Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Και όμως παρά του ότι χρησιμοποιώ rasterdata η λειτουργία του gps παράλληλα με το τηλέφωνο είναι απόλυτα ικανοποιητική.

Ποια έκδοση του NDrive χρησιμοποιείς; Στην τελευταία V 10.1.15 πάντως δεν δουλεύουν στο HD2.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποια έκδοση του NDrive χρησιμοποιείς; Στην τελευταία V 10.1.15 πάντως δεν δουλεύουν στο HD2.

Την 10.1.15. Στον φάκελλο rasterdata φόρτωσα μόνο Θεσσαλονίκη και Αθήνα για την ώρα.

Πέρασα την V3 του Dutty μαζί με το CHT v2.

Όταν είχα περάσει την προηγούμενη έκδοση (1.85) του CHT, μου είχε αλλάξει και τα εικονίδια στο πάνω μέρος (σήμα, μπαταρία, ώρα, κλπ).

Τώρα που πέρασα την v2 δεν τα άλλαξε. Πως γίνεται να τα αλλάξω; Πρέπει να περάσω κάποιο άλλο cab;

Βασικά μου άρεσαν αυτά που είχε η v1.85..

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

αποκλείεται να σου άλλαξε τα εικονίδια το CHT 1.8. Η ρομ θα σου τα είχε αλλάξει.

Πρέπει να βρείς ποια ήταν δυστυχώς.

Δίκιο έχεις..:O

Τελικά ήταν ένα από τα cab που είχες ανεβάσει για την καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.:)

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου εμφανίζει την notification bar ανάμεσα στο calendar widget και τα quick links;

http://img9.imageshack.us/img9/3602/screenshot1re.jpg

Έψαξα λίγο στο CHT Editor αλλά δεν έβγαλα άκρη.

• Administrators
Έψαξα λίγο στο CHT Editor αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Υπάρχει η επιλογή, ψάξτο λίγο εκεί, δεν έχω τη συσκευή μπροστά μου για να σου πω ακριβώς.

Modpic.gif

Menu > Edit Home Page > Add Widget > Notification Bar > Done.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Τελικά, όπως έγραψε και ο WebVirus, ήταν στο Edit Home Layout και όχι στο CHT Editor..

παιδια με την dutty s creme de la creme V3 ποιο ελληνικο πληκτρολογιο να βαλω για sms 160 χαρακτηρων?

απο οτι καταλαβα οτι ειναι η πιο γρηγορη και σταθερη ρομ αυτη τη στιγμη για το diamond2,ετσι δεν ειναι?

(συνχωρηστε μου τις ερωτησεις εχω καιρο να ασχοληθω με το d2 και εχω χασει σιγουρα πολλα επεισοδια)

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό εδώ.

Τις τελευταίες μέρες έχω περάσει την V3 του Dutty μαζί με Cookie Home Tab v2.

Μπορώ να πω, ότι σε σχέση με την Energy Rom + CHT v1.85 που είχα πριν, είναι πολύ πιο σταθερή και αρκετά πιό γρήγορη.

• Administrators
Εγώ χρησιμοποιώ αυτό εδώ.

Τις τελευταίες μέρες έχω περάσει την V3 του Dutty μαζί με Cookie Home Tab v2.

Μπορώ να πω, ότι σε σχέση με την Energy Rom + CHT v1.85 που είχα πριν, είναι πολύ πιο σταθερή και αρκετά πιό γρήγορη.

Μπορείς να μου πεις την ram που καταλαμβάνει η ROM μετά από soft reset; Αν μπορείς όχι ποσοστό, αλλά τον ακριβή αριθμό σε ΜΒ.

Modpic.gif

Storage

Total: 266.39 MB

In Use: 65.39 MB

Program

Total: 183.66 MB

In Use: 97.55 MB

Παιδια χρονια πολλα σε ολους

Ας μου πει καποιος γιατι το spb weather μου κανει update μονο σε wifi και οχι μεσω activesync απο τον υπολογιστη μου (στις ρυθμισεις συνδεσης του activesync εχω ενεργοποιημενο <<ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος με το internet>>)

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

Παιδιά χρόνια πολλά, μπορεί κάποιος να μου πει πως να κάνω φλας την rom του Dutty;

Προσπάθησα να κάνω ότι λέει αλλά όταν παω στο safe boot όπως λέει με την χρωματισμένη οθόνη δεν γίνεται τίποτα ενώ στις οδηγίες του λέει πως θα βγάλει κείμενου που λέει να πατήσετε το power button για φλασάρισμα κτλ.

Μήπως χρειάζεται το κινητό άλλη hard-spl; Προσπάθησα να εγκαταστήσω και αυτό, συνδέοντας το κινητό με active-sync και πατώντας στο .exe από το pc αλλά τίποτα.

Έχω windows 7 64 bit.

Ευχαριστώ

Ναι το κινητό ήταν ενός φίλου και έχει custom rom(TESS Pride V WWE λέει)

Αλλά και πάλι, εγώ κατέβασα το hardspl από το xda, και έλεγε να συνδέσουμε το κινητό σε activesync και να τρέξουμε το .exe από το pc αλλά δεν λειτουργεί...

Τι κάνω λάθος;

Αλλά και πάλι, εγώ κατέβασα το hardspl από το xda, και έλεγε να συνδέσουμε το κινητό σε activesync και να τρέξουμε το .exe από το pc αλλά δεν λειτουργεί...

Τι κάνω λάθος;

Αν είχε άλλη Custom ROM τότε έχει οπωσδήποτε HSPL και δε χρειάζεται να το ξαναπεράσεις. Προχώρα στο επόμενο βήμα (βάλε τη ROM) σύμφωνα με τις οδηγίες!

• Administrators

Τι κάνω λάθος;

Αφού έχει γίνει hard-spl για ποιο λόγο το κατέβασες; Και αφού το κατέβασες τι το έκανες; :confused:

Modpic.gif

Όπως λεω στο πρώτο post μου, το κατέβασα επειδή δεν μπορούσα να εγκαταστήσω την ROM(Dutty V4). Είπα μήπως έφταιγε αυτό.

Περνάω αυτό το αρχείο στην microSD:

Duttys Topaz CDLC V4.nbh

και μετά κάνω boot σε safe mode όπως λένε οι οδηγίες, αλλά εκεί εμφανίζεται μια οθόνη με 4 χρώματα. Στις οδηγίες λέει πως θα εμφανιστεί κείμενο που θα λέει να πατήσεις το power button για flash rom κτλ...

Edited by Zenor

Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, κανε install την ROM του Dutty μέσω του υπολογιστή σου.

Σύνδεσε το κινητό του με τον υπολογιστή σου μέσω ActiveSync και μετά τρέξε το TopazRUUWrapper.exe.

:)

Και αυτό προσπάθησα, αλλά πάλι error έβγαζε... και πως έπρεπε να ελέγξω αν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο USB.

Πρέπει να έχω εγκατεστημένο κάποιο syncing πρόγραμμα στα windows του υπολογιστή μήπως;

EDIT: Oκ, μάλλον τα κατάφερα, έπρεπε το nbh να ονομάζεται TOPAIMG :p

Edited by Zenor

Πρέπει να έχω εγκατεστημένο κάποιο syncing πρόγραμμα στα windows του υπολογιστή μήπως;

Νομίζω πως ναι.

Εγώ στα 7 έχω το Windows Mobile Device Center.