Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
οχι, λέω με την αλλαγή της rom, πρέπει να περάσω και radio ή κάτι αλλο??

Όχι, δεν είναι υποχρεωτικό.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό το πρόγραμμα..

Αυτό που λέω εγώ ανοίγει αυτόματα όταν κρατάω πατημένο το Power Button, ενώ αυτό που μου έδωσες απλά δημιούργησε ένα shortcut στο μενού.

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

δεν ψάχνεις .

άνοιξε το πρόγραμμα που σου έδωσα. πήγαινε στα settings και όριστε σαν shortcut button το Power Long Press

Edited by WebViRuS

υπάρχει κάποια cooked rom

στα ελληνικά για το diamond 2?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

υπάρχει κάποια cooked rom

στα ελληνικά για το diamond 2?

Βασικα φιλε μη νομιζεις οτι χρειαζεται να ξερεις καλα Αγγλικα για να βαλεις στο κινητο σου ξενη ROM.

Οι περισσοτερες λεξεις που εχει μια ROM ειναι απλουστατες οπως Start, Menu, Settings κτλ.

Απο εκει και περα, και μονο που υπαρχει δυνατοτητα να εχεις τις επαφες σου και τα μηνυματα στα Ελληνικα, πιστευω οτι εισαι ΟΚ. :)

Τα μονα μειονεκτηματα μιας cooked ROM, ειναι τα γνωστα με την εγγυηση... ;)

• Administrators
Απο εκει και περα, και μονο που υπαρχει δυνατοτητα να εχεις τις επαφες σου και τα μηνυματα στα Ελληνικα, πιστευω οτι εισαι ΟΚ. :)

Και για κάποιον που δεν ασχολείται, είναι θέμα το να ψάξει για ελληνικά πληκτρολόγια, ελληνική μπάρα στις επαφές κτλ.

Modpic.gif

Έχω Βάλη την ROM του Duttys V4 έχω κάνει και τις ρυθμίσεις που μας προτείνει ο Θοδωρής (WebViRuS)

Έως τώρα δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στο κινητό. Δουλεύει πολύ καλά και η απόδοση της μπαταρίας είναι πολύ καλύτερη από ότι χωρίς της ρύθμισης. Εκτίμησή μου είναι ότι έδωσε στην μπαταρία (όταν είναι σε αναμονή) περίπου 12 ώρες (1/2 της ημέρας) επιπλέων. Και λέω όταν είναι σε αναμονή γιατί όταν δεν είναι δεν έχεις και μπαταρία, που φυσικά αυτό δεν είναι και πολύ σχετικό με τις ρυθμίσεις. ΠΧ κατάφερα και τελείωσα την μπαταρία από (90% έφτασε στο 25%) από το πρωί 9:00 έως της 13:00 μιλώντας στο κινητό και κάνοντας αρκετές κλήσεις (πρέπει να ξεπέρασα της 2 ώρες ομιλία ) και χρησιμοποιώντας το ΒΤ (αλλά συνδεδεμένο και ως stereo και ως hans free που πιστεύω ότι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία). Με νορμάν χρήση πάω για φόρτιση προς το τέλος της 3ης ημέρας.

Duttys ROM V4 + ρυθμίσεις από webVirus είναι για την ώρα ο καλύτερος συνδυασμός κατά την γνώμη μου.

το bluetooth σαρώνει την μπαταρία.

Κατέβασα την Dutty V4 σε μορφή .zipx(!) αλλά το αρχείο είχε πρόβλημα και δεν μπορούσε να αποσυμπιεστεί. Υπάρχει κάποιo άλλο Link πέρα από αυτή της HTCPedia;
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

δυστυχώς πρέπει να έχεις 7-zip για να το ανοίξεις. βλέπεις ο κάθε σεφ έχει και τις ηλιθιομάρες του.

δοκίμασε το, αν δεν τα καταφέρεις θα δω μήπως το ανεβάσω σε rapidshare

Παιδια θελω λιγη βοηθεια... :wacko:

Περασα ολες τις επαφες μου με στο κινητο απο την αρχη με το "GR-EN_HD2_KEYBOARD_160" και τα γραμματα δεν ειναι στη σωστη σειρα.

Δηλαδη δεν ειναι Α, Β, Γ, Δ.....Χ, Ψ, Ω.

Απο τη σωστη σειρα λειπουν τα γραμματα Γ, Δ, Θ, Λ, Π, Σ, Φ (τα αμιγως Ελληνικα γραμματα δηλαδη) τα οποια τα βαζει στο τελος μετα τα υπολοιπα αντι για την κανονικη θεση που εχουν στην Ελληνικη αλφαβητο.

Δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα χρησιμοποιω το "HTC - Xavier RandomAccess - Greek WVGA" και τη ROM του NRG.

Tι μπορει να φταιει? :confused:

• Administrators
Έπρεπε να περάσεις τις επαφές σου με το κανονικό ελληνικό πληκτρολόγιο και όχι με αυτό για τα sms.

Modpic.gif

Έπρεπε να περάσεις τις επαφές σου με το κανονικό ελληνικό πληκτρολόγιο και όχι με αυτό για τα sms.

Ουτε που το ειχα σκεφτει οτι παιζει ρολο και απο συνηθεια τα περασα με το GR-EN_HD2_KEYBOARD_160.

Θα κανω εναν κοπο να τα περασω απο την αρχη δηλαδη...

Ευχαριστω για την απαντηση !!! :)

• Administrators
δυστυχώς πρέπει να έχεις 7-zip για να το ανοίξεις. βλέπεις ο κάθε σεφ έχει και τις ηλιθιομάρες του.

Δεν νομίζω να μην τα καταφέρει. Το 7-zip είναι free και πανεύκολο στη λειτουργία του.

Modpic.gif

Δεν νομίζω να μην τα καταφέρει. Το 7-zip είναι free και πανεύκολο στη λειτουργία του.

ναι αλλά πολύ λίγα άτομα το έχουν. χάθηκε δηλαδή ένα rar ή ένα zip?

Κατέβασα το Zipx, ανοίγει το αρχείο κανονικά, αλλά δεν τα αποσυμπιέζει βγάζοντας μήνυμα ότι το αρχείο έχει πρόβλημα.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

• Administrators
Κατέβασα το Zipx, ανοίγει το αρχείο κανονικά, αλλά δεν τα αποσυμπιέζει βγάζοντας μήνυμα ότι το αρχείο έχει πρόβλημα.

Μήπως είναι corrupted το αρχείο σου; Τι μέγεθος έχει;

Modpic.gif

Μήπως είναι corrupted το αρχείο σου; Τι μέγεθος έχει;

To πιθανότερο, αν και από Kb ήταν εντάξει (το έσβησα τώρα). Δυστυχώς είναι από rapidshare και είναι κάπως ζόρικο να ξανακατεβάζεις με free account...

To πιθανότερο, αν και από Kb ήταν εντάξει (το έσβησα τώρα). Δυστυχώς είναι από rapidshare και είναι κάπως ζόρικο να ξανακατεβάζεις με free account...

Τελικά το ξανακατέβασα και το άνοιξα με το Winzip... Ευχαριστώ!

Edited by Nikos_s3

• Administrators

@unforgiven:

Ενημερωτικά... τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται από τους κανονισμούς του forum. Για αυτό το λόγο υπάρχει η δυνατότητα της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους!

Πριν περίπου δύο μήνες είχα ρωτήσει αν αξίζει να δοκιμάσω το Android 2.2 στο κινητό μου. Βέβαια, μιας και τότε δεν είχε βγει η τελική έκδοση, δίστασα...

Τελικά πριν λίγες μέρες βγήκε η τελική έκδοση και χάρη στη βοήθεια ενός φίλου που μου πέρασε το λειτουργικό, κατάφερα να το δοκιμάσω.

Ομώς δυστυχώς, επειδή ουσιαστικά το λειτουργικό τρέχει από το stick μνήμης, έχει πολύ αργή απόκριση, σε σημείο που τα Windows Mobile 6.5 φαίνονται ταχύτατα μπροστά του...

Έχετε να προτείνετε κάποιο stick μνήμης με όσο το δυνατόν μεγαλύτερα reads και writes, μπας και καταφέρω να δοκιμάσω χωρίς κολλήματα το Android;

• Administrators
Έχετε να προτείνετε κάποιο stick μνήμης με όσο το δυνατόν μεγαλύτερα reads και writes, μπας και καταφέρω να δοκιμάσω χωρίς κολλήματα το Android;

Όσο πιο μεγάλο το class της microSDHC τόσο πιο γρήγορη είναι η κάρτα. Θα βρεις κάρτες με class 2, 4, 6 αλλά και 10 κάποιες 16άρες. Φυσικά όσο ανεβαίνει το class... ανεβαίνει και η τιμή τους.

Παρόλα αυτά δε νομίζω ότι φταίει αυτό για την απόδοση. Σε γενικές γραμμές τέτοιες κινήσεις είναι πιλοτικές, έχουν πολύ δρόμο για να θεωρηθεί σταθερό το λειτουργικό για καθημερινή χρήση.

Modpic.gif

Απ'ότι είδα μία Transcend Class 6 έχω, με χωρητικότητα 4GB... Αν πάντως δεν πρόκειται να υπάρξει διαφορά, τσάμπα κόπος...

Κρίμα πάντως, γιατί ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να απαλλαγείς* από τα WinMo, χωρίς να χρεωθείς το extra κόστος της αγοράς μία νέας συσκεύης...

* "Δυστυχώς" δοκίμασα δύο συσκευές, μία με Android και μία με iOS, και με έκαναν να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για το κινητό μου...:p

Κι εγώ δε νομίζω να φταίει η κάρτα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω την ταχύτητα της εσωτερικής μνήμης (ROM) αλλά υποψιάζομαι δεν θα είναι πολύ πιο γρήγορη από μια καλή SD.

Επίσης νομίζω πως με τα wm 6.1 το diamond 2 είναι αρκετά γρήγορο και για να είναι δίκαιη οποιαδήποτε σύγκριση η συσκευή θα πρέπει να έχει τουλάχιστον την ιδία ανάλυση 800x480.

Edited by troublefun
y4

• Administrators
Κρίμα πάντως, γιατί ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να απαλλαγείς* από τα WinMo, χωρίς να χρεωθείς το extra κόστος της αγοράς μία νέας συσκεύης...

Αν θέλεις να απαλλαγείς από τα wm, θα χρειαστεί πρώτα να απαλλαγείς από το Diamond2.

Modpic.gif