Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.hardreset.eu/htc_touch_diamond_2_hard_reset_soft_reset_en.html

Δυστυχώς όμως φαίνεται για ζημιά στην οθόνη με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σευχαριστώ για την άμεση (όπως πάντα) απάντηση

Πάμε λοιπόν για service

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Κάνε πρώτα το hard reset βέβαια. Επίσης... εύχομαι να μην έχει σημάδια κόπωσης ή χτυπημάτων η συσκευή μήπως και είσαι τυχερός και αλλαχθεί στα πλαίσια της εγγύησης.

Modpic.gif

Παιδιά καλησπέρα

Η οθόνη τάπεξε.

Το είχα στην τσέπη μου και δούλευα.

Οταν σηκώθηκα να πάρω τηλέφωνο η οθόνη δεν ανταποκρινόταν σε κανένα σημείο.

(Τα πληκτρα δουλεύουν κανονικά.)

Κοιτάζοντας το με προσοχή στο φως (με κλειστη οθόνη) βλέπω σε όλη την οθόνη κατι σαν κουκίδες ομοιομορφες και στο μεγαλυτερο μέρος σαν κυλίδα ιριδίζουσα.

Soft reset έκανα και τιποτα.

Να κάνω hard reset πριν το πάω για service η ειναι ανώφελο.

Πείτε μου και πως κάνω hard reset με τα πλήκτρα.

το ίδιο είχα πάθει και εγώ σε ένα Touch Cruise που είχα, στα καλά καθούμενα σταμάτησε να ανταποκρινετε η οθόνη, ευτυχώς ήταν στην εγγύηση και δεν πλήρωσα τίποτα για την αλλαγή της οθόνης.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

παιδια, μετα απο ενεργοποιηση του active sync ωστε να συγχρονιζει με το εταιρικο email (outlook) και λογω κανονων ασφαλειας, το τηλεφωνο (συσκευη) κλειδωνει μετα απο 15 λεπτα ανεξαρτητα αν εκεινη την ωρα μιλας ή το εχεις στην αναμονη.

ειναι κατι αναποφευκτο που ηρθε μαζι με το σεταρισμα για το εταιρικο εμail.

αν και απενεργοποιησα τον αυτοματο συγχρονισμο μεχρι και που "καταργησα" το εταιρικο email απο τους λογαριασμους email που εχω στο κινητο, παρ'ολ'αυτα, το τηλεφωνο συνεχιζει να κλειδωνει καθε 15 λεπτα.

οσο κιαν εψαξα δεν βρηκα τροπο να το απενεργοποιησω.

μηπως ξερει κανεις πως θα σταματησω αυτο το κλειδωμα εφοσον αποφασισα να μην χρησιμοποιω το εταιρικο email; ;

πρεπει να κανω καποιο reset ;;; για να ξαναγυρισει στην προηγουμενη κατασταση ;

• Administrators

Μπορείς να κάνεις hard reset... http://www.hardreset.eu/htc_touch_diamond_2_hard_reset_soft_reset_en.html

...και επανέρχεται η συσκευή στην εργοστασιακή της κατάσταση. Πάρε ένα backup με το pim backup πρώτα.

Modpic.gif

κατι αλλο μηπως και γλυτωσω το hard reset; ; ;

που να τα ξαναπερναω ολα απο την αρχη ; hotfix,ρυθμισεις ;;;

ok το tapatalk όντως καλό και ωραίο. σίγουρα μπορώ να φτιάξω ένα πρόγραμμα αντίστοιχο και για τα Windows mobile. ίσως όταν θα έχω χρόνο.

κρίμα όμως που δεν μπορείς να γράψεις και posts απο εκεί μέσα.

ok το tapatalk όντως καλό και ωραίο. σίγουρα μπορώ να φτιάξω ένα πρόγραμμα αντίστοιχο και για τα Windows mobile. ίσως όταν θα έχω χρόνο.

κρίμα όμως που δεν μπορείς να γράψεις και posts απο εκεί μέσα.

άντε... και εμείς testers...:)

δοκίμασες τον dolhpin?

δεν μ'αρέσει

λέω αν σου τρέχει αργά...σε μένα σέρνεται γενικότερα. δεν πιστεύω να ναι έτσι και σε κανονική android συσκευή ή το hd2

Παιδιά καλησπέρα

Η οθόνη τάπεξε.

Το είχα στην τσέπη μου και δούλευα.

Οταν σηκώθηκα να πάρω τηλέφωνο η οθόνη δεν ανταποκρινόταν σε κανένα σημείο.

(Τα πληκτρα δουλεύουν κανονικά.)

Κοιτάζοντας το με προσοχή στο φως (με κλειστη οθόνη) βλέπω σε όλη την οθόνη κατι σαν κουκίδες ομοιομορφες και στο μεγαλυτερο μέρος σαν κυλίδα ιριδίζουσα.

Soft reset έκανα και τιποτα.

Να κάνω hard reset πριν το πάω για service η ειναι ανώφελο.

Πείτε μου και πως κάνω hard reset με τα πλήκτρα.

το επαθα κι εγω πριν λιγο καιρο.προσωρινη λυση μεχρι να το πας στο σερβις ,βαζεις ενα σελοτειπ πανω στη οθονη ετσι ωστε οταν ανασηκωνεις το σελοτειπ, να σηκωνεται και η οθονη λιγο .ετσι δουλευει για λιγο.το δικο μου ειχε πολλα σημαδια και το περασαν στη εγγυηση.σε 5 μερες ηταν ετοιμο.

Ορίστε μία εικόνα απο την alpha έκδοση του αντίστοιχου tapatalk μου σε Windows Mobile :)

Έχει δουλειά ακόμα, αλλά για μία μέρα δεν τα πήγα και άσχημα.

Να τονίσω ότι το tapatalk για να λειτουργήσει στα forums χρειάζεται να τους δώσει κάποιο plugin.

ο δικός μου ο κώδικας δεν χρειάζεται τίποτα απο όλα αυτά.

τα posts που βλέπετε είναι απο την προηγούμενη σελίδα

• Administrators
Πολύ καλή δουλειά Θοδωρή και σίγουρα πολλά υποσχόμενη. Όταν θα έχεις έτοιμη την πρώτη έκδοση... να την βάλουμε στο myfiles.

Modpic.gif

Παιδιά το εργαλείο μου έχει φάει κάτι τουμπίτσες, έχει χτυπήματα … έχει γρατσουνιές (όχι στην οθόνη!) εμφανισιακά έχει κάπως τα χάλια του. Υπάρχει μαγαζί που να μου αλλάζει το κάλυμμα πίσω αλλά και στην μπροστινή όψη το μεταλλικό αυτό πλαίσιο? thx!
Οδηγός για τα Πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας http://www.e-sivota.gr

αγόρασε ένα πακετάκι απο το internet Και κάντο μόνος σου. εύκολο είναι. διαφορετικά θα πληρώσεις άνετα καμιά 100αριά ευρώ.

πέρασα να ενημερώσω για τη πρόοδό μου σχετικά με το προγραμματάκι.

Αυτό που κάνει μέχρι τώρα είναι

1) Μπαίνει στο κεντρικό forum.

2) Χωρίζει τις κατηγορίες

3) Δείχνει τα forums μέσα στις κατηγορίες

4) Δείχνει τα subforums μέσα στα forums

5) Τα threads μέσα στα forums

αυτή τη στιγμή για να τελειώσει η alpha έκδοση, το μόνο που έχει μείνει, είναι να υπάρχει η δυνατότητα να μετακινηθεί κάποιος στην προηγούμενη και επόμενη σελίδα.

αγόρασε ένα πακετάκι απο το internet Και κάντο μόνος σου. εύκολο είναι. διαφορετικά θα πληρώσεις άνετα καμιά 100αριά ευρώ.

Ευχαριστώ παιδιά. Όχι 100 δεν θα δώσω είναι αρκετά δεν το συζητώ! Βέβαια κολλάω λίγο να το ανοίξω μόνος μου γιατί αυτήν την στιγμή δουλεύει άψογα και ποιος ξέρει πως θα το καταντήσω μετά! ;-)

Οδηγός για τα Πανέμορφα Σύβοτα Θεσπρωτίας http://www.e-sivota.gr

• Administrators
πέρασα να ενημερώσω για τη πρόοδό μου σχετικά με το προγραμματάκι.

Αυτό που κάνει μέχρι τώρα είναι

1) Μπαίνει στο κεντρικό forum.

2) Χωρίζει τις κατηγορίες

3) Δείχνει τα forums μέσα στις κατηγορίες

4) Δείχνει τα subforums μέσα στα forums

5) Τα threads μέσα στα forums

αυτή τη στιγμή για να τελειώσει η alpha έκδοση, το μόνο που έχει μείνει, είναι να υπάρχει η δυνατότητα να μετακινηθεί κάποιος στην προηγούμενη και επόμενη σελίδα.

Άνοιξε ένα καινούργιο θέμα Θοδωρή στο Windows Mobile Software για να μην είμαστε off-topic εδώ αλλά και να μην χάνεται η πληροφορία εδώ.

Modpic.gif

Έχετε δοκιμάσει κάποια Rom βασισμένη στην build21681?? Είναι must-flash, δινει φτερά στο htc sense και αν βάλεις και ένα CHT 2.0 δε 8ες ούτε windows phone 7, ούτε android ούτε iOS.

http://img534.imageshack.us/img534/4166/screenshot1xf.png http://img138.imageshack.us/img138/5392/screenshot5ey.png http://img193.imageshack.us/img193/1474/screenshot3bt.png

Edited by chemeng

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20