Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 ευχαριστώ για τις απαντήσεις όταν βγει καινούργια έκδοση της rom μου θα το δοκιμάσω και θα σας πω...:) Εκτός απροόπτου, δεν προβλέπω να βγαίνει κάτι καινούργιο στο άμεσο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 παιδια γιατι στο καιρο εχει 2 φορες τη Θεσσαλονικη? πως διορθωνεται αυτο? και πως μπορω να βγω στο today μενου για να ενεργοποιησω/απενεργοποιησω το touch flo κλπ? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 παιδια γιατι στο καιρο εχει 2 φορες τη Θεσσαλονικη? πως διορθωνεται αυτο? To ένα θα σου το βγάζει το My Location επειδή να υποθέσω ότι θα είσαι ήδη στην Θεσσαλονίκη. Δεν είναι πρόβλημα. Απλά εάν αλλάξεις πόλη, θα αλλάξεις αυτό αναλόγως. και πως μπορω να βγω στο today μενου για να ενεργοποιησω/απενεργοποιησω το touch flo κλπ? Start / Settings / Menu / All Settings / Today / Items (tab) / HTC Sense Το απενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Εκτός απροόπτου, δεν προβλέπω να βγαίνει κάτι καινούργιο στο άμεσο μέλλον. cooked έκδοση ενοοω.....:D κάθε 15 μέρες από ότι βλέπω κάτι βγαίνει.... Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ναι... από αυτές υπάρχουν πολλές επιλογές. Το κακό είναι ότι όταν μπεις στη διαδικασία και ξεκινήσεις να περνάς στη συσκευή σου cooked ROM... δεν σταματάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Γιατί όταν αλλάζω φόντο, δεν αλλάζει το φόντο του "Σήμερα"; Έχω ένα εκνευριστικό θέμα με το bluetooth (το είχα και με την προηγούμενη ROM). Καθέ φορά που το ενεργοποιώ, πρέπει να ρυθμίζω να είναι ορατή η συσκευή. Γίνεται να είναι μόνιμα επιλεγμένη αυτή η ρύθμιση; Γι'αυτό υπάρχει έστω ένα .cab που να κάνει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Γιατί όταν αλλάζω φόντο, δεν αλλάζει το φόντο του "Σήμερα"; Είσαι με official ROM; Έχεις πειράξει καθόλου το HTC Sense; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Είσαι με official ROM; Έχεις πειράξει καθόλου το HTC Sense; Όχι! Όμως αυτό ίσχυε και για την official που είχα μέχρι χθες. Σχετικά με το Sense, όχι, δεν το'χω πειράξει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Εάν δεν είσαι με official δεν μπορώ να υποθέσω και πολλά μιας και πολλά μπορεί να είναι αυτά που δημιουργούν conflict. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Το ίδιο ακριβώς είχα και με την official όμως...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Επέλεξε στο ρολόι μέσα από το home screen την πόλη της επιλογής σου και όχι το my location. Thanks!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ναι... από αυτές υπάρχουν πολλές επιλογές. Το κακό είναι ότι όταν μπεις στη διαδικασία και ξεκινήσεις να περνάς στη συσκευή σου cooked ROM... δεν σταματάς. Τώρα σας ''νιώθω'':lol::lol::lol: πριν δεν καταλάβαινα γιατί όταν βάζεις cooked rom δεν σταματάς το flash-αρισμα.....:D Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Το ίδιο ακριβώς είχα και με την official όμως...:worry: Εγώ για να αλλάξω το φόντο στην today screen, την αλλάζω από την ταπετσαρία οθόνης κλειδώματος. Σε όλες τις cooked roms που δοκίμασα λειτουργούσε. Στην κανονική rom δεν... πρόλαβα να αλλάξω το φόντο! :lol: Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 λοιπόν... έμαθα, δοκίμασα, αποφάσισα D2 Μπαταρία : Λύσεις και προβλήματα Μετά το review μου για το D2, έχω να συμπληρώσω τα εξής για την μπαταρία. Όπως θα ξέρετε η μπαταρία σε πολλού απο εμάς στην αρχή κράταγε με κανονική χρήση 1 - 1,5 μέρα. Απαράδεχτο σίγουρα. Αφού λοιπόν έφαγα τα μούτρα μου απο εδώ και απο εκεί δοκιμάζοντας, βρήκα μερικά "κόλπα" για να ανέβει η αντοχή της μπαταρίας σε 2 - 2,5 μέρες κανονικής χρήσης (έχω φτάσει και 3,5). Λύση 1η..... ο Opera τραβάει μπαταρία + δεν παίζει flash. για αυτό κάντε το εξής. Ανοίξτε ένα Task Manager Και δείτε ότι ο Opera ήδη ΔΕΝ τρέχει στο pda σας. μετά κατευάστε και τρέξτε το παρακάτω αρχείο http://rapidshare.com/files/234045416/Opera_Flash.rar ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! μόλις το κάνετε εγκατάσταση ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε και τις εξής ρυθμίσεις αλλιώς η κατανάλωση της μπαταρίας σας θα πέσει στη μισή μέρα :D με ένα Registry Editor κάντε τα εξής.... [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Opera\Preload] "RealExit"=dword: 1 & [HKLM\Software\HTC\PushInternetEngine] "Enable"=dword: 0 ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ το απο πάνω..... Λύση 2η Κάντε εγκατάσταση το Advanced Config και στο Power Management διαλέξτε ότι σας λέει σαν (Advised) Λύση 3η Κάντε εγκατάσταση το παρακάτω αρχείο... διορθώνει επίσης κάποια πράγματα για την μπαταρία.. (JUNO) http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=99302&d=1216068685 Λύση 4η Κλείστε το 3G!!!!!!!! Λύση 5η Κάντε εγκατάσταση το Lumos. Σας διορθώνει το backlight του τηλεφώνου, και φτιάχνει επίσης την κατανάλωση της μπαταρίας λίγο ακόμα http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=173072&d=1238935310 Λύση 6η Κάντε καλές φορτίσεις μερικές φορές μέσω USB απο τον υπολογιστή. οι ταχυφορτιστές αφήνουν "σκουπίδια" (πείτε τα όπως θέλετε) στις μπαταρίες. Λύση 7η Χρησιμοποιήστε το παρακάτω πρόγραμμα για να κλείνει αυτόματα το ActiveSync όταν δεν χρειάζεται. Τραβάει μπαταρία όταν τρέχει άσκοπα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=208822 τα παραπάνω έχουν δοκιμαστεί απο αρκετά άτομα και όλοι είχαν θετικά σχόλια. Τέλος να σας δώσω μία απάντηση γιατί μερικές φορές θα δείτε ότι η μπαταρία σας ξαφνικά έπεσε αρκετά νούμερα κάτω. Φταίει η radio, και το έχω τσεκάρει. Δοκιμάστε να πάτε κάπου που δεν έχετε καλό σήμα.... θα δείτε ότι η κατανάλωση της μπαταρίας θα πέσει κατακόρυφα! το τηλέφωνο προσπαθεί να δώσει όσο περισσότερο γίνεται δύναμη στην κεραία, ώστε να έχει έστω και 1 σκάλα σήμα. με αποτέλεσμα να αδειάζει την μπαταρία. Για αυτό δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Μόνο η HTC μπορεί με μία νέα radio. Στείλτε email με παράπονα (για να γελάσουν λίγο και αυτοί στο Service τους) Σημείωση.... Αν θέλετε να βλέπετε το ποσοστό της μπαταρίας σας, προτείνω το εξής το οποίο δεν πειράζει την κατανάλωση..... (πολλά προγράμματα έχουν πρόβλημα με το D2 σε αυτό το θέμα) http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15674 Ευχαριστώ για το χρόνο Θοδωρής :) Αυτά τα tweaks μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στα WM 6,5 όπως τα χρησιμοποίησα στα 6,1?:blink: Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Τελικα για το θεμα της μπαταριας μπορεσε να βρει κανενας μπαταρια 1700mah απο ελληνικη ή ξενη αγορα και ποσο?Και αν ειδε διαφορα? Υπαρχει official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Τελικα για το θεμα της μπαταριας μπορεσε να βρει κανενας μπαταρια 1700mah απο ελληνικη ή ξενη αγορα και ποσο?Και αν ειδε διαφορα? Υπαρχει official? Εγώ πριν από 2 μήνες έψαχνα να βρω μπαταρία 1700αρα από ebay αλλά δεν βρήκα και έτσι πήρα μια με 1100 δηλαδή αυτή που έχουμε και εχω dock που φορτίζει μπαταρία και κινητό και όταν τελειώνει η άλλη την αλλάζω...:D Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Εγκατέστησε στη συσκευή σου το WeatherCitiesGR.cab για να έχεις περισσότερες επιλογές από ελληνικές πόλεις στον καιρό. Μόλις το εγκατέστησα και μου έκανε εντύπωση ότι περιοχές όπως Ηλιούπολη, Υμηττός κτλ δεν μου τις εμφανίζει. Όντως δεν έχουν προσθεθεί στο .cab ή εγώ έχω κάποιο θέμα με την ROM μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Μόλις το εγκατέστησα και μου έκανε εντύπωση ότι περιοχές όπως Ηλιούπολη, Υμηττός κτλ δεν μου τις εμφανίζει. Όντως δεν έχουν προσθεθεί στο .cab ή εγώ έχω κάποιο θέμα με την ROM μου; δες εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15820 αν υπάρχει η περιοχή σου αν δεν υπάρχει πες του δημιουργού να στην προσθέσει και την δικιά μου περιοχή δεν την είχε και την πρόσθεσε....:) Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Οκ ευχαριστώ για την απάντηση! Θα επικοινωνήσω με το παλικάρι και θα του δώσω αρκετές περιοχές για να προσθέσει...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iasonas_ Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Δες εδώ την ανακοίνωση κατάργησης των. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 για οποιον ψαχνει την 1700 αρα μπαταρια εγω χτες παρελαβα την δικια μου απο εδω http://global.ebay.com/1700mah_Spare_Battery_for_HTC_Dopod_T5353_Diamond_2_II/390116767260/item εχει αναφερθει και παλιοτερα απο τον webvirus ,και επειδη δεν εχω προχειρη την σελιδα που εγραψε εντυπωσεις γραφω τις δικες μου. στην καταπληκτικη τιμη των 6,10 ευρω μου εστειλε δωρο και ενα usb card reader για micro sd. οι πρωτες εντυπωσεις για την μπαταρια ειναι τουλαχιστον 20 με 30 % μεγαλυτερη αυτονομια απο την μαμισια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Αυτά τα tweaks μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στα WM 6,5 όπως τα χρησιμοποίησα στα 6,1?:blink: Μπορείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 για οποιον ψαχνει την 1700 αρα μπαταρια εγω χτες παρελαβα την δικια μου απο εδω http://global.ebay.com/1700mah_Spare_Battery_for_HTC_Dopod_T5353_Diamond_2_II/390116767260/item Επειδή ψήνομαι να αγοράσω μία, είναι σίγουρα αξιόπιστη; Γιατί λίγο τα κινέζικα πάνω στην επιγραφή, λίγο η πολύ χαμηλή της, με βάζουν σε υποψίες. Βέβαια το θέμα δεν είναι αν τυχόν δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, όσο το να μη δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 δεν εχω ακουσει να εχει δημιουργησει προβλημα σε καποιον,και την εχουν χρησιμοποιησει πολλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iasonas_ Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι να αγοράσω το HTC Diamond 2 και τσέκαρα στο http://www.public.gr ότι κοστίζει 299,00€. Ξέρει κανείς αν ισχύει η τιμή ή αν έχει γίνει κάποιο λάθος; γιατί η διαφορά από τα άλλα καταστήματα είναι μεγάλη.. Αν έχει 300€ όντως, είναι καλή ευκαιρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts