evris10 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Παιδια κανενας web browser με flash player υπαρχει?Δοκιμασα το opera flash μεσα απο το αρχειο του webvirus αλλα δεν δουλευει..Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 παιδια εχω ενα destinator το οποιο ομως μου κανει νερα σχετικα με την αναλυση. μηπως θα πρεπει να επιλεξω καποιο skin συγκεκριμενο για το diamond2? ευχαριστω. ποιο destinator εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Παιδια κανενας web browser με flash player υπαρχει?Δοκιμασα το opera flash μεσα απο το αρχειο του webvirus αλλα δεν δουλευει..Καμια ιδεα? Δοκίμασε τον Skyfire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris10 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Δοκίμασε τον Skyfire. Φιλε athanaso77 εχω εγκαταστησει τον skyfire αλλα οταν τον ανοιγω δεν μπορει να συνδεθει και μου λεει: cannot connect to skyfire.The network connection(APN) used does not provide full internet connectivity as needed by skyfire.Αντιθετως ο opera λειτουργει κανονικα(χωρις flash player φυσικα..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 ποιο destinator εχεις; το destinator 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 το destinator 7 θα βαλεις το σκιν panosha 801.Θα το βρει στο navimania.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Δοκίμασε τον Skyfire. γειά σας παιδιά :) γιάννη ο skyfire νομίζω είπε αντίο. δεν θυμάμαι το λόγο όμως. όσο για το flash. το Opera_flash το αρχείο, είναι απλώς μία έκδοση του Opera που έπαιζε τα flash. δεν το έχω αυτή τη στιγμή στο τηλέφωνό μου, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. θα το κοιτάξω αν είναι και θα σου πω. άσχετο... πως πάτε παιδιά? δεν πολύ μπαίνω γιατί κατα την γνώμη μου, τα έχουμε καλύψει όλα όσο αναφορά το αγαπημένο διαμαντάκι. απο ότι φαίνεται όμως έρχεται φουρτούνα στο κόσμο των PDA Με την ηλίθια την microsoft και τα mobile 7, και βλέπω το D2 να μένει στο χέρι μου για πολύ καιρό ακόμα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 θα βαλεις το σκιν panosha 801.Θα το βρει στο navimania.gr ...και πιο συγκεκριμένα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Φιλε athanaso77 εχω εγκαταστησει τον skyfire αλλα οταν τον ανοιγω δεν μπορει να συνδεθει και μου λεει: cannot connect to skyfire.The network connection(APN) used does not provide full internet connectivity as needed by skyfire.Αντιθετως ο opera λειτουργει κανονικα(χωρις flash player φυσικα..) προσωπικά έχω βάλει το cab με το flash στον internet explorer των windows mobile και μου παίζει τα περισσότερα flash μια χαρά.... μάλιστα παίζει και τα youtube βιντεάκια που μου ανεβάζουν στο facebook. ότι δεν βλέπω σε αυτό το βλέπω στον opera... το θέμα είναι όμως ότι η HTC θα έπρεπε να είχε φροντίσει να έχει ένα πρόγραμμα συμβατό με flash προεγκατεστημένο δεν μπορεί εν έτη 2010 που πολλές σελίδες είναι στημένες σε flash να μην μπορούμε να τις δούμε και να κοκορεύονται οι χρήστες του iphone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 απο ότι φαίνεται όμως έρχεται φουρτούνα στο κόσμο των PDA Με την ηλίθια την microsoft και τα mobile 7, και βλέπω το D2 να μένει στο χέρι μου για πολύ καιρό ακόμα. γιατί τι έχουν τα win7? μόνο τα βασικά είδαμε πως θα είναι η κεντρική(αν είναι έτσι κιολας...) αφού θα είναι νέο λειτουργικό λογικα θα ποντάρουν να το κάνουν γρήγορο σαν το iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolis_c Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Θα το συνιστούσα. Κάνε φορμάτ και πες μας για τα αποτελέσματα. Χθες εκανα φορματ την καρτα μνημης και λυθηκε το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 γιατί τι έχουν τα win7? μόνο τα βασικά είδαμε πως θα είναι η κεντρική(αν είναι έτσι κιολας...) αφού θα είναι νέο λειτουργικό λογικα θα ποντάρουν να το κάνουν γρήγορο σαν το iphone. Είναι νωρίς να μιλάμε από τώρα για κάτι τέτοιο. Ας επικεντρωθούμε καλύτερα με ότι έχει να κάνει για τη συγκεκριμένη συσκευή καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 ...και πιο συγκεκριμένα εδώ. θα βαλεις το σκιν panosha 801.Θα το βρει στο navimania.gr Σας ευχαριστω και τους δυο πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 καλησπερα και παλι. εχω τεραστιο προβλημα με το destinator. μπαινω κανονικα δινω στοιχεια που θελω να παω και παταω μεταβαση. εκεινη την ωρα αρχιζει ο υπολογισμος και ενω γυρναει το ρολογακι σταματαει και εμφανιζεται ενα δευτερο με αποτελεσμα να μην με πηγαινει στη διευθυνση που του βαζω αλλα σε μια απο τις προσφατες διευθυνσεις συνηθως την τελευταια και επομενως δεν μπορω να παω καπου που θελω. καμια λυση τι μπορει να συμβαινει. να πω οτι αν το κανω restart και βαλω δεδομενα την πρωτη φορα τα δεχεται κανονικα. μηπως παιζει καν conflict με το τηλεφωνο με τα sms και mms? καμια ιδεα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Παιδια κανενας web browser με flash player υπαρχει?Δοκιμασα το opera flash μεσα απο το αρχειο του webvirus αλλα δεν δουλευει..Καμια ιδεα? Κατέβασε την 3η beta του Opera 10 mobile. Υποστηρίζει flash χωρίς πρόσθετες ενέργειες. Απλά οι επιδόσεις είναι τραγικές, (όπως και με τον skyfire φυσικά) Δοκίμασε τον Skyfire. Φιλε athanaso77 εχω εγκαταστησει τον skyfire αλλα οταν τον ανοιγω δεν μπορει να συνδεθει και μου λεει: cannot connect to skyfire.The network connection(APN) used does not provide full internet connectivity as needed by skyfire.Αντιθετως ο opera λειτουργει κανονικα(χωρις flash player φυσικα..) To skyfire δουλεύει μια χαρά. Απλά τρώει φλασιές μερικές φορές ο server τους και δεν συνδέεται. Δοκίμασε πάλι αύριο. Μου το έχει ξανα κάνει στο παρελθόν (edit: ώρα ελλαδος 10:15, και το skyfire δουλεύει κανονικά) γειά σας παιδιά :) γιάννη ο skyfire νομίζω είπε αντίο. δεν θυμάμαι το λόγο όμως. Μήπως μπερδεύεσαι με την ανακοίνωση της εταιρίας ανάπτυξης του skype που σταμάτησε την εξέλιξη των εκδόσεων για κινητά? Το skyfire μάλιστα πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε νέα έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrak Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να σβήσω κάποιο πρόγραμμα- εικονίδιο, αλλά μόνο από την αοθόνη εκεί των windows Που εμφανιζονται 3-3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να σβήσω κάποιο πρόγραμμα- εικονίδιο, αλλά μόνο από την αοθόνη εκεί των windows Που εμφανιζονται 3-3. Εννοείς το Start menu; Πήγαινε /Windows/Start menu/Programs και σβήσε τα shortcuts των προγραμμάτων που δεν θέλεις. Κάντο όμως με τον resco explorer όπου στις ρυθμίσεις του θα ενεργοποιήσεις να βλέπεις τα hidden & rom files. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliu_n Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 (edited) ακουστε κατι παραξενο.εβαλα μια καρτα 16 γιγα στο κινητο την αναγνωριζει κανονικα βαζω φωτο βιντεο(2γιγα) ολα καλα.Μολις βαζω περιπου 1 γιγα τραγουδια και παω να βγαλω φωτο βλεπω 256 φωτο μπορω να τραβηξω και 29 λεπτα βιντεο.Αφαιρω τα τραγουδια παω στην καμερα 1860 φωτο και 3ωρες και 40 λεπτα το βιντεο.καταλαβαινει κανεισ τι γινεται???? Και κατι ακομα μπορω να κανω φορματ την καρτα απο το κινητο γιατι μεχρι τωρα την φορμαρω απο το pc.Ευχαριστω Edited March 2, 2010 by iliu_n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 (edited) Ενα προβλημα που ενω το παιδεψα δεν εβγαλα ακρη. εβαλα την ρομ του energy -Leo με maxmanila η οποια παει πολυ καλα, εντυπωσιακη, το προβλημα τωρα, δεν εχει ηχο στα μυνηματα.... οτι ρυθμισεις και να κανω ουτε δονηση ουτε ηχο στα εισερχομενα. μπορει καποιος να μου πει τι γινετε? καμια λυση? ok το βρηκα τελικα. Edited March 2, 2010 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Στο Destinator 7 έχω ένα bug. Στο keyaboard μπορώ να περάσω πόλη αλλά όχι οδό -δηλ. δεν γράφει γράμματα στη επιλογή οδού αν και ακούγεται ο ήχος του πληκτρολογίου. Αυτό συμβαίνει είτε με την επιλογή querty είτε χωρίς. Λύση? Λειτουργικό 6.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Στο Destinator 7 έχω ένα bug. Στο keyaboard μπορώ να περάσω πόλη αλλά όχι οδό -δηλ. δεν γράφει γράμματα στη επιλογή οδού αν και ακούγεται ο ήχος του πληκτρολογίου. Αυτό συμβαίνει είτε με την επιλογή querty είτε χωρίς. Λύση? Λειτουργικό 6.1. Με το συγκεκριμενο skin μου λειτουργει αψογα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apisteftos28 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 (edited) παιδια μου εκλεψαν το κηνιτο μεσα απο το σπιτι !!!!!!!κ παιρνω τηλ κ ειναι ανηχτο !!!!πωσ μβορω ν δω που ειναι??????????? ξερει κανενας??????? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Τέλος θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited March 2, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Δυστυχώς δεν μπορείς. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να απευθύνεσαι σε thread άλλης συσκευής για το συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apisteftos28 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 γαμισετα.....επιδι καπου ειχε παρει το ματι μ στο μενου του κην για εντοπισμοσ τησ συσκεβησ....κ το ειχα στο ον !!!απο ψοσμοτε γινετε να μου πουν σε πιο σημιο ηταν το κην οταν εγινε η τελεφτεα κλιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Δεν θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη, δυστυχώς. Επίσης σε παρακαλώ διόρθωσε λίγο το post σου μιας και εδώ είναι forum και όχι chat room και όλοι γράφουμε ευανάγνωστα και χωρίς άσεμνες εκφράσεις. Σε ευχαριστώ και πραγματικά λυπάμαι για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts