ταξιδιωτης22 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 τι ασχημο κινητο.προσωπικα δεν μου αρεσει. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 αν και το έχω ξαναρωτήσει τίποτα για το sar ξέρει κανείς????? Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Δεν υπάρχει κάτι νεότερο πάνω σε αυτό. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 γ*****ο:X....γιατί τέτοια σιγή ιχθύος από την νόκια???θα το βγάλει που θα το βγάλει αργά θέλει να παίξει και με τα νεύρα μας.....................:mad: Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Λογικα το sar δε θα ειναι ψηλο σε ολα τα μοντελα τησ σειρας Ν8.... αυτο ισχυει διορθωστε με αν κανω λαθος τα Ν7.... ψηλο φοβαμαι σε αυτο το θεμα Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Λογικα το sar δε θα ειναι ψηλο σε ολα τα μοντελα τησ σειρας Ν8.... αυτο ισχυει διορθωστε με αν κανω λαθος τα Ν7.... ψηλο φοβαμαι σε αυτο το θεμα Στα candybar NSeries(Ν78,Ν79=1,40,Ν82=1,35) το SAR έχει ξεφυγει πάνω από 1 ενώ στα slide NSeries(Ν85=0,85,Ν96,Ν95 8GB) είναι κάτω από 1,τώρα στο Ν86 τι θα κάνουν ένας θεός ξέρει.......:confused::cry::shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Nokia N86 Video Samples http://dailymobile.se/2009/04/08/nokia-n86-video-samples/ iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 3 βιντεάκια που έχουν τραβηχτεί απο Ν86. Σαν πρώτη εντύπωση είναι πάρα πολύ καλά αλλά δεν μπορούμε απο ένα βίντεο ανεβασμένο στο youtube, οπου αλλοιώνεται η ποιότητά του, να κρίνουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Να το βγαλω μερικες φωτογραφιες να τις ανεβασω τοτε? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Να το βγαλω μερικες φωτογραφιες να τις ανεβασω τοτε? :p Και δεν το κανεις ? :p Wellcome back ...;) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Να το βγαλω μερικες φωτογραφιες να τις ανεβασω τοτε? :p ΤΙ?:blink: Έχεις πρόσβαση σε ν86 (αν κατάλαβα σωστά:O) και δεν μας το λες τόσον καιρό.........ΑΙΣΧΟΣ!:):p:lol::D Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Μάλλον δεν ήταν κοντά μας. :) Καλωσόρισες Κώστα. Για πες μας τις εντυπώσεις σου απο την συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Να το βγαλω μερικες φωτογραφιες να τις ανεβασω τοτε? :p Ετσι πρεπει να ειναι 1 επιστροφη,με αποκλειστικοτητα κ ενδιαφερον νεα!!:):D Καλως ορισες!!:) Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Και εγώ θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις...Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω(συγγνώμη και για την αδιακρισία μου R.I.P.!)πως έχεις τώρα πρόσβαση σε ένα ν86!!!...... Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Γιατί σου φαίνεται περίεργο...; Υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι έχουν protype συσκευές πολύ πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους για δοκιμαστικούς λογούς. Κάτι σαν beta testers. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ετσι πρεπει να ειναι 1 επιστροφη,με αποκλειστικοτητα κ ενδιαφερον νεα!!:):D Καλως ορισες!!:) Καλως(?)επανηλθα λοιπον! Γιατί σου φαίνεται περίεργο...; Υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι έχουν protype συσκευές πολύ πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους για δοκιμαστικούς λογούς. Κάτι σαν beta testers. Οχι απεχω παρα μα παρα πολυ απο beta tester , εγω νυχτοφυλακας ειμαι.... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ποιες οι εντυπωσεις σου απο την συσκευη ; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Mερικες "προχειρες" με το Ν85 γιατι δεν εχω κοντα μου ψηφιακη αυτη την στιγμη . Σχολια και ερωτησεις ευπροσδεκτα :D http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/14042009112.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/14042009113.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/14042009114.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/14042009115.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/14042009116.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Αυτό που απασχολεί τους περισσότερους πιστεύω... Από ποιότητα κατασκευής πως τα πάει; Τζόγο, τριγμούς, τέτοια πράγματα έχει; Η ποιότητα των πλαστικών πως είναι; Αφήνουν καλή αίσθηση; [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Αυτό που απασχολεί τους περισσότερους πιστεύω... Από ποιότητα κατασκευής πως τα πάει; Τζόγο, τριγμούς, τέτοια πράγματα έχει; Η ποιότητα των πλαστικών πως είναι; Αφήνουν καλή αίσθηση; Σαν κατασκευή είναι καλύτερο σε σχέση με το N85. Δεν ξέρω για τον Κώστα, εμένα τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου άφησε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ποιες οι εντυπωσεις σου απο την συσκευη ; :) Ενταξει , το μενου εχει εμφανιση και στυλ αναλογο της εποχης του , αυτης μετα το 5800 δηλαδη , η συσκευη δουλευει σχετικα σωστα για την ωρα , ακομα ειναι πρωτοτυπη σε μεγαλο βαθμο . Τα 2 soft keys που ειναι πληκτρα αφης θα μπορουσαν να ειναι σαφως καλυτερα σε αποκριση αλλα σε αυτο ελπιζουμε ολοι να αλλαξει κατι μεχρι να κυκλοφορησει στην αγορα η συσκευη . Η καμερα θελει αρκετη δουλεια ακομα , με το φλας οι φωτογραφιες βγαινουν κατεστραμενες , σκοτεινες στο μισο κομματι και υπερφωτισμενες στο αλλο μισο . Χωρις το φλας οι φωτογραφιες βγαινουν σχετικα καλες , αλλα το preview στην οθονη του κινητου για καποιο λογο δεν δουλευει σωστα και αυτο που βλεπεις ειναι πολυ χειροτερο απο την ιδια την φωτογραφια που εχεις βγαλει . Τωρα για ποιοτητα κατασκευης δεν ξερω , ολα τα Νseries μου φαινονται το λιγοτερο προβληματικα σε αυτον τον τομεα , αλλα συγκριτικα με το Ν85 και το Ν79 θα μπορουσε να πει κανεις οτι δινει λιγοτερο την αισθηση "πλαστικου" χωρις ομως να εχει εξαφανιστει σε καμια περιπτωση . Ειναι λιγο πιο βαρυ και μεγαλυτερο σε συνολικες διαστασεις απο το Ν85 χωρις ομως αυτο να ενοχλει , αντιθετως τουλαχιστον κατα την γνωμη μου , σε αυτο το μεγεθος δινει περισσοτερο την αισθηση τηλεφωνου . Σε οτι εχει να κανει με την σταθεροτητα και την ταχυτητα λειτουργιας του , δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα σε οσες τουλαχιστον απο τις εφαρμογες λειτουργουν . Για καποιο λογο δειχνει να ειναι ελαχιστα ταχυτερο και πιο σταθερο απο το Ν85 ακομα και σε αυτη την κατασταση που ειναι αυτη την στιγμη . Δεν εχω καταφερει ακομα να βγαλω ακρη για το σε τι ταχυτητα "παιζει" επεξεργαστης κλπ αλλα μολις βρω λιγο χρονο και διαθεση θα το κανω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Τωρα για ποιοτητα κατασκευης δεν ξερω , ολα τα Νseries μου φαινονται το λιγοτερο προβληματικα σε αυτον τον τομεα , αλλα συγκριτικα με το Ν85 και το Ν79 θα μπορουσε να πει κανεις οτι δινει λιγοτερο την αισθηση "πλαστικου" χωρις ομως να εχει εξαφανιστει σε καμια περιπτωση . Μιας και προχθες πηρα το..4ο Ν85 προσπαθωντας να πεσω σε 1 με καλη ποιοτητα(και ευτυχως επεσα!),ειδα οτι οι διαφορες σε ποιοτητα απο συσκευη σε συσκευη ειναι εως πολυ μεγαλες,οποτε θα βοηθουσες αν συγκρινες τη ποιοτητα του με το..Ε66.(ζηταω πολλα:lol::p) Γιατι αν το προσεγγιζει σε ποιοτητα τοτε...:D Ετσι για να δουμε αν αξιζει η αναμονη η να μεινω με το υπαρχον Ν85 που με καλυπτει σχεδον σε ολα(για αυτο το πηρα τοσες φορες μεχρι να βρω 1 σωστο) η να το περιμενω με χαρα!!:confused: Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Μιας και προχθες πηρα το..4ο Ν85 προσπαθωντας να πεσω σε 1 με καλη ποιοτητα(και ευτυχως επεσα!),ειδα οτι οι διαφορες σε ποιοτητα απο συσκευη σε συσκευη ειναι εως πολυ μεγαλες,οποτε θα βοηθουσες αν συγκρινες τη ποιοτητα του με το..Ε66.(ζηταω πολλα:lol::p) Γιατι αν το προσεγγιζει σε ποιοτητα τοτε...:D Ετσι για να δουμε αν αξιζει η αναμονη η να μεινω με το υπαρχον Ν85 που με καλυπτει σχεδον σε ολα(για αυτο το πηρα τοσες φορες μεχρι να βρω 1 σωστο) η να το περιμενω με χαρα!!:confused: Αν και ουτε το Ε66 δεν θεωρω οτι ειναι υποδειγμα ποιοτητας κατασκευης , οχι δεν ειναι ιδιο ουτε με αυτο αλλα ειναι περισσοτερο θεμα αισθησης εκει μιας και το Ε66 εχει αυτα τα μεταλικα τμηματα που του δινουν μια ποιοτικη αισθηση τουλαχιστον . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ευχαριστω για την απαντηση! Και μια τελευταια ερωτηση απο μενα.. Στην εξοικονομιση ενεργειας οταν βαζεις ημερομηνια η καποια εξτρα εφαρμογουλα οπως το large time αυτη μενει φωτιζμενη για καποια ωρα οπως στο Ν85?? Και επισεις τι δειχνει,αυτο το ωραιο σα τρισδιαστατο ρολογακι που εχουμε δει σε διαφορα βιντεακια η κατι αλλο?? Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 R.I.P. θα ήθελα να σε ρωτήσω και για την απόκριση,αλλά και την αίσθηση του πληκτρολογίου,εάν είναι καλή(γιατί με το Ν78 πονάνε τα δάχτυλά μου για ένα μήνυμα!!!):ninja::cool: Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts