Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Και όμως παρά του ότι χρησιμοποιώ rasterdata η λειτουργία του gps παράλληλα με το τηλέφωνο είναι απόλυτα ικανοποιητική. Ποια έκδοση του NDrive χρησιμοποιείς; Στην τελευταία V 10.1.15 πάντως δεν δουλεύουν στο HD2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sundayflyer Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ποια έκδοση του NDrive χρησιμοποιείς; Στην τελευταία V 10.1.15 πάντως δεν δουλεύουν στο HD2. Την 10.1.15. Στον φάκελλο rasterdata φόρτωσα μόνο Θεσσαλονίκη και Αθήνα για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Πέρασα την V3 του Dutty μαζί με το CHT v2. Όταν είχα περάσει την προηγούμενη έκδοση (1.85) του CHT, μου είχε αλλάξει και τα εικονίδια στο πάνω μέρος (σήμα, μπαταρία, ώρα, κλπ). Τώρα που πέρασα την v2 δεν τα άλλαξε. Πως γίνεται να τα αλλάξω; Πρέπει να περάσω κάποιο άλλο cab; Βασικά μου άρεσαν αυτά που είχε η v1.85.. Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 αποκλείεται να σου άλλαξε τα εικονίδια το CHT 1.8. Η ρομ θα σου τα είχε αλλάξει. Πρέπει να βρείς ποια ήταν δυστυχώς. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Δίκιο έχεις..:O Τελικά ήταν ένα από τα cab που είχες ανεβάσει για την καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.:) Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 τώρα μάλιστα :) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Κανονικά δεν θα έπρεπε να μου εμφανίζει την notification bar ανάμεσα στο calendar widget και τα quick links; http://img9.imageshack.us/img9/3602/screenshot1re.jpg Έψαξα λίγο στο CHT Editor αλλά δεν έβγαλα άκρη. Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Έψαξα λίγο στο CHT Editor αλλά δεν έβγαλα άκρη. Υπάρχει η επιλογή, ψάξτο λίγο εκεί, δεν έχω τη συσκευή μπροστά μου για να σου πω ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Menu > Edit Home Page > Add Widget > Notification Bar > Done. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά, όπως έγραψε και ο WebVirus, ήταν στο Edit Home Layout και όχι στο CHT Editor.. Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 παιδια με την dutty s creme de la creme V3 ποιο ελληνικο πληκτρολογιο να βαλω για sms 160 χαρακτηρων? απο οτι καταλαβα οτι ειναι η πιο γρηγορη και σταθερη ρομ αυτη τη στιγμη για το diamond2,ετσι δεν ειναι? (συνχωρηστε μου τις ερωτησεις εχω καιρο να ασχοληθω με το d2 και εχω χασει σιγουρα πολλα επεισοδια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό εδώ. Τις τελευταίες μέρες έχω περάσει την V3 του Dutty μαζί με Cookie Home Tab v2. Μπορώ να πω, ότι σε σχέση με την Energy Rom + CHT v1.85 που είχα πριν, είναι πολύ πιο σταθερή και αρκετά πιό γρήγορη. Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό εδώ. Τις τελευταίες μέρες έχω περάσει την V3 του Dutty μαζί με Cookie Home Tab v2. Μπορώ να πω, ότι σε σχέση με την Energy Rom + CHT v1.85 που είχα πριν, είναι πολύ πιο σταθερή και αρκετά πιό γρήγορη. Μπορείς να μου πεις την ram που καταλαμβάνει η ROM μετά από soft reset; Αν μπορείς όχι ποσοστό, αλλά τον ακριβή αριθμό σε ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Storage Total: 266.39 MB In Use: 65.39 MB Program Total: 183.66 MB In Use: 97.55 MB Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Storage Total: 266.39 MB In Use: 65.39 MB Program Total: 183.66 MB In Use: 97.55 MB Σε ευχαριστώ πολύ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Παιδια χρονια πολλα σε ολους Ας μου πει καποιος γιατι το spb weather μου κανει update μονο σε wifi και οχι μεσω activesync απο τον υπολογιστη μου (στις ρυθμισεις συνδεσης του activesync εχω ενεργοποιημενο <<ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος με το internet>>) Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Παιδιά χρόνια πολλά, μπορεί κάποιος να μου πει πως να κάνω φλας την rom του Dutty; Προσπάθησα να κάνω ότι λέει αλλά όταν παω στο safe boot όπως λέει με την χρωματισμένη οθόνη δεν γίνεται τίποτα ενώ στις οδηγίες του λέει πως θα βγάλει κείμενου που λέει να πατήσετε το power button για φλασάρισμα κτλ. Μήπως χρειάζεται το κινητό άλλη hard-spl; Προσπάθησα να εγκαταστήσω και αυτό, συνδέοντας το κινητό με active-sync και πατώντας στο .exe από το pc αλλά τίποτα. Έχω windows 7 64 bit. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Έχεις κάνει σίγουρα hard spl; Έχεις περάσει ξανά άλλη cooked rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ναι το κινητό ήταν ενός φίλου και έχει custom rom(TESS Pride V WWE λέει) Αλλά και πάλι, εγώ κατέβασα το hardspl από το xda, και έλεγε να συνδέσουμε το κινητό σε activesync και να τρέξουμε το .exe από το pc αλλά δεν λειτουργεί... Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ναι το κινητό ήταν ενός φίλου και έχει custom rom(TESS Pride V WWE λέει) Αλλά και πάλι, εγώ κατέβασα το hardspl από το xda, και έλεγε να συνδέσουμε το κινητό σε activesync και να τρέξουμε το .exe από το pc αλλά δεν λειτουργεί... Τι κάνω λάθος; Αν είχε άλλη Custom ROM τότε έχει οπωσδήποτε HSPL και δε χρειάζεται να το ξαναπεράσεις. Προχώρα στο επόμενο βήμα (βάλε τη ROM) σύμφωνα με τις οδηγίες! Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ναι το κινητό ήταν ενός φίλου και έχει custom rom(TESS Pride V WWE λέει) Αλλά και πάλι, εγώ κατέβασα το hardspl από το xda, και έλεγε να συνδέσουμε το κινητό σε activesync και να τρέξουμε το .exe από το pc αλλά δεν λειτουργεί... Τι κάνω λάθος; Αφού έχει γίνει hard-spl για ποιο λόγο το κατέβασες; Και αφού το κατέβασες τι το έκανες; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Όπως λεω στο πρώτο post μου, το κατέβασα επειδή δεν μπορούσα να εγκαταστήσω την ROM(Dutty V4). Είπα μήπως έφταιγε αυτό. Περνάω αυτό το αρχείο στην microSD: Duttys Topaz CDLC V4.nbh και μετά κάνω boot σε safe mode όπως λένε οι οδηγίες, αλλά εκεί εμφανίζεται μια οθόνη με 4 χρώματα. Στις οδηγίες λέει πως θα εμφανιστεί κείμενο που θα λέει να πατήσεις το power button για flash rom κτλ... Edited December 29, 2010 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Επειδή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, κανε install την ROM του Dutty μέσω του υπολογιστή σου. Σύνδεσε το κινητό του με τον υπολογιστή σου μέσω ActiveSync και μετά τρέξε το TopazRUUWrapper.exe. :) Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 (edited) Και αυτό προσπάθησα, αλλά πάλι error έβγαζε... και πως έπρεπε να ελέγξω αν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο USB. Πρέπει να έχω εγκατεστημένο κάποιο syncing πρόγραμμα στα windows του υπολογιστή μήπως; EDIT: Oκ, μάλλον τα κατάφερα, έπρεπε το nbh να ονομάζεται TOPAIMG :p Edited December 29, 2010 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Πρέπει να έχω εγκατεστημένο κάποιο syncing πρόγραμμα στα windows του υπολογιστή μήπως; Νομίζω πως ναι. Εγώ στα 7 έχω το Windows Mobile Device Center. Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts