Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
γιάννη τα cab δεν είναι εκτελέσιμα όταν τα καλείς, σου ανοίγει πάντα να τα κατευάσεις, όχι να τα τρέξεις. αν του πεις open κάνει άνοιγμα στο temp του pc σου. οι xda δηλαδή είναι χαζοί?

Θοδωρή το ξέρω αλλά και αυτά που λες τα έχω χρησιμοποιήσει και εγώ ως επιχειρήματα αλλά τα αρχεία CAB θεωρούνται executable ακόμη και στο linux με αποτέλεσμα να μην θεωρείται ασφαλής η διακίνησή τους καθώς θεωρούνται ύποπτα.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στις μέρες μας :)

δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στις μέρες μας :)

ok τώρα με το sdcerts δούλεψε τόσο δύσκολο ήταν να το κάνει και η htc με τέτοια γραφικά την μπαταρία? :D

εγκατεστησα το mtpinstall αλλα μου ζηταει net framework 3.5

για να δουλεψει.

καμμια ιδεα απο που να το κατεβασω;

το core player παίζει υπότιτλους για ταινίες?

@ athanaso77

Όταν φτίαξω contact στο Outlook 2007 στο PC όπως μου είπες μετά πώς το συχρονίζω για να μπει στο κινητό?

Και κάτι άλλο...σε κάθε επαφή δέχεται μόνο ένα mobile νούμερο? Γιατί δεν έχει Mobile2 πχ κατηγορία και αν βάλω Ηome/business κλπ μετά αν αυτό το άτομο στείλει sms από αυτό το νούμερο δεν εμφανίζει το όνομα του επειδή έχει συνδέσει το mobile νούμερο με text msging

• Administrators
το core player παίζει υπότιτλους για ταινίες?

ταινιες με υποτιτλους στο wm μας

@ athanaso77

Όταν φτίαξω contact στο Outlook 2007 στο PC όπως μου είπες μετά πώς το συχρονίζω για να μπει στο κινητό?

Βάλε το ActiveSync στον υπολογιστή σου και με τη συσκευή συνδεδεμένη δημιούργησε ένα partnership. Εκεί θα σε ρωτήσει τι θέλεις να συγχρονίζεις, επέλεξε και τις επαφές.

Και κάτι άλλο...σε κάθε επαφή δέχεται μόνο ένα mobile νούμερο?

Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο περιορισμός.

Modpic.gif

thx για το λινκ

το ActiveSync εννοείς αυτό που είχε με το CD ? Device Manager που συνδέω το d2 με το pc? Ή θέλει άλλο πρόγραμμα και απο που το κατεβάζω?

Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο περιορισμός.

ναι μεν δεν υπαρχει δευτερο πεδιο για κινητο,απο την αλλη κανεις δεν σε εμποδιζει να βαλεις ενα νουμερο κινητου σε ενα αλλο πεδιο οπως το home2

προσωπικα αυτο εχω κανει και δουλευει μια χαρα

ναι μεν δεν υπαρχει δευτερο πεδιο για κινητο,απο την αλλη κανεις δεν σε εμποδιζει να βαλεις ενα νουμερο κινητου σε ενα αλλο πεδιο οπως το home2

προσωπικα αυτο εχω κανει και δουλευει μια χαρα

ναι το ξέρω αυτό αλλά αν σου στείλει sms απο εκείνο το νούμερο, όπως είπα, δεν βγάζει το όνομα απλά λέει +3069.... κλπ

με έχετε μπερδέψει εσείς :D

heav3n το πρώτο σου pda είναι?

• Administrators
το ActiveSync εννοείς αυτό που είχε με το CD ? Device Manager που συνδέω το d2 με το pc? Ή θέλει άλλο πρόγραμμα και απο που το κατεβάζω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2771839#post2771839

Modpic.gif

ok thx έχω το mobile device άρα είμαι οκ. Και κάτι άλλο εβαλα το Spb weather με meteo.gr αλλά δεν θέλω να το χω ξεχωριστό πρόγραμμα και να το τρέχω...θέλω να υπάρχει στο Weather Tab όπως το default της htc...γίνεται? ή έστω να συνδέσω το meteo.gr με το default για να είναι πιο αξιόπιστο?

Να ρωτήσω κάτι? Σε Αγγλικό Diamond2 με Ελληνικό πληκτρολόγιο διαβάζει Ελληνικά στα sms? Ακόμα αν αποθηκεύσω επαφές στα Ελληνικά θα διαβάζονται κανονικά?
OnePlus 6T

• Administrators
δεν θέλω να το χω ξεχωριστό πρόγραμμα και να το τρέχω...θέλω να υπάρχει στο Weather Tab όπως το default της htc...γίνεται? ή έστω να συνδέσω το meteo.gr με το default για να είναι πιο αξιόπιστο?

Δεν γίνεται ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Να ρωτήσω κάτι? Σε Αγγλικό Diamond2 με Ελληνικό πληκτρολόγιο διαβάζει Ελληνικά στα sms? Ακόμα αν αποθηκεύσω επαφές στα Ελληνικά θα διαβάζονται κανονικά?

Κανονικότατα και τα δύο.

Modpic.gif

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

παιδιά αν το spb weather έχει today plugin, (που έχει ) τότε μπορείς να κάνεις αντικατάσταση το weather tab του TF3D με αυτό της SPB.

γίνεται με το πρόγραμμα που έχω δώσει ήδη 2 φορές εδω μέσα. πας και του λές θέλω αυτό το plugin σε αυτή τη καρτέλλα και τέλος

παιδιά αν το spb weather έχει today plugin, (που έχει ) τότε μπορείς να κάνεις αντικατάσταση το weather tab του TF3D με αυτό της SPB.

γίνεται με το πρόγραμμα που έχω δώσει ήδη 2 φορές εδω μέσα. πας και του λές θέλω αυτό το plugin σε αυτή τη καρτέλλα και τέλος

ναι κάπου το είχα δει άλλα έχασα τα bookmark που είχα απο μια χαζομάρα (έκανα format και εβαλα και windows7 στο pc).

btw μάζεψε και όλα τα προγράμματα που έλεγες σε ένα zip :O

• Administrators
ναι κάπου το είχα δει άλλα έχασα τα bookmark που είχα απο μια χαζομάρα (έκανα format και εβαλα και windows7 στο pc).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=508102

Modpic.gif

thx επίσης ένα .cab που δώσατε για flash δουλεύει για opera? Γτ εγω δεν το καταφερα..δεν παίζει videakia

• Administrators

Για όσους δεν προτιμούν τη γυαλιστερή επιφάνεια, θα υπάρξει και ματ κάλυμμα μπαταρίας...

http://www.blogcdn.com/www.engadgetmobile.com/media/2009/05/htc-touch-diamond2-alt-cover.jpg

Πηγή: http://www.engadgetmobile.com/2009/05/05/matte-battery-cover-is-an-interesting-plan-b-for-your-touch-diam/

Modpic.gif