: Internet, Type: default,supl)

Μετά κατέβασε το APNDroid από το Market και δοκίμασε το ξανά...

αρχικα θενξ για την απαντηση

το θεμα ειναι πως το APN το χω φτιαξει χειροκινητα βασει των οδηγιων του vman και δεν ξερω τί σκαλωμα έχει παιξει...το κακο ειναι πως δεν επαναφερει στην αρχικη κατασταση τα ονοματα, που στην ουσια ηταν κι η λειτουργια του...θα ξανακανω βεβαια καποια installs - uninstalls και θα δουμε

Τελικα ρε παιδια το κολπο με την goldcard για την ακυρωση του perfect spl παιζει κανονικα? μιας και το magic μου θα το παω στο service λογω του προβληματος με την sim και θα πρεπει να το παω με την επισημη ρομ με perfect spl λογικα...

λοιπον?

Νομίζω ότι εάν τρεξεις το αρχείο αναβάθμισης ruu από το site της HTC όλα θα γίνουν όπως πριν.

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Δημήτρης

Κι εγω εχω ενεργοποιησει το ποσοστο της μπαταριας στη μπαρα μεσα απο το μενου του cm. Θα δοκιμασω να το κλεισω κι εγω, μηπως παιζει αυτο ρολο.

Τελικά δεν φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα....

Γενικά από ότι έχω καταλάβει μάλλον η 2.1 σε Magic φέρνει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Σκέφτομαι να δοκιμάσω πάλι μια 1.6 να συγκρίνω... ή ακόμα και την επίσημη 1.5...γιατί μου πάει στο μυαλό ότι τα έχει παίξει η μπαταρία μου...

Πάντως σε μια συνέντευξη του AnderWeb (ADW Launcher) αναφέρθηκε αυτό για τις 2.1 σε παλιό hardware και μάλιστα πρότεινε (αν και δεν το προτείνει ούτε αυτός όυτε κανένας developer γενικα) τη χρήση ενός "βοηθού" για τον task manager του android...δεν το έχω τεστάρει ακόμα... (link για τη συνέντευξη)

Nexus 7 (2012), CM 1.2

παιδια καλησπερα,τωρα που βγηκε η 2.1 για τον ηρωα,δε μπορουμε με καποιο μαγειρεμα να τη βαλουμε και εμεις?

νομιζω πως το hero και το magic exoyn ιδιο hardware αν δε κανω λαθος

Πάντως σε μια συνέντευξη του AnderWeb (ADW Launcher) αναφέρθηκε αυτό για τις 2.1 σε παλιό hardware και μάλιστα πρότεινε (αν και δεν το προτείνει ούτε αυτός όυτε κανένας developer γενικα) τη χρήση ενός "βοηθού" για τον task manager του android...δεν το έχω τεστάρει ακόμα... (link για τη συνέντευξη)

Toτε δε θελω να φανταστω τι θα γινει με την 2.2...

παιδια καλησπερα,τωρα που βγηκε η 2.1 για τον ηρωα,δε μπορουμε με καποιο μαγειρεμα να τη βαλουμε και εμεις?

νομιζω πως το hero και το magic exoyn ιδιο hardware αν δε κανω λαθος

Μια από τις καλύτερες rom που έχω βάλει στο τηλ είναι του sanpei 2.1+sense και όταν λέμε η καλύτερη το εννοώ το μόνο κακό που δεν έχει ελληνικό μενού και δεν ανάβει το πορτοκαλί led μόνο στην πλήρη φόρτιση ανέβει το πράσινο ελληνικό πληκτρολόγιο έχω κανονικά βάζοντας από τo market το ελληνικό πληκτρολόγιο τα πάντα λειτουργούν άψογα και χωρίς κωλύματα και να η rom http://www.multiupload.com/RRWFEYLPP1

Είναι για όσους έχουν radio της σειράς. 6.35.xx

Edited by rigasnic

Μια από τις καλύτερες rom που έχω βάλει στο τηλ είναι του sanpei 2.1+sense και όταν λέμε η καλύτερη το εννοώ το μόνο κακό που δεν έχει ελληνικό μενού και δεν ανάβει το πορτοκαλί led μόνο στην πλήρη φόρτιση ανέβει το πράσινο ελληνικό πληκτρολόγιο έχω κανονικά βάζοντας από τo market το ελληνικό πληκτρολόγιο τα πάντα λειτουργούν άψογα και χωρίς κωλύματα και να η rom http://www.multiupload.com/RRWFEYLPP1

δεν ειναι αργη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ειναι αργη?
όχι είναι σφαίρα

αν έχεις εγκαταστήσει κάποια recovery στο τηλ σου ένα αρχείο είναι κάνε μία δοκιμή και θα δεις και μόνος τι πράμα είναι αρκεί να έχεις spl 1.76.xx και rabio 6.35.xx

Edited by rigasnic

Εγώ, εδώ και 3 συνεχόμενες μέρες, δεν είχα τηλέφωνο.

Έχω την 3.08 του Cyanogen.

Έβλεπα μέρες τώρα, ότι δε λάμβανα μηνύματα και τηλέφωνα από φίλους, και παραξενεύτηκα.

Προχθές, λέω εντάξει, έτυχε. Λέω κιόλας, εφόσον δε μπορώ να καλέσω, τελείωσε η κάρτα μου.

Πάω σήμερα για καφέ, και όλοι παράπονα ότι είχα το κινητό κλειστό. Μετά από μια επανεκίνηση έστρωσε, και ελπίζω να μη το ξανακάνει.

Έτυχε σε εσάς;

όχι είναι σφαίρα

εγω που ειχα δοκιμασει καποια του sanpei 2.1 με sense πριν κανα 2μηνο, δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος... ελεγα οτι ειναι φοβερη μεχρι που δοκιμασα cyanogen.. εκει καταλαβα τι συμαινει ταχυτητα...

[sIGPIC][/sIGPIC]