tass0s Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ρε παιδια τι γινεται?κοιμαμαι και το πρωι βρισκω το κινητο κλειστο απο μπαταρια..φοραω cm6 RC3.:mad::mad::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 καλημερα παιδια οσοι απο σας ειχατε την ατυχια να το παρετε απο την προσφορα του eshop θα ξερετε σιγουρα οτι δεν ειναι ελληνικο ..να σας ενημερωσω οτι στο site τηs vodafone υπαρχει η επισιμη αναβαθμιση για να εχουμε ελληνικα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 (edited) Φιλε μου ηρεμησε , δεν εκανες κακη αγορα. Στο site της vodafone εχει ελληνικη ρομ για να βαλεις.Επισης η ρομ smoki 0.7.7 εχει 2.1 και ελληνικα παντου.Εαν δυσκολευτεις στειλε pm. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk καλησπερα κ παλι εχω διαβασει 200 σελιδες κ δεν μπορω να βγαλω ακρη μηπως μπορειτε να μου πειτε που να βρω αυτην την smoki την custom rom ....κ καποιο προγραμμα πλοηγησης ευχαριστω εκ των προτερων Edited August 27, 2010 by barca268 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 (edited) καλημερα παιδια οσοι απο σας ειχατε την ατυχια να το παρετε απο την προσφορα του eshop θα ξερετε σιγουρα οτι δεν ειναι ελληνικο ..να σας ενημερωσω οτι στο site τηs vodafone υπαρχει η επισιμη αναβαθμιση για να εχουμε ελληνικα..... Έχει και sense ; τι radio & spl έχεις ; Έαν δεν έχει sense δες εδώ για να βάλεις . Aυτό σου αρκεί προς το παρόν , αργότερα εάν θέλεις την smoki δες εδώ . Edited August 27, 2010 by VOYAGER13 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Έχει και sense ; τι radio & spl έχεις ; Έαν δεν έχει δες εδώ για να βάλεις . Aυτό σου αρκεί προς το παρόν , αργότερα εάν θέλεις την smoki δες εδώ . συγνωμη που ειμαι τοσο ασχετος που μπορω να δω το sense αν εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Αλλαξε καθολου η εμφανιση της επιφανειας εργασιας , εγινε μαυρη ; αλλαξε το ρολοι ; Εαν ναι το εχεις αλλιως οχι. Απο Samsung Galaxy S με Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Αλλαξε καθολου η εμφανιση της επιφανειας εργασιας , εγινε μαυρη ; αλλαξε το ρολοι ; Εαν ναι το εχεις αλλιως οχι. Απο Samsung Galaxy S με Tapatalk ναι αλλαξαν κ το ρολοι κ η επιφανεια εργασιας αλλα στο market ολα ειναι δωρεαν παλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Έτοιμη η cyanogenmod 6 stable!!!:):):happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Για να δεις paid εφαρμογες πρεπει να το κανεις root και να βαλεις το market enabler.Θελεις να αγορασεις καποια εφαρμογη ; Απο Samsung Galaxy S με Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Για να δεις paid εφαρμογες πρεπει να το κανεις root και να βαλεις το market enabler.Θελεις να αγορασεις καποια εφαρμογη ; Απο Samsung Galaxy S με Tapatalk θελω γενικα καποιο gps κ διαφορα αλλα ...πολλη δυσκολο δεν εχω καταφερει ουτε να συνδεθει σωστα με sync.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Βάλε το ndrive μπορείς να το αγοράσεις και χωρίς ρουτ ή περίμενε 1 , 2 μήνες τα sygic και, don't panic που θα έχουν καλύτερο χάρτη και θα μπορείς και αυτα να τα αγοράσεις. Υπάρχει και το slide it (sam) που έχει μερικές εφαρμογές που μπορείς να αγοράσεις πχ tapatalk και άλλες που μπορείς από τα site τους ή από λινκ free εκδοχών των εφαρμογών αυτών. Απο Samsung Galaxy S με Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 τι θα γινει σε 1-2 μηνες; εχουμε καποια ενημερωση για το αν θα αλλαξει πολιτικη η google; Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 τι θα γινει σε 1-2 μηνες; εχουμε καποια ενημερωση για το αν θα αλλαξει πολιτικη η google; Εννοούσα για τα sygic 10 και don't panic που θα έχουν χάρτες από ελληνικές εταιρείες. Απο Samsung Galaxy S με Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manom18x Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 οδηγος για cyanogen mod 6 FINAL --> http://bit.ly/bKZwgL Παράθεση www.androidgreece.gr TWITTER: http://twitter.com/manom18x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cavdel Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Τέλεια νέα....την βάζω σε λίγο και αναφέρω εντυπώσεις... Παράθεση x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) οδηγος για cyanogen mod 6 FINAL --> http://bit.ly/bKZwgL για όσους έχουν νέο radio + SPL δεν γίνεται? πρέπει αποκλειστικά να αλλάξουμε...πάλι?? Να κάνω μια ερώτηση εγώ, πως μπορώ να αλλάξω το θέμα στο κινητό. Έχω την 1.5 με sense ui...Τα φώτα σας παρακαλώ... επίσης ποια ROM Προτείνεται που να είναι σταθερή, παραμετροποιήσιμη και να μην είναι βαριά για το κινητό, γιατί είχα βάλει του Smoki μία και το κινητό δεν την πάλευε! Έγινε πιο αργό και από την καθυστέρηση, άσε που κολούσε... και που μπορώ να την βρω με οδηγίες που να καταλαβαίνω...lol... Σας ευχαριστώ! Edited August 29, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 επίσης ποια ROM Προτείνεται που να είναι σταθερή, παραμετροποιήσιμη και να μην είναι βαριά για το κινητό, γιατί είχα βάλει του Smoki μία και το κινητό δεν την πάλευε! Έγινε πιο αργό και από την καθυστέρηση, άσε που κολούσε... και που μπορώ να την βρω με οδηγίες που να καταλαβαίνω...lol... Σας ευχαριστώ! http://magic-tips.blogspot.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 http://magic-tips.blogspot.com/ το ξέρω το συγκεκριμένο, αλλά δεν βγάζω άκρη και επίσης θέλω κάποια πρόταση δοκιμασμένη! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Καπου διαβασα οτι σε λιγες μερες βγαινει και η επισημη 2.1 για την ροτζερς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 το ξέρω το συγκεκριμένο, αλλά δεν βγάζω άκρη και επίσης θέλω κάποια πρόταση δοκιμασμένη! η cm 5.0.8 ειναι πολυ καλη και δοκιμασμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 η cm 5.0.8 ειναι πολυ καλη και δοκιμασμενη. που μπορώ να την βρω για το 6.35 και το 1.76 SPL? σε ευχαριστώ! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) που μπορώ να την βρω για το 6.35 και το 1.76 SPL? σε ευχαριστώ! ψάξε το μπλογκ που σου έδωσα και θα βρείς τα πάντα. http://magic-tips.blogspot.com/2010/05/update-cyanogen-v507-ds-final-htc-magic.html μόνο αυτή υπάρχει για νέο ράδιο. μπορείς πολύ απλά να αλλάξεις ράδιο και να βάλεις την CyanogenMod 6 που είναι αρκετά καλή. Edited August 29, 2010 by iGNiTEd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tass0s Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Παιδια πολυ ορεος ο cyanogen, respect!Αλλα εχω ενα προβλημα...Λατρεύω το sense ui...επειδη βαριεμαι να βαζω την 1.5 παλι μιας και...ειναι 1.5! η smoki τι λεει?κολαει η ειναι smooth οπως λενε ξερω γω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Παιδια πολυ ορεος ο cyanogen, respect!Αλλα εχω ενα προβλημα...Λατρεύω το sense ui...επειδη βαριεμαι να βαζω την 1.5 παλι μιας και...ειναι 1.5! η smoki τι λεει?κολαει η ειναι smooth οπως λενε ξερω γω? εγώ που την είχα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prowler13 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 παιδιά είχα βάλει την smoki 0.8 άλλα έχω τρομερά παράπονα...για να γυρίσω στην αρχική version του κινητού χωρίς root χωρίς τπτ πρέπει να κάνω hard reset και σβήνονται όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts