Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι τύχη μου τι μαύρη μέσα. μήπως μπορείς να με δώσεις κανα λινκ σε κανα pm γιατί γίνεται λίγο χαμός εκεί? δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι για την wvga

το βρήκα δημήτρη άστο

πς. παράγγειλα 2 θήκες σιλικόνης, γιατί το βλέπω να μου γλυστράει το τηλέφωνο.

ειπα αυτο που δινω εγω.....zaharakis.....:happy:

άλλη μια ερώτηση.. υπάρχει τρόπος να κάνω bind κάποια κουμπιά να κάνουν κάτι μόνο σε συγκεκριμένο πρόγραμμα? για παράδειγμα έχω πρόβλημα με το coreplayer τώρα γιατί δεν μπορώ να πάω το video μπρος πίσω όταν έχω full screen!! ή να ανεβοκατευάσω τον ήχο.

αυτα εχουν τα τηλ ΧΩΡΙΣ hardware buttons θοδωρη μου....:p

οχι δεν μπορεις..:lol:

τσεκαρε το aebutton plus

με αυτο κανεις αρκετα,αλλα παλι λιγα ειναι...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειπα αυτο που δινω εγω.....zaharakis.....:happy:

αυτα εχουν τα τηλ ΧΩΡΙΣ hardware buttons θοδωρη μου....:p

οχι δεν μπορεις..:lol:

τσεκαρε το aebutton plus

με αυτο κανεις αρκετα,αλλα παλι λιγα ειναι...

το AE το χρησιμοποιώ ήδη, αλλά δεν είδα αν έχει για συγκεκριμένα προγράμματα. θα δω και θα σου πω

• Administrators
μα δεν θέλω το dest 7 μου την σπάει

Δεν είναι λόγος να μην το προτιμήσεις. Δες και το iGO πάντως εάν θες να συνάδει το πρόγραμμα με τη σύγχρονη συσκευή σου.

Modpic.gif

ρε συ γιάννη δεν βγαζω άκρη ποιο είναι το σωστό igo. μου δίνεις ένα λινκ?

Επιτελους το εχω στα χερια μου ..... ξεκιναει το unboxing!!:)

Έδωσες το Xperia για να αγοράσεις το Topaz;:blink: Πραγματικά πρέπει να το κοιτάξεις αυτό :)

Τι να κοιταξω φιλος.. αφου ειμαι αρρωστος ειπαμε , αν μπορουσα θα αλλαζα συσκευη καθε μερα :ninja:

Παντως το xperia με χαλασε λιγοο λογω βαρους και γενικοτερα φορητοτητας.Κατα τα αλλα πολυ καλο κινητο, μετα το diamond 2 βεβαια :X

ΑΕΛ λεμε

Παιδιά το xperia σε σχέση με το Diamond 2 είναι αίσχος, δεν βλέπετε. τα έβαλα δίπλα δίπλα σήμερα.

το iGo όντως φανταστικό, αλλά έχω μια μικρή αμφιβολία όσο αφορά τους χάρτες του. γιατί μου δείχνει να στρίψω σε ένα στενό εδώ δίπλα μου το οποίο είναι μονόδρομος!

• Administrators
Φρόντισε να έχεις τους τελευταίους χάρτες της TeleAtlas και κάνε υπομονή μέχρι να ανανεωθούν και να δούμε αυτούς του Destinator (μιας και η TeleAtlas συνεργάζεται πλέον με τη Gi! ;) ).

Modpic.gif

αυτά που λέτε είναι ήδη μέσα στο μενού του igo?

• Administrators
Είναι διαφορετικοί χάρτες. Εάν δεν τους έχεις... πρέπει να τους βάλεις. Από τις Πληροφορίες πάντως πληροφορείσαι ποιους χάρτες έχεις.

Modpic.gif

στους χάρτες μου λέει Basemap 2007.07 και Ελλάδα 2008.Q3 Navtec φαντάζομαι ότι το χάρτη που λες τον κατευάζω απο κάπου αλλού?

στους χάρτες μου λέει Basemap 2007.07 και Ελλάδα 2008.Q3 Navtec φαντάζομαι ότι το χάρτη που λες τον κατευάζω απο κάπου αλλού?

και εγω αυτους εχω αυτη την στιγμη ! δεν κανουνε δηλαδη ?

για να το λέει ο γιάννης κάτι θα ξέρει

ρε συ γιάννη δεν βγαζω άκρη ποιο είναι το σωστό igo. μου δίνεις ένα λινκ?

κανε αναζητηση με το ονομα μου...στο γνωστο μαγαζακι...θα βρεις αναλογο πακετο και με το igo για την συσκευη σου;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλώς ήρθε!από expansys το πήρες τελικά?

Ευχαριστω. Ναι τελικα απο expansys το πηρα , προς το παρον ολα καλα!! , Περιμανω να φορτισει για να το ανοιξω :rolleyes:

ΑΕΛ λεμε

σας ευχαριστώ πολύ γιάννη τώρα όντως μου δείχνει σωστό δρόμο. :)

Καλώς ήρθε!από expansys το πήρες τελικά?

Ευχαριστω! . Ναι απο expansys το πηρα τελικα ... τωρα περιμενω να φορτισει για να παιξω ολη νυχτα :rolleyes:. Ε ρε παντοφλα που εχω να φαω σημερα το βραδυ :lol:

ΑΕΛ λεμε

εμενα την δικια την κοροιδεψα παλι, αλλα καταλαβε ο γιος μου 2.5 χρονον το ατιμο και πηγε το κουτι απο το diamond2 στην γυναικα μου ,(να παιξει προφανος)θα με κυνηγαει παλι :lol::lol:

κάνε παιδιά να δεις καλό....

υπάρχει ένα πρόγραμμα που έχω βρει λέγεται G-Pad, σκοπός του είναι να φτιάξει ένα d pad με το g sensor αλλα δεν το έχω κάνει να παίξει ακόμα, το έχει δει κανείς?

και άλλη μια ερώτηση... :D όταν κάνω εγκατάσταση το all background για να μου δείχνει την φωτογραφία σε όλα τα tabs του TF3D (ναι το έβαλα πίσω) μου κόβει κομμάτι κάτω κάτω λες και νομίζει ότι είναι VGA και όχι WVGA, ξέρει κανείς τίποτα?

πάντως να πω ότι μ'αρέσει πάρα πολύ το μέγεθός του. είναι όλα τα λεφτά, και σιγά σιγά αρχίζει να μ'αρέσει και στο σύνολο.